Bogata oferta sportowo-reklaksacyjna - m.in.: masaże wodne, sauna, jacuzzi, fitness.
Dobra lokalizacja: blisko do centrum z dyskotekami, klubami, barami i restauracjami.
W pobliżu: Casino (200 m), lotnisko MLA (23 km) i Qawra Tower (1 km).
Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Hotel położony w Centrum Quawry a ponieważ tam wciąż się buduje w okolicy to trochę głośno było. Ale obsługa bardzo miła, pomocna, wszędzie czysto i było OK. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne zawsze można było zjeść coś innego i ciekawe ciasta. Owoce i lody były każdego dnia, Napoje przeróżne. Miło wspominam pobyt tam.
Hotel jak hotel na dobrym poziomie.
Bez wad
Ciężko wystawić opinię o hotelu w którym się tylko nocowało. Pokój czysty sprzątany codziennie. Śniadania tak jak wszędzie do wyboru co kto lubi. Dobra baza wypadowa, do dworca 2 minuty spacerkiem skąd odjeżdżały autobusy w każdą część wyspy.
Blisko dworca, dobre śniadania, czystość
Hotel jako hotel to ok. Prócz tego że o godzinie 8.00 zaczynali wiercić i nie można było się wyspać. Gdy schodziło się na parter przez piętro 2 i 1 to po placu bodowy, brak żadnych informacji że jest remont. Narzędzia porozrzucane i materiały , na schodach nawet gruz. Było to bardzo niebezpieczne i nie odpowiedzialne przez zarządzającego. Woda pod prysznicem była raz ciepła a za chwile gorąca i tak na zmianę .Ciężko było umyć dzieci żeby ich nie poparzyć.
Czysto w pokoju
Brak małych łyżeczek do kawy i herbaty. Zepsuta suszarka do włosów. Brak atrakcji dla dzieci.
Hotel znakomity z perfekcyjnym personelem. Zaledwie 150 m od pętli autobusowej, skąd można dojechać w każde miejsce Malty. W pobliżu restauracje, market i sklepy. Blisko również do promenady i atrakcji: Akwaparku, Kolekcji Klasycznych Samochodów (ponad 200), Ptasiego Ogrodu, itp.
Na szczególną uwagę zasługuje serwis hotelu, uprzejmy i bardzo pomocny w każdej sytuacji. Basen hotelowy. Dobra i zróżnicowana propozycja obiadowa, kolacyjna. Położenie hotelu jest doskonałe, w centrum miasta.
Hotel nie posiada wad.
Hotel czysty, otrzymaliśmy duży apartament z aneksem kuchennym i z dwoma łazienkami
Dobra lokalizacja
Nasz pokój wymagał odświeżenia
Polecam hotel - świetna lokalizacja, bardzo dobra obsługa, codziennie sprzątany pokój.
Umiejscowienie hotelu - blisko pętli autobusowej
Słabe oświetlenie w łazience
Pobyt bardzo udany. Rezydent bardzo kompetentny, zainteresowany turystami z Polski, miły. To samo pilot wycieczek. Hotel czysty. Było parę usterek, które trzeba było zgłosić, np ruchomy sedes, zapchana umywalka czy kiepska klimatyzacja, mimo października w pokoju było gorąco. Śniadania przeciętne, kolacje dobre, zwłaszcza pyszne ciasta. Napoje do kolacji bezpłatne, co było dużym zaskoczeniem. Hotel fajnie położony, wszędzie blisko. Plaże fatalne, kamieniste albo bloki skalne. Piasku jak na lekarstwo. Ale taka jest Malta, piasek nawożony. Ogólnie pobyt super.
Hotel dobry ,pokój mały ciasny z widokiem na obskurne rury .Jedzenie średnie monotonne codziennie to samo .
Miła obsługa
Hotel w dobrej lokalizacji,blisko dworca autobusowego. Pokój duży, codzienne sprzątany. Bardzo kiepskie jedzenie.
Lokalizacja,blisko dworca autobusowego.
Bardzo słabe wyżywienie.
Pokój czysty, sprzątany, obsługa bardzo pomocna, super lokalizacja
Odkryty basen na dachu, kryty na najniższym poziomie, kawiarenka z muzyką na żywo
nie ma
Pobyt oceniam pozytywnie. Wyżywienie- śniadanie i obiadokolacje bardzo dobre. Może monotonne ale smaczne i każdy coś wybierze. Dobre ciasta i lody. Pokój czysty , przestronny. Łazienka trochę mała.
Położenie. Basen na dachu. Codzienne sprzątanie , czajnik i kawa z herbata w pokoju codziennie uzupełniane.
Mała lazienka
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi lub osób, które chcą zwiedzać Maltę. Hotel posiada basen na dachu. Dookoła hotelu znajdują się bary, sklepy, apteka, restauracje oraz przystanek autobusowy. Pokoje przestronne, ładnie urządzone. W hotelu jest dziedziniec z barem (otwarty w zależności od pogody). Na poziomie -1 jest SPA i jacuzzi (dla dzieci i dorosłych za darmo), siłownia (bezpłatna). W hotelu jest możliwość specjalnej diety dla osób chorych/uczulonych. W recepcji jest biuro z wycieczkami. Wieczorami były animacje i muzyka. Naprawdę polecam hotel, zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.
-Czysty -Dobra lokalizacja - SPA - Basen na dachu
nie mam zastrzeżeń
Byliśmy w 3 pokolenia moja Mama, moja Córka i Ja. Każdemu z nas odpowiadał pod względem lokalizacji, czystości, wygody, udogodnień, śniadań etc. Obsługa miła, pomocna. Jednym słowem Polecam!
Lokalizacja, czystość, obsluga
zaletą są 2 baseny: wewnątrz na -1 piętrze oraz na dachu, choć temperatura w tym na dachu iście źródlana. Pokoje sprzątane codziennie, przemiła obsługa w recepcji. Hotel składa się z dwóch cześci i dotarcie do drugiej sprawia odrobinkę trudności, ale do ogarnięcia.
niesamowita cisza. Do godziny 8-9 rano prawie bez hałasu z hotelu i ulicy. wi-fi bez problemu
śniadania monotonne, czyli każdego dnia takie same, ale ciastka, owoce, dostępne, ilość również dobra: kiełkaski, fasolka, sery, wędliny, pancaki, sałatki. Jest z czego wybrać, ale przy tygodniowym pobycie może się znudzić. lokalizacja trochę na uboczu, ale za to blisko pętki autobusowej a ta działa bezbłędnie w każdym kierunku...
Hotel bardzo dobry, polecam na wyjazd przed sezonem
Dobre śniadania, przyjemny basen na dachu hotelu
Wolne windy
Pokój przestronny ze sporym balkonem i widokiem na morze. Czysto. Dwa baseny w piwnicy i na dachu. Miła i pomocna obsługa. Dobra lokalizacja. Drugi raz wybrała bym ten sam hotel
Lokalizacja, wszędzie blisko.
Fajny hotel. Ciekawy basen na dachu. Dobre poooenie .
Położenie blisko zatoki i petli autobusów miejskich skąd mozna wszędzie dojechać. Czystość i obsługa pokoi bardzo dobra.
Basen w piwnicy mocno chlorowany. Niemiłe wrażenia z obslugi na recepcji. Słabe śniadania i codziennie takie same styl niemiecki brytyjski. Niedostępna sauna caly czas.
Hotel spełnił nasze oczekiwania, dobry jako baza wypadowa do dalszego zwiedzania Malty.
Profesjonalna i nienarzucająca się obsługa, czyste i duże pokoje sprzątane codziennie, w pokoju wszystko, co potrzebne - kosmetyki, ręczniki, suszarka, lodówka, czajnik, kawa, herbata. Bardzo dobre śniadania. Basen wewnętrzny z jacuzzi, ale czynny tylko do 20.
Pokój akurat na ulicę, gdzie odbywały się pracę budowlane, więc poranki dosyć hałaśliwe. Sauna przy basenie wewnętrznym nie działała, sala do "fitnesu" to mały pokoik z trzema urządzeniami, więc jeśli ktoś chce poćwiczyć, to lepiej iść na spacer ;) basen na dachu trochę brudny, ale to może jeszcze ze względu na to, że nie sezon na kąpiele. To takie nieistotne wady, bo nasze wakacje były nastawione na zwiedzanie Malty, a nie przebywanie w hotelu.
Hotel oceniamy na bardzo dobry, pokoje bardzo czyste, otoczenie zadbane a śniadania w pełni zadowalające podniebienia.
Hotel umiejscowiony w świetnym miejscu miasta-kilka minut do dworca autobusowego, do promenady i morza.
Zaplecze z basenem, sauną i jacuzzi zamykane o godzinie 20.00, co może być nieco kłopotliwe, z racji zwiedzania całodniowego - zwyczajnie za krótko.
Hotel ogólnie spełniał oczekiwania. Pokoje sprzątane codziennie do tego bardzo fajna okolica ( bardzo blisko do dworca autobusowego ) jedyny problem który zauważyłem to jedzenie na stołówce. Zdarzały się warzywa kwaśne lub gorzkie jeśli chodzi o Dania główne to najczęściej nie szedł za tym jakikolwiek smak rzadko były coś smacznego. Z gorszych przygód znalazłem włosa w posiłku co obsługa tłumaczyła iż to inny gość na kolacji musiał go tam zgubić no cóż … poza jedzeniem bar zlokalizowany w hotelu jak najbardziej na plus i do tego miło obsługa !
Lokalizacja, czystość, cisza, życzliwość obslugi.
Jedzenie