Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: wydzielona część basenu głównego ze zjeżdżalnią, miniklub i plac zabaw.
Tylko 200 m do szerokiej, piaszczystej plaży, nowocześnie zagospodarowanej z atrakcjami dla dzieci.
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 800 m od ścisłego centrum, w otoczeniu parku, blisko aquaparku "Aquapoliis".
Bogata oferta rekreacyjna: jacuzzi, sala fitness, mini golf, siatkówka oraz sporty wodne przy plaży.
Ogólnie polecam hotel. Pokoje codziennie sprzątane, codzienna wymiana ręczników, bardzo dobra i urozmaicona kuchnia. restauracja klimatyzowana. Duży plus dla barmanów - duży wybór i nie trzeba się dopraszać. Prawie codziennie lody dla dzieci. Minusem była klimatyzacja - naprawdę słabo działająca - ciężko wypocząć w nocy. Do morza niedaleko - wystarczy pokonać kilkadziesiąt stopni - niezbyt uciążliwe. Plaża i woda cudowne. Brakowało jedynie jakiś imprez w hotelu. Hotel posiada możliwości zorganizowania czegoś na kształt dyskoteki ale były tylko nudne animacje wieczorne przy basenie.
miła obsługa, urozmaicone posiłki, bardzo czysto, zajęcia animacyjne,
słabo działająca klimatyzacja, nudne wieczory - brak imprez tanecznych
Wypoczynek zalicza do udanych. Byłem tam sam w połowie września, pogoda cudowna, lekki wiaterek, temperatura w okolicach 26-28 C. Plaża długa i piękna, chociaż morze często niespokojne (często czerwona flaga). Zejście ze schodów nie takie tragiczne, kilkadziesiąt schodów w dół i było się prawie na plaży :)
przestronne pokoje z balkonem, klimatyzacja, duże ilości urozmaiconego jedzenia, basen na zewnątrz i wewnątrz, siłownia
monotonne śniadania, klimatyzacja by mogła bardziej chłodzić a nie tylko wiać
Hotel przyzwoity. Pokoje duże, choć trochę w nich śmierdzi grzybem. Niestety to minus tego że hotele w Złotych Piaskach w większości w zimie nie działają, przez co są zgrzybiałe. Przestronne balkony. Łóżeczka niemowlęce dostępne bez opłat. Czystość ocenię na 4 -. Ręczniki wymieniają codziennie, natomiast prawie nie odkurzają i nie myją sanitariatów. Duży minus za to że koce nie maja poszewek, jedynie jest prześcieradło którym najpierw się przykrywasz a potem kocem. Niestety te koce były brudne. Widziałam jak ludzie chodzili z nimi na plażę. Jedzenie dobre i urozmaicone; każdy znajdzie coś dla siebie.W stołówce krzesełka dla dzieci w dość dużej ilości. Na plaże zejście po schodach ( 180 stopni) . Przez 2 pierwsze dni dają się we znaki, potem można się przyzwyczaić ( tzn ja schodziłam z dzieckiem i wózkiem i dałam rade :). Na plaży leżaki płatne to ok po 8 lev za leżak , parasol. Natomiast warto dopłacić do all inclusive 6 leva za dzień od osoby i wtedy masz 2 leżaki, parasol i bar na plaży w tej cenie. Naprawdę watro to zrobić :)Wtedy nie trzeba na lunch wspinać się po schodach . Animacje nawet niezłe , natomiast stanowczo za głośne :(. Obsługa całkiem przyjemna. Baseny czyste ale woda zimna. Ogólnie raczej polecam. Ja wypoczęłam i jestem zadowolona. Wiadomo zawsze sa plusy i minusy. Tutaj te minusy da się przełknąć :))
Jak dla mnie 4 gwiazdki są na wyrost, gdybym miała wybierać ponownie, wybrałabym coś innego
- całodzienne animacje, najciekawsze wieczorem po kolacji - schludny pokój, sprzątany codziennie - widoki - czysta plaża
- praktycznie codziennie to samo jedzenie, mało urozmaicone - kilkadziesiąt schodów do zejścia na plażę, ogólnie dużo schodów, współczuje rodzicom z wózkiem - windy nie wszystkie bezpieczne - płatne wi-fi - przed hotelem inny hotel gdzie mają super zjeżdżalnie pontonową, tutaj brak jakiejkolwiek. Więc codziennie zazdrościliśmy ;) - mało leżaków przy basenie
w tym roku byliśmy w tym hotelu, jesteśmy bardzo zadowoleni. Posiłki bardzo duża ilość, codziennie co innego tylko frytki były codziennie. Podczas każdego posiłku zawsze coś na ciepło, ciepły chleb, bułki. fajne położenie, tzn okolica w miarę cicho po 22, niedaleko do centrum gdzie jest bardzo duża ilość barów. Większość typowo pod Niemców ale są kluby gdzie idzie się pobawić np. Pr.Club.
super posiłki fajne animacje
Hotel i miejsce godne polecenia dla osób ceniących sobie zarówno rozrywki jaki spokój. Posiłki urozmaicone, pyszne, w ogromnych ilościach. Pokoje przestronne, czyste z fajnym widokiem na morze.
Miło spędziliśmy urlop. Szkoda tylko, że tak szybko płynął czas. Wszystko było zgodnie z opisem.Bardzo dobre jedzenie. Animatorzy ok., animacje zewnętrzne na niskim poziomie.
dobre jedzenia, czysto, blisko promenady ze sklepami i atrakcjami
Pobyt od 1-8 sierpnia br.Pogioda doskonała.Temperatura w granicach 32-35 stopni.Basen przy hotelu niebyt duży,ale ogólnie fajny.Wcześniejsza pobudka, rezerwacja leżaka przy basenie \\\"ręcznikiem\\\" i cały dzień do dyspozycji:)Posiłki dość dobre,jeśli nie pakuje się na talerz od razu wszystkiego po trochu,to nie można mówić,że jedzenie nie jest urozmaicone. Animacje w hotelu na wysokim poziomie. Na scenie przy basenie praktycznie cały czas się coś działo od godziny 10-23.Wieczorne disko dla dzieci. Animacje prowadzone równolegle w języku polskim,niemieckim i bułgarskim,tak więc żadne dziecko nie czuje się nie swojo.Restauracja bezpośrednio przy basenie hotelowym,nic nie brakowało. W hotelu głównie Polacy i Niemcy,tych przynajmniej najabrdziej było widać i słychać. Plaża piaszczysta,piasek gorący,woda bardzo ciepła i czysta,często duże fale. Ogólnie pobyt z pięcioletnim dzieckiem zaliczamy do udanych. Podsumowując: hotel dla \\\"normalnych\\\" ludzi nie oczekujących za taką cenę,że zastaną na miejscu Mariot.Pozdrawiam.
Duży fajny hotel,extra widoki na morze,duże pokoje i łazienki,duża restauracja z tarasem z widokiem na morze-super sprawa,kryty basen,który w sezonie był praktycznie zawsze wolny,bezproblemowy kontakt z personelem w języku rosyjskim,niemieckim i angielskim.Ogólnie ok.
Większych nie zauważyłem,może gdzie niegdzie małe poprawki remontowe by się przydały.No i windy trochę jeżdżą jak chcą.....
Hotel - duże pokoje, dobre jedzenie, czysto ( ręczniki i pościel wymieniane codziennie). Basen mały, trzeba wstać o 6 rano aby mieć leżak...., muzyka przy basenie bardzo głośna i uciążliwa. Brak fajnego placu zabaw dla dzieci. Polski animator Filip bardzo uczynny i miły. Animacje - typowe, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Miałam wariant all inclusive przy plaży, zawsze był zapewniony leżak z parasolem, bar przy plaży bardzo skromny- tylko napoje i ciasteczka - nie ma nic do jedzenia - z uwagi, że aby dojść na plażę trzeba pokonać 90 schodów ( a byłam z małymi dziećmi)- dość uciążliwe, że trzeba wracać na posiłki. Morze bardzo ładne, ciepłe i czyste. Największy mankament hotelu to schody.... Nie tylko te 90 schodów na plażę, ale też w samym hotelu i na basenach - masakra.... Żadna winda nie zatrzymuje się na poziomie basenu, trzeba zejść po schodach..... brodziki przy basenie na innym poziomie niż leżaki, oczywiście schody.... podjazdy dla wózków - do mojego nie pasowały, nikt z nich nie korzystał, a więc nie tylko do mojego. No i na koniec- zakwaterowani byliśmy na VIII p ( wraz z 2-latkiem z wózkiem), windy albo nie jeździły, albo trzeba na nie bardzo długo czekać. Generalnie schody zepsuły nam urlop.... być może nasze wrażenia byłyby inne gdybyśmy byli bez dzieci..... Podsumowując na pewno hotel nie dla rodzin z małymi dziećmi,nie dla osób starszych, i nie dla niepełnosprawnych ( a taka też była - chłopak jeździł na wózku inwalidzkim) - odradzam, cena też nie powala 2500 za osobę dorosłą za tydzień (biuro ecco holiday) - ogólnie można było lepiej wydać te pieniądze.
duże pokoje - czysto, dobre jedzienie, polski animator
schody.... wszędzie schody, małe baseny, głosna muzyka, awarie wind, brak placu zabaw dla dzieci
Spędziliśmy w tym hotelu tydzień w lipcu 2014 roku (czteroosobowa rodzina ). Wakacje udane. Hotel przyzwoity, jedzenie dobre. Bułgaria biedna i zaniedbana, ale w hotelu można się jedynie przyczepić do drobiazgów, które nie mają jednak wpływu na pobyt. Piękne wybrzeże. Mieliśmy pokój z zapierającym dech w piersiach widokiem na morze.
Duże pokoje, dobre jedzenie, różnorodne animacje dla dzieci i dorosłych, prowadzone przez zaangażowanych animatorów.
Płatne wifi. Widać że Bułgarzy nie dbają o to, co zbudują. W hotelu przydałby się mały remont. Pokonanie schodów prowadzących na plażę nie jest aż tak bardzo uciążliwe, jak pisano wcześniej.
Zarówno ja jak i moja rodzina uważamy pobyt za bardzo udany. Złote Piaski są bardzo rozrywkowe, z dużą ilością atrakcji zarówno dla dzieci i dorosłych. Przy marinie odkryliśmy tawernę Magdalena, gdzie można zjeść rarytasy Morza Czarnego np. przepyszną świeżą rybkę, mule, krewetki, raki w szokująco niskich cenach. Właściciel jest kelnerem i zna polski. Niestety najsłabszym punktem okazał się Pan Rezydent. Szkoda, że nie pojawił się na koniec turnusu i nie zainteresował odprawą grupy.
Hotel dobrze położony, blisko głównego deptaka oraz bardzo ładnej plaży. Pokoje przestronne. Posiłki urozmaicone i obfite, każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość spożywania posiłków na tarasie restauracyjnym z pięknym widokiem na morze.
Pomimo codziennego serwisu sprzątającego kurz na telewizorze, szafkach. Podłoga w łazience \\\"odświeżana\\\" brudnym, mopem. Pomimo opłacenia Wi-Fi dostępne jedynie w holu hotelowym. Basen stanowczo za mały jak na taką ilość gości, ale dla mojej rodziny nie miało to znaczenia, ponieważ przyjechaliśmy z zamiarem plażowania nad morzem. Siłowania w opłakanym stanie.
Bardzo fajnie dla rodzin z małymi dziecmi dużo animacji
ok
Byłam tam z dwójką dzieci to głównie przez pryzmat dzieci oceniam hotel. Jest godny polecenia. Dzieciaki zachwycone basenem i zajęciami dla dzieci. Panie, które sprzątają pokoje układają każdego ranka dzieciakom cuda (w 3D) z ręczników na łózkach . Były słonie, psy, łabędzie, statki i krokodyle. Bardzo dobre lody w barze. No i piękna, przestronna plaża. Na wprost zejścia z hotelu sporo miejsca na koce, więc nie trzeba korzystać z płatnych leżaków. A uważam, że to byłby zbędny wydatek :)
Bardzo czysto, miła obsługa i doskonali animatorzy dla dzieci. Mnóstwo dobrego jedzenia
Brak bezpłatnego wi-fi, trochę mało miejsc na leżaki przy basenie. Duo dość stromych schodów w drodze na plażę. Winda, której algorytmu rozwożenia ludzi nie opanowałam przez cały tydzień ;)
Wypoczywaliśmy z żoną i 2 małych dzieci. Wieczorami animatorzy dwoili się i troili aby było wesoło dla dorosłych a we wcześniejszych porach dla dzieci. Do czystej plaży blisko,brak pryszniców na plażach. Budki dla ratowników są ale raczej puste. Jedzenie bardzo dobre,jedynie brak masła/margaryny do smarowania pieczywa dzieciakom. Ceny są dużo wyższe niż w mieścinkach obok.
Dobre jedzenie,czysto,z dziećmi jest co robić,można na spokojnie zadbać o swoje ciało,z obsługą można się dogadać i po rosyjsku i po angielsku,piękne widoki z okna na morze
Płatne wifi, które ma się za free na głównym deptaku,wielu nowobogackich za wschodniej granicy, którym wydaje się,że to oni są najważniejsi
W hotelu przebywaliśmy 14 dni.Ogólne wrażenie bardzo dobre.Hotel czysty,obsługa miła nie domagająca się napiwków.Jedzenie dobre,urozmaicone i pod dostatkiem. Jedyny mankmęt hotelu to schody prowadzące na plaże,jest ich ok.100 i stanowią wielkie utrudnienie dla rodzin z dziećmi.Podjazdy strome nie dopasowane do rozstawu kół wózka,dlatego dzieci trzeba nosić na rękach. Hotel godny polecenia i wart swoich gwiazdek. Lewa lepiej kupić w Polsce,a opcje \\\"plaża\\\" w hotelu wychodzi 4 lewa na dzień za osobe (1 lewa=2.15 pln).
Położenie,obsługa,pokoje.
zero udogodnień dla wózków dziecięcych.
spędziliśmy tydzień z dzieckiem 1,5 roku we wrześniu i mogę ten hotel polecić za tą cenę jak najbardziej 1630zł plus dopłata 130 za all na plaży to naprawdę cudów nie oczekujmy.Położenie w drugiej linii jakieś 300 metrów od plaży dojście po schodach dla niektórych może być uciążliwe ale ja pokonywałem je kilka razy dziennie z dzieciakiem na ręce i nie miałem problemu, po zejściu ze schodów główny deptak-mnóstwo sklepów i barów, i wejście na plaże.Na plaży wydzielone miejsce(leżaki i parasole bezpłatne, materac płatny w naszej opcji) oraz bar skromny ale był, a większość hoteli go nie posiada i to jest plus napoje oraz przekąski oraz owoce.Pokoje duże wszystkie z balkonem codziennie sprzątane na życzenie zmieniana pościel łóżeczko dla dziecka w cenie.Internet wifi 18 lewa za tydzień działa w hotelu i na plaży dość dobre łącze.Basen niezbyt duży we wrześniu nie było problemu z leżakami ale w sezonie pewnie jest tłok do tego dwa male baseniki dla dzieci oraz basen kryty podzielony na głębszą i płytszą część.Plaża piaszczysta we wrześniu pusto.Jedzenia pod dostatkiem i urozmaicone nie narzekaliśmy ale zawsze się znajdzie malkontent nawet w 5* hotelu.Hotel polecamy i możliwe że wrócimy.Wycieczki te same co u rezydenta można kupić na deptaku połowę taniej my nie korzystaliśmy, byliśmy na piechotę w Aładży 1h drogi polecam.
dobry stosunek ceny do jakości, ciche położenie jednocześnie blisko głównego deptaka
mały basen
Hotel bardzo przyjemny, obsługa dyskretna i przyjazna. Miła atmosfera.
Hotel godny polecenia. Pokoje czyste, sprzatane codzennie. Jedzenie ok, ale troche monotonne. Bardzo ladna, szeroka plaza przy hotelu. Wyjazd jak najbardziej zaliczam do udanych:)
Wrocilismy z wakacji tydzień temu,jestesmy bardzo mile zaskoczenie i zadowolenie jeżeli chodzi o obsługe hotelu i restauracji.Posilki urozmaivone i bogate(oprócz śniadań),Hotel robi bardzo duże wrazenie ,ogólnie z mężem jetesmy zadowoleni z wypoczynku szczerze polecam,mnóstwo rozrywki dla dzieci jeśli chodzi o anImacje,plecam polecam.A na marginesie pozdrawiamy animatora Piotrka i poznanych polakow miedzy innym,i Paulinke Sylwie z dziecmi ,Karolcie z mężem i córką,oraz PRZESYMPATYCZNA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTĄ WIOLE z rodziną
hotel posiada 4 gwiazdki i na taką ocenę zasługuje , bez szczególnego narzekania ale też bez czegoś specjalnego. Jeśli ktoś nastawia się na wypoczynek to owszem polecam ( nie oszukujmy się za tą cenę nie oczekujmy cudów).