Princess Andriana Resort & Spa

Polecam wszystkim ten hotel. Obsługa robi mega robotę. Pamiętajcie o napiwkach a będzie to wyjątkowe miejsce.

Moim zdaniem 10/10. Wszystko było jak trzeba. Dobre jedzenie, duzy rodzinny pokoj, basen bardzo duzy i fajnie sie plywa, bardzo fajna ekipa animatorów. Tylko animacje międzynarodowe.

Wakacje z GRECOS bardzo udane. Hotel jak i biuro godne polecenia głównie dla rodzin z dziećmi. Byliśmy na 2 wycieczkach lokalnych z Grecos - wszystko ok, Pani Pilot bardzo kompetentna. Brak niespodzianek, poza zdarzeniem na koniec imprezy - jeden wielkim bałaganem na lotnisku w Grecji przy odprawianiu bagaży (16.08.2019r.). Moim zadaniem brak organizacji Pani rezydent.

Hotel warty polecenia wszystko tak jak było opisane.Jedzenie urozmaicone .Poprostu tylko tam jechać.

Możliwość wypożyczenia auta w hotelu, duży wybór wycieczek po wyspie

od4 329 zł za osobę

Nazwa  Princess Andriana Resort & Spa
Miejsce  Grecja / Rodos / Kiotari
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysto-kamienista plaża z łagodnym zejściem do wody, odznaczona Błękitną Flagą.

Atrakcyjne położenie: blisko centrum Kiotari, ok. 15 km do Lindos, ok. 55 km do miasto Rodos, ok. 60 km do lotniska.

Bogata oferta sportowa: jacuzzi, sauna, rzutki, boccia, miniboisko do piłki nożnej, 2 korty tenisowe, sala fitness.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 95 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Roman

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Nie ma tyle miejsca żeby opisać wszystko.

Wady

Brak jak ktoś znalazł wady to powinien iść do psychiatry

Wojciech Skublewski

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Basen, jedzenie.

Wady

Tylko animacje międzynarodowe.

Rafał

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

- ogólnie wysoki standart pokoi, - świetny płytki basen dla dzieci z \"namiotem\", - standart rzeczywiście zbliżony do 5 gwizdek, - animacje, - gifty powitalne i pożęgnalne,

Wady

Trzeba szukać na siłę: - brak truskawek ;) - brak markowych alkocholi ;) - plaża kamienista

Tomasz

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Wszystko

Wady

Nie ma

Darsen

Możliwość wypożyczenia auta w hotelu, duży wybór wycieczek po wyspie

Zalety

Piękny hotel, wspaniała obsługa i jedzenie, atmosfera bardzo przyjazna, super animacje dla małych i dużych, bardzo polecam

Aleksandra

Pobyt - Lipiec 2019

Piękny hotel, pyszne posiłki (szczególnie desery), mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Pobyt w tym hotelu to sama przyjemność, cudowne wakacje!!!

Pobyt - Czerwiec 2019

Polecam hotel ogólne wrażenie bardzo dobre ,dzieci zadowolone,czysto,jedzenie dobre

Zalety

Dostepne Pokoje z wyjściem do basenu

Wady

Nie będę wymyślać na sile????

Pobyt - Czerwiec 2019

Bardzo elegancki hotel, super obsługa, idealny dla rodzin z dziećmi, bardzo dobre wyposażenie, smaczne i urozmaicone jedzenie, liczne baseny dla każdego.

Zalety

Atmosfera

Wady

Położenie, plaża

Iwona

Pobyt - Maj 2019

Z pobytu jestem zadowolona z pominięciem gwiazdy Rezydentki Małgorzaty B. która powinna przez Biuro Grecos zostać dyscyplinarnie zwolniona.Przez 3 dni w hotelu nie było żadnej info.ani książki w której rezydenci zostawiają informacje.Nic ani na tablicy ani na półce.Zenada .Zobaczyłam ja dopiero przy odlocie.Ta Pani chyba raczej wypoczywa na Rodos niż jest w pracy.Dzwonilam do tej Pani niestety w niczym mi nie pomogła mało tego była bardzo oburzona sama więc musiałam sobie zorganizować czas.Moje pytanie po co jest taki rezydent ?

Zalety

Hotel ekskluzywny przestronny posiłki bardzo urozmaicone

Wady

Odleglosc od lotniska ,kiepski dostęp do morza bardzo kamienista plaża z której można korzystać kupując specjalne buty

Agata

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Maj 2019

Wspaniały luksusowy hotel dla najbardziej wymagających, duże, jasne pokoje, z dużymi łóżkami i dużymi balkonami. Hotel oferuje wiele atrakcji dla swoich gości i wiele rodzajów pokoi, od standardowych dwuosobowych po duże z prywatnymi basenami

Zalety

Piękne duże pokoje Wspaniałe położenie Piękna infrastruktura hotelowa Duży wybór atrakcji i animacji

Wady

Nie bezpośrednio przy plaży (trzeba przejść ulicą)

Pobyt - Maj 2019

Hotel ma fantastycznych i bardzo zaangazowanych animatorow, swietne jedzenie i ladne, przestronne pokoje. To, ze plaza jest oddzielona ulica zupelnie nie przeszkadza bo prowadzi na nia przyzwoite przejscie podziemne. Jedzenie jest kapitalne, sporo posilkow dla dzieciakow nawet z alergiami (choc czasem np na frytkach bylo zaznaczone ze zawieraja mleko a czasami nie... wiec moga byc niescislosci co dla alergika jest istotne). Wszystko bardzo wysokiej jakosci, niewiele rzeczy deep fried. Polecam pokoje z basenami ale nie prywatnymi (sa malutnie) tylko dlugim / laczonym. To pierwszy hotel do ktorego planujemy wrocic - mimo, ze bylismy juz w hotelach 5+.

Zalety

- animacje - rozmiar pokoi - przemili ludzie (obsluga, serwis sprzatajacy, ratownicy, animatorzy, wszyscy!) - infrastruktura

Wady

- nie ma zjezdzalni dla maluchow itd - slisko przy basenie

Tomasz

Pobyt - Wrzesień 2018

Super miejsce pod kazdywm wzgledem , bardzo mile zaskoczenie. Chetnie tam wroce raz jeszcze.

Zalety

Bogate full inclusive, urozmaicone animacje I wieczorne spektakle.

Sławek

Pobyt - Wrzesień 2018

Hotel wygląda lepiej niż na zdjęciach i na pewno robi wrażenie, ale przy tej klasie i standardzie usług nie polecam osobom, które chcą odpocząć od wrzasku bachorów

Zalety

bardzo ładnie wyposażony; wyśmienite i różnorodne posiłki; możliwość skorzystania z obszernej oferty sportów

Wady

niekontrolowane parszywe bachory (biegają nie zważając na nic; chlapią, wrzeszczą i przeszkadzają w relaksacji) - obsługa hotelu i rodzice w ogóle nie uwzględniają faktu, że bachory są uciążliwe

EWA

Pobyt - Sierpień 2018

nie mam zastrzeżeń .otrzymałam to co zostało obiecane . doskonałe położenie ,łatwy dostęp na plażę .miła obsługa . POLECAM

Wady

wolny internet . w pewnych godzinach tłok w restauracji

Iwona

Pobyt - Lipiec 2018

Hotel jest komfortowy, położony w cichej okolicy ok. 30 minut autem od Lindos. W otoczeniu hotelu nie ma dyskotek, barów itp - jest jeden sklep. Drugi sklep znajduje się w hotelu. Hotel jest dosć rozległy, częsć pokojów położona jest w niewielkim oddaleniu od podstawowego budynku - niektóre z indywidualnymi basenami. Same pokoje bardzo przestronne i wygodne, duży taras; czystosć bez zarzutu. Obsługa bardzo pomocna i miła, wielojęzyczna. Jedzenie swieże, urozmaicone ? zarówno dla wegetarian jak i osób z alergiami etc. Pyszny swieżo wyciskany sok podczas sniadań oraz wina serwowane do posiłków. Doskonała restauracja Moonlight ( a la carte). Plaża żwirowa i bardzo czysta, krystaliczna woda. Nie było najmniejszych problemów z leżakami/parasolami na plaży ?jednak przy basenie ich brakowało. Wsród gosci przeważają rodziny z dziećmi. Warto zwiedzić na własną rękę Lindos oraz Rodos. Koniecznie trzeba zabrać buty do wody.

Zalety

Komfortowy, wygodny hotel. Pyszne jedzenie. Piękne morze.

Pobyt - Lipiec 2018

Hotel w bardzo spokojnej okolicy, żeby nie powiedzieć na odludziu, co nam akurat bardzo odpowiadało. Bardzo fajnie zorganizowany miniklub i minidisco dla dzieci. Plac zabaw niezbyt duży, ale wystarczający żeby dzieci nie \"biły\" się o sprzęty. Zadaszony brodzik super, chociaż woda w nim trochę chłodna. Co wieczór atrakcje dla dorosłych, muzyka przy basenie wyłączana o godz. 23:00 co bardzo sobie chwaliliśmy jako że wypoczywaliśmy z półtorarocznym dzieckiem. Leżaki przy basenie trzeba wcześniej sobie rezerwować, na plaży jest ich dość. Największy minus, to jak wspomniałam powyżej, nie sprzątanie okolic basenu, nawet na prośbę gości. Porozlewane drinki i soki zostają na płytkach cały dzień. Poza tym przy basenie rzeczywiście bardzo ślisko. Podczas posiłków trochę tłok, trzeba czasami chwilę poświęcić na znalezienie i przygotowanie stolika, ale nie ma tragedii. Ogólne wrażenie super.

Zalety

-bardzo sympatyczna obsługa -czystość pokoi -różnorodne, smaczne posiłki

Wady

-nie sprzątane okolice basenu w ciągu dnia

Mirek

Pobyt - Lipiec 2018

Witam , spędziłem z żoną i dzieckiem tydzień w tym hotelu na przełomie16-23 lipiec 2018 -bardzo polecam , pokój czysty codziennie sprzątane , wymiana ręczników , jedzenie bardzo dobre - codziennie inna tematyka. Obsługa bardzo miła . Animatorzy rozrywkowi -dzieci przez dzień nie nudzą się a dla wszystkich co wieczór rozrywka . Polecam zwiedzić sobie na własną rękę Lindos + Rodos wieczorem,- wynajem samochodu to koszt od 45 euro za dzień- polecam wypożyczalnie w hotelu.

Zalety

Bardzo dobre warunki na odpoczynek.

Bartek

Pobyt - Lipiec 2018

tu trzeba przyjechać najlepiej na całe wakacje :-)

Zalety

same !!!

Paulina

Pobyt - Lipiec 2018

Pobyt w tym hotelu był jednym z najlepszych jakie dotąd przeżyłam. Obsługa przemiła! Przejście na plażę pod drogą - gdzie można się przespacerować, moim zdaniem nie robi problemu. I tak jest blisko. Bar przy plaży - najlepszy :) świetni barmani :). Codzienne animacje w amfiteatrze są świetne ! Wielkie brawa dla nich - za pomysłowość :) Na takie wakacje mogę jeździć w każdym roku !

Zalety

- prywatna plaża, - różnorodność posiłków, - na pobyt 2 obiadokolacje w restauracji a\'la carte, - masaż dla każdego w cenie :), - rewelacyjni animatorzy i pokazy w amfiteatrze,

Wady

brak :)

Alicja

Pobyt - Czerwiec 2018

Piekny hotel, pokoje czyste, przestrzenne, z polską telewizją, z barkiem co drugi dzień uzupełnianym w cenie All Inclusive. Drinki bardzo dobre, pyszne wino. Obsługa bardzo miła, pomocna, zawsze uśmiechnięta. Nie ma do czego się przyczepić.. Super korty tenisowe, boisko do nożnej, jak i również super mini golf.Okolica ładna, blisko do Lindos, bardzo łatwy dojazd. Polecam z całego serca dla rodzin jak i par :)

Zalety

Cudowny hotel, czysto, miła obsługa..

Princess Andriana Resort & Spa