Bogata oferta sportowa: siłownia, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, boccia, korty tenisowe, aerobik, water polo.
Atrakcje dla najmłodszych: program animacyjny, miniklub dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat, plac zabaw, brodzik.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.
Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Bardzo dobry serwis obsługowy. Czysto. Zadbane ogrody i czysto w całym obiekcie. Doskonale jedzenie. Duży wybór dań i restauracji.
Spokój , który każdy może znaleźć. Piękne baseny. Otoczenie hotelu. Możliwość korzystania z hotelu Garden - obok . Wspólna infrastruktura.
Kończę właśnie swój dwutygodniowy urlop w tym Raju. Polecam każdemu, ktokolwiek się jeszcze waha. Choćbym chciała - nie mam gdzie znaleźć nawet najmniejszych wad. Obsługa cudowna, czyste codziennie sprzątane pokoje, ogromny basen, mega dużo leżaków, bar w wodzie był fajną atrakcją, WiFi działa wszędzie bezproblemowo - na spokojnie można prowadzić videorozmowy, jedzenie przepyszne, super wschody i zachody słońca na pomoście, z którego można też posnurkowac, z animatorami nie można się nudzić - co chwila coś. A dla tych którzy wolą spokój - dostępne czerwone flagi do postawienia obok leżaka. PARADISE to mało :)
Wszechobecna czystość Obsługa na najwyższym poziomie Pyszne jedzenie Świetnie działające WIFI
Hotel wspaniały, bajkowy. Piękna infrastruktura, przepyszne jedzenie, cudowni ludzie. Czułam się tam jak w bajce. Na pewno pojade tam po raz kolejny.juz mam wykupiony wyjazd na 14 dni w 2022.
Wszystko dopięte, czystość wszędzie perfekcyjna, przecudowna obsluga. Wspaniała plaża, ,baseny czysciutkie. Duża różnorodność jedzenia i drinków. Super działające WiFi, nawet na plaży. Jestem zachwycona tym hotelem.
Może nie wada, ale byłam we wrześniu i woda w basenach raczej zimna. Ale to nie żadna tragedia.
Wspaniały urlop. Pobyt 7 dniowy wszystko super miejsca na plaży przy basenie bez problemów. Animacje każdego wieczoru pyszne jedzenie pokoje bardzo czyste. Najbardziej pamiętny Mustafa szef kelnerów mega przyjemny pomocny. Nic tylko pakować się na kolejną wycieczkę do tego hotelu.
Widok z pokoju jedzenie wieczorne show i animacje
Piszę tą opinię w imieniu 14 osobowej grupy - pobyt 10 dni, celem opinii jest prośba o nie wysyłanie tam kolejnych klientów! Byliśmy dwa lata temu w hotelu też dużą grupą i wszystko wyglądało zupełnie inaczej. Na dzień dobry dwie rodziny z małymi dziećmi dostali ogromne mieszkania 2 pokojowe, rodzinka dwu osobowa dostała pokój w budynku głównym, który nie był sprzątany od czasów z przed pandemii, niestety musieli czekać kilka godzin na zmianę pościeli i posprzątanie, drzwi oberwane zamek nie działał, balkon się nie zamykał, pomimo zgłoszenia do końca nie naprawili. My 4 osobowa rodzina z 16 letnim synem trafiliśmy do pokoju, gdzie były dwa pojedyńcze łóżka i piętrowe zabudowane dla dzieci, poszliśmy do recepcji i pytamy jak taki wielki chłopak ma spać na tym łóżku dla dzieci, tym bardziej, że płacimy za osobę dorosłą, kazał dopłacić 500$ za zmianę na większy pokój lub iść do rezydenta. Rezydent zaproponował dostawkę, zapytaliśmy gdzie skoro przejście pomiędzy łóżkami to 50cm, oczywiście nikogo to nie obchodziło możemy wstawić w korytarzu - porażka!!! Rezydent Sun&Fun miał nas gdzieś, płaciliśmy drożej niż pozostali a spałam z synem na zmianę, bo waliliśmy w zabudowę łóżeczka. Dla dzieci nie działa zjeżdżalnia, gdzie nigdzie nie ma informacji o tym, po to wybraliśmy ten hotel by były małe zjeżdżalnie bez tłoku, niestety do końca - ala - menager wmawiał że zjeżdżalnia działa - brak jakiejkolwiek informacji. Baseny syf totalny, po naszej interwencji, że na dnie glon i zbrylona galareta, puścili jeden malutki odkurzacz do wody i raz wlali chlor... trzy dni pod rząd basen zamknięty, bo wszystkie europejskie dzieci, muszą mieć pampersy do wody, egipskie dzieci - niestety NIE - 3 razy odchody w wodzie. Codziennie zwracaliśmy uwagę, żeby ratownik podszedł im zwrócić uwagę. Brud na głównej jadalni straszny, natrętnych małych much pełno, ptaszki zdziubujące jedzenie, stoliki klejące się od brudu - obsługa w pierwszej kolejności obsługuje swoich, my stoimy w kolejkach. wszystkie restauracje tematyczne, kolejna porażka, samo to że nie ma już elektronicznej rezerwacji, tylko koczowanie w lobby aż o różnej godzinie zejdzie Pani z listą i nie wiadomo skąd okazuje się, że nie ma miejsc.... Żadna z kuchni nie smakowała jak poprzednio, brak konkretnych kucharzy z kuchni tematycznych. Zjeżdżalnie z hotelu obok, obsługiwały dwa hotele, obłożenie pełne, 90% Egipt, więc jeśli nasze dzieci chciały pozjeżdżać, to musieliśmy wchodzić z dziećmi do góry, bo ratownik puszczał 10 ichniejszych dzieci, a nasze stały! Ogólnie Hotel wymaga generalnego remontu i nie wychodzi poza 3 ***. Pościele, ręczniki stare poprzecierane, nie mówię o łazienkach, bo tego nie da się opisać, tym bardziej w hotelu 5 gwiazdkowym. Obsadzenie hotelu Egipcjanie, kilkoro Polaków i Czechów, wszyscy Europejczycy załamani, brudem w pokojach i basenach, Niemcy wyjeżdżali przed czasem... Za wszystko wołają bakszysz!!! Począwszy od lotniska, gdzie oszukują wbijając 25$ a musisz zapłacić 27, kierowca z biura Sun&Fun za włożenie każdej walizki do autobusu kasował 2$!!! Animacje dla dzieci, muzyka, wszystko pod Egipcjan. Wieczory tylko dla nich. Kilkukrotnie, zgłaszaliśmy i w recepcji i u menagera, o wszystkich uwagach, w ramach przeprosin zaproponowano nam kolację tematyczną, brak jakiejkolwiek reakcji i wniosków. Płaciliśmy za 5 gwiazdkowy hotel, gdybyśmy wybrali 3 gwiazdkowy o trzy tysiące tańszy, to może oczekiwania były by niższe. Olbrzymim problemem hotelu jest brud, wszyscy z zemstą faraona, niestety ani polski ani egipski nifuroksazyd nie pomagał, wszystkie dzieci wróciły do domu chore! nie tylko my! Ratowaliśmy i donosiliśmy leki, Czechom i Niemcom, bo nie byli w stanie funkcjonować. To nie powinno mieć miejsca, był to nasz 5 wyjazd i nigdy nie chorowaliśmy, nawet z małymi dziećmi. Brak zarządzania lub nadzoru menadżera z Europy, który przywróciłby standardy. Piszę to celem przestrogi dla biur podróży, by nie wysyłali tam klientów, a Was o zmianę hotelu. Jeśli ktoś, chce zdjęcia realne proszę pisać.
Dużo leżaków przy basenie, fajny bar i obsługa w basenie
Brud wszędzie, łazienki okropne, brak standardu 5*****
Hotel jest bardzo ladny architektonicznie, swietne baseny i mile pokoje. ale to koniec, animacje slabe a animatorzy zamiast zabawiac gosci bawia sie sami ze soba. obsluga nachalna do bolu- na zasadzie albo dasz mi bakszysz za troske albo zebym sie odp.... plaza waska i raczej nienadajaca sie na spacery. jedzenie- eh to juz w ogole szok, nieswieze, zepsute lub niedojrzale. mozna oczywiscie cos znalezc aby zasmakowalo ale meka jest przoranie calej oferty bufetu, narazenie sie na napotkanie czegos wlasnie niesmacznego lub zepsutego. ogolnie jak na te wszystkie gwiazdki i zachwyty - srednio. a i jeszcze jedna rzecz, co 15 min glosny ladujacy samolocik nad hotelem.
byłem w tym hotelu 2 razy i nie wykluczone że za rok tam wróce bywałem też w innych ale ten jest the best
Bardzo przyjemny hotel z sympatyczną i nienachalną obsługą. Jedzenie smaczne, dużo. Pokoje czyste, duże. Dostaliśmy pokój na pierwszym piętrze przy basenach. Baseny czyste, zadbany ogród, relaksująca muzyczka w ciągu dnia, bez natłoku i problemów z leżakami. Fajna zabawa sylwestrowa. Ja sie świetnie bawiłam! Hotel słynie z takich imprez. Plaża trochę mała i ciasna ale za to najdłuższe molo w Egipcie! No i trochę dokuczają samoloty, ale da sie wytrzymać.
BYŁEM W POŁOWIE WRZEŚNIA I KTO BARDZO LUBI SIĘ WYLEGIWAĆ NA SŁOŃCU TO POLECAM TEMPERATURY WYSOKIE,OCENIAM HOTEL BARDZO DOBRZE,NAD OBSŁUGĄ HOTELU WIDAĆ NA KAŻDYM KROKU DOZÓR,CAŁY DZIEŃ COŚ SIĘ DZIEJE ,ANIMATORZY I POKREWNI ZAJMUJĄ SIĘ GOŚĆMI ,WSZYSTKIM RODAKOM POLECAM RYSZARD Z JAWORZNA.
I stało się, wróciliśmy właśnie z Egiptu i jesteśmy strasznie zadowoleni. jeden tydzień, a naprawdę sporo się wydarzyło. W sumie pełnych dni było 6, z czego dwa przeznaczyliśmy na wycieczki (Kair i Luxor - naprawdę warto) a resztę na wypoczynek na miejscu i opalilismy się w tym czasie bardzo przyzwoicie. A co do hotelu? Hotel bardzo fajny i mimo, że duży to świetnie zorganizowany i czysty. Nie czuliśmy się w nim jak w jednym z polskich kurortów, gdzie człowiek siedzi na człowieku. Nie mieliśmy też, co chyba istotne, żadnych sensacji żołądkowych, ale... Od razu muszę uprzedzić, ż w Egipcie ważne jest co się je. My jednliśmy w zasadzie wszystko, poza surowizną warzywną. Czyli pomidorki, ogórki i wszelkie surówki radzę odstawić. Polecam !!!
wyjazd był cudowny,hotel naprawdę bardzo luksusowy i ekskluzywny , obsługa bardzo miła ale oczekując a napiwków. Jedzenie niesamowicie wykwintne....alkohole również aczkolwiek nie polecam drinków przy basenie są paskudne. Wszystko naprawdę extra, niesamowicie tylko jedynym mankamentem było to iż brakowało porządnej imprezy ...co wieczór przymulał gościu z mikrofonem. Ale jeśli chodzi o hotel to naprawdę POLECAM OSOBOM wymagającym, TO NIE JEST zwykły HOTEL pięcio GWIAZDKOWY TYLKO styl życia ....mam nadzieje ,że jeszcze tam wrócę!!!!!!!!!!!!!
Bardzo polecam ten hotel. Jeżdżę często do Egiptu i w tym hotelu można wypocząć wyśmienicie. Obok tj. ok 1 km budowane jest nowe centrum handlowe. Oprócz tzw. markowych sklepów jest olbrzymi supermarket.
Hotel zdecydowanie wart swojej ceny. Komfort, wyposażenie i obsługa na wysokim poziomie. Piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu. Jednoczesny dostęp również do hotelu Sunrise Garden. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Z czystym sumieniem polecam Hotel Sunrise Mamlouk Resort. Jeżeli ktoś jest zainteresowany innymi informacjami, zapraszam: mikis@op.pl
Kartki pocztowe zakupione w tym hotelu ,wrzucone do skrzynki przy recepcji nie doszły do nikogo
Wszelkie pytania na temat tego hotelu proszę pisać na numer gg 7979231 lub email lukas_rally@op.pl
Witam. Niedawno wróciłem z Sunrise mamlouk. Jest to hotel naprawdę godny polecenia. Obsługa bardzo miła,nie czeka na bakszysz a także mozna się bez problemu dogadać po angielsku.Bardzo ładne baseny a w jednym wodę nam podgrzali w grudniu do 25 stopni. Jedzenie urozmaicone (dużo jarzyn, owoców a także dość często pojawiały się owoce morza) a dodatkowo można korzystać w ramach all z barów hotelu garden beach który jest obok. Co do minusów to brak darmowego internetu i brak arabskiej muzyki. Do dyspozycji jest też sauna i siłownia (darmowe). Co do muzyki to podobno ci z góry każą w barach grać międzynarodową. Wigilia też fajnie zorganizowana (namiot na 1000 osób). Chętnie wróciłbym tam jeszcze raz. Pozdrawiam. W razie pytań proszę o maila.
Super:)niezapomniane wakacje, goraco polecam:)
Hotel jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Dużo pysznego jedzenia. Pieczywo o jakim w Polsce możemy pomarzyć. Baseny czyste i duże. Nie ma problemu z leżakami i ręcznikami - wszystko bezpłatne. Jeżeli ktoś narzeka na ten hotel to musi być bardzo wybredny. Godny polenia.
W tym hotelu bylem 3 raz i bede wracal do niego. Najblizszy powrot juz za 10 dni :) Naprawde podgrzewany basen zewnetrzny - temperatura wody 29-32 st.C. Dobre centrum nurkowe na terenie kompleksu. Polecam.
W hotelu tym byliśmy w ubiegłym roku w tym samy terminie i dlatego wybralismy go ponownie.Wspaniale wypoczywaliśmy,ja codziennie uczestniczyłam w gimnastykach,ukłony dla Neggi który profesjonalnie prowadził gimnastykę w basenie i dał niezły wycisk również starał się mówić po polsku.To już nasz 6 popbyt w Egipcie mamy tam przyjaciół i znajomych w okolicznych sklepikach którzy są bardzo przyjażni i mili,w przyszłym roku chcielibyśmy poznać hotel Sentido Cristal po sąsiedzku należy również do grupy Sunrise