Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)

4.7

11957 opinii

Super:)niezapomniane wakacje, goraco polecam:)

Hotel jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Dużo pysznego jedzenia. Pieczywo o jakim w Polsce możemy pomarzyć. Baseny czyste i duże. Nie ma problemu z leżakami i ręcznikami - wszystko bezpłatne. Jeżeli ktoś narzeka na ten hotel to musi być bardzo wybredny. Godny polenia.

W tym hotelu bylem 3 raz i bede wracal do niego. Najblizszy powrot juz za 10 dni :) Naprawde podgrzewany basen zewnetrzny - temperatura wody 29-32 st.C. Dobre centrum nurkowe na terenie kompleksu. Polecam.

W hotelu tym byliśmy w ubiegłym roku w tym samy terminie i dlatego wybralismy go ponownie.Wspaniale wypoczywaliśmy,ja codziennie uczestniczyłam w gimnastykach,ukłony dla Neggi który profesjonalnie prowadził gimnastykę w basenie i dał niezły wycisk również starał się mówić po polsku.To już nasz 6 popbyt w Egipcie mamy tam przyjaciół i znajomych w okolicznych sklepikach którzy są bardzo przyjażni i mili,w przyszłym roku chcielibyśmy poznać hotel Sentido Cristal po sąsiedzku należy również do grupy Sunrise

Byliśmy w sierpniu 2009r. Sam hotel duży, pokoje przestronne, dobrze sprzątane (bakszysz).W naszym pokoju telewizor tylko z głosem, bez wizji. Baseny olbrzymie, ale w ciągu dwóch tygodni zdarzyło się, że nie były czyszczone. Strach było się kąpać - woda - zupa. Dopiero po trzech dniach dodali czegoś do wody i zrobiła się kryształowa. To nie powinno mieć miejsca w hotelu pięciogwiazdkowym.Plaży przy hotelu praktycznie nie ma, jest bajoro z czarną wodą. Poza tym dobre jedzenie, urozmaicone. Super nastrojowo wieczorami, gdy zapalają świece.

Nazwa  Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Bogata oferta sportowa: siłownia, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, boccia, korty tenisowe, aerobik, water polo.

Atrakcje dla najmłodszych: program animacyjny, miniklub dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat, plac zabaw, brodzik.

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

4.7

Wyświetlono 447 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Asia

Super:)niezapomniane wakacje, goraco polecam:)

MalDan

Piotr G

Zofia

bigmiki

Rewelacyjne miejsce które bardzo gorąco poleca,

agnieszka

Hotel jest bardzo zadbany, kelnerzy bardzo mili, możliwości zwiedzania Luxoru, Safari i nurkowanie polecam. Hotel naprawde warty 5 gwiazdek.

Anna M.

To były piękne dwa tygodnie w pięknym i czystym hotelu Sunrise Mamlouk. Atmosfera bardzo przyjazna, obsługa miła, pomocna i uśmiechnięta! Hotel jest spory, ale nie czuje się natłoku ludzi. Każdy może znaleźć w hotelu miejsce dla siebie. Byliśmy na wycieczkach w Luxorze, w Kairze (dwa dni)oraz na city tour po Hurghadzie. Wszystkie wycieczki organizowane były przez Sun.

kasia

Było jak w bajce :) Najlepszy hotel i obsługa.

Pati

Hotel bardzo ładny, świetny rozkład pokoi w małych dwupiętrowych budynkach. Praktycznie wszystkie są dobre i nad basenem, gdyż ciągną się wzdłuż nich. Jedzenie urozmaicone i naprawdę się starają. To był mój kolejny wyjazd do Egiptu i oceniam to na podstawie poprzednich hoteli też nie kiepskich np. Grand Azur, Club Farana itp Nie polecam opcji ultra w tym hotelu ciężko z niej skorzystać. Bardzo fajny hotel dla rodzin z dziecmi - duży spokój.

Asia

super!!!!! Hotel robi wrażenie, jest nowy - ma niespełna dwa lata. Jest duży, ale nie odczuwa się tłumów, gdyż wszyscy są rozproszeni, baseny, plaża itp. Niesamowicie dbają o czystość hotelu, z tego też względu praktycznie nikt nie chorował :) Super obsługa, bardzo dobre jedzienie. Hotel ma ogromne dwa baseny (mozna dopłynąć do baru po drinka). Jestem osobą bardzo wybredną, hotel był powyżej moich oczekiwań! Zdecydowanie polecam :)

jaca

wybraliśmy ten hotel ze względu na opinie.Po dojechaniu w nocy z dziećmi okazało się,że brakuje pokoju dla nas.Dostalismy pokój na jedną noc,ale z jednym łóżkiem dla 4 osób.Po interwencji w recepcji dostawili nam tylko jedną dostawkę.Drugi dzień zleciał na walce o pokój,bo okazało się,że w takiej sytuacji jest więcej osób.Myśleliśmy,że Exim poprostu nie zarezerwował dla nas pokoju,ale okazało się wine ponosi hotel.Obsługa mówiła.że zmienił się zarząd hotelu i jest jak jest.Reszta wakacji minęła spokojnie ale widać że na wszystkim oszczędzają.

michał

mam nadzieje ze jeszcze kiedys tam wrocimy bylo wspaniale, polecam gorąco :):) super obsluga i wogole:)

keks

Godny polecenia. Naprawdę miło spędziliśmy czas. Pakiet AI bdb. 5 gwiazdek egipskich, jak nic.

ewelina w

Hotel nie jest nowootwarty tylko funkcjonuje już parę lat, co widać po zużytych meblach. Baseny bardzo ładne, ale nie podgrzewane (koniec maja woda trochę za zimna), plaża ok, ogólnie jak na Egipt i cenę to polecam, można fajnie wypocząć w spokoju.

Jak na ten standard hotelu, to jedzenie kiepskie. Polecam jedynie desery, owoce i pyszne pieczywo. Brakuje nieco zieleni i kwiatów, ale można to sobie wynagrodzić spacerem po sąsiednim Garden Beach.

heniu4889

Z hotelu i obsługi jestem zadowolony.Pokoje duże,w pokoju telewizor,sejf,lodówka,codziennie litr wody mineralnej na osobę,na powitanie butelka sprait,i cocacola.Codziennie ciekawe animacje w amfiteatrze.Codziennie dyskoteka,dwa razy na tydzień występ piosenkarki i muzyka ze szlagierami dla oldboy.Posiłki urozmaicone,codziennie owoce morza i posiłki tematyczne.Plaża piaskowa,woda w morzu ciepła im głębiej tym cieplej.Duży basen z zjeżdżalnią ogrzewany,woda cieplejsza od powietrza.Ogólnie pogoda jak w Polsce nad morzem w lecie,oczywiście jak w Polsce świeci słońce,bo w Hurghadzie ze słońcem niema problemu.

Gustaw

jedna, gwarna restauracja, brak polskiej telewizji

Iva

Fantastyczny wyjazd szkoda tylko że na tydzień. Obsługa, standard super. Polecam każdemu. Jeśli wyjazd do Hurghady to ten hotel.

jaro

polecam z czystym sumieniem

Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa (ex Sunrise)