Hotel położony na wzgórzu co daje piękny widok na okolice lecz troszeczke męczące podejście. Pokoje czyste,z pięknym widokiem na morze, ale do tych w ostatnim rzędzie trzeba było pokonać ok.100 schodów. Basen ze słoną wodą ale zadbany, leżaków wystarczająca ilość więc nie było problemów z ich rezerwacją. Szkoda że pod prysznicem na basenie była także słona woda. Posiłki smaczne, spory wybór, obsługa ok, nigdy nie było kolejek na stołówkę, potrawy na bieżąco uzupełniane. Co ciekawe w barze samoobsługa aczkolwiek tylko piwo,wino i regionalny alkohol. Kawa herbata ciasteczka i grzanki. Mało animacji(wieczór kreteński i jeden z zespołem). Do centrum Hersonissos i Mali około 15-20 minut ogólnie płaże w tym rejonie bez rewelacji ze wzglllledu na ukształtowanie terenu (skały), ale ta przy hotelu Nana piszczysta w zatoczce. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z wyjazdu bo wiedziałam czego spodziewać się po opisie hotelu a i tak mnie mile zaskoczył.Bardzo fajna baza wypadowa na wycieczki nawet te miejskimi autobusami.
obsługa jedzenie widoki
słona woda
Polecam hotel osobom, które lubią wypoczywać w cichym i spokojnym miejscu i jednocześnie mieć mozliwosć korzystania z atrakcji i rozrywek takich jak kluby, dyskoteki, bary i restauracje w niedalekiej (ale nie bezpośredniej) odległości od hotelu. Pod hotelem na dole wypożyczalnia skuterów i duzy sklep spozywczy. Minusem było dojście na plażę - przez ulicę, i kawałek na pieszo. Plaża prywatna należąca do pobliskiego hotelu zlokalizowanego na plaży. jedzenie smaczen ale troche monotonne i mało doprawione.
Bardzo blisko do rozrywek w Hersonissos
Położenie (na górze) Przejście do plaży przez ulicę, kawałek od hotelu
Nie wiem kto tu był w tym hotelu z tych państwa którzy mówią o tym hotelu tak dobrze, ale ja ze znajomymi, byliśmy zaskoczeni tym hotelem a szczególnie stołówką..... kolejka przed kolacją (duża), przed obiadem mniejsza.... aby zjeść trzeba było posprzątać sobie stolik....a jak było nakryte, to z brudnymi obrusami i z położonymi na nich serwetkami i sztućcami.... jedzenie na restauracji był mały, ale jedzenie całkiem smaczne..... ale snack-bar super.... parę kanapek z chleba tostowego i twarde spieczone bułki z serem i straszną wędliną..... nie do zjedzenia dla dziecka..... posiłki bardzo krótkie śniadania od 7.30 do 9.30, obiad od 12.30 do 14.30, a kolacja od 19.30 chyba do 21.30..... a pomiędzy obiadem i kolację był ten snack-bar od 16 do 17 a później coffe-time.... suche ciastka smaczne, ale mało i nie przez 5 dni, na ostatni dzień dali babkę, dwa rodzaje ciemną i jasną..... a kelnerzy też nie najlepsi szczególnie taki starszy facet.... był bardzo nie przyjemny.... All-inclusive tragedia.... alkohol stał w bardzo brudnej lodówce w wielkich butlach, gdzie leżały też kanapki, i mleko do kawy..... obsługi żadnej..... jedynie piwo i wino w miarę.... ale wszystko trzeba było lać sobie samemu do plastikowych kubeczków, które raczej nie były jednorazowego użytku, czuć było inne alkohole. Pokoje normalne miła obsługa pokoi..... Nie mam pojęcia dla kogo nadaje się ten hotel, dla dzieci ie ma nic plac zabaw to trzy stare huśtawki w tym dwie niebezpieczne.... mały brodzik dla dzieci... dla osób starszych ze wzgląd na położenie na pięknej górze z której są ładne widoki też raczej nie gdyż podejście do hotelu jest raczej strome...... Podsumowując za tą cenę można mieć naprawdę fajny hotel a nie to.................
ładny widok
brudna restauracja, lodówka z alkoholami aż obrzydliwa, tragiczna obsługa kelnerska...
Porażka,nigdy nie bylismy w tak zlym hotelu,szczerze to zasluguje na 2 gwiazdki.(plac zabaw,snackbar i lodowka z alkoholem to jakis żart,nie wierzylismy wlasnym oczom)W Egipcie sa zanizone gwiazdki,ale tam 4 i tu 4 nie ma porownania.W Egipcie w tanim hotelu to jak w Mariocie
czyste normalne pokoje,jedzenie ok
hotel na wielkiej górze,brud na stolowce,plac zabaw gorszy niz wybieg dla goryli,snackbar to brudna skrzynka z odpieczonymi bulkami,lodowka z alkoholami syficzna i zardzewiala,obsluga niemila,telewizor nie dzialal,pokoj z widokiem na moze bez widoku na morze,po sniadaniu do godz.11 nie ma nawet zwyklej wody
pokoje, czystosc na przyzwoite 4, wielkosc czesci z basenem i barem bardzo mala, zadnych animacji i atrakcji dla dzieci w lipcu 2009r, obsluga hotelowa niemila, jedzenie moze byc.
polozony ladnie na wzgorzu, jest cicho, pokoje bardzo ladne na 4 gwiazdki, kwadrans pieszo od hotelu w prawo i w lewo cala nadmorska promenada lokali, sklepikow noca wygladajacych bajkowo.
obsluga niemila, samemu trzeba wlewac napoje, żadnej animacji w lipcu 2009, zero atrakcji dla dzieci oprocz mini brodziku, do plazy 400-500m i nie wiem czy mozna wzjac lezak za darmo, a z powrotem pod gore 500m:-), hotelowa czesc barowo-basenowa bardzo mala
Hotel ogólnie super. Dobre miejsce do wypoczynku z dala od miejskiego zgiełku. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Brakowało muzyki w barze i przy basenie. Polecam!!
Generalnie ok, 4 gwiazdki to trochę na wyrost ale i tak polecam ten hotel. Basen ładny, leżaki za darmo, piękny widok na zatokę i plażę, pokoje czyste i duże, chyba wszystkie mają taras albo balkon, jedzenie no jak w hotelu okrętu nie ma się co spodziewać trochę stołówkowe ale da się zjeść. Lepiej wybrać opcje BB i jeść w restauracjach. Bardzo blisko do Hersonissos tzn jakieś 10 - 15 min spacerkiem, można jechać autobusem około 1 - 1,5 euro za przejazd albo wynająć auto nie polecam firmy koło hotelu mają bardzo wysokie ceny w centrum można znaleźć dużo taniej. Alkohole to piwo i lokalne alkohole - nie polecam.
Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 4 gwiazdki. Posiłki bardzo monotonne i bardzo niesmaczne. All inclusive nie istnieje!! Wsadzili kilka butelek lokalnego napoju do lodówki i kazali się sami częstować. Lepiej wziąć same śniadania i stołować się w lokalnych restauracjach gdzie jedzenie jest wyśmienite. Zdecydowanie nie polecamy tego hotelu za takie pieniądze !! słaba komunikacja, do plaży przynajmniej 20 minut drogi, zero animacji w hotelu. W basenie słona woda... Uwaga na biuro podróży Sun
Plaża w hotelu Nana Beach, urocza droga prowadzi obok smierdzących kontenerów, prosze uwazac na quady. 10 EUR - leżak i parasol. Animacje mozna obejrzec siedzac na murku skad jest sliczny widok na te organizowane w hotelu obok :-) W semiramis animacje 1 w tygodniu, taniec grecki na tle toalet, cudowne przezycie!!! Jedzenie bardzo monotonne. Gosc all incl traktowani gorzej od placacych za jedzenie. Alk w 2 l butlach w lodowce. Zero mozliwosci zamowienia lolalnych drinkow u barmana. W hotelu duzo Rosjan oraz bardzo glosno spedzajacych czas Niemcow. Slona woda w basenie i PRYSZNICACH. Zwykla woda dostepna w kranie obok toalet, mozna polac sie szlauchem :-) NIE POLECAM!!!!
Fajny hotel, spędziliśmy w nim udane wakacje. Obsługa miła, jedzenie dobre, piękne widoki. Polecam.
Pobyt w hotelu w czerwcu 2010 r. uważamy za bardzo udany. Hotel jest super połozony, kameralnie na stoku a jednocześnie z hotelu jest świetna komunikacja do wielu ciekawych miejsc na wyspie. Pokoje z widokiem na morze i góry, urządzone ze smakiem. Hotel jest bardzo czysty, pokoje są sprzątane codziennie, codzienna wymiana ręczników i co drugi dzień poscieli. Opcja All super- różnorodny wybór dań-kuchnia kreteńska,śródziemnomorska, troszkę brytyjskiej( bardzo dużo i rewelacyjna kuchnia). Napoje, soki,wina i lokalne alkohole ( w szkle ). Obsługa bardzo uprzejma, otwarta na prosby, biegle władająca angielskim i niemieckim. Basen bardzo fajny, czysty, dookoła wystarczjąca liczba leżaków. Bardzo przyzwoita cena za pobyt w hotelu tej klasy.
Nie polecam przede wszystkim biura Ecco Holiday! Oszukali nas - zmienili dzień wylotu i nie chcieli oddać pieniędzy za stracony dzień. Poza tym 15 godzin czekania na wylot, bez pokoju, z małymi dziećmi. Koszmar. A Grecja piękna, hotel taki sobie ale dla Polaków zazwyczaj tak jest. Polecam biura niemieckie!
Niestetywiększość negatywnych opini się potwierdziła...-dostaliśmy pokój na ostatnim piętrze-wspięcie się tam z bagażem-mimo że jesteśmy w niezłej formie fizycznej -stanowiło prawdziwe wyzwanie..Wysiłek rekompensował piękny widok z okna.Pokoje czyste-codziennie sprzątane. Woda w basenie słona i bardzo mocno chlorowana. Przybasenowy bar bardzo skromny-cieniutka herbata i kawa,tylko dwa lokalne trunki. Posiłki urozmaicone,smaczne w wystarczających ilościach. Obsługa umęczona,niechlujna i nieprzyjemna.Miało się wrażenie,że chcą się nas jak najszybciej pozbyć.Odradzam tym bardziej że w pobliżu dużo zdecydowanie przyjemniejszych hoteli.
No cóż...Hotel, jeśli mamy go nazwać "hotelem" a nie hospicium dla emerytów niemieckich...to nawet wtedy zasługiwał by na conajwyżej 2 gwiazdki, zważywszy na przykład na droge do hotelu...która przypomina droge krzyżową..obsługa...a w zasadzie jej brak...wyłanczanie prądu...brak klimatyzacji..jedzenie...można porównać z tym co podają w koszarach...czyli tzw. "talerzowy dzień świstaka" ...a co do animacji...to o 19 na tvp polonia. Odradzam stanowczo naszym rodakom...jeśli już panstwo się zdecydujecie tam pojechać, to błagam nie wykupujcie all inculsive..!!! bo pić wino o smaku starej cytryny ...lub piwo o smaku moczu bez gazu...tudziez kawe o smaku pomyji to...powodzenia. Hotel nie zasługuje nawet na nazwe motel ( dla tirowców z NRD).
suma sumarum hotel jest ok. nie wiem skąd wzięły się tak negatywne opinie. moim zdaniem są one wyssane z palca. hotel posiada gorsze i lepsze pokoje, w sezonie marne szanse na wymianę pokoju. pokoje są codziennie sprzątane, jest czysto, ręczniki świeże. Ogólnie cały hotel jest czysty, w recepcji przyjaźnie nastawieni ludzie, pomogą, doradzą, mówią perfect po angielsku. jedzenie rewelacyjne, codziennie co innego i pysznie i...za dużo :) zejść do plazy jest kilka, mozesz sobie wybrac które Ci bardziej odpowiada. minusy-infrastruktura przy hotelu jest do bani, hotel polozony ok 1,5km od centrum Hersonisos oraz jakies 15min pieszo od centrum miasteczka....(nie pamietam nazwy-jakieś na S :) ). jeżdzą autobusy-1.40euro bilet w jedną str. albo taxi 7euro albo pieszo-tez przyjemnie :) akurat jak my bylismy to przez 2dni byla ulewa! nudziliśmy sie bo wszedzie bylo daleko a w hotelu brak rozrywek, brak tez animatora. podsumowując-hotel polecam turystom niewymagającym, chcącym wypocząć w ciszy i spokoju oraz takim którzy lubią....chodzić :)
Dopiero co wróciłem i po raz kolejny opinie negatywne nie znalazły odzwierciedlenia w rzeczywistości odnośnie hotelu.My Polacy musimy soibe ponarzekać ;).Nie wiem dlaczego ten hotel ma takie opinie bo dla mnie był on naprawde super.Do zjedzenia każdy znalazł coś dla siebie,bo było go dużo i naprawdę urozmaicone posiłki(poza śniadaniami,ale te akurat większości Kerty takie same).Co do czystości nie mam zastrzeżeń,pokoje sprzątane codziennie.Proponuje zapłacić 10000zł i wtedy narzekać,bo cena wycieczki jest adekwatna do hotelu.Choć znajdą się ludzie ciągle narzekający np.że strome wejście pod górke do hotelu-proszę zapoznać się najpierw jak usytuowany jest hotel a później narzekać.Hotel na pewno godny polecenia.
No cóż...Hotel, jeśli mamy go nazwać \"hotelem\" a nie hospicium dla emerytów niemieckich...to nawet wtedy zasługiwał by na conajwyżej 2 gwiazdki, zważywszy na przykład na droge do hotelu...która przypomina droge krzyżową..obsługa...a w zasadzie jej brak...wyłanczanie prądu...brak klimatyzacji..jedzenie...można porównać z tym co podają w koszarach...czyli tzw. \"talerzowy dzień świstaka\" ...a co do animacji...to o 19 na tvp polonia. Odradzam stanowczo naszym rodakom...jeśli już panstwo się zdecydujecie tam pojechać, to błagam nie wykupujcie all inculsive..!!! bo pić wino o smaku starej cytryny ...lub piwo o smaku moczu bez gazu...tudziez kawe o smaku pomyji to...powodzenia. Hotel nie zasługuje nawet na nazwe motel ( dla tirowców z NRD).
hotel zasługuje na 2 gwiazdki .Do wcześniej zaznaczonych punktów można dodać bardziej szczegółowe : brak klimatyzacji , brud , mało obsługi , napoje dopiero od 11 , nie ma bezpłatnych drinków, pokoje nie posprzątane , biednie , hotel tak jak i inne zbudowany na górze i żeby dostać się do niego należy pionowo wejść prawie 400 m , żeby dostać się do pokoju należy przejśc dużo wysokich schodów, plaża mała 800 m od hotelu , nie ma rozrywek , miasto 2,5 km od hotelu górki - dołki itp .To była szkoła przetrwania a nie wczasy all inklusiv.To jedno wielkie oszustwo w dość dużej cenie
ocena wystarczy, nie polecam
Raz byłam w gorszym hotelu, pierwszy raz wybierałam wycieczkę zagraniczną, 12 lat temu. Nie znałam się na opisach i ofertach. Teraz mając doświadczenie naciełam się na coś takiego! Hotel 2,5 gwiazdki. Obsługa i jedzenie najbardziej dokuczało. Okolica piękna, ale obok wiele 4 gwiazkowych hoteli na znacznie lepszym poziomie.