Atrakcyjna lokalizacja: nieopodal centrum turystycznego Agadiru z szerokim wyborem barów, restauracji, sklepów.
Hotel położony jest tuż przy pięknej, piaszczystej plaży.
Codziennie animacje w ciągu dnia, a także kilka razy w tygodniu wieczorne pokazy oraz muzyka na żywo.
Dla dzieci i nastolatków: basen, plac zabaw, zajęcia i pokazy w Kid's Clubie.
Hotel bardzo ok. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Otoczenie hotelu również na duży plus.
Dużą zaletą jest lokalizacja. Wszędzie blisko. Personel przemiły, zawsze służy pomocą.
Nie ma
Duży teren położony przy promenadzie, bardzo miła obsługa, ogromna plaża dużo miejsca przy basenie oraz na plaży, nie ma tłoku w restauracjach, o dziwo brak rozwydrzonego po pijaku towarzystwa. Koniecznie trzeba odwiedzić targ Souk El Had - max 20 dirham za taxi.
Duże baseny, wyremontowane pokoje, zadbany teren, czystość, dobre jedzenie, bardzo miła obsługa, bliskość do Oceanu.
..........................
Piękny hotel położony w ślicznym zadbanym ogrodzie na dużej powierzchni, wspaniała kuchnia, wygodne pokoje, super baseny. Nie ma się do czego przyczepić. Piękna i szeroka plaża zaraz obok hotelu. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam każdemu pobyt w tym hotelu.
położenie, kuchnia, baseny,pokoje, ogród
hotel wspaniały, obsługa bardzo miła . Pogoda dopisała
Super hotel , gorąco polecam
Hotel super, obsługa super. Baseny czyste, duze i przyjemne. Niczego w tym hotelu nie zabraknie. Zgubisz klucz do pokoju - OK (dają drugi bezpłatnie), zgubiłem ręczniki - OK masz nastepne - bezpłatnie. Jedyne małe minusy to brak animacji po polsku (ogólnie nudne animacje) i powtarzające sie menu (choć przy takim wyborze nie jest to problemem). POGODA MOŻE BYĆ DO BANI!!! Ale to juz nie wina hotelu. Słońce grzeje dopiero po południu. Ogólnie można trafic tak, że będzie chłodno więc koniecznie trzeba zabrać cos ciepłego do ubrania. Pierwszy raz zawiodłem się na ITACE. Wszystko niezorganizowane i denne. Wycieczki fakultatywne polegaja na odwiedzinach w sklepach (jeden po drugim). Nie polecam. Jedyne, co warte było obejrzenia to Marakesz i to wyłącznie po zmroku.
Bardzo spodobal nam sie ten hotel, dlatego mamy zamiar tam jak najszybciej wrocic. Przemila obsluga i wspaniale wyzywienie ( szczegolnie ciasta) . Trzeba uwazac jedynie dla taksowkarzy i przed kursem trzeba ustalic jego koszt. Jak w wiekszosci krajow arabskich koniecznie trzeba sie targowac !