Samira Club

Gorąco polecam!!!

Poprostu rewelacja! Polecam serdecznie

Moje pierwsze wakacje w afryce - rewelacyjne, w duzej mierze dzieki miejscu i ludziom. Hotel naprawde godny uwagi, zwlaszcza dla osob ktore nie chca jedynie lezec na plazy - w samirze mozna spedzic dzien naprawde aktywnie. Ludzie sa bardzo sympatyczni, obsluga bardzo mila... Sam hotel tez bardzo przyjemny - niepotrzebnie sie obawialam braku czystosci czy bylejakosci.

Witajcie! Polecamy wszystkim Samira Club! Rewelacja! Mielismy hb i to w zupełnosci wystarcza (bylismy tydzien z dzieckiem 4 letnim i niestety tylko tydzień to jedyny minusssss!!!!), jedzenie jest w ilosciach nie do przejedzenia!!!!!! Chyba ze ktos nastawia sie na napoje alkoholowe i na pobyt 2 tygodniowy to polecamy opcje all. Wszytko super! Luksusów nie ma, ale domki czysciutkie, posciel i reczniki wymieniane codziennie, woda goraca non stop, klima w kazdym domku, sprzatnie codziennie calej wioski Samira. Basen, basen dla dzieci, bar przy basenie, scena do tanczenia, plaza za basenem, bar przy plazy. Lezak i materac 2,5 dinara na cały dzien. Plaza czysta, sprzatana codziennie, po prostu rewelacja za te pieniadze. W razie szczegołowych pytan prosze o kontakt: izanowacka@interia.pl. Animacje rewelacja, opieka dla dziecka, mini klub itd super!!!! Samira sprawdzona, polecamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak naprawdę jedynym mankamentem tego hotelu są wg mnie posiłki - niezbyt smaczne. Dużym plusem są dwie zjeżdżalnie i bliskość do morza.
Pokoje są skromnie urządzone, ale funkcjonalnie i są przede wszystkim czyste. Spora odległość od centrum, ale zawsze można wynająć taksówkę.

Nazwa  Samira Club
Miejsce  Tunezja / Hammamet / Hammamet
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: basen ze zjeżdżalniami, miniklub (3-14 lat), plac zabaw, opiekunka do dzieci (za opłatą).

Atrakcyjna lokalizacja: tuż przy piaszczystej, szerokiej plaży, ok. 5 km od centrum Hammamet, ok. 4 km od centrum Yasmine.

Bogata oferta rekreacyjna: siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, koszykówki oraz piłki ręcznej, 2 korty tenisowe.

Dobra infrastruktura: SPA, fryzjer, dyskoteka, kącik internetowy, sklepiki, kantor wymiany walut, wypożyczalnia rowerów.

Wyświetlono 202 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Sierpień 2007

Iza N.

Agata

Żaneta

Pobyt - Lipiec 2007

Byliśmy w tym hotelu we wrześniu 2007 i było super Trochę daleko jest do starego Hammametu na zakupy ale można podjechać żółtą taxi lub iść na pieszo wzdłóż plaży (40 min.). Jedzenie bardzo dobre a największym atutem tego hotelu jest czystość i bogaty program animacyjny - codziennie! Polecamy

DragonoV

Pobyt - Czerwiec 2007

Hotel dla niewymagających klientów, takie pomieszanie kolorowego więzienia (pokoje) i hotelu robotniczego (jadalnia, bar) ;D
Bardzo słabe jedzenie, jesli nie lubisz tuńczyka to masz przechlapane (potrafią go dosypać do wszystkiego)
Pokoje bardzo skromne, ale czyste; spory i fajny basen; plaża piaszczysta, troszke za mala jak na ilość gości w hotelu, trzeba mieć swoje ręczniki (nie mozna zabierać hotelowych ręczników z pokoju na plaże)
ceny w hotelu: piwo - 3 dt; sok pomarańczowy - 2 dt; drinki - 6-8 dt; pizza - 5-6dt; internet - 2dt/30minut (tragicznie wolny)

malola

Pobyt - Czerwiec 2007

Właśnie wróciłam z samira club wyjazd ,byłam tam z 8 miesięczna córką i jedenastolatką oraz mężem. Było super byliśmy na tydzień (z obawy o małą), ale to było za krótko .
Mieliśmy wyżywienie HB jedzenia jest multum, każdy znajdzie coś dla siebie.
Śniadania od 7- 10, a obiado -kolacje od 18:30 do 21, nam to wystarczyło , po południu kupowaliśmu pizzę (około 12 zł w przeliczeniu ). My głównie kupowaliśmu wodę mineralną , w sklepie przed hotelem jest tam po 800 milimów(około 2 zł). a w hotelu kosztuje 2 dinary( około 4,50) czyli różnica nie mała. Leżaki na plaży z all są bezpłatne ,a ich koszt to 1 dinar (2,24). materac na leżak półtora dinara.

aga

Pobyt - Maj 2007

hotel fajny, jedzenie bardzo dobre, polecam osobom młodym, którzy chcą aktywnie wypocząć

Monika P.

Pobyt - Maj 2007

W opcji All Inclusive powinna być przez cały dzień kawa i herbata. Pozostałe napoje były w nieograniczonych ilościach. Pokoje były sprzątane codziennie wraz z wymianą pościeli i ręczników. OBSŁUGA REWELACYJNA!!! (chętna do pomocy, uśmiechnięta, solidna). W opcji AL na plaży za darmo leżaki materiałowe i maty, dodatkowo płatne leżaki duże plastikowe z gąbką. Jedzenie dobre i bez ograniczeń. WYŚMIENITE PIECZYWO!!! Warto zażywać codziennie TRILAC aby przyzwyczaić żołądek do innych bakterii i nie mieć niemiłych niespodzianek (biegunka). ANIMACJA NA WYSOKIM POZIOMIE ZARÓWNO DLA DOROSŁYCH JAK I DLA DZIECI !!! (brak jedynie elementów języka polskiego w programach animacyjnych). Samira Club to nie hotel tylko rodzaj ośrodka wypoczynkowego z bungalowami. pokoje trzy-gwiazdkowe bez większych wygód. PLUS za indywidualną klimatyzacje i TV SAT z TV Polonia :)

michal

Pobyt - Kwiecień 2007

Hotel bardzo mi się podobał, pomimo minimalnych obaw okazało się, że jest bardzo czysto, pokoje super, bardzo miła i dobra obsługa, fajny basen ze zjeżdżalniami. Na żywo jest dużo lepiej niż na fotkach, pokoje podobno były właśnie odnowione. Jest dużo atrakcji z których można korzystać (quady, rejs statkiem, sahara, spadochron, banan, jazda konna itp.). Pozdrawiam Panią Joannę z biura Itaka. (dzięks za wszelką pomoc i organizację wyjścia do restauracji).

Tomasz Matwijów

Pobyt - Marzec 2007

Hotel rewelacja! Wszystko idealnie, czysto, wspaniała atmosfera, aż żal opuszczać to miejsce. Pozecam szczególnie młodym, dużo gier, zabaw, typu siatkówka piłka wodna itd.

dragonov

fatalne jedzenie

Pobyt - Listopad 2006

Gdyby nie chamska obsluga hotelu i brud w restauracji (brudne szklanki, niedomyte talerze i lepkie stoliki) to wakacje bylyby rewelacyjne. Plaza piekna, morze cieplutkie, duzo atrakcji, wspaniale pokazy i zabawy dla dzieci. Wokół hotelu pustka, do miasta Hammamet ok 4 kilometry - trzeba dojechac taksowka. Takze to nie problem. Generalnie zycie toczy sie wokol plazy i basenu. Mimo wszystko polecam. Absolutnie nie oplaca sie kupic opcji all inclusive, bo poza skromnym posilkiem w poludnie i napojami do kolacji nic w jego sklad nie wchodzi. Żarcie da się znieść, ale lepiej szukać urozmaicenia na mieście. Arabowie bardzo nachalni, wręcz chamowaci.

Kotlet

Pobyt - Listopad 2006

Super dwa tygodnie spędzone w towarzystwie fajnych ludzi w swietnym ośrodku. Warunki bdb, jedzenie tez ok.
Jedynie okolica samego Hammametu trochę zaniedbana i brudna, no i morze niezbyt czyste.

Mirek Hadrysiak

Pobyt - Listopad 2006

Byc może kiedyś tam wrócę.

hetin

Pobyt - Listopad 2006

Fajni animatorzy , dużo młodych ludzi mozna było pograć w piłke nożną siatkówke ,piłke wodną .... jak ktoś lubi to jest salon gier ,bilard , BARDZO fajnie wyposażona siłownia .... Pozdrowionka dla gości z Krakowa i dla dziewczyn z Wroclawia :):):)

geco

Pobyt - Listopad 2006

lepszy z opcją all inclusive ponieważ generalnie wyjdzie prawie tyle samo na miejscu, w porównaniu z miastem ceny 2 razy większe , na minus śniadania - tragedia

anka

Pobyt - Sierpień 2006

dotarlam tam w srodku nocy spodziewalam sie zupelnie czegos innego ale rano po obejrzeniu osrodka stwierdzilam ze nie zamienilabym go na zaden inny choc bylam w kilku hotelach takich jak z bajki za grube pieniadze w ktorych byly kradzieze i nie bylo co jesc.w pokojach super czysto obsluga na kazde zawolanie animacja przez cala dobe dla osob w kazdym wieku; jedzenie fantastyczne.plaza na miejscu super czysta i kameralna.czulam sie bezpiecznie o kazdej poze dnia i nocy.w tym roku tez sie tam wybieram

Agata

Pobyt - Czerwiec 2006

wróciłam z Samira Club, byłam tam z siostrą, tydzień All Inclusive

było fantastycznie, poczynając od tego, że nie było opóźnienia na lotnisku

trochę się bałyśmy tego pobytu, bo hotel, a właściwie ośrodek z bungalowami ma tylko 2 gwiazdki. Pokoje nie były luksusowe (właściwie to bardzo proste), ale czyściutkie, nie spotkałam ani jednego robaczka, pościel zmieniana co dwa dni. Pierwszej nocy spotkala nas mała niespodzianka, włączyli nam klimatyzację chociaż nie płaciłyśmy za nią.

Jedzonko bardzo dobre, urozmaicone, nie słyszałam żeby ktoś miał problemy żołądkowe. O picie nie trzeba było się martwić, wody (dawali całe butelki 1,5l, ile się chciało), Coli, Fanty, Sprite pod dostatkiem.

bardzo fajne animacje, cały dzień jest co robić

ładna prywatna plaża, duży basen

hotel w centrum rozrywki, do dystkotek (calipso, british bar itd) 5min spacerkiem

raczej miejsce dla młodych, zabawa jest świetna

Samira Club