Seaden Valentine Resort & Spa

3.9

+ 16 cisza spokój wszystko co potrzeba do wypoczynku na miejscu. Posiłki pokoje hotel obsługa wszystko na bardzo dobrym poziomie. Plaża może i wąska dla tego hotelu ale bez problemów można korzystać praktycznie wszędzie. Super morze ciepło, basen hotelowy także ok Blisko do Side promenadą lub plażą. Polecamy

Hotel jest naprawdę rewelacja! Mila pomocna obsługa w ciągu dnia i nocy, zero kolejek , zawsze są wolne leżaki na plaży, na basenie rożne zabawy dla dorosłych, piana party. Do piaszczystej plaży bliziutko, jest cicho i spokojnie ze względem na to ze hotel dla 16+. Na plażę codziennie donoszone napoje i drinki, więc nie było potrzeby samumu iść do baru. Jedzenie było bardzo dobre, nawet wszystkiego nie dało się spróbować. Przepyszne ciasta i inne desery. Alkoholu było w dostatku: wina, piwo, dżin, koniak,whisky, martini , rum i dużo innych. Hotel polecam przed wszystkim parom, którzy chcą odpocząć w ciszy i spokoju.

Hotel nowy dobrze wyposażony spełnił Nasze oczekiwania pod każdym względem. Miłe wrażenia i wspomnienia. Jednym słowem Bajlando

Byłam w tym hotelu w sierpniu 2017r.. SUPER pod każdym względem .. POLECAM ..

hotel na wysokim.poziomie.jedzenie przepyszne,różnorodne,czyściutko.plaża hotelowa 1 min.pieszo,bezpłatny serwis,,hotel ma same zalety.świetna lokalizacja.można pospacerować albo pójść na schishe promenadą.blisko stare miasto.największą zaletą hotelu jest 16+.cisza i spokój zarówno przy hotelu jak i na basenach.POLECAM GORĄCO TEN HOTEL! Byliśmy w tym hotelu 12 dni w lipcu.nie nudziliśmy się ani jednego dnia.SUPER!

Nazwa  Seaden Valentine Resort & Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, parking

Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem

Stare Miasto z bazarami i brukowanymi uliczkami

Plaże z łagodnym zejściem i licznymi leżakami

Muzeum w dawnych łaźniach z antycznymi eksponatami

3.9

Wyświetlono 109 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ryszard

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

+ 16 Posiłki Pokoje Wystrój hotelu Obsługa

Anka

Pobyt - Sierpień 2017

Zalety

Przed wszystkim obsługa hotelu, czystość, brak kolejek do restauracji, dobra plaża, cisza i spokój .

Gregor

Pobyt - Sierpień 2017

Zalety

wszystko

Alicja

Pobyt - Sierpień 2017

Byłam w tym hotelu w sierpniu 2017r.. SUPER pod każdym względem .. POLECAM ..

Zalety

HOTEL DLA DOROSŁYCH , BARDZO ELEGANCKI I WYTWORNY DLA WYBREDNYCH ...

Wady

WAD NIE MA

KASIK

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

super hotel 16+

Wady

BRAK

Halina Zalewska

Pobyt - Lipiec 2017

Nie będę się powtarzać - SUPER HOTEL! Z całą pewnością będziemy chcieli z mężem wrócić tam w przyszłym roku.

Zalety

Hotel wspaniały pod każdym względem. Czyściutko, pachnąco, pyszne i urozmaicone jedzenie, przemiła obsługa, animacja na poziomie, plaża wysprzątana, czyściutkie leżaki i materace. Ahmed i Murat z baru przy plaży wciąż dbali o nas i donosili na plażę zimne napoje. Jestem zauroczona hotelem, a był to mój 22 wyjazd w różne zakątki świata. Walorem jest + 16, a więc cisza i spokój.

Wady

Żadnych, naprawdę żadnych wad.

Patrycja Płaziak

Pobyt - Lipiec 2017

Hotel robi bardzo dobre wrażenie. Został otwarty w maju br., także wszystko jeszcze pachnie nowością,ale też nie wszystkie pokoje są jeszcze otwarte.Pokój jest duży,komfortowy, łóżko jest również duże i wygodne.Ciekawe połączenie pół-otwartej łazienki-duża kabina prysznicowa z (mleczną) \\\"szybą\\\" na sypialnię, osobno ubikacja i w przedsionku lustro z umywalką.Mieliśmy widok od strony lądu,na sąsiedni hotel,ale trochę morza również widzieliśmy.Klima działa dobrze, pokoje dobrze sprzątane.Bary serwują dobre drinki.Przekąski w snack barze wystarczające. Dwa baseny-jeden mniejszy i drugi większy.Leżaków nie brakowało,aczkolwiek po całkowitym otwarciu hotelu i oddaniu wszystkich pokoi, może być ciężko.Bardzo ładny ogród, zielony, podlewany, tylko palmy mało urodziwe. Jedzenie było chyba najsłabszym punktem.Ogólnie było smacznie, był wybór, jednak po trzech,czterech dniach brakowało urozmaicenia.Frytki, puree z ziemniaków, ryż, makaron, spaghetti to standardowe dodatki,z warzyw też praktycznie to samo - ogórki i pomidory w tysiącach wersji,cebula, sałaty, jakiś fit corner z brukselką,groszkiem,kukurydzą. Zmieniały się tylko mięsa - grillowany indyk,łosoś,kurczak,jagnięcina itd.Owoce ciągle te same.Desery wszystkie na jedno kopyto i bardzo słodkie.Obsługa w restauracji w porządku. Pobyt w restauracji a\\\'la carte bardzo przyjemny, pięknie nakryty stół, smaczne przystawki, jak i danie główne oraz deser (rest. Włoska). Jednak pobyt należy rezerwować od razu po przyjeździe, bo potem może braknąć miejsc!Animacje w hotelu ok, w ciągu dnia gra w rzutki, aqua areobic. Wieczorem codziennie inne animacje. Animatorzy fajni,jednak jeden wskakiwał w ubraniach, cały spocony do basenu..Bardzo fajna piana party w ciągu dnia na basenie z dużą ilością piany,zabawy,muzyki i szampana.Plaża dwie minutki od hotelu, działa na niej bar serwujący napoje,naleśniki czy kanapki z mięsem z grilla.Do centrum Side prowadzi promenada wzdłuż morza, ok 3,5 km. 5 min od hotelu busy za 1 euro. Ogólnie polec

Zalety

Wnętrza - ciekawe, cieszą oko. Duży pokój, duże i wygodne łóżko. Dobre drinki. Fajne baseny i ładny ogród. Obsługa również na plus. Restauracja a\\\'la carte włoska - wypas. Fajne animacje. Bliskość do plaży

Wady

Coca-Cola i piwo w minibarku po terminie. Jedzenie dosyć monotonne.

KASIA

Pobyt - Czerwiec 2017

Nasz pobyt w hotelu oceniam na 5 gwiazdek.Hotel w 100% spełnił moje oczekiwania.

Zalety

Super lokalizacja ,blisko do plaży ,spacerkiem 5 minut

Wady

BRAK

Marlena

Pobyt - Czerwiec 2017

Hotel jest imponujący, nowoczesny, bardzo zadbany, czysty. w Hotelu są 2 baseny zewnętrzne, basen kryty, siłownia, spa (darmowa sauna), kilka wind. Restauracja główna, snack bar, restauracje A la carde, 2 bary. Piękne pokoje duże, czyste, z balkonem, wygodnym łóżkiem, czajnikiem, suszarką, prysznicem, tv ( polski kanał), minibar bezpłatny. Przepyszne jedzenie, różnorodne, duży wybór warzyw, owoców, deserów, pieczywa, ryb i mięs. Dobre soki, drinki, lody. Fajne animacje, praktycznie w całym hotelu bardzo dobrze działa Wi-Fi . Hotel jest otwarty od 3 tygodni, więc byliśmy pierwszymi gośćmi z Polski, większość gości to Rosjanie i Niemcy (z Polski było 10 osób). W hotelu jest bardzo dużo miejsca, serce hotelu to lobby z tarasem i dolny bar z wyjściem na basem, w którym były wieczorne animacje i dyskoteka. Hotel jest dla osób dorosłych. Do morza jest blisko, hotel na wydzielona część plaży. Na plaży znajduje się bar. Jedyny malutki minus to fakt, że w hotelu było mało gości, ale to zrozumiałe, gdyż jest otwarty od niedawna. I z tego względu było spokojnie, dużo miejsca, brak kolejek. Polecam gorąco hotel w 100 %.

Zalety

Hotel jest bardzo nowoczesny, czysty. Miła obsługa, pyszne różnorodne jedzenie. Dobrze działające Wi-Fi. Brak tłoku. Wygodne ładne pokoje, w pełni wyposażone. Fajne animacje.

Wady

Brak. Jedynym minusem może być małe obłożenie hotelu, ale to wynika z faktu, iż hotel jest niedawno otwarty, z biegiem czasu zapewne się to zmieni.

Seaden Valentine Resort & Spa