Bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży.
Dystans do starego centrum Hurghady to jedynie ok. 2 km, a do lotniska w Hurghadzie ok. 10 km.
Hotel idealny dla plażowiczów i osób lubiących nurkować.
Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Hotel skromny aczkolwiek miły i przytulny, no i zadbany raczej bez zarzutów. Czystość w pokojach jak i holu była zadowalająca, w pokojach wystarczająco miejsca na wypakowanie bagażu nie odczuwało się ciasnoty po rozpakowaniu. W pokojach czysto i przytulnie, klimatyzacja działa sprawnie. Łazienka mała, ale dobrze wyposażona. Basen przy obiekcie całkiem spory i zadbany, do tego leżaki i materace dostępne od ręki. Jedzenie było smaczne było go dużo i można było się nim na prawdę najeść do syta. Do tego bardzo miła i profesjonalna obsługa, chociaż czasem ciężko się dogadać po angielsku. Uważam że hotel ten jest godny polecenia.
Bardzo fajny hotelik, w którym spędziliśmy jedne z lepszych wakacji w życiu :))))) Pokoje niezbyt duże, ale bardzo ładne i jasne, łazienki też fajne. Obsługa uśmiechnięta, ale nie narzucająca się nachalnie :) W całym hotelu bardzo czysto, nawet tereny wokół hotelu są ładnie zadbane. Jedzenie dosyć dobre i urozmaicone, śniadania lekkie, dużo zimnych potraw do wyboru. W hotelu basen, nie za duży, ale nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem wolnego leżaka. Przy basenie bar, gdzie można dostać coś do picia i jakieś przekąski. W hotelu jest w miarę spokojnie:) nic nie przeszkadzało nam w odpoczynku i relaksie:))
Witam. Hotel bardzo ekskluzywny i duży, położony przy samej plaży, gdzie woda jest niesamowicie czysta, popołudniami wręcz gorąca i turkusowo-niebieska! Leżaki, parasol, wiatrołapy-super! Ręczniki wypożyczane. Małe krabiki na brzegu, rybki w wodzie ;) Basen jeden duży( od 1,35 do 1,70 cm), mniejszy (1,70 cm).
Codzienne sprzątanie, czyli czystość gwarantowana (w pokojach, oczywiście)! Jest jednak jeden mankament, a mianowicie okrutnie głośna klimatyzacja w pokoju oraz w łazience! Nie do wytrzymania! Ale czy trzeba przebywać tak wiele w pokoju, będąc w tak przepięknym miejscu? ;) Zaskoczeniem był..wielbłąd hotelowy:)
Restauracja przyjemna, zwłaszcza miejsca przy oknie, skąd widać palmy z wielkimi daktylami (daktylów mnóstwo!). Jedzenie-nie za dużo, nie za mało, w sam raz ;) Dość urozmaicone (mało ryb, a jak były to ościste; ciast bardzo dużo, ale mało owoców-tylko daktyle, i arbuzy-rzadko! i pomarańcze). Okolica basenu przepiękna! Przystrojone palmy świecące nocą, uliczki, latarnie, krzewy, kwiaty... Niestety zdarzają się gryzące owady. Na przeciwko hotelu sklepy i dwie apteki. Daleko do centrum miasta. Kolejny minus-nie klimatyzowane korytarze!
Sporty, animacje, bar, nauka nurkowania, windserfingu, taniec, itd. itp.
Pozdrowienia dla polskiej rodzinki z Grudziądza-Agnieszki,Sławka i Nikosia od Ali,Arka i chlopakow-bylo super!szkoda,że tak krótko!Hotel spelnil moje oczekiwani w pelni- takiego luksusu,przepychu i egzotyki nigdzie nie znajdziecie (za takie pieniadze!!!)to co pokazuja zdjecia to wierne odbicie rzeczywistości.Europa jak najbardziej,ale Egipt ma swoj niepowtarzalny urok.Wspaniała obsługa,inna kuchnia-codziennie cos nowego-kuchnie świata-nawet dzieci miały co jeść!Hotel położony jest na uboczu,ale nam starczyła wycieczka do Hurgady,by zobaczyc jak wygląda miasto.Dla wytrwałych polecam wycieczki fakultatywne-chociaz radzę decydować sie na nie rozsądnie bo przy tym upale moą dopaść was dolegliwości gastryczne a pieniedzy nie zwracaja!Upał w hotelu jak najbardziej do zniesienia-w pokojach klima,nad morzem i przy basenach parasole,lerzaki i ...jest bosko!Jeżeli ktos się zastanawia to nie ma nad czym-brać i zadowolenie bankowe!!!!!Zabierzcie sprzęt to snurkowania-małe rybki,kraby i rozgwiazdy czekaja na karmienie!To były wakacje naszych marzeń,w pieknej scenerii palm i słonca,na pewno na długo pozostaną w naszej pamieci:-))
Hotel jest bardzo czysty .Animacje so bardzo krotkie i nudne .Obsluga o.k ale czasami so Ci mezczyzni nie przyjemni dla kobiet .Polecam ludzio ktozy chco odpoczoc.
hotel bardzo czysty,zadbany,z dala od hałasliwego centrum,wszyscy straszyli ze w Egipcie duzo uciążliwych Rosjan,w tym hotelu nie spotkałam ani jednego Polecam
Uważam, że za tą cenę jaką płaciliśmy z żoną, to hotel spełnia swoje wymogi. Pokoje są funkcjonalne i dobrze posprzątane. (panie przychodziły codziennie). Wszystko wynagradza umiejscowienie hotelu. Do miasta mieliśmy naprawdę blisko, dzięki czemu codzienne wypady nie stanowiły problemu. W czasie gdy moja żona robiła zakupy ja mogłem spokojnie poczekać na nią w którejś z licznych restauracji. Polecam ceny są przystępne obsługa miła, każda miała swój klimat. Bardzo blisko od hotelu jest przepiękna plaża, gdzie można sobie wynająć leżak i parasol. Wrażenia z pobytu bardzo miłe. Były to jedne z lepszych wakacji w naszym życiu i na pewno jeszcze tam wrócimy!!
Hotel uważam za dobry 4 gwiazdkowy. Obsługa miła i nie wyciągająca ręki:) Pokoje duże i wygodne. Faktycznie nie trzeba rano wstawać by zająć leżaki, nawet śpiochy znajdą wolne miejsce. Alkohole w all inclusive super duży wybór, można powiedzieć "dla każdego coś dobrego":) Animatorzy francusko i włoskojęzyczni, słaba komunikacja z polskimi dziećmi. Jedzenie typowo arabskie, codziennie kurczak pod różnymi postaciami i wołowina. Po tygodniu pobytu poruszałem się i nakładałem jedzenie z zamkniętymi oczami. Klima w pokojach bardzo wydajna (nie trzeba zostawiać klucza), już po minucie w pokoju zimniutko.
Rewelacyjny hotel, będziemy polecać go każdemu. Wspaniała, kulturalna obsługa, wspaniali animatorzy, doskonały hotel do wypoczynku i relaksu dla każdego (lubiącego spokój i zabawę). Urozmaicona i doskonała kuchnia.
Na ogromny plus zasługuje troskliwość i szybka reakcja obsługi w różnych sytuacjach. Na szczególne podkreślenie zasługuje też wyjątkowa dbałość pracowników hotelu o czystość, zarówno w pomieszczeniach hotelowych, jak i na terenie rekreacyjnym przy basenach i na plaży. My jesteśmy pod wrażeniem.
Hotel godny polecenia ze względu na zaskakującą czystość, jak na warunki afrykańskie. Jedzenie, obsługa w hotelu bardzo dobra. Pokoje sprzątane codziennie, tak jak i cały hotel. Wieczorne animacje dosyć ciekawe, lecz jak dla nas za krótkie :) Hotel położony jest na uboczu, ale nie ma problemów komunikacyjnych, gdyż przy hotelu jest postój taxówek.
Właśnie wróciliśmy z tygodniowego urlopu, który w całości spędziliśmy w Sea Star. Hotel jest nawet fajny, zwłaszcza jeżeli nie jesteśmy nastawieni na samo siedzenie na miejscu. Pokoje uważam, że były nawet komfortowe. Jedzenie było nawet smaczne i codziennie potrafiliśmy coś sobie smacznego znaleźć, standardowo wieczorne posiłki smaczniejsze od śniadania (jest to chyba dosyć często spotykane:). Obsługa miła, oczywiście znacznie milsza w momencie dawania napiwków, ale z tym też często się spotykałem, a i bez napiwków wszyscy byli wobec nas bardzo uprzejmi. Urlop tam spędzony uważam za udany. Pozdrawiam
Bardzo dużo Rosjan, ale i tak polecam. Było super!
Hotel wart swoich *****. Obsługa co prawda nastawiona na napiwki, ale tak jest wszędzie, więc nie ma co narzekać, bo wystarczy kilka centów i jest OK. Czysto, schludnie, otoczenie zadbane, jedzenie smaczne i urozmaicone. Co do animacji - jest głównie dla znających włoski lub angielski, ale jest prowadzona tak, by każdy mógł skorzystać. Na plaży jest możliwość popływania na desce surfingowej (za dodatkową opłatą. Ze względu na to, ze jest kamienista, warto mieś specjalne buty(na allegro kosztują 28zł). Generalnie jestem bardzo zadowolona i nie rozumiem wiecznie narzekających Polaków, którym wszędzie będzie coś nie tak.
Właśnie wróciłam z tego przepięknego miejsca i jestem zachwycona. Nie myśłałam, że będzie aż tak bosko. W tym hotelu naprawdę nie ma na co narzekać. Dbają tam o renomę i klienta. Wszystko jest na wysokim poziomie. Poczynając od zawsze uśmiechniętej, chętnej do pomocy obsługi, pysznego jedzenia, czystych pokoi, po wspaniałe, całodniowe zajęcia, cudowne wieczory.
Super hotel ze wspaniałą plażą, jednakże w wodzie należy uważać na szczątki rafy - można się pokaleczyć ;-) Jedzonko rewelacyjne, dostępne non stop - jak nie lunch, teatime to grill, włoska restauracja, 2 bary, 2 baseny (jeden od 170) brodzik dla maluchów. Co wieczór animacje - w dzień w basenach aerobic, tańce, zabawy.
Fantastyczna organizacja, opieka rezydenta wyjątkowo dobra (kontakt telefoniczny całą dobę), organizacja wycieczek fakultatywnych w sposób fachowy - bez zarzutu, przewodnicy polskojęzyczni perfekcyjni.
Rewelacja! My tam wracamy! Byłem w wielu hotelach, ale w tak dobrym nigdy!
Przepiękny hotel,zadbany,cudowne widoki z pokoi hotelowych,o wysokim standardzie,uprzejma obsługa i wspaniałe jedzenie.Podczas wycieczki przebywaliśmy z mężem w trzech innych hotelach w Egipcie i ten pobił wszystkie na głowę.Spełnił wszystkie nasze oczekiwania.Jeśli miałabym kiedykolwiek wrócić do Egiptu to tylko do tego hotelu.Gorąco polecam.
Polecam ten hotel!
Świetne jedzenie- baardzo duży wybór dań choć raczej niezmienny.
Animatorzy zapewniali atrakcje- zajęcia sportowe- każdy z nas znalazł coś dla siebie- wieczorne bardzo ciekawe przedstawienia i dyskoteki.. Nie można się nudzić.
W pokojach i na całym terenie hotelu bardzo czysto, pracownicy hotelu byli mili i skorzy do pomocy pomimo Ramadanu.
Bardzo przyjemny hotel, czysty, cichy, może troszeczkę mała plaża, ale nie było nigdy problemu z miejscami na leżakach. Równiez przy basenie sporo miejsca, bez biegania z ręcznikami i wcześniejszym zajmowaniem miejsc. Zadbany teren, miła obsługa, zawsze uśmiechnięta, nie polecam restauracji tematycznych- to samo co w restauracji na górze, a niestety płatne. Dziecko spokojnie może poruszać sie samo po terenie hotelu, zupełnie bezpiecznie, teren kontrolowany i sprawdzany, ale dyskretnie. Troszeczke dqaleko do centrum, ale połaczenie bez problemu. Ogólnie polecam