Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Bardzo dobre jedzenie,alinklusive do samego rana,fajne baseny,dobre położenie plażą 15 minut do centrum.Wycieczki kupować w polskim biurze podróży przy samym wyjsciu z plaży 50 m po prawej stronie (4 lub 5 wyjscie).Polecamy wycieczkę na Kos,dojazd busem do Bodrum,dojeżdża do pętli w samym centrum przy porcie z stamtąd promem do Grecji na Kos.Przy samej pętli busów bazar tylko we wtorek,najlepiej jechać na sam koniec wtedy można wytargować dobre ceny. Ogólnie bardzo udane wakacje,hotel bardzo fajny-Polecamy.Pozdrawiamy
Posiłki bardzo dobre,baseny,położenie,personel bardzo pomocny.
Jak można nazwać to minusem trochę małe pokoje,ale widok bajka,trochę nas zdziwiło spotkanie organizacyjne było dopiero na 3 dzień po przylocie i to wieczorem czyli w prawie połowa pobytu,ale dla nas to szczegół-Tui Polska.
W hotelu spędziliśmy wspaniały tydzień w czerwcu 2016r. Pobyt rodzinny. Wrażenia bardzo pozytywne mimo, iż początkowo były niewielkie problemy z pokojem. Rezerwowaliśmy pokój dla 3 osób, a otrzymaliśmy dla 2. W szybkim czasie problem został rozwiązany.Sam pokój niezbyt duży, ale wystarczający, a widok na zatokę rekompensował początkowe niedogodności. Obsługa hotelowa miła, pomocna, zawsze uśmiechnięta.Posiłki smaczne , świeże, urozmaicone.Serdecznie dziękujemy kelnerowi za miłą niespodziankę Z restauracji tematycznych nie korzystaliśmy, bo w opcji All jest duża różnorodność potraw i i częstość podawania. Basen czysty ,wystarczająca ilość leżaków. Animatorzy dbają o rozrywkę turystów. Sam kompleks pięknie położony, teren zadbany ,a jego wszystkie zakątki odkrywaliśmy do ostatniego dnia pobytu.Chętnie wrócimy tu raz jeszcze.Pozdrawiamy całą obsługę. Dziękujemy.
Dobre, urozmaicone ,świeże posiłki,kilka barów na terenie hotelu. Miła obsługa,piękne położenie.My mieliśmy pokój z widokiem na zatokę (położony na piętrze) w spokojniejszej części kompleksu.Pokój niezbyt duży, ale w zupełności wystarczył nawet dla 3 dorosłych osób.Czysty sprzątany codziennie, klimatyzacja sterowana indywidualnie sprawna.
Jedyną wadą jaką możemy wymienić to wąska plaża i kamienie w wodzie , ale gdy to przeszkadza to hotel posiada duży basen
Polecam wszystkim ten hotel.Byłam w Turcji wielokrotnie w takich hotelach jak np Miracle, Rixos, Spice są to hotele uważane za te z górnej półki ale w WOW podobało mi się najbardziej. Może i pokój nie jest zbyt fajny , brak polskiego programu w TV ale kto by jeździł na wczasy i oglądać telewizor.Posiłki bardzo dobre, wiele warzyw, wspaniałe ciasta i desery.Wszystkich barów nie znalazłam.Obiekt ogromny i z wyjściem na promenadę prowadząca do miasta.Teren praktycznie nieograniczony. Największym jednak atutem hotelu jest świetna obsługa.Uśmięchnięci kelnerzy, animatorzy i full serwis całą dobę. Pojadę tam jeszcze raz polecam wszystkim. Mój pobyt pd 30.04.2015 do 07.05.2015 PS polecam wycieczkę do EFEZU
dobre posiłki, wspaniałe animacje, miła obsługa, super miejsce
mały pokój i niezbyt fajny pokój bez tarasu
Pobyt uważam za udany! Z czystym sumieniem polecam ten hotel!!!
położenie, posiłki, rozrywka, atrakcje, przemiła obsługa, pyszne drinki w opcji all inclusive a najlepszy Mohito, sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy do śniadania, czysto, smacznie, bardzo ładne położenie i bliziutko do centrum
standard pokoju pozostawia wiele do życzenia, aczkolwiek pokoje nie są aż takie złe i przeznaczone tylko do spania.Także można tą wadę pominąć.
Hotel zyskuje przy bliższym poznaniu. Pierwsze wrażenie jest średnie, jednak z czasem okazuje się być bardzo fajnym obiektem.
pyszne jedzenie, ładna plaża, bardzo blisko centrum
średnie pokoje z widokiem na inne budynki
Termin mojego pobytu to 26.04.15- 3.05.15, wycieczkę wykupiłam z wakacji.pl, a organizatorem był Wezyr. Do biura podróży Wezyr nie ,mam zastrzeżeń po za tym, iż był to 6 dniowy pobyt a nie 7 dniowy. Rezydentki pomocne i miłe. Pogoda w tym terminie była wspaniała. W dzień gorąco i słonecznie, ale wieczorki chłodniejsze. Polecam wszystkim ten hotel! Zarówno rodzinom z dziećmi jak i szukającym rozrywki. Animacje dla dzieci i dorosłych: muzyka na żywo, karaoke i dużo innych atrakcji oraz organizowanie przez animatorów wyjazdów z gośćmi hotelowymi na imprezy do Gumbet.(gdzie jest bardzo rozrywkowo). W dzień animatorzy organizowali też rozrywki: gry, siatkówka, aquagym itd. Położenie hotelu: bardzo dobre, ok. 10/15 min. spacerkiem do centrum Gumbet, gdzie sa sklepy, bary i cluby. Natomiast do Bodrum autobusem ok.20 min. Posiłki też bardzo smaczne. Duży wybór. Jedna główna restauracja plus kilka restauracji a\'la carte: turecka,włoska i śródziemnomorska. Jeśli chodzi o obiady można korzystać z restauracji a\'la carte bez ograniczeń, ale na kolację należy robić wcześniejszą rezerwacje do godz.15 i przysługuje tylko 1 kolacja na pobyt z każdego rodzaju kuchni. Drinki: bardzo duży wybór,urozmaicone. Najbardziej polecam Mohito i Pinacolada. All inclusive 24 h tylko jeśli chodzi o drinki + małe przekąski. Obsługa: pomocna, przyjazna, dbająca o gości.Wielki plus! Hotel składa się z budynku głównego, w którym jest: restauracja,lobby, recepcja, siłownia, Spa. Nie ma pokoi w cz. głównej. Natomiast olbrzymią część hotelu zajmują bungalowy, w których znajdują się pokoje dla gości. Jedyny, mały mankament to standard pokoi w tym hotelu. Widać,że była odświeżane, ale ich standard to 3,5/4 *. Dla mnie jednak to mało istotna sprawa. Wszystko poza tym na 5 +!!! Jestem pod wrażeniem! Było super!Polecam!Wrócę tam jeszcze!:)
dobre drinki w opcji all inclusive,przemiła pomocna obsługa,położenie hotelu, rozrywka
ogólnie brak jest wad hotelu,jedyne do czego można się przyczepić to do standardu pokoi. Widać, że są odnowione , ale nie na 100%