11924 opinie
Bogata oferta sportowa: siłownia, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, boccia, korty tenisowe, aerobik, water polo.
Atrakcje dla najmłodszych: program animacyjny, miniklub dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat, plac zabaw, brodzik.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.
Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Wróciliśmy 26.07. Bardzo dobry hotel. Bardzo dobre i urozmaicone posiłki. Praktycznie jeść można było przez cały dzień - długie wydawanie posiłków a dodatkowo np. pizza w barku od 12 do 17. A miałem schudnąć:). Z zajęć dodatkowych każdy znajdzie coś dla siebie (aerobik, piłka wodna, siatkówka, piłka nożna, sporty wodne, piłka nożna). Bardzo ładne i duże baseny. Leżaki przy basenach i plaży bezpłatne. Wieczorem występy muzyczne oraz przedstawienia. Po sąsiedzku znajdował się hotel garden beach, który należy do tej samej sieci sunrise i można było korzystać z atrakcji obydwu hoteli np. zjeżdżalni dla dzieci. Na plaży znajdowało się długie molo z którego można było podziwiać kolorowe rybki. Plaża piaszczysta, niestety woda nie była krystaliczna (przy samym brzegu). Do centrum Hurghady 14km. Dojazd taksówką 20 funtów (ok.10zł) bez względu na ilość osób. Gorąco polecam.
SUPER SUPER SUPER
Ocena praktycznie dotyczy hotelu Garden..., ponieważ za wyjątkiem pokoju i basenów klienci hotelu Mamlouk Palace korzystają z wszystkich atrakcji hotelu Garden Beach. Występują pewne utrudnienia związane z ciągłym prowadzeniem prac wykopńczeniowych. Nie jest przekazany do ekspoatacji budynek główny wraz z restauracją oraz recepcją a wg mojej oceny zajętych było tylko 9 budynków z 22 istniejących/ w budynku trzy kondygnacyjnym jest 24 pokoji/ Duży plus należy się za brak kolejek w restauracji oraz brak problemów z leżakami przy basenach i na plaży nieżależnie od pory dnia.
Hotel Sun Rise Mamlouk to piekny kompleks przy samej szerokiej plazy. Nie ma problemu z lezakami i parasolami. Obsluga hotelowa jest bardzo mila w szczegolnosci kelnerzy. Ponad to rozrywki dostarczaja wspaniali animatorzy i pan ktory co wieczor spiewa.