Doskonała baza hotelowa: 6 restauracji tematycznych, 9 barów, minimarket, apteka, lekarz.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, plac zabaw, 3 baseny oraz kilkanaście brodzików i zjeżdżalni.
Bogaty i urozmaicony program hotelowych animacji (m.in.: aerobik, aqua aerobik, piłka nożna, mini golf, szachy).
Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie:14 basenów lagunowych, 35 zjeżdżalni wodnych.
Polecam. Bardzo dużo ilość zjeżdzalni dla dzieci w różnym wieku i dorosłych oraz odla osób o rożnym poziomie strachu. Super rzeka z pontonami. Bardzo duża ilość basenów blisko domków. Baseny podzielone na maluszki do 50 cm, do 110 cm i głębsze. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczorem wesołe miasteczko. W opcji allinclusive wszystko w cenie. Napoje zimne w cenie ( coca cola, soki, woda w butelkach). Jedzenie - każdy znalazł coś dla siebie. Byliśmy tydzień i nie mieliśmy potrzeby wychodzenia z ośrodka tak dużo jest tu atrakcji. Leżaki, ręczniki w cenie. Przy basenach co jakiś czas przychodził Pan z barem - zimne napoje w cenie. Wszyscy bardzo uprzejmi. Hotel, baseny w stanie nie do narzekania, wszystko czyste, na bieżąco sprzątane czy naprawiane. Jak ktoś chce to coś znajdzie ale ja polceam. Ośrodek duży, duże odległości do przejścia ale jeździć busik po ośrodku, można się przejść ale przy maluszkach nieraz warto skorzystać z busika.
duża ilość basenów duża ilość zjeżdzali dla dzieci w róznym wieku czysto miło dobrze jedzenie hotel zadbany
Wszystko SUPER! POLECAM! Idealny dla rodzin z dziećmi.
Wszystko SUPER! POLECAM!
Wszystko było świetne. Mnóstwo atrakcji, wiele restauracji do wyboru, fajny pokój i przyjazna atmosfera
Wiele atrakcji
Brak wad
Super hotel dla rodziny z dziećmi. Pokoje czyste,codziennie sprzątane.Zmieniana pościel oraz ręczniki.Polecam.
Miła obsługa, pomocną . Dużo atrakcji dla wszystkich.
Najładniejszy hotel w jakim póki co byłem.Mnóstwo atrakcji wodnych i nie tylko.Poza super zjeżdżalniami w hotelu jest autodrom,surfing,rowerki rodzinne,salon gier.Zakwatorowany byłem w sektorze I chyba najspokojniejsza strefa z własnym dużym basenem i barem przy nim.Dwa pokoje przedzielone drzwiami przesuwnymi.Po całym kompleksie co 5 min dojedziesz gdzie chcesz wewnętrznym niebieskim busikiem.Raz na pobyt można zarezerwować Neverland Show z kolacją.Pokaz muzyczny,akrobatyczny.Poza nim jeszcze kolorowa fontanna z muzyką.Nie można się nudzić to napewno
Mnóstwo atrakcji dla dzieci w każdym wieku.Hotel dla rodzin z dziećmi.Komunikacja wewnętrzna niebieskim busem po całym kompleksie który jest ogromny.Barmani przychodzą sami z napojami ale wręcz żądają napiwku za każdym razem a nie jak wcześniej w Egipcie że wystarczyło mu dać raz rano na cały dzień
Trzeba się stosować do surowych nakazów jeśli chodzi o godziny otwarcia i zamknięcia jeśli chodzi o wszystko.Restauracje,zjeżdżalnie wszystko w określonych godzinach i koniec dyskusji.
Tak się złozyło, że byliśmy w rozpoczynajacym się szczycie urlopowym 04-18 lipca Bardzo udany pobyt - po raz czwarty w tym hotelu, po raz pierwszy od restruktyrazacji w nowej nazwie Neverland, więc chociaż rezerwowaliśmy hotel Jungle Aqua Park to w praktyce w tym samym miejscu byli także osoby z Alf Leila Wa Leila. Mogliśmy korzystać z restauracji i barów obu hoteli. Bylismy z żoną zakwaterowani w nowej rozbudowanej części hotelowej nawiązującej architekturą hotelu Leila, zadowoleni z pobytu; dużo basenów, leżaków, kilka restauracji bez problemów o wolne miejsca. Naprawdę świetny odpoczynek dla dorosłych, a wspaniały dla dzieci w różnym wieku. Zwiedziliśmy także "starą część" hotelu, wszędzie trzeba podkreślić dużą dbałość personelu o czystość tak w pokojach, restauracjach jak i na zewnątrz przy barach basenach i placach. Rozbudowano alejki z siecią sklepików, drink barów i aleją akcesoriów wesołego miasteczka tak dla dzieci jak i dorosłych. Świetny zespół animacji ( w naszej części basenowej) i znów dla dorosłych, ale przede wszystkim dla dzieci.
Czystość, świetna obsługa i infrastruktura z której mozna korzystać w zależności od chęci, humoru, kondycji fizycznej i zasobności portfela, niektóre atrakcje dodatkowo płatne.
Minus całej restrukturyzacji to utrata znacznej części zielonych terenów na rzecz płytek i powierchni betonowych- przy wysokich temperaturach daje to dodatkowy efekt "rozgrzanej patelni
Hotel bardzo fajny, wszystko zgodne z opisem. przemiła obsługa baseny czyste, bardzo dużo miejsc gdzie można cos sie napic i milo spedzic wieczór bylismy 7 dni i codziennie dowiadywaliśmy sie o czymś nowym co bardzo nas zaskakiwało. Bardzo polecam. Ps. jeszce kiedys tam wrócimy :)
czysto, milo, wesoło
Super hotel, w zasadzie wszystko nam się podobało, miła obsługa, starają się, jedzenie bardzo dobre,kilka restauracji,kilka barów przy basenach, jak niema to i tak ktoś jest z obsługi i robi, roznosi drinki,zimnie napoje. Bus który jeździ co 10 min dookoła hotelu(ale wewnątrz) nie trzeba chodzić na pieszo, dużo sklepików z pamiątkami,perfumami itd każdy coś znajdzie dla siebie. Przy naszym basenie cudowny barman Ashraf, prawie się popłakał jak odjeżdżaliśmy, szef naszej strefy Amer mega gość, ratownik bardzo miły chłopak, nasz grzeczny personel sprzątający który się starał jak mógł. Mamy wiele fajnych znajomości z właścicielami sklepików, niesamowity kelner w restauracji Le Marche nakręcony mega pozytywnie latał jak odrzutowiec, 2 ogromne aqaparki, ogrom basenów, my pojechaliśmy na 7 dni chcielibyśmy odpocząć więc nie braliśmy wycieczek, hotel oferuje tyle że nie trzeba z niego wychodzić, raz byliśmy Senzo Mal 200 m obok hotelu, fajne centrum handlowe. W sklepch często coś mówią po polsku, natomiast zaskoczył mnie jeden właściciel sklepiku, pięknie mówił po polsku, tak samo właściciel perfumerii. W cenie mieliśmy Show Neverland, też fajnie. Na terenie hotelu jest namiastka budowli egipskich, można porobić fajne zdjęcia, muzeum,wesołe miasteczko,sterfa kibica nawet była z dwoma ogromnymi telewizorami,oczywiście obok bar zimne drinki,napoje. Wrócimy tam napewno:)
Ogromny, dużo basenów, 2 aqaparki, wesołe miasteczko, dużo restauracji, sklepików, wszystko jest na miejscu.
Pierwszy dzień byłem zdegustany, dostałem tak słaby pokój że masakra, po rozmowie recepcją potem z rezydentem, zamienili na pokój i tam było już naprawdę fajnie. Tamten który dostaliśmy na samym początku wymaga gruntownego remontu. Brak informacji po polsku w pokojach(powinny być na kartach jak wszędzie) brak informacji że jest tam dziewczyna Natalia która ogarnia wszystko w 5 sekund, poznałem ją dopiero w ostatni dzień. Biuro podróży powinno informować że jest tam taka ogarnięta dziewczyna.
Obiekt naprawdę fenomenalny. Jest ogromny, ale przesadzone są opinie że wszędzie daleko. Ilość basenie na każdym kroku, no i oczywiście zjeżdżalnie...większość pontonowych, super wrażenia, dla maluchów 2 duże aquaparki, choć i dorosły na jednym z nich może śmiało zjeżdżać. Wszędzie czysto, miła obsługa, atrakcje jak np lunapark, wata cukrowa, lody, rowerki, samochodziki, wszystko w cenie. Pokaż Neverland super, warto spędzić tam te 2h. W prawdzie byłyśmy w części jungle ale starym budynku przy lunaparku, ale stąd wszystko było pod nosem. Napiwki w barze powodują świetna i szybką obsługę, codziennie 1$ i wszyscy zadowoleni. Jest to hotel w którym nie można się nudzić. Jedzenie....kilka tematycznych restauracji, myśmy codziennie zwiedzały wszystkie zęby coś ślubnac 🥴 szczerze polecam i zachęcam do odwiedzenia tego miejsca
Ilość aquaparków i restauracji
Trochę mało barów wokół aquaparku i maly wybór przekasek
Baseny i zjeżdżalnie super ale jak zwykle są problemy. Pierwszy dzień otrzymałem stary pokój - zmienili na lepszy drugiego dnia. Proponuję przy rejestracji prosić o pokoje trzy tysiące .... Drugi wielki minus to zjeżdżalnie działają tylko kilka godzin i nie ma informacji kiedy i ile czasu jest otwarty. Ratownicy ciągle używają gwizdka nawet dla zabawy trochę to uciążliwe. Jedzenie jest bardzo przeciętne, piwko słabe i baseny otwarte tylko do 18:30 -19;00. Ogólnie super teren i jak na siedem dni ok ale moim zdanie za drogo tym bardziej, że podróż w tą i z powrotem nie należy do najprzyjemniejszych.
Dużo basenów, zjeżdżalni nie czuć tłoku. Jak dadzą ładny pokój to jest przyjemnie. Dość duży obszar do zwiedzania - dla dzieci super. Warto kupić buciki do basenów dla dzieci jak będą miały ranę na stopie to łatwiej to ogarnąć. Zjadliwe hamburgery i frytki.
Mogą dać stary apartament. Brak informacji kiedy czynne są atrakcje i zjeżdżalnie jak pytasz ratownika to oni prawie zawsze tomorow. Ciężki znaleźć coś dobrego do jedzenia. Słabe piwo.
Zacznę od nas. Rodzina z dwójką synów 6 lat i 10 lat (mega energetyczni). To była nasz druga wizyta w Egipcie, a pierwsza z dwójką dzieci. Termin wyjazdu: 9 do 17 czerwiec Miejsce wylotu: Katowice Godzina wylotu Katowic: 4:00 Godzina wylotu z Hurghady: 20:00 (wyjazd z hotelu 16:40) Zacznę od Skyline Express: Standardowy czarter, serwują wodę na pokładzie bez kanapek. W powrotnej drodze sprzedawali jeszcze colę, mirindę, colę zero i sprite + kawa i herbata. Lot spokojny wszystko ok. Ocena: czarter jak czarter 10 na 10 (niczym nie różni się od innych poza mówieniem po Ukraińsku) Anex: Wszystko ok, rezydent dostępny na WhatsApp, pomocny. Nam nie był potrzebny na miejscu, a mając dwa pytania wszystko załatwił przez WhatsApp. Ocena: 10 na 10 Hotel: Check In: **rwa trwało to od 9 do 16. Totalne nieogary. Zebrali paszporty, dali opcji i kazali wrócić o 14. Dziwne było to że w tym czasie bagaże zostały poza hotelem i poinformowali nas, że będą w pokoju docelowym. Od 14 do 16 i tak czekaliśmy na pokoje. W końcu się udało. Mieliśmy wykupiony pokój Standard Pool/Garden view. Dostaliśmy pokój z widokiem na pustynie, strażnika i śmietniki w drewnianym budynku z (...) na czarno podłogami, oderwanymi panelami, grzybem i małymi żyjątkami wewnątrz (są takie trzy budynki drewniane w części F). Zaznaczę, że stało się tak pomimo 10 dol w paszporcie. Żona zrobiła taką zadymę, że znalazł się inny pokój też standard i był sztos. Bez sąsiadów i ogólnie na prawdę spoko... Ale kolejne 2h zabawy przy temacie. W między czasie zniknęły nasze bagaże ale udało się je znaleźć po godzinie. Ocena check in: 1/10 Jedzenie to kosmos. Kilka restauracji od burgerów poprzez wołowinę jagnięcinę sałatki, kurczaki grille, lody, owoce... Wszystko sztos i pyszne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Serio pracuję w branży rozrywkowej i w hotelach dobrych jestem 2 lub 3x w tygodniu i porównując nie miałem się do czego przyczepić. Ocena: 10/10 Atrakcje i animacje to eldorado dla każdego, małych i dużych. Zjeżdżalnie aquaparki fitness pokazy akrobatów, wieczorne show poziom kozak. Ocena: 10/10 Drinki moim zdaniem najlepsze w lobby u Józka. Piwo kozak... Wino spoko... Ocena: 10/10 (może przy niektórych basenach były średnie ale idą w zapomnienie) Bary z przekąskami: 10/10 Wesołe miasteczko: Wiem że są kolejki itd ale sami przecież nie byliśmy. Ocena: 10/10 Część VR: Kosmos. Dzieciaki odpływały w inny świat. Ocena 10/10 Egipcjanie: Powiem szczerze że prowadząc biznes chciałbym mieć takich pracowników. Wiem tu "naganiacze" tu coś ale to ich praca. Uśmiechnięci życzliwi. Poziom szacunku dla kobiet kozak. Bez spojżeń na d.... bez oceny... Serio. Wszystko załatwią, pomogą, porozmawiają, są mega. W sklepach wiadomo im więcej dolara tym lepiej ale jak pogadasz jak pożartujesz to masz taniej niż w biedronka. Taka kultura. anikt nie czekał na tipy po prostu zawsze byli tam gdzie powinni. Ocena: 10/10 Morze: nie zdążyliśmy zajechać ale wiemy że jest piękne. Ogólnie o hotelu. Codziennie robiłem po 20 do 40 tysięcy kroków. Hotel wielki i niestety w 8 dni udało się nam zobaczyć tylko z max 30-50% całości. Jak ktoś chce leżeć w jednym miejscu to będzie marudził jak ktoś chce skorzystać z różnych atrakcji to będzie marudził że za dużo. Czystość hotelu mega nawet chodniki codziennie myli i trawę czesali. Ocena: 10/10 Faraon: W tym hotelu Go nie ma. Dodatkowo: Spaliliśmy się na starcie i dostaliśmy zapalenia oczu. Rodzinna przypadłość. Ale chcieliśmy skorzystać z wycieczek od Justyna (...) jednak sytuacja napisała inny scenariusz. Babka jest tak pomocna że mimo iż nie skorzystaliśmy polecam Ją z całego serca. I ocena końcowa. Pomimo kijowego checkin hotel i calość 12 na 10. To najlepsze miejsce w jakim byliśmy a widzieliśmy wiele. Warto! I mógłbym rozpisać się bardziej ale po co... po prostu zobaczcie sami.
Same zalety. Serio trzeba być snobem by mieć się do czego przyczepić. Ilość możliwości i atrakcji jest nie do wyobrażenia.
Wadą na pewno jest recepcja. Dają losowe pokoje jak się chce i nawet 10 czy 20 dolarów nie pomaga.
Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park to prawdziwa perełka w Hurghadzie! Na miejscu jest dosłownie wszystko, czego można chcieć podczas wymarzonych wakacji. Bardzo duży wybór restauracji serwujących przeróżne dania sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie - od tradycyjnej kuchni po międzynarodowe specjały. Infrastruktura wodna jest imponująca - mnóstwo basenów z profesjonalnymi ratownikami i krystalicznie czystą wodą. Aquaparki są jednymi z najlepszych, jakie widziałam - świetnie zaprojektowane, z atrakcjami dla każdego, niezależnie od wieku. Wieczorne animacje naprawdę pozytywnie zaskakują - w przeciwieństwie do innych sieci hoteli są faktycznie interesujące i bardzo atrakcyjne. Dla fanów rozrywki przygotowano strefę gier z konsolami i VR. Wieczorem hotel tętni życiem - jest wesołe miasteczko przepięknie oświetlone kolorowymi światełkami, hipnotyzujący pokaz fontanny (który zrobił ogromne wrażenie nie tylko na dzieciach), lodowisko, autka, muzeum. Dodatkowo można posilić się watą cukrową czy popcornem. Nasz pokój był bardzo ładny i czysty, z rewelacyjnym bezpośrednim wyjściem przez taras na basen. Obsługa zasługuje na szczególne wyróżnienie - kulturalna, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Nawet w sklepie hotelowym było bardzo pozytywnie - ceny normalne, a sprzedawcy w ogóle nie byli nachalni. Warto też wspomnieć o pokazie Neverland Show - naprawdę świetne widowisko! Hotel idealnie sprawdzi się zarówno na wakacje z dziećmi, jak i na wyjazd w gronie dorosłych. Jest tak kompleksowy i świetnie zorganizowany, że człowiek nie ma potrzeby wychodzenia poza jego teren. Absolutnie polecam!
✓ Różnorodne restauracje z szerokim wyborem dań ✓ Liczne baseny z czystą wodą i ratownikami ✓ Rozbudowane aquaparki dla różnych grup wiekowych ✓ Wysokiej jakości wieczorne animacje ✓ Strefa gier (konsole i VR) ✓ Wesołe miasteczko z efektownym oświetleniem ✓ Tor gokartowy ✓ Lodowisko ✓ Pokazy fontann ✓ Dodatkowe atrakcje (wata cukrowa, popcorn) ✓ Czyste i zadbane pokoje ✓ Profesjonalna i miła obsługa ✓ Kompleksowy resort - wszystko dostępne na miejscu
brak wad!
Hotel bardzo ładny dla dzieci bajka mnóstwo zjeździlali, luna park, furorę robią gokarty.pokoj za dopłatą piękny,czysty nie ma się do czego doczepić Jedzenia dużo, ale monotonne tłuste tony oleju
Dużą zaletą hotelu jest mnóstwo zjeździlalni, luna park
Dużą wadą jest to że nie ma polskiego animatora dla dzieci przy obłożeniu Polaków w 60% mi
Hotel bardzo duży, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Duży wybór atrakcji wodnych zjeżdżalni, animacji, oraz wiele innych atrakcji np park rozrywki czy sala gier z miedzy innymi goglami VR czy cymbergajem. Polecam bardzo sklep ze zdjęcia z naturalnymi olejkami i maskami , który uratował naszą spaloną skórę. Pokój bardzo ładny, przestronny, czysty.
Duży wybór jedzenia, atrakcje wodne, sklepy, ogólna czystość
REWELACYJNY HOTEL Moim zdaniem jeden z najlepszych hoteli dla rodzin z dziećmi z tak dużą ilością atrakcji. To co można tam zastać, spełnia chyba wszystkie marzenia dzieci i nie tylko dzieci. Podróżowaliśmy z biurem ANEX i złego słowa nie można na nich powiedzieć, transfery punktualnie i bez problemów, rezydenci Szymon i Taher uśmiechnięci i bardzo pomocni. Lot był punktualnie, godziny wylotu rewelacyjne, wylot 4 rano, powrót 22 (pełne 8 dni pobytu). w samolocie rozdawali bezpłatnie wodę. W hotelu po zameldowaniu dano nam opaski all i mogliśmy korzystać z pełnej infrastruktury i restauracji, pokój dostaliśmy o 14. Na początku zakwaterowano nas w budynku F (nie polecam) ale po podejściu do recepcji i spokojnej rozmowie udało nam się zamienić pokój na zdecydowanie lepszy przy basenie, bardzo dziękuję Mohammedowi z recepcji :) Co do hotelu ogrom atrakcji jakie czekają na dzieciaki jest niesamowity. Kilka aquaparków z przeróżnymi zjeżdżalniami, każdy znajdzie coś dla siebie. Mnóstwo basenów, leniwa rzeka na której codziennie przed południem i po południu jest wpuszczana woda aby zrobić sztuczną falę (mega polecam podejść pod niebieską wieżę na której siedzą 4 miśki, tam zaczyna się fala, są tam też pontony w które uderzają te fale i nieźle buja). W hotelu znajduje się też wesołe miasteczko, gokardy, rowerki wodne, skutery wodne, linopark, fala do serfingu, strefa do gier VR, stanowiska z playstation 5 a nawet "lodowisko" :) W recepcji można zapisać się na Neverland Show raz na pobyt, jest tam wtedy serwowana 3 -daniowa kolacja marokańska i świetne występy doskonałych artystów. Jeśli chodzi o jedzenie to jest przepyszne, w hotelu znajdują się różne restauracje otwarte w tym samym czasie każdego dnia, każdy znajdzie coś dla siebie a jak nie znajdzie w jednej to może iść do kolejnej, w hotelu Jungle znajdują sie restauracje: azjatycka, włoska, tajska, amerykańska z burgerami, niemiecka, marokańska i jeszcze kilka innych. Można korzystać z restauracji jeszcze w hotelu Alf Leila Va Leila ale wybór w tych był tak ogromny, że nie było potrzeby aby tam iść, choć sam hotel odwiedziliśmy. Jeśli chodzi o jedzenie to wybór przeogromny, sporo owoców morza (krewetki, ryby na różne sposoby, kalmary), wołowina, jagnięcina, burgery, stanowisko gdzie przygotowywali na świeżo makarony, przepyszne ciasta i słodycze, dla dzieci jest nawet wata cukrowa, popcorn, gofry i ogromne stanowisko z lizakami przy recepcji. W lobby przepyszna kawa, ciastka i lody przez cały dzień. Mnóstwo barów z drinkami i napojami, pepsi, sprite, cola z oryginalnych butelek, soki: mango, ananas, guava, jabłko. Rano na śniadanie świeżo wyciskany sok z pomarańczy, marchewki lub melona. W restauracji jak siedzieliśmy bez picia od razu pojawiała się osoba z obsługi i pytała czy chcemy coś do picia to przyniosą, było to bardzo miłe :) Bardzo polecam obsługę z lobby pod recepcją, robią przepyszne drinki, są uprzejmi i naprawdę pracowici. Serdecznie polecam Mohhamed Qazafy, Ahmad A.lbasat oraz niesamowitego Yossefa Ahmed który mówi trochę po polsku i robi tam chyba 20 km dziennie z uśmiechem na twarzy, warto chłopakom dać napiwek chociaż absolutnie tego nie oczekują a wręcz są zmieszani jak dostaną napiwek. W ogóle jeśli chodzi o wszystkich pracowników w hotelu naprawdę pełny podziw dla nich i szacunek do tego jak wykonują swoją pracę, są bardzo uprzejmi, niesamowicie pracowici, zawsze pomocni i uśmiechnięci.. Ogrodnicy, obsługa w restauracjach, kucharze, ratownicy (niesamowici, pomocni, jest ich naprawdę dużo i są cały czas na nogach, uważnie obserwują i pilnują czy nic złego się nie dzieje, na wspomnianych wcześniej pontonach gdzie są spore fale byłam świadkiem gdzie to ratownik pilnował dzieciaków a rodzice pewnie nawet nie wiedzieli gdzie jest ich dziecko.... ), obsługa do sprzątania - robią extra zwierzątka z ręczników :) Pełen szacunek dla całej obsługi hotelu. Hotel jest położony na naprawdę dużym obszarze, ludzi jest sporo ale nie ma nigdzie kolejek ani tłoku, jest do wyboru tak dużo basenów i atrakcji że to wszystko się rozkłada i nie odczuwa się tłumów. Jeśli chodzi o plażę to kursuje busik, plaża nie powala ale przy ogromnie atrakcji w hotelu i ilości basenów dzieci wolały baseny niż morze. Jeśli chcecie zobaczyć piękno morza czerwonego polecam wybrać się na jakąś wycieczkę morską i zobaczyć rafy i turkusową wodę morza czerwonego, bo robi wrażenie. W hotelu można wypożyczyć rowerki i pojeździć sobie po uliczkach, jest to fajna atrakcja dla dzieci i mają przy tym nie tylko dzieci duży ubaw :) Po hotelu jeździ też busik i ciuchcia :) Doba hotelowa kończy się o 12, my mieliśmy wylot o 22, mogliśmy zostawić walizki w specjalnym miejscu przed hotelem i dalej korzystać z wszystkich atrakcji i restauracji, pod aquaparkiem są prysznice gdzie można się umyć i przebrać lub można przedłużyć sobie dobę hotelową. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu, jeśli Egipt to tylko ten hotel :)
WSZYSTKO BYŁO PERFEKCYJNE
BRAK
Rewelacyjny hotel z mnóstwem atrakcji dla dzieci i dorosłych. Bardzo czysty, zadbany, obsługa bardzo mila i pomocna. Nasz aparatamnet w najnowszej części bardzo ładny i codziennie sprzątany, codziennie wymieniane ręczniki i dokładane kosmetyki. W każdym basenie oraz aquaparku, przy każdej atrakcji ratownik. Na zjeżdżalniach również - jest naprawdę bezpiecznie. Bardzo dużo restauracji i bardzo duży wybór jedzenia, każdy napewno znajdzie coś dla siebie. Lody, watą cukrowa, pizza, popcorn, ciasta też codziennie. Codziennie animacje, pokazy fontann, wesołe miasteczko, można wypożyczyć rowerki. Na terenie obiektu także muzeum egipskie i miniatury egipskich artefaktów min sfinks. Hotel jest bardzo duży, ale porusza się po nim bezpłatny busik hotelowy którym można dojechać wszędzie gdzie się chce. Busik także dowozi na plażę hotelową oddalana o około 1km, ale warto pojechać choć raz. No i myślę, że najważniejsze - obsługa hotelu - bardzo mili i życzliwy ludzie. Wszyscy uśmiechnięci i pomocni. Każdy naprawdę zaangażowany w swoją pracę, dbają abyśmy się dobrze tam czuli. Bardzo polecamy hotel, i my i córki jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
- Aquapark - obsługa - czystość - duży wybór restauracji - codzinne animacje i imprezy przy basenach -wesołe miasteczko - bliska odległość od lotniska i centrum Hurghady
Pobyt bardzo udany! Na pewno wrócimy jeszcze do tego hotelu, choć nigdy dotąd nie jeździliśmy dwa razy w to samo miejsce! Bardzo dużo atrakcji dla dzieci zarówno na basenie jak i w lobby. Obsługa zawsze pomocna i uprzejma. Mnóstwo ludzi zatrudnionych na terenie całego obiektu: do ogrodu, basenów, zjeżdżalni, sprzątania, pilnowania, przynoszenia napojów itd. 33 baseny, ogrom zjeżdżalni, miejsce do nauki surfowania, samochodziki wodne, cały salon gier w lobby na parterze a wieczorami riksze i park mały rozrywki: samochodziki i 9 karuzeli do dyspozycji gości i to wszystko za darmo w cenie pobytu !!! Cena za pobyt uważam ,że bardzo niska w stosunku do bogatej oferty hotelu. W Europie byłaby przynajmniej trzykrotnie wyższa.
- 33 baseny ( przy każdych domkach osobny ) - darmowe gry - bezpłatny park rozrywki wieczorami - brak kolejek do zjeżdźalni - wolne leżaki nawet w sezonie
Głośno w lobby na dole - krzyczące dzieci:)
Hotel oceniam bardzo wysoko. Jest to mój czwarty pobyt w Egipcie i uważam, że ten hotel to bardzo dobry wybór. Jako 4 osoba rodzina 2+ 2 dzieci (2 i 6 lat) nie nudziliśmy się ani chwili. Zdecydowanie największą atrakcją były dla nad baseny: kilkanaście dużych zjeżdżalni dla nastolatków i dorosłych, bardzo duży kompleks zjeżdżalni dla dzieci (raj dla 6 latka i dla 2 latki z rodzicem), dodatkowo mniejsze zjeżdżalnie oraz płytkie baseny z różnymi atrakcjami na których świetnie bawił się najmłodszy członek rodziny. Jeżeli chodzi o pokoje to my mieliśmy pokój "family room sliding door pool view". Jedynym minusem był fakt, że nasz pool view był na remontowany basen. Nie stanowiło to wielkiego problemu bo do najbliższego basenu mieliśmy 30m, a i tak większość czasu spędzaliśmy na basenach dziecięcych. Jedzenie zróżnicowane, jednak nie nasze smaki, jak to kuchnia arabska. Dostępnych kilka restauracji w tym: włoska, śródziemnomorska, owoce morza, arabska, niemiecka. Na basenach bar z pizzą, burgery, popcorn, wata cukrowa. Dodatkowo dla dzieci wieczorne animacje oraz bezpłatne wesołe miasteczko. Nie dało się nudzić Wyjazd uznajemy za bardzo udany i chętnie wrócimy jeszcze raz do tego hotelu. Jedyny bardzo duży minus wyjazdu to 12 godzinne opóźnienie wylotu z Poznania. Nie jest to oczywiście wina hotelu. Jednak warto zastanowić się z jakim biurem człowiek wybiera się na wyjazd bo to one decyduje z jakimi liniami lotniczymi współpracuje. My korzystaliśmy z biura Anex i lecieliśmy ze Skyfly- Ukraińskie linie lotnicze z flotą 3 samolotów. W przypadku awarii jednego pojawiają się takie problemy. Nie życzę nikomu, zwłaszcza z małymi dziećmi.
Bliskość lotniska, bardzo duży kompleks basenowy, zróżnicowane jedzenie, animacje dla dzieci, bezpłatne wesołe miasteczko, klimatyzacja w pokoju
hotel jest bardzo duży i przejście z jednego końca na drugi koniec to kilkanaście minut spaceru- w miłym otoczeniu
Fantastyczny hotel! Przemiła obsługa. Pyszne jedzenie. Czyściutko! Z ogromną większością można porozumieć się po angielsku. Ogromna ilość atrakcji. Na pewno wrócimy!
Restauracje, dostępność praktycznie 24 h na dobę jedzenia, animacje. Wszystko co potrzebne dostępne dla gości. Świetne zjeżdżalnie. Ratownicy pilnowali swoich obszarów z należytą starannością.
Odległość od morza.
Bardzo dużo atrakcji dla dzieci, rozbudowany aquapark
Dużo basenów, brak nudy
Zbyt rzadko sprzątany pokoj