Blisko centrum ok. 8 km od Naama Bay
Butelkowana woda mineralna gratis dla gości
Plaża przy hotelu z rafą koralową, wejście do wody z pomostu
Ras Mohammed zachwyca rafami koralowymi i nurkowaniem
Bardzo dużo Rosjan i to bardzo głośnych
W Egipcie byłam już po raz 14 i trochę hoteli już poznałam, ten bardzo mi odpowiadał- obsługa, plaża, rafa, jedzenie, w sumie wszystko- super
OGÓLNIE HOTEL JEST BARDZO DOBRY. BARDZO DUŻO TURYSTÓW Z ROSJI, WŁOCH, MAŁO POLAKÓW. DOBRE MIEJSCE JEŻELI CHCEMY ODPOCZĄC. NIEDALEKO ZNAJDUJE SIĘ \"IL MERCATO\"-KOMPLEKS KAWIARNI, SKLEPÓW KTÓRYCH WŁAŚCICIELE NIE NAGABUJĄ TURYSTÓW.TEREN HOTELU JEST BARDZO DUŻY JEST JEDEN BASEN GŁÓWNY PLUS CO NAJMNIEJ 2 MNIEJSZE USYTUOWANE WŚRÓD HOTELOWYCH BUNGALOWÓW. POMOST Z PIĘKNĄ RAFĄ I ŚLICZNYMI RYBKAMI.
Hotel bardzo ładny,piękna roslinność i widoki ,3 baseny,zwykle miła obsługa,chociaz czasem nie mówi po angielsku,codziennie ładnie wysprzatany pokój,bardzo zróznicowane jedzenie,ogólnie duży pozytyw,polecam!!!
Wspaniały hotel - mimo iż jesteśmy z mężem raczej marudni i wymagający trudno byłoby się do czegoś przyczepić - jedzenie super!! Widok niezapomniany - polecam z całego serca
Hotel idealny jest na tygodniowy pobyt. Wspaniałe warunki dla amatorów nurkowania, uroczy ogród. Fajne okolice basenu. Nic tylko siąść na leżak i zażywać kąpieli słonecznych. Jedzenie pod europejczyków z dodatkami tutejszej kuchni. Smaczne, bogaty wybór na stole deserowym. Bardzo dobre pizze. Nikt się nie rozchorował. Otocznie hotelu hm, byli albo w trakcie kończenia pracy albo odrestaurowywali okolice więc ciężko jest się wypowiedzieć. Bardzo miłe panie sprzątające. Nie było kłopotu żeby po prosić o dodatkowy szlafrok czy ręcznik. Część kelnerów miła, inna cóż jakby musiała pracować tutaj za karę.
Bardzo piękna i malownicza lokacja hotelu. Bardzo przyjacielski i operatywny personel. My dopłaciliśmy za pokój de lux z widokiem na morze. Uważamy że warto. Pokój był duży. Łóżko chyba już chyba miało nieco lat ponieważ skrzypiało przy przewracaniu się na bok. Łazienka ok, z wyjątkiem prysznica. Pokojówki sumienne, pokój błyszczał po ich wizytach. Woda na plaży czysta idealna do snurkowania. Jenak o leżakach można było zapomnieć. Jeśli wstajecie jak każdy cywilizowany człowiek na wakacjach po 8 to nie macie już szans na niego. Jedzenie średnie, chociaż mężowi smakowało bardzo. Klątwa faraona nas nie dotyczyła. Hotel za te pieniądze jest wart polecenia.
Polecam szczególnie parom na miesiąc miodowy. Zatrzymaliśmy się w hotelu na tygodniowy pobyt. W naszej opinii jest to fantastyczny hotel pod względem architektonicznym, uprzejmości i umiejętności obsługi , która zawsze była uśmiechnięta. Piękna rafa, można i nurkować i snurkować :-). Bardzo duży wybór dań, większość smaczna, żadnych klątw faraona. Dobry AI. Jeśli macie ochotę na relaksujący i na luzie pobyt to polecam to miesce.
Witam. Wyjazd całkiem udany. Z wyjątkami jak wszędzie. Tu wyjątkami byli niektórzy kelnerzy. Ich zachowanie a także sposób odnoszenia się do gości był bardzo nie na miejscu. Żeby nie powiedzieć bardzo zły. Bufet jak na nasz gust i na Iberotel przeciętny. Niby jest dużo,całkiem smacznie, ale dość przewidywalnie. Hotel ma fajne zaaranżowane wnętrza, ciekawe pokoje i ładne otoczenie. Miłe panie pokojowe. Za wizytę u lekarza a raczej poradę trzeba słono zapłacić.
W hotelu zatrzymaliśmy się z dwójką dzieci ( córką 9 lat i synem 6 lat ). Zarezerwowaliśmy pokój z widokiem na morze. Obszerny, dobrze wyposażony. Pierwszego dnia pobytu warto dać tipy sprzątaczom, kelnerom, barmanom to wtedy znacznie umila pobyt. Jeśli dostaniecie pokój na niższym piętrze do możecie poczuć rozpryskiwany płyn na insekty. Wtedy radze zamknąć balkon. Basen czysty i przystosowany dla dzieci. Denerwujące było kiedy obsługa spa, chodziła w okolicach basenu i wręcz błagała o to ażeby wykupić jakieś zabiegi u nich. Obsługa basenowa sprawna, przy barze nie było kolejek. Jeśli ktoś chce leżak to musi być przed 7 rano. Najlepsze z hotelu jest zdecydowanie snurkowanie!
Wszystkim polecam ten hotel - nowoczesny, czysty, z b.dobrą kuchnią i świetną obsługą. Gwarantowany doskonały odpoczynek. Z przyjemnością w tym hotelu spędzę kolejny urlop. Na marginesie - przy okazji warto się wybrać na wycieczkę do Klasztoru Św. Katarzyny.
Hotel super! W pokojach suszarka do włosów, szampon, płyn do mycia, mydło, balsam do ciała. Na plaży czyszczą okulary, zraszają wodą dla ochłody. Cudowna rafa, duże bogactwo flory i fauny, papuzie, napoleony, skrzydlice, kornety, możliwość spotkania mureny. Do Nama Bay taxi 15 funtów po utargowaniu. Bilety na dyskoteki(super)w Sharm można załatwić u DJ-a hotelowego, taniej niż w mieście. Hotel-jeden z lepszych w Sharm. Pozdrawiam.
Położenie hotelu jak i sam hotel rewelacja! Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Pokoje czyściutkie, codziennie zmieniana pościel i czyste ręczniki. Obsługa miła i nienarzucająca się. Przepiękna rafa, bardzo ładna plaża i jeśli Egipt-to tylko w tym hotelu.
Bardzo dobry hotel z urozmaiconym i dobrym jedzeniem. Przyjazna i kompetentna obsługa.Rafa bardzo ładna dostępna tylko z pomostu.Niestety dla dzieci atrakcji nie zawiele. Jeśli jeszcze kiedyś zdecyduję się na Egipt to tylko w tym hotelu.
bylem w tym hotelu 06.06.07 i bylem rozczarowany hotel był ok nie powiem zw powalający obsługa w hotelowej restauracji byla niezła posiłki katastrofa jedyny posiłek jadalny to ryba i ryz .basen jest ładny i czysty pokoje tez czyste ładnie umeblowane , plaza katastrofa , dla dzieci niedostępna ,niewolno nawet sie położyć w morzu jedyne dojscie do morza to pomost jesli mozna nazwac to cos pomostem , jedyna atrakcja to nurkowanie bo jest na co popatrzyć pod woda pozdrawiam Darek
Rewelacyjny personel miły bezintersowny życzliwy nie oczekujący gratyfikacji w razie potrzeby spełnia wszystkie prośby ale nie narzuca się ze swoją pomocą.
Koralowce sięgają aż po samą plażę, więc kąpiel w morzu jest jedynie możliwa z ruchomego pomostu/niestety na końcu
pomostu głębokość morza sięga 25 m -dzieci i słabo pływający kąpiel mają z głowy/.Hotel bardzo ładny i zadbany,dużo
zieleni ,fajny basen i bardzo dobra i czysta obsługa jak na Egipt.Pozdrawiam Panią Kasię-rezydentkę biura SUN-FUN.
Bardzo miła i kompetentna osoba.Muszę przyznać , że obsługa tego biura była na wyższym poziomie niż obsługa
niemieckich biur podróży , gdzie polskiego klienta traktuje się niestety gorzej niż niemieckiego.