Dwie plaże: Kanali - piaszczysto-żwirkowa z łagodnym zejściem do morza (ok. 10 m od hotelu), Kastrossikia (ok. 3 km od hotelu).
Bogata oferta rozrywkowo-sportowa: 4 korty tenisowe, minigolf, zumba, gimnastyka, dyskoteka, amfiteatr, show w amfiteatrze.
Atrakcyjna lokalizacja: 3 km od centrum, ok. 3 km od Kastrosikii, ok. 10 km od starożytnego Nicopolis, ok. 15 km od Aheroniatas.
Hotel pięknie odnowiony. Basen zewnętrzny ze słoną wodą, plaża bezpośrednio przy hotelu piaszczysto-żwirowa. Polecam jednak podejść spacerkiem po plaży około 20 minut ( w prawo ) i dojść na plażę strzeżoną, oznaczoną bojami, z leżakami i parasolami za darmo. W restauracji spory wybór dań, mnóstwo sałatek, deserów itp. Jak dla mnie super, ale dla typowego mięsożercy to może stanowic problem. Mięso było oczywiście codziennie serwowane, do wyboru ryby, kurczak lub jagnięcina. Ale trzeba sie nastawić, że wszystko zanurzone jest w pomidorowym sosie. Zapiekany bakłażan, zapiekane pomidory czy musaka - palce lizać. Dla dzieci było zrobione osobne stoisko z pancekami, frytkami itp, Co do alkoholi - mam wrażenie,że były rozwodnione, ale tequila dawała radę :-). Szukając pozytywów : pięknie wykończony hotel, absolutnie przesympatyczny pan będący kierownikiem sali restauracyjnej, klimatyzacja w pokojach, plaża pod nosem no i oczywiście cykady :-). Na upartego parę minusów na pewno by się znalazło, ale pobyt był bardzo udany, więc mam na świeżo pozytywne wrażenia. Rzut kamieniem od hotelu znajduje się restauracja Zorba, gdzie serwują świeże ryby i owoce morza. Ugoszczono nas tam po królewsku. Jedzenie dużo lepsze i tańsze niż w Pardze, którą mieliśmy okazję odwiedzić w ramach wycieczki fakultatywnej.
Lokalizacja - bezpośrednio przy plaży pięknie wykończony hotel pokój z tarasem klimatyzacja obsługa - szczególnie pan "maitre" na sali restauracyjnej
było ok.
Na pewno hotel z możliwosciami. Hotel położony przy samej plaży. Plaza niestety nieciekawa przy samym hotelu. Hotel raczej dla mało wymagających i spędzających caly pobyt przy basenie. Hotel po środku Niczego. Wszędzie daleko i brak komunikacji publicznej. Zostaje taxi, ew wypożyczenie samochodu. Jezeli ktoś pragnie wypoczynku zdala od tlumow to jest to idealne miejsce. Woda w basenie morska. Leżaki przy basenie pozajmowane ręcznikami od bladego świtu, pomimo, że basen otwiera się o 9. Obsługa pokoju typowo Grecka... czasami aż śmieszna. W ciągu 7 dniowego pobytu sprzątany pokój był aż 3 czy 4 razy. Np zabrano nam ręczniki i nie wymieniono na nowe... Wody w butelkach nie uzupelniono nawet raz przez cały pobyt. Po papier toaletowy i ręczniki trzeba było biegać do recepcji 😂 Na całodniową wycieczkę dostaliśmy z hotelu prowiant na sniadanie- kanapka z ch.tostowego z martadelą, sucharka, brzoskwinię i uwaga - jajko na twardo w skorupce! Polecam szczególnie rejs po kilku wyspach. Było cudownie. Genialny kapitan i dobre greckie jedzenie. Wyżywienie- jeszcze o ile śniadania były ok. To już obiady i kolację To była lekka żenada. Na obiad skrzydelka z kurczaka gotowane, lub lekko podpieczone, a na kolacje mocniej przypieczone. Pieczen wieprzowa w sosie - to bylo codziennie. Jeśli nawet pomysł był dobry na jakies danie to juz wykonanie fatalne. Dużo przez to marnowanej żywności. Łosoś w sosie pomidorowym suchy i niezjadliwy, hitem były fileciki rybne w sosie cytrynowym - problem tylko w tym, że nikt nie pofatygował się, aby pozbyć się łuski z ryby... jagniecina w szpinaku, ktory nawet nie byl.posolony - naprawdę tego nie dalo się jesc!! Zazwyczaj kelnerzy ze stołów zabierali pelne talerze... Feta była tylko fetopodobmym tworem. Licząc na typowe greckie dania byliśmy mocno zawiedzeni! Raz podano pyszną musacę - nielicznym było dane skosztować, bo w chwilę się skończyła i już nie donieśli więcej. Caly raz były dobre steki i szaszłyki. Ja głównie jadłam pomidory... Na szczescie obok hotelu jest tawerna, gdzie można było zjeść coś dobrego. Bardzo mały wybór owoców. Desery pyszne! Bardzo dobry chleb, podejrzewam, że z własnego wypieku. Bardzo dobre zapiekane pomidory z mozzarella. Drinki i napoje w ofercie all- żenada. Kupowaliśmy napoje i alkohol w pobliskim sklepie. Bar przy plaży w którym miały być przekąski to farsa 😄 Przez godzinę były kanapki z ch.tostowego i tyle, budzetowe lody i suche ciastka herbatniki...Pan obsługujący to miejsce był nieprzyjemny i odpychający. Jakby przychodził do.pracy za karę. Niestety nie było restauracji alacarta na które liczyliśmy. Na terenie hotelu nic się nie działo. Raz zapowiedzieli dyskotekę, ludzie sie poschodzili oczywiście impreza się nie odbyła i nawet nikt z personelu nie czuł potrzeby wyjaśnienia sytuacji... Dobrą duszą całego hotelu jest kierownik sali restauracyjnej. Zawsze uśmiechnięty, pomocny i bardzo pozytywny, ktorego serdecznie pozdrawiam. Reasumując Miejsce z potencjałem. Hotel świeżo otwarty, wiec Obsługa musi się jeszcze sporo nauczyć Dla osób lubiacych kameralne miejsca. Z dala od natłoku turystów. Mimo niedociągnięć i tak polecam. Sądzę, że z tygodnia na tydzień będzie wszystko coraz lepiej funkcjonowało.
W cichej ( nie licząc cykad) okolicy. Na odludziu Bez tłumu turystów. Z pozytywnym i uśmiechniętym personelem w większości. Więcej dań greckich - musaka - która była przepyszna, tylko mało.kto skosztował, souvlaki, które były genialne- szkoda, że te dania były tylko raz.
Personel nie ogarniał sprzątania, ani dokladania wody, papieru toaletowego czy recznikow. Kiepsko wymyślone łazienki, bez mechanicznej wentylacji, bez drzwi pod prysznic, i z dziwnymi drzwiami mlecznymi ze szparą. Umywalki w okół których nie dało się umyć... Poprawcie te niuansiki na kuchni - ryba w sosie z łuskami, jagniecina w szpinaku, ktory został zmasakrowany ( A wystarczyło doprawić) Łosoś nie potrzebuje się gotować godzinę w sosie pomidorowym. Wystarczy wasza oliwa z oliwek i kilka ziół
Hotel jak na swoje lata czysty o zadbany mimo lokalizacji nie da się w nim nudzić dzięki animatorom z Itaki :) jedzie trochę monotonne Ale zjadliwe obsługa hotelowa przemiła wszyscy uśmiechnięci.
Miła obsługa, blisko plaży, czyste pokoje
Brak komunikacji miejskiej
Hotel ma dobra lokalizację umieszczony blisko plaży, pod względem rekreacji ma duży plus znajdują się w nim korty tenisowe, boisko zarówno jak i do piłki nożnej tak i siatkówki. W środku umieszczony jest również bilard i stoły do gry w tenisa stołowego . Obsługa bardzo miła, jedzenie troszkę monotonne, aczkolwiek smakowite przewaga kuchni Włoskiej. Pokoje bardzo czyste i zadbane, panie sprzątaczki dbają o to aby każdy dziennie miał świeże ręczniki, mydło. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu i polecam każdemu taki tygodniowy Relaks. Pozdrawiam
Hotel Położony blisko plaży.
Jedzenie zbyt monotonne przewaga kuchni Włoskiej i Greckiej.