Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Atrakcyjne położenie: ok. 10 km od centrum Durres, w dzielnicy hotelowej Shkembi Kavajes, ok. 38 km od lotniska w Tiranie.
Tuż przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Doskonały jako baza wypadowa do zwiedzania okolic Durres.
Byłem z dwoma synami 11 i 16 lat,super miejsce plaza 10 metrów od hotelu rewelacja,widok z pokoju super,wrócimy tam bez dwóch zdań .
Bezpośrednio przy plaży, najlepszy frytki z oregano (zdanie młodszego syna i moje).
Na wakacjach odpoczywam nie szukam wad, polecam takie podejście .
Hotel bardzo ładnie położony , obsługa zawsze uśmiechnięta , bardzo fajny koleś na sali , ogólnie obsługa bardzo fajna.Jedzenie niestety monotonne jak dla mięsożercy bardzo średnie , wegetarianie bedą mieli co jeść ;) Nasz pokoj był duży , czysty z pieknym widokiem na morze , jedyny minus brak w prysznicu 1 drzwi wiec cała woda szła na łazienke ale mozna rozłożyć ręczniki na ziemi i jest ok :) Ogolnie polecemy i jestesmy zadowoleni z pobytu :)
Położenie hotelu i miła obsługa.
Słabe posiłki bardzo monotonne praktycznie cały czas to samo , wegetarianie bedą zadowoleni , miesożercy mniej.
Przestroga - nie wybierajcie tego hotelu, to prawda , że jest przy plaży, ale absolutnie nie odpowiada 4 gwiazdkom, może na 2 bym się zgodziła. Urlop tam to wyrzucone pieniądze, zmarnowany czas i jelitówka pewna.
przy plaży
małe pokoje, fatalne jedzenie, brudno w restauracji, brudny basen, leżaki na plaży brudne i porozpruwane, codzienny barak prądu , ciepłej wody czasami wcale nie było wody