Hotel położony nad brzegiem morza, przy promenadzie, ok. 15 min. spacerem od rozrywkowego centrum Bugibby.
Bogata oferta sportowo-rozrywkowa: basen z tarasem, pokój gier, cykliczne programy sportowo animacyjne, muzyka na żywo.
Dobra baza wypadowa do zwiedzania zakątków wyspy (w sąsiedztwie hotelu przystanek komunikacji lokalnej).
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Dzien dobry WAKACJE.PL. Jestesmy zachwyceni pobytemna Malcie w Panstwa udzia lem. Hotel przestronny.Czysty.Zadbany i pelen ludzi usmiechnietych oraz sklonnych do pomocy
Duza liczba wind co przy hotelu 11 pietrowym zaleta i konieczność.Codzienne sprzatanie pokoju i łazienki oraz balkonu,Wymiana ręcznikow wg potrzeb osoby przebywajacej na wakacjach
Nie znalazlam takowych
Hotel super miejsce nad samym morzem, jedzenie w restauracjach głównych oraz w 3 tematycznych każdy znajdzie coś dla siebie, Animacje jak na styczeń dobre. Pokoje zadbane i sprzątane ale jak nie zostawisz na poduszce e to nawet zapomną o świeżych ręcznikach i papierze. Basen wewnętrzny z sauna i jacuzzi super ale nie wyobrażam sobie tego miejsca w sezonie bardzo mały. Widok z 12 piętra zapierający dech w piersiach (basen z lodowatą wodą). Jedyny minus jaki nie mieści mi się w głowie bo jeżdżę naprawdę dużo, odcinanie opaski all nawet jak chciałyśmy dopłacić nie było opcji i pani z recepcji że taka jest polityka hotelu ( po wielkiej kłótni dali nam nowe opaski). Ale zacznę od początku 1 dnia byliśmy dopiero o 23.30 nie dostałyśmy nic do zjedzenia zrozumiale dla nas bo w ofercie było napisane od której do której, chodź w innych hotelach już inaczej to rozwiązują. Więc jakbyśmy miałyśmy zapłacona tą dobę a praktycznie z niej nie skorzystałyśmy. Więc dopiero po przestawieniu managerowi całej sytuacji rozwiązał nasz problem pozytywnie. Więc jeśli macie lot tak jak my 21.05 zapytajcie czy można przedłużyć dobę zanim zarezerwujecie…
Położenie Widok
Ściąganie opasek nawet jak chce się dopłacić.
Wszystko super. Obsługa, wyżywienie, położenie. Pokoje.
Wielkość, dobra kuchnia, pomocny personel, położenie.
Jedzenie smaczne. Hotel bardzo czysty ,pokoje sprzątane codziennie. Obsługa miła. Polecam
Smaczne jedzenie.
Zimna woda w basenach
Hotel czysty, przestronny, spokojny, w świetnej lokalizacji z basenem na dachu i widokiem na morze z 12 piętra. Miła i profesjonalna obsługa, smaczne jedzenie.
Duże, nowoczesne pokoje. Różnorodne i smaczne jedzenie.
Polecamy hotel do udanego wypoczynku, miła obsługa, przestronne, czyste pokoje oraz smaczne jedzenie. Ponadto na początku stycznia hotel był pełen ozdób świątecznych, co nadawało wyjazdowi świetny klimat
Duży wybór dań, obsługa w restauracji godna podziwu. Wygodny, przytulny i duży pokój. Basen na dachu oraz wewnętrzny.
Hotel bardzo dobry klasa zbliżony do 5* jedzenie znakomite położenie hotelu przy samej promenadzie blisko morza. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pobyt bardzo udany.
Dobry standard ,czystość i dbałość o zadowolenie gości bardzo dobre jedzenie.
Hotel spełnił moje oczekiwania. Ogólnie bardzo czysto . W okresie świątecznym pięknie przyozdobiony. Obsługa przemiła poza Paniami z recepcji które są bardzo opryskliwe. Hotel ładnie położony właściwie wszystko w zasięgu ręki. Wyśmienity wybór potraw. Wielkie brawa dla restauracji potrawy różnorakie i smaczne. Polecam ten hotel.
Wszystko co potrzeba do pobytu na wypoczynku.
W hotelu wszystko ok. Właściwie nie ma się do czego przyczepić. Natomiast polski rezydent z biura Exim Tour to jakaś pomyłka .
Generalnie sam hotel jest bardzo ładny, przytulny mimo swej wielkości. Posiłki bardzo smaczne aczkolwiek monotonne, obsługa bardzo przyjazna i miła. Co do samych pokoi to tutaj jest troszkę do życzenia. Sama czystość jest ok, wielkość pokoju jak i łazienki także jest dobra ale, no właśnie, w nocy wychodzą w łazience robaki, coś na wzór polskich "uszoli" czy szczypawek. Kilka sztuk w kilka dni. Nie wiem czy to normalne ale myślę że nie. Poza tym nie drobnym szczegółem wszystko dobrze. Pozdrawiam. ps. słaba wentylacja powietrza w pokojach, bardzo duszno
Dość dobra lokalizacja, komunikacja, elegancja itp
Już opisałem wcześniej
Hotel na dobrym poziomie brak możliwości korzystania z basenów mało atrakcji dla dzieci bilard i gry płatne
Dobra lokalizacja do morza
Remont, brak możliwości z basenów jacuzzi
Hotel czysty i gofny polecenia.Duzy .Ciekawe formy kolacji.codziennie sprzątane pokoje.Niestety trochę mało pomocna recepcja.Posiłki urozmaicone chociaż w wersji All otrzymaliśmy na wczesne śniadanie suchy chleb z masłem, 2 jabłka i 2 pomarańcze.Ogólnie polecam
Czystość.Posilki.Różnorodne kolacje do wybory
Obsługa recepcji.Wczesne śniadanie słabej jakości..
Pokój w dobrym standardzie, z widokiem na morze, wygodna łazienka z dużym prysznicem.
Blisko morza znakomita kuchnia, duży wybór świeżych owoców.
Bar umieszczony w piwnicy, słabo wyposażony ze starymi meblami.
Bardzo dobry hotel na wakacyjny wypoczynek położony tuż przy nadmorskiej promenadzie.Przestronny pokój,duża łazienka z prysznicem.Pokój codziennie sprzątany.
Położenie hotelu ok.500m od kurortu Buggiba. Przystanek autobusowy przy hotelu,bardzo dobrze skomunikowana sieć połączeń autobusowych co pozwoliło nam na zwiedzanie najciekawszych miejsc na Malcie
Hotel na wysokim poziomie, wszystko dopracowane, dograne. Obsługa przemiła.
Czystość, morze " na wyjściu", zróżnicowane menu, codzienne atrakcje... rewelacja
Pobyt w hotelu zapamiętam jako bardzo miłe i przyjemne spędzony czas. Obsługa hotelowa bardzo uczynna i pomocną. W hotelu czysto ,pokoje codziennie sprzątane Wyżywienie i napoje na wysokim poziomie. Polecam ten hotel.
Bardzo ładny hotel piękny świąteczny wystrój.
Wszystko mi się podobało.
Nie mam zastrzeżeń do hotelu, bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne. Jednym zastrzeżeniem jest biuro podróży Best Reisen, które zarówno podczas wylotu jak i powrotu nie potrafiło dokonać poprawnie odprawy. Kosztowało nas to wiele stresu i wstydu. Nigdy więcej tego biura.
Smaczne jedzenie, można wybrać co wieczór inną restauracje z inną kuchnią.
Hotel jest bardzo duży i trzeba poświęcić trochę czasu by móc się po nim swobodnie poruszać.
Hotel ładny, pokój zadbany, obsługa bardzo miła, pomocna.
Czystość, obsługa bardzo miła i pomocna, pyszne jedzenie.
Brak podgrzewanej wody w basenach. Kiedy jest niska temperatura powietrza, niestety baseny są albo wyłączone albo prostu woda w nich jest zimna.
Hotel bardzo ekskluzywny jak na swoją cenę , korzystaliśmy z możliwości zamówienia kolacji w restauracjach które oferuje hotel, plus za saunę oraz kryty basen 😅
Różnorakie atrakcje , miła obsługa
W pewnym momencie nie działały nam karty do pokoju ale po pójściu do recepcji zostały one naprawione
Byłem z narzeczoną i ocena moja 10/10 Rewelacyjny hotel i pokój nie był z górnej półki bo wybraliśmy tańsze opcje. Wszędzie wysprzątane, wychuchane naprawdę bardzo polecam
Otoczenie hotelu wyróżnia się naprawdę po przejściu z dolnej restauracji można przejść na basen poleżeć i popatrzeć na morze. Cudowne widoki. No i najważniejsze i najlepsze jest w hotelu kilka restauracji w których można sobie zarezerwować stolik na kolację, jeżeli w ramach pobytu masz wykupione posiłki to naprawdę można poczuć się jak król. Kuchnia azjatycka najbardziej przypadła mi do gustu.
Tylko to że po przybyciu o godzinie 10.00 musieliśmy czekać na zameldowanie w hotelu do 15.00 Ale to jest taki mikro minus w tym czasie zaczęliśmy sobie zwiedzać okolicę.
Pokój przestronny, funkcjonalny . Duży. Mimo wielu gości nie było problemu z komunikacją wewnętrzną oraz obsługą. ( Duża ilość wind w różnych częściach hotelu).
Świetne położenie, komunikacja, bardzo dobra obsługa w szerokim zakresie - recepcja, restauracje, pokoje. Bardzo dobre jedzenie. W wersji HB+ napoje bez ograniczeń.
Basen i jego otoczenie na poziomie -4. Wpływ na negatywną opinię miały prace remontowe.