Doskonała baza hotelowa: 6 restauracji tematycznych, 9 barów, minimarket, apteka, lekarz.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, plac zabaw, 3 baseny oraz kilkanaście brodzików i zjeżdżalni.
Bogaty i urozmaicony program hotelowych animacji (m.in.: aerobik, aqua aerobik, piłka nożna, mini golf, szachy).
Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie:14 basenów lagunowych, 35 zjeżdżalni wodnych.
hotel bardzo piękny pomimo wpadki biura to indywidualnie wróce w to miejsce bo czułem sie dobrze no i wypoczolem wiec hotel godny polecenia
Wyjechaliśmy do tego hotelu pod wpływem przeczytanych opini- moge tylko dodać ze swojej strony iż wszystkie opinie pozytywne popieram- bylo jak w opisie Faktycznie to raj dla dzieci malych ale co jest miłym zaskoczeniem równiez dla ich rodzicow i dziadków. W restouracji Azjiatyckiej dość dobry wybór owoców morza . Kelnerzy mili i uprzejmi a po $ jeszcze bardziej. Pozdrawiam i polecam hotel i mimo iż Egipt odwiedzam juz od wielu lat to ten hotel byl miłym zaskoczeniem.
Polecam ten hotel rodzinom z dziećmi ze względu na Aqua Park. Do dyspozycji jest 14 zjeżdżalni dla dzieci, 21 dla dorosłych oraz kilkanaście basenów. Hotel oferuje również 9 barów różnego typu oraz 6 restauracji. Leżaki, parasolki i ręczniki są bezpłatne.Obsługa bardzo miła.Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu.Chętnie wróciłbym tam za rok.
wyszalelismy sie jak dzieci. hotel swietny, aqua park przebija nawet Sfinksa, jedzenie nie do przejedzenia (a moze bylismy tacy zmeczenie po dziennym zjezdzaniu, plywaniu... ) teren bardzo duzy, fajne pokoiki w domkach, baseny, baseny baseny. hotel rewelacyjny dla dzieciakow (uwaga slisko przy basenach, maz rozwalil glowe..). wesolo, glosno i piekna pogoda. na plaze pojechalismy 2 razy - tez sympatycznie, ciut tloczno.
Cześć byłem w hotelu Jungle Aquapark i jest godzien poleczenia . Jedzenie było bardzo dobre , i był naprawdę duży wybór . Pokój czysty i fajny . Przy każdym domku był basen . Obsługa była bardzo miła i zawsze byli mili i uśmiechnięci , nawet przy zjezdzalniach można było z nimi porozmawiać. Najlepszą atrakcją był tam aquapark który był bardzo bardzo fajny . Animacje były naprawdę fajne , kilka razy nawet był chłopak przebrany za klauna .W amfiteatrze były bardzo fajne pokazy nawet raz był pokaz z węzami . BARDZO POLECAM :D
Luksusowe warunki pod kazdym wzgledem dla kazdego,bez wzgledu na wiek.Pieknie zagospodarowany teren, wokól duzo kwiatow i zieleni,krystaliczna woda w basenach,wygodne,miekkie lezaki.Obsluga mila i dyskretna,nie narzucajaca sie turystom.Oferta 5-ciu restauracji przebogata ,posilki swiezutkie i smaczne,ilosc oszalamiajaca.Sterylnie czysto,tak w restauracjach jak i przy basenach.Pokoje urzadzone luksusowo, codziennie starannie wysprzatane.Aqa park robi wrazenie,wyszaleja sie tam dzieci jak i dorosli.Spedzilam tam cudowne wakacje wraz z rodzina,jestesmy wszyscy bardzo zadowoleni i napewno tam wrocimy jeszcze.Polecam wszystkim z czystym sumieniem
Wróciłem 2 godz. temu z tego hotelu. Super. Bez żadnych zastrzeżeń, no może z wyjątkiem odległości od plaży (ok.1,5 km, 15 min spacerem lub bezpłatnym busikiem). Polecam bardzo. Biuro Alfa Star, z którego jechałem również bez zastrzeżeń. Również polecam
same superlatywy i dla biura z Krakowa i hotelu Jungle! zaczynamy spedzac Swieta poza domem i nie wiem, czy w przyszlym roku takze nie bedzie to ten sam hotel!!! po co komu plaza (raz bylismy) gdy ma sie tak fantastycznie urzadzony resort?!!!! niezliczona ilosc basenow, zakwaterowanie w domkach, czysto, obsluga codziennie usmiechnieta, mila, a kolacja swiateczna pieknie przygotowana w ogromych namiotach, gustownie udekorowanych!!! super super super!
Mimo napiętej sytuacji w Kairze, wakacje w Jungle-wspaniałe. Hotel 4,5* zasługuje na 5*-piękny ogród, czysto,baseny o nieregularnych kształtach z mostkami i wysepkami - atmosfera jak w Wenecji. Mimo tłumów gości-nie brak leżaków. Minus-rozwrzeszczane dzieci. Jedzenia dużo, obsługa miła. Do plaży /5 min/ jeżdżą hotelowe busiki /w cenie pobytu/. Plaża przy Dana Beach5*-brak bezpośredniego dostępu do plaży nie jest problemem, bo hotel wspaniały: rozległy teren,dużo zieleni,kwiatów, niska zabudowa, pokoje przestronne z TV, lodówką, suszarka (bez żelazka). Dokuczają komary-trzeba spryskiwać pokoje i chłodny wiatr, który zdarza się o tej porze roku. Ogólnie hotel bardzo polecam,to dobrze wydane pieniądze i udany wypoczynek.
Hotel wieeelki robi wrażenie (można długo szukać swojego pokju:).Baseny rewelacje!!!Czystość doskonała!!Jedzenie pycha!!Jedyny minus to miliony dzieciaków ,których jest pełno wszędzie...szok:)polecam zimą.MICHAŁ głowa do góry!!!:)
Rewelacja,świetny kurort,aquapark przewspaniały
Idealny hotel dla rodzin z dziecmi, ktorzy ne chca ruszac sie poza teren hotelu “calym stadkiem” (czasem jeden z rodzicow moze sie wymknac, czy na nurkowanie, czy drobne zakupy). Tyle atrakcji dla dzieci (i nie tylko) w jednym wielkim kompleksie nie widziałam – baseny, zjezdzalnie, palce zabaw, mnóstwo miejsca do spacerowania, biegania, lekaki w wystarczającej ilości (to samo dotyczy plazy przy hotelu dana 5*, do którego wozono na plaze), wyżywienie mega urozmaicone, swieze, zero zemsty faraona. Animacje na 102%, obsluga hotelowa mila, usmiechnieta. Polecam każdemu
Byłam z mamą ,tatą i koleżanką i jej rodzicami i strasznie tesknię za tym hotelem cały czas o nim mówię. Obsługa bardzo miła jedzenia bez liku baseny królestwo zjeżdżalnie idealne dla 10-nawet i stó lat a są też specjalne małe dla mini dzieci .Animacje od 20:30 do 21:30 animacje przy barze banana przed animacjami wołają mini ,mini ,mini disko dzieci odpowiadają ija i jijao potem jak zwykle jakieś szoł wybory miss , kabarety , tańce brzucha , zaklinacze węży i pokaz iluzii . polecam ten hotel i proszenie słuchać złych opinii piszą je same marudy macie rozum to nie słuchajcie złych komętaży!
tego hotelu chyba nie trzeba polecac, poniewaz ciezko w nim zdobyc miejsca (kupilismy oferte na lato w zimie, first minute). Uwielbiam egipskie hotele, za ich przestronnosc, niska zabudowe, mnostwo miejsca do spacerowania i te baseny.. zjezdzalnie.. pokoje duze, czyste, jedzenie pyszne, swieze i mnostwo... obsluga hotelowa nawet podczas ramadanu usmiechnieta . IDEALNY pod kazdym wzgledem (no moze malenki minusik za dojscie do plazy, ale czarno na bialym jest to napisane i pani w biurze informuje). zabudowa wspaniala, po prostu czad.
NAJLEPSZY HOTEL POD KAŻDYM WZGLĘDEM !!! Urlop w tym hotelu spędziliśmy we wrześniu tego roku. Były to jedne z moich najwspanialszych wakacji. Domki, w którym mieszkaliśmy były bardzo czyste, pokoju duze. Mnóstwo basenów oraz zjezdzalni. Hotel nie ma dostępu do morza, ale busik jezdzi co pol godz wiec nie ma problemu z dostaniem sie do niego. plaza jest blisko rafy koralowej wiec po zakupie maski mozna ogladac piekne rybki. Na terenie hotelu znajduje sie 5 różnych restauracji, jedzenie jest naprawde smaczne. bardzo duzo rodzin z dziecmi. Jedyny minus to taki ze po przyjezdzie przydzilono nam pokoj polozony na obrzezach, obok hotelowej uliczki ale po interwencji w recepcji juz nastepnego dnia mielismy bardzo ladny w dobrej lokalizacji. podsumowujac: BARDZO POLECAM!!!! Hotel wart 5 gwiazdek
jednej z najlepszych hoteli pod wzgledem infrastuktury, zagospodarowania terenu, fachowej obslugi, swietniej opcji all, animacji.. mozna by tak w samych superlatywach jeszcze dlugo - czysto, swiezo, wesolo, przyjemnie - a najwazniejszy jest usmiech dziecka!! - 2-ki:) gdyby byl przy plazy, to z pewnoscia mialby 5*! polecam polecam polecam
byliśmy na przełomie lipca i sierpnia po prostu rewelacja a nie był to pierwszy pobyt w egipcie wszystkim goraco polecam pobyt jak w bajce aquapark super
Pobyt od 27.08 do 10.09 rewelacja, hotel godny polecenia. Obsługa bardzo miła, wcale nie czekali z wyciągniętymi rękami na napiwki. Jeśli kotś chciał dawać to dawał i to jego sprawa. Pokoje ładne w standardzie egipskim, najważniejsze, że czyste. Zdarzyło się sprzątanie dwa razy w ciągu dnia. Pościel zmieniana co dwa dni. Jedzenie dobre i smaczne, każdy mógł sobie znaleźć coś dla siebie. Do wyboru 5 restauracji. Baseny czyste i jest ich tak dużo, że co dziennie można pływać w innym. Aqua Park jeszcze większy. Polecam !!!
Wakacje tam były wspaniałe (5-19.08.2010). Wyżywienie, teren i czystość super. Wśród obsługi poznaliśmy wielu dobrych ludzi i paru przyjaciół. Egipcjanie to mili i życzliwi ludzie, mimo że (aż wstyd powiedzieć) wielu Polaków zachowywało się jakby ze stajni wyszli i tam zostali. Trudno się dziwić oburzeniom barmanów na oznaki chamstwa lub gdy jeden taki rzuci kubkiem w jego stronę. Na plażę nie jeździliśmy bo nie było takiej potrzeby. Czyste baseny i plaża na Giftunie w zupełności nam wystarczyły. Za rok tam wracamy!!!
Wspaniałe miejsce, nie odczuwalny brak plaży, zwłaszcza jak ją zobaczyliśmy idąc wzdłuż Hurghady. Aqua Park fantastyczny ale w części z dużymi zjeżdżalniami nie dla małych dzieci, dla nich są małe zjeżdżalnie. Animacie dla dorosłych przez cały dzień, wieczorem kabarety, o 20:30 animacje dla dzieci (przy restauracji Tarzan). Teren bardzo czysty, obsługa bardzo uprzejma, znależliśmy wśród nich dobrych ludzi i kilku przyjaciół. Na chamstwo ze stony turystów(wielu Polaków takich było...o zgrozo!!!) regują oburzeniem. Jedzenie- dużo, różne, smaczne, od rana do 24:00. Przed i w środku restauracji porządek. Szef sali wskazuje stolik który wcześniej sprząta kelner. Przy wejściu staliśmy najdłużej 5 min. Poza hotelem wielka bieda. Do supermarketu Senso Mal piechotą 5 min, do marketu Cleopatra lepiej jechać taxi ok.5 min drogi. Wracamy tam za rok.