Bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży.
Dystans do starego centrum Hurghady to jedynie ok. 2 km, a do lotniska w Hurghadzie ok. 10 km.
Hotel idealny dla plażowiczów i osób lubiących nurkować.
Byłam w tym hotelu z synem i mamą. Jesteśmy bardzo zadowoleni- szkoda, że tak szybko mija tam czas.
Hotel bardzo ładny, godny polecenia. Bardzo dużo Francuzów i Włochów, niewielką grupę stanowia Polacy. Wszystko na najwyższym poziomie.
Do hotelu nie można wnosić napojów z zewnątrz chyba, ze sie je przemyci w plecaku.
nic tylko wypoczywać . zabrać środki wzmacniające organizm / bo tutaj drogo , przepraszm bardzo drogo /
Hotel ogólnie w porządku. Wystrój ładny, pokoje średniej wielkości, ale prosto chociaż ładnie urządzone. Jedzenie dobre, aczkolwiek po pewnym czasie monotonne. Obsługa miła i pomocna. Basen duży. Przez cały dzien organizowane są animacje. Plaża czysta, ale w morzu pełno mazutu!!! Jesli coś pobrudzicie zapytajcie "basenowych" o benzynę. Rafy raczej średnie, żeby zobaczyć nieco ładniejsze trzeba nieźle odpłynąć. Położenie w 'cichej i spokojnej okolicy' oznacza w rzeczywistości ostatni hotel w mieście! Do centrum starej Hurgady można dojechać za ok. 20 L.E. (funt egipski) Do nowej, za ok. 25 L.E. Przy hotelu znajdują sie jedynie: apteka i kilka (ok.5) sklepików.
Witajcie! Hotel zrobił na nas bardzo miłe wrażenie, przede wszystkim czystość, posiłki są bardzo dobre jednak po pewnym czasie staja się monotonne i takie same, brak urozmaicenia , ale to chyba kwestia gustu, ceny w hotelowych restauracjach są dość wysokie więc radzę dokonywać zakupu napojów w pobliskich sklepach, możliwość skorzystania z wielu wycieczek, radzę zabrać z sobą wiecej dolarów, warto je wydać, mozna obserwować piekne rafy koralowe. zabierzcie z sobą koniecznie maskę i rurkę. o rozrywke dbają animatorzy, którzy zachecają do gier, aerobiku i tańca, miłego wypoczynku. w przypadku dodatkowych pytań napisz: darek72r@tlen.pl
Rzeczy do jakiej sie moge przyczepić to jedzenie, nie jest mocno atrakcyjne prawie codziennie to samo, natomiast rzecz którą mogę pochwalić do środowe kolacje na zewnątrz hotelu - naprawde piekinie. Poza tym okolica nie jest za ciekawa, ponieważ hotel jest położony na samym końcu hurghady choć jest parę malych sklepików na przeciwko hotelu, ale za to też ma swoje zalety - cisza i spokój. Jeśli chcecie odpocząć spokojnie naprawde polecam ten hotel. Bysliśmy w miesiącu wrześniu - dość duży wiatr prawie przez caly pobyt ale na plaży sa poustawiane wiatrochrony i leżąc nie jest on uciążliwy. Wybierać najlepiej pokoje najblizej morza np. od101,201,301,401 do 105,205 itd. Pozrawiam.
Bardzo dużo zieleni, pokoje czyste, ładne lecz średnio duże, obsługa dyskretna, jedzenie dobre, urozmaicone ale wieprzowiny nie uwidzisz - brakowało wędlin i zup. Nie ma problemów zarówno z wnoszeniem napojów czy jedzenia z zewnątrz hotelu, jak i wynoszenia posiłków z restauracji do pokoju lub zamawianiu bezpośrednio do pokoju. Naprawdę polecam zwłaszcza rodzimom z dziećmi.
byłam z tatą od 13.07.05 do 27.07.05r. Niezły hotel tylko jeżeli nie chcecie się nudzić, czli lubicie sport i rozrywkę trochę za mało.......:Dale spędziłam cudowne wakacje:d
Jeden z lepszych hoteli w Hurghadzie / a bylismy już 4 razy w innych hotelach / duża plaża , możliwość korzystania z roweru wodnego za opłatą , miła obsluga ,
Nie ma lepszego hotelu w Hurghadzie :):):) prawdziwy raj na ziemi wakacje przepiekne (bylam tam z rodzina od 07.07.05) !!!!!
Gorąco polecam hotel! Byłem z narzeczoną w październiku 2004 r i nie sądzę, ze od tego czasu pogorszył się standard. Hotel jest położony na uboczu, poza centrum. Ale przynajmniej jest cicho i spokojnie. Okolica jest bezpieczna. Plaża prywatna na wyciągnięcie ręki. Polecam nurkowanie (parę metrów od brzegu są rafy).
w sumie bardzo fajny hotel. Bylem tam w pazdzierniku 2004. Jedzenie ok, polozenie ok, pokoje super....
Minusy - animacja! Jejku... co noc do 24 jakis duet darl sie wnieboglosy przy ustawionym na max glosnikach. To bylo nieszczescie! Czy oni dalej wystepuja???
Bylem w pazdz 2003. Zdecydowanie polecam. Ladna plaza, rafa tuz pod hotelem, mozna sobie nurkowac. Dobry program cwiczen aerobik w basenie. Hotel jest polozony poza centrum Hurghady, jest cisza a jak ktos chce poszalec w miescie, to sobie za pol darmo moze wziac taxi.
Hotel bardzo dobry przestrzenny,przede wszystkim bardzo czysty,obsługa okay,jedyną wadą tego hotelu to plaga gości za wschodniej granicy którzy nie akceptują nikogo z cudzoziemców