Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel dobry jako baza wypadowa, blisko przystanek autobusowy, w odległości ok 3 km od Hersonissos. Pokoje skromni urządzone, ale czyste. Wyżywienie All Inclusive, całkiem spory wybór, smaczne. Hotel na wzgórzu z pięknym widokiem. Na terenie hotelu duży basen, oraz dostępne małe spa.
Resort dla osób szukających odpoczynku i dobrej bazy wypadowej. Niedaleko plaży, blisko przystanek autobusowy, 2,5km od Hersonissos. Pokoje przestronne, czyste. Wyżywienie All Inclusive różnorodne i smaczne. Hotel na wzgórzu z pięknym widokiem. W hotelu znajdziemy również SPA, oraz siłownie.
Hotel położony kaskadowo, 1 km od plaży. W budynku głównym mieści się recepcja oraz restauracja. Na dziedzińcu znajduje się basen dla gości hotelowych. Pokoje rozmieszczone są w niskich budynkach otoczone bujną roślinnością. Pokoje rodzinne są dwupomieszczeniowe lecz ciemne i urządzone bardzo skromnie. Pokoje standardowe to czyste greckie proste klimaty bez dbałości o szczegóły. Zdecydowanym plusem jest oferowane dla gości All Inclusive oraz przesympatyczny właściciel. Cały hotel wydaje się być sympatyczna budżetową opcją na spędzenie wakacji.
Hotel bardziej jako baza wypadowa. Pokoje skromnie wyposażone, spore i czyste. Hotel ma super położenie jeżeli chodzi o widoki. Jedyny mankament to odległość od plaży.
Widoki.
Daleko do plaży.
Hotel położony na wzgórzu, przez co oferuje nam przepiękne widoki na morze. Trzeba mieć więc to na uwadze przy wyborze hotelu z dziećmi. Jedzenie na prawdę dobre, duży wybór. Pokoje bardzo przytulne oraz czyste. Obsługa hotelu bardzo miła i życzliwa.
hotel położony w malowniczej scenerii na tle rozpościerającego się wzniesienia. Teren składa się z kilku budynków, w których znajdują się w większości pokoje standardowe. Są one schludne, klasyczne, czyste i przytulne, nie można narzekać. Sam hotel jest nastawiony na klienta budżetowego. Na jego terenie znajduje się 1 duży basen, nad którym jest wiele leżaków i parasoli. Jedzenie na dobrym poziomie, formuła All Inclusive jest różnorodna i każdy może znaleźć coś dla siebie. Jeżeli chcemy zamówić specjalną dietę (np. bez glutenu) to trzeba zgłosić odpowiednio wcześniej. Na terenie hotelu znajduje się małe spa oraz siłownia. Hotel lubiany przez Polaków. Plusem jest darmowe wifi na terenie hotelu oraz odległość od przystanku autobusowego – ok 200m. Do centrum Hersonissos jest niespełna 2,5km, więc w okolicy jest także co robić
- położenie na wzniesieniu - miła obsługa - przytulne pokoje - niedaleko przystanku autobusowego
Hotel z pięknymi widokami - świetny jako baza wypadowa bądź na wypoczynek przy basenie. Nie trzeba też wychodzić poza hotel, żeby troszkę się rozerwać - przynajmniej raz w tygodniu organizowana była impreza.
Widoki oraz obsługa
Super baza wypadowa dla osób, które chcą pozwiedzać wyspę. Do plaży ok. kilometr, bo trzeba obejść większy ośrodek, który stoi na drodze, a hotel stoi na wzgórzu, więc na powrót trzeba mieć dobrą kondycję. Wzgórze ma jednak tę zaletę, że roztacza się z niego piękny widok! Dla zapominalskich: w recepcji można kupić pocztówki, jeśli ktoś przypomniał sobie o nich w ostatniej chwili przed wyjazdem. :)
Hotel na obrzeżach Hersonissos i dobrze skomunikowany. Położony w oliwnym gaju z mnóstwem alejek. Do plaży jest kawałek jednak przy hotelu jest spory basen. Hotel bardzo popularny wśród Polaków. Za dobrą cenę można tu połączyć wypoczynek ze smacznym all inclusive wraz ze zwiedzaniem wyspy lub zabawą w pobliskim kurorcie. Hotel przyjazny jest dla rodzin z dziećmi i świetnie położony, czysty z bardzo miła obsługą. Polecam dla każdego.
Hotel położony ok 1 km od plaży. Plus za przyjmowanie zwierząt do 5kg. Jeśli ktoś ma indywidulane preferencje co do diet, należy skontaktować się z hotelem i dopytać. Pokoje czyste, miła obsługa. Urzekła mnie recepcja- skrytki na klucze to już retro:) Niemniej warto to zobaczyć.
Hotel, który można polecić osobom, które chcą spokojnego wypoczynku w hotelu lub planują samodzielne zwiedzanie wyspy autem. Jego położenie na wzgórzu zapewnia piękne widoki. Pokoje są skromne, ale czyste i przestronne. Hotel zapewnia też smaczne jedzenie i rodzinną atmosferę.
Widoki na morze lub góry .
Super wakacje.Obsluga bardzo miła .Kelner Manuel????????????
Bardzo miła obsługa
Niea
Hotel przyjazny dla ludzi ,ktorzy pragna spokojnego odpoczynku, z dala od zgielku i nadmiernego gwaru. Czyste pokoje ,mila obsluga i dobre jedzonko. Okolica sprzyja spacerom
Mila obsluga,czysto ,spokojna okolica
Nie mam
Dopiero co wróciłam z wakacji i powiem że polecam ten hotel super widoki jedzenie dobre duży wybór.
Piękne widoki, dobra lokalizacja
Winda tylko na 1 piętro
Wszystkiego super oprócz tych 98 schodów które musieliśmy pokonać aby dojść do naszego pokoju...
Jedzenie i obsluga
Brak windy
Hotel położony na wzgórzu z dala od zgiełku, ok. 1,5 km od centrum Hersonissos, ok. 30 km od lotniska w Heraklionie, przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu. Plaża piaszczysto-żwirowa 400m od hotelu. Dobry hotel tylko troszkę dalej położony, wszystkie pokoje posiadają widok na morze.
położenie
położenie
W hotelu spędziliśmy 7 dni (przełom sierpnia i września). Było bardzo przyjemnie. Obsługa na 5 ! Wszyscy bardzo mili. Jedzenie dobre, nie ma na co narzekać. Każdy coś dla siebie znajdzie. Minusem było to, że soki były tylko w porze śniadaniowej. Przy obiedzie i kolacji można było pić słodkie napoje gazowane, wino, piwo lub wodę. W każdym dniu jako desery były serwowane praktycznie te same ciasta więc trochę monotonnie ale były smaczne. Hotel raczej dla osób które stawiają na totalny odpoczynek. Przez cały tydzień był tylko jeden 2 godzinny występ zespołu z muzyką na żywo. Brak atrakcji dla dzieci. Do miasteczek około 3-4 km. Autobusem za 1,8 euro do centrum Hersonissos jedzie się około 10 min. Autokary kursują do późnych godzin nocnych co 15 min. Pod hotelem możliwość wynajęcia samochodu itp. Podejście do hotelu trochę strome ale nie ma tragedii. Do morza spacerkiem około 15 min. Powrót cięższy ( cały czas pod górkę ). Plaża piaszczysta ale warto wziąć obuwie do wody. Polecam okulary do nurkowania. Hotel raczej na 3 gwiazdki :)
Wspaniałe widoki z hotelu, miła obsługa, jedzenie w miarę zróżnicowane.
Brak animacji, soki tylko do śniadania, brak słodkiej wody w prysznicu przy basenie ze słoną wodą.
Hotel położony na wzgórzu co daje piękny widok na okolice lecz troszeczke męczące podejście. Pokoje czyste,z pięknym widokiem na morze, ale do tych w ostatnim rzędzie trzeba było pokonać ok.100 schodów. Basen ze słoną wodą ale zadbany, leżaków wystarczająca ilość więc nie było problemów z ich rezerwacją. Szkoda że pod prysznicem na basenie była także słona woda. Posiłki smaczne, spory wybór, obsługa ok, nigdy nie było kolejek na stołówkę, potrawy na bieżąco uzupełniane. Co ciekawe w barze samoobsługa aczkolwiek tylko piwo,wino i regionalny alkohol. Kawa herbata ciasteczka i grzanki. Mało animacji(wieczór kreteński i jeden z zespołem). Do centrum Hersonissos i Mali około 15-20 minut ogólnie płaże w tym rejonie bez rewelacji ze wzglllledu na ukształtowanie terenu (skały), ale ta przy hotelu Nana piszczysta w zatoczce. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z wyjazdu bo wiedziałam czego spodziewać się po opisie hotelu a i tak mnie mile zaskoczył.Bardzo fajna baza wypadowa na wycieczki nawet te miejskimi autobusami.
obsługa jedzenie widoki
słona woda
Nie wiem kto tu był w tym hotelu z tych państwa którzy mówią o tym hotelu tak dobrze, ale ja ze znajomymi, byliśmy zaskoczeni tym hotelem a szczególnie stołówką..... kolejka przed kolacją (duża), przed obiadem mniejsza.... aby zjeść trzeba było posprzątać sobie stolik....a jak było nakryte, to z brudnymi obrusami i z położonymi na nich serwetkami i sztućcami.... jedzenie na restauracji był mały, ale jedzenie całkiem smaczne..... ale snack-bar super.... parę kanapek z chleba tostowego i twarde spieczone bułki z serem i straszną wędliną..... nie do zjedzenia dla dziecka..... posiłki bardzo krótkie śniadania od 7.30 do 9.30, obiad od 12.30 do 14.30, a kolacja od 19.30 chyba do 21.30..... a pomiędzy obiadem i kolację był ten snack-bar od 16 do 17 a później coffe-time.... suche ciastka smaczne, ale mało i nie przez 5 dni, na ostatni dzień dali babkę, dwa rodzaje ciemną i jasną..... a kelnerzy też nie najlepsi szczególnie taki starszy facet.... był bardzo nie przyjemny.... All-inclusive tragedia.... alkohol stał w bardzo brudnej lodówce w wielkich butlach, gdzie leżały też kanapki, i mleko do kawy..... obsługi żadnej..... jedynie piwo i wino w miarę.... ale wszystko trzeba było lać sobie samemu do plastikowych kubeczków, które raczej nie były jednorazowego użytku, czuć było inne alkohole. Pokoje normalne miła obsługa pokoi..... Nie mam pojęcia dla kogo nadaje się ten hotel, dla dzieci ie ma nic plac zabaw to trzy stare huśtawki w tym dwie niebezpieczne.... mały brodzik dla dzieci... dla osób starszych ze wzgląd na położenie na pięknej górze z której są ładne widoki też raczej nie gdyż podejście do hotelu jest raczej strome...... Podsumowując za tą cenę można mieć naprawdę fajny hotel a nie to.................
ładny widok
brudna restauracja, lodówka z alkoholami aż obrzydliwa, tragiczna obsługa kelnerska...