Atrakcyjna lokalizacja: 10 km do słynnego parku rozrywki Oasis Park.
Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: 2 brodziki, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje.
Piaszczysta plaża z miejscowo występującymi kamieniami z łagodnym zejściem do morza (ok. 700 m od hotelu).
Bogata oferta rekreacyjna: 2 baseny, 2 tarasy słoneczne, sauna, jacuzzi, siłownia, boisko do koszykówki, siatkówka plażowa.
Nasz pobyt był z dwójką małych dzieci (3 i 5 lat) w drugiej połowie października 2021r. Pogoda dopisała i dla nas było idealnie. Miłą niespodzianką było, że mimo późnego przyjazdu do hotelu (ok. 22-23 podano nam kolację w bufecie). Natomiast w dniu wyjazdu doba hotelowa była do 12, ale mogliśmy korzystać z hotelu i wyżywienia do momentu wyjazdu. Bardzo fajnie, że dzieci miały osobny pokój. Dla dzieci fajne baseniki, dodatkowo kryty basen (głęboki), jacuzzi, plac zabaw, sala zabaw, gdzie można zostawić na chwilę starsze dzieci z animatorką (z której akurat nie korzystaliśmy), wieczorami mini disco z animatorką dla dzieciaków był nie lada atrakcją :) Dla dorosłych codziennie animacje przy/w basenie - akurat mieliśmy zazwyczaj inne plany. Natomiast wieczorem muzyka, można potańczyć, pośpiewać na karaoke czy zagrać w bingo jak ktoś lubi. Pokoje i hotel nie są w najmodniejszym klimacie ale są spójne z całością i mają taki swój klimat. Jest tam dosłownie wszystko czego potrzeba. Jest czysto, pokoje sprzątane codziennie. Brak robaków, karaluchów itp. badziewia. Posiłki są różnorodne (najmniej różnorodne śniadania ale tutaj też nie mam czego zarzucić, są owoce, warzywa, codziennie świeże pieczywo i wszystko, z czego można zjeść dobre śniadanie - moim zdaniem dla każdego coś dobrego). Potrawy regularnie są uzupełniane w godzinach serwowania, jeżeli coś się kończyło za chwilę zostawało donoszone, nawet 10 minut przed końcem serwowania danego posiłku. To na duży plus. Posiłki smaczne, poza kilkoma wyjątkami (ale nie każdemu musi wszystko smakować). Jak komuś coś nie podpasuje, może wybrać coś innego. Można jeść na zewnątrz i nikt nie pilnuje czy się czegoś nie wyniosło (np. dodatkowy owoc dla dziecka czy coś na później jak to często ma miejsce nawet przy all in...) Woda, kawa, herbata, napoje i alkohole pod dostatkiem. Alkohole wolnostojące na barze - pije się co się chce, ile się chce. Można dowolnie robić sobie drinki. Personel bardzo pomocny, uśmiechnięty - na wysokim poziomie. Można się dogadać po angielsku, niemiecku, z niektórymi pojedyncze słowa po polsku. Wifi bezpłatne. Do centrum miasta i plaży kilka minut spacerkiem. Nam spacerek z drepczącymi dzieciakami zajmowało ok 15 minut. Polecam przejść się kawałek dalej do piaszczystej plaży. Można pojechać na dodatkowe wycieczki - do innych miast, do parku ze zwierzętami, na rejs statkiem. Jak ktoś potrzebuje dodatkowych atrakcji to też znajdzie. Zdecydowanie polecam. Hotel ma 3* a nie 5* i należy to wziąć pod uwagę. Nam to akurat zupełnie nie przeszkadzało, a bywaliśmy w 4* i 5* gdzie byliśmy zupełnie gorzej potraktowani. Jeśli ktoś oczekuje mega nowoczesnych pokoi itp. to nie jest to hotel dla niego.
Bardzo miły personel. Wszędzie dbano o czystość. Zadbany ogród. Bezpłatne WiFi.
Do tych wszystkich co narusza.że niema co zwiedzać i ,że nuda.czytajcie o miejscach gdzie się wybierzcie,!jedzenie nie takie ,hotel bungalow co za różnica. Banda maruderow do domu.
Miły i przytulny.
język i owszem ale tylko dla niemców i jeszcze raz dla niemców POLACY LICZCIE NA SIEBIE EWENTUALNIE JĘZYK OBCY słowniki na nic się nie zdadzą bo i tak nikt się nie wysili żeby poświęcić chwilę HOTEL PROSZĘ NIE MYLIĆ ŻE MA BYĆ PIĘTROWY TO SĄ BUNGALOWY Ale dosyć gderania było OK byliśmy było super bo nie jesteśmy wymagający