Princess Andriana Resort & Spa

Generalnie, hotel niedawno wybudowany ladny nowoczesny design, ladnie zaranzowane wnetrza i czysto .Super pokoje zapatrzone w darmowy mini barek.Jezeli chodzi o kuchnie to jak na hotel 5 gwiazdkowy to szału niema ,polecam owoce, bardzo dobre mają kiwi rozplywa sie w ustach a nie tak jak u nas twarde jak kartofel.Dodatkowo oprucz restauracji głownej mozna coś przekąsic przy basenie i plazy.Na koniec chciałbym podziękowac Pani Kasi z Neckermanna ktora okazała się bardzo pomocna i życzliwa.Na koniec pobytu juz na lotnisku syn zorientował sie ze zostawil telefon w autokarze ktory juz odjechal .Dzieki szybkiej interwencji Pani Kasi z Nekermanna udało się odzyskac telefon.Jeszcze raz wielkie dzieki Pani Kasiu.

Polecam. Hotel raczej dla par, osob doroslych niz dla dzieci. Przyjazna obsluga. Hotel czysty. Animatorzy - super. Jedzenie - duzy wybor, ze smakiem gorzej.

Jestem bardzo wymagającym klientem więc moja opinia jest bardzo krytyczna. Z pewnością wpłynął na nią czas pobytu w hotelu : majówka 2016, czyli przed wysokim sezonem. Hotel nowy, ładny, nieduży, nowoczesny, świeży, czysty jeszcze bez grzyba,pleśni i insektów. Dla niektórych może zbyt zimny w wystroju, surowy, bez zbędnych ozdób - mnie to odpowiadało, potęgowało wrażenie czystości. Jak dla mnie na 4*. Pokoje ładne, eleganckie. Pokój z widokiem na morze to nieporozumienie. Widok jest najpierw na zaplecze, potem na parking, następnie na ruchliwą ulicę, za nią budynki hotelowe, a dopiero potem w oddali widać morze ! Okna w pokojach szczelne ale po otwarciu hałas od ulicy i zabudowań gospodarczych. Nie polecam hotelu rodzinom z dziećmi !!! Mam dzieci - temat przerobiłam ! Rezydentka Neckermanna p.Kasia to totalna porażka. Robi wrażenie jakby to ona była na wakacjach. Byłam już na Rodos więc nie potrzebowałam informacji o wyspie i jej atrakcjach ale inni ??? Pani nie jest w stanie w niczym pomóc, jest nieprzytomna i boi się rozmawiać z recepcją. Problemem jest restauracja główna, jedzenie na majówce było zawsze zimne, monotonne, mało urozmaicone. Wszystko przygotowywane na zapleczu (łącznie z jajkami sadzonymi) i zimne wynoszone na salę. Bardzo oszczędnie wydzielane mięso przez kucharza. Desery to głównie jeden rodzaj kremu wpakowany w różne formy ciastek i tortów. Mały wybór ! No i te plastikowe, śmierdzące kubki w 5* hotelu ! Niewystarczająca ilość miejsc w restauracji, a w przypadku niepogody, kiedy nie da się korzystać ze stolików na zewnątrz, robią się gigantyczne kolejki do wejścia na posiłek, a przecież nie byłam w sezonie ! Bez problemu można korzystać z hotelowej wypożyczalni samochodów (na majówkę promocja na małe auto 3 za 2 dni w cenie 75 EUR - p.rezydentka proponuje 66 EUR za dzień !) Hotel generalnie jest wart polecenia, poza sezonem oczywiście ! Jego infrastruktura przewyższa organizację. Do pięciogwiazdkowych hoteli w Turcji jeszcze daleka droga !

polecam dla rodzin z dziećmi oraz dla par, bardzo blisko plaża oraz świetna organizacja imprez, dyskoteki, baseny wygodne i dostosowane dla wszystkich grup, świetne pokazy kolorowych fontann,kilka restauracji i barów z napojami, sklepy bardzo dobrze zaopatrzone a przede wszystkim polecam świetną kuchnię.... bufet szwedzki

Hotel dla gości szukających luksusu i spokoju w najwyższym standardzie obsługi

od4 249 zł za osobę

Nazwa  Princess Andriana Resort & Spa
Miejsce  Grecja / Rodos / Kiotari
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysto-kamienista plaża z łagodnym zejściem do wody, odznaczona Błękitną Flagą.

Atrakcyjne położenie: blisko centrum Kiotari, ok. 15 km do Lindos, ok. 55 km do miasto Rodos, ok. 60 km do lotniska.

Bogata oferta sportowa: jacuzzi, sauna, rzutki, boccia, miniboisko do piłki nożnej, 2 korty tenisowe, sala fitness.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 95 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomasz

Pobyt - Maj 2016

Zalety

Niedawno wybudowany obiekt super pokoje z wlasnym basenem miła obsługa

Wady

Brak oryginalnych alkoholi jedzenie sednie brak jacuzzi przy basenie kiepskie animacje

Rob

Pobyt - Maj 2016

Zalety

Ogolny wyglad hotelu, pokoje.

Wady

Jedzenie. Duzy wybor, jednak ze smakiem jest gorzej.

Pobyt - Maj 2016

Zalety

niedaleko kamienistej plaży (dojście tunelem, buty obowiązkowo, w wodzie zdarzają się głazy) , czysto, w pobliżu Carrefour, przestrzeganie odpowiedniego stroju na posiłkach w restauracji głównej, kolorowe fontanny, kontrola ręczników, zabierają i potem problem z rozliczeniem się = brak możliwości rezerwacji ! - w sezonie, przy pełnym obłożeniu z pewnością problem i na basenach i na plaży , polecam restaurację a la carte - smacznie ! wypożyczalnia samochodów.

Wady

cały w śliskich płytkach, niebezpieczny dla dzieci, mało i psujące się windy, zbyt mała restauracja główna, zimne posiłki, mało urozmaicone jedzenie, bardzo ciasno w restauracji głównej - wrażenie siedzenia komuś na plecach lub jedzenia z jednego talerza - jak kto woli, plastikowe kubki, brak wody butelkowanej (poza minibarem), kranówka śmierdząca chlorem podawana do posiłków, pokoje z widokiem na morze - porażka ! Poza sezonem brak jakichkolwiek atrakcji na terenie hotelu. Brak sztućców na sali np. przy deserach, do plaży trzeba dojść tunelem, tunel ok, niewygodne leżaki, programy TV pogrupowane językowo, a w ramach danego języka głównie kanały informacyjne, podobno są kanały polskie ale do mojego pokoju sygnał nie docierał, brak kanałów sportowych i dla dzieci, albo w ilości 1, okolica hotelu nieciekawa, ruchliwa ulica z wątpliwym chodnikiem lub jego brakiem, niebezpiecznie z wózkami dziecięcymi, brak ogrodu.

Bożena Wieczorek

Pobyt - Październik 2015

Zalety

piękny i bardzo wygodny

Wojciech Puchalski

Pobyt - Wrzesień 2015

Hotel dla gości szukających luksusu i spokoju w najwyższym standardzie obsługi

Zalety

pokoje rodzinne z własnym basenem

Wady

mało atrakcji dla dzieci [ tylko plac zabaw ]

Anna T

Pobyt - Wrzesień 2015

Hotel spełnił nasze oczekiwania, obsługa hotelu przemiła.

Zalety

Obsługa Kuchnia

Wady

Plaża

Kama

Pobyt - Lipiec 2015

Jeden z najlepszych hoteli w jakich mieliśmy okazję spędzać wakacje. Czysto estetycznie, super animatorzy i obsługa, pyszne i bardzo urozmaicone jedzenie (codziennie coś innego, dużo owoców morza), i tematyczne kolacje. 2 snack bary gdzie spokojne też można się najeść. Dobre drinki. Brodzik dla dzieci 0,48 cm pod namiotem dającym miły cień, fajny duży basen 1,5 m. super aktywności: wodny aerobik i polo czy koszykówka dla mężczyzn. t]Ponadto pilates i joga. Na plaży też ciagle cos się dzieje. do plaźy krótkie ale przyjemne dojście, plaża drobne kamyczki, bez problemów z wolnymi leżakami co na basenie się zdarzało. Codziennie inny show w amfiteatrze. Polecamy bo to były super wakacje!

Zalety

Design hotelu i pokoi, urozmaicone jedzenie, basen, brodzik z zacienieniem, plac zabaw i mini klub dla dzieci, aktywni i sympatyczni animatorzy

Wady

trochę za mocno klimatyzują recepcję czy restaurację przez co wchodząc z upału można się łatwo podziębić

jusia

Pobyt - Czerwiec 2015

Ogólnie hotel sprawia miłe wrażenie, bardzo ładny basen, dużo wolnych leżaków, mnie przeszkadzało brak trawy i zieleni w otoczeniu basenu, dookoła tylko płytki(w dodatku bardzo śliskie-uwaga na dzieci!!). W basenie dla dzieci woda bardzo zimna, mimo iż był to czerwiec! Jedzenie smaczne, aczkolwiek mało urozmaicone. Ogromny minus to brak butelkowanych napojów i oryginalnych alkoholi. Za to w hotelowym supermarkecie można to nadrobić;) Uważam,iż hotel powinien posiadać 4,5*, daleko mu do 5,5*! Animatorzy i opieka dla dzieci nadrobiła wszystkie te braki.

Zalety

duże pokoje, w pobliżu plaży, nowy, ładny basen, supermarket na terenie hotelu,wspaniali animatorzy

Wady

napoje z nalewaków, brak soków ze świeżych owoców, brak oryginalnych alkoholi

Bogdan

Pobyt - Kwiecień 2015

Goraco polecam gdyz jest to jeden z najlepszych hoteli w Grecji!!!

Zalety

Nowy, nowoczesny design, profesionalny personel w tym jezyku polskim, pokoje konfortowe, urozmaicone posilki, ,

Wady

Pokoje od strony morza narazoone na halas ze wzgledu na ruchliwa droge

Tomasz

Pobyt - Lipiec 2014

Super wakacje Napewno tam wrócimy bo naprawdę warto Pozdrawiamy Tomek Magda i Dawidek .

Zalety

Bardzo elegancki Hotel

Wady

Brak wad

J.

Pobyt - Lipiec 2014

Cudowne wakacje! Hotel 100% godny polecenia, przepiekny, schludny, jedzenie pyszne, w zasadzie non stop.

Zalety

piękny, nowoczesny, czysty, pyszne jedzenie, zadbana plaża

Pobyt - Wrzesień 2013

Piękny nowoczesny hotel, z bardzo dobrym jedzeniem i restauracją a'la carte dostępną raz w tygodniu w wersji all inclusive.Do plaży blisko.Nie miałam pokoju z widokiem na morze, czy basen ale nie przeszkadzało mi to. Miłe zaskoczenie w dniu przylotu a była to godz.23.30-czekały na nas w pokoju kanapki. W pokoju jest do dyspozycji serwis kawowy i barek bezalkoholowy w cenie pobytu.W hotelu wypożyczalnia samochodów.Ogólnie miejsce godne polecenia!

Alicja

Pobyt - Wrzesień 2013

Hotel wspaniały prawie pod każdym względem. Pokoje są piękne ,duże,nowoczesne. Basen ogromny, jak na greckie warunki i nie trzeba rezerwować leżaków, gdyż jest ich tak dużo, że każdemu wystarczy. Bary i snake bary są dobrze zaopatrzone, a obsługa jest przesympatyczna i bardzo miła.Wszędzie jest czysto, prawie sterylnie.Jedynie obsługa sprzątająca w pokoju trochę leniuchowała, gdyż nie zawsze było dobrze posprzątane. Dużym minusem jest brak bezpośredniego dostępu do morza (trzeba przejść tunelem pod jezdnią). Plaża jest żwirowo-kamienista, ale woda jest bardzo czysta, chociaż szybko robi się głęboko. Jeśli chodzi o jedzenie, to byliśmy trochę zawiedzeni. Wszystko było smaczne, ale mało urozmaicone. Przez cały tydzień praktycznie to samo. Ogólnie to bardzo dobry hotel i każdemu można go polecić.

Pobyt - Wrzesień 2013

Hotel na bardzo wysokim poziomie. Pokoje duże, nowocześnie urządzone, codziennie sprzątane. W łazience podstawowe kosmetyki (szampon, odżywka do włosów, żel pod prysznic, balsam do ciała, szczoteczki do zębów z pastą, golarka z kremem do golenia, husteczki higieniczne). TV z programami w języku polskim plus rogramy radiowe. Minibarek z napojami i piwem co 2 dzień uzupełniany, czajnik, filiżanki, kawa, herbata. Posiłki bardzo urozmaicone i naprawdę smaczne. Taki wybór, że każdy wybredny także znajdzie coś dla siebie. Duzy wybór alkoholi, drinki przygotowywane w lobby nie dość, że smaczne to i ładne. Obsługa miła. Animacje naprawdę na wysokim poziomie. Na basenie i na plaży bez względu na porę wolne leżaki zawsze się znajdą. Polecam gorąco.

Pobyt - Czerwiec 2013

Hotel nowy, oddany do użytku w zeszłym roku. Wszystko jest czyste, świeże i pachnące. Pokoje przestronne, nowocześnie urządzone. Sprzątane każdego dnia. Piękny, wielki basen główny. Zarówno przy nim jak i na plaży zawsze znajdzie się wolny leżak i parasol. Opcja AI na wysokim poziomie, jedzenia całe mnóstwo, do wyboru do koloru. Moim zdaniem bardzo dobre, wiele ryb, owoców czy pysznych deserów. Plaża piaszczysto-żwirkowa, woda czysta. Personel miły i uśmiechnięty, bez problemu można się porozumieć w j. angielskim. Ok. 15 km dzieli hotel od pięknego miasteczka Lindos, które gorąco polecam. Na południe wyspy można się udać do Prasonisi, bajeczne miejsce! Hotel Princess Andriana,jak i wyspa Rodos godna polecenia.

Princess Andriana Resort & Spa