Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Atrakcje i udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, miniklub, opiekunka (płatna), plac zabaw.
Ok. 500 m do prywatnej, piaszczystej plaży z platformą (ok. 320 m długości).
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna: siłownia, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, 3 korty tenisowe, aerobik, minigolf
Hurghada - niekwestionowana stolica Riwiery Egipskiej z doskonałymi warunkami do uprawiania windsurfingu i kitesurfingu.
Nigdy jeszcze nikt tak o nas nie dbał. Z każdym pracownikiem można się było porozumieć, wielu znało j. polski chociaż w zarysie. Wyjatkowo sympatyczna obsługa i cudowni "kulturalno-oświatowi". Jedzenie bardzo urozmaicone, alkohole i drinki wedlug życzenia i smaczne. Z przyjemnością polecamy.
Plaża z piękna rafą. Cisza i spokój (zimą). Atrakcje dla dorosłych i dzieci. Super zjeżdżalnie.
Nie znależliśmy, ale nie jesteśmy czepialscy. Jeśli ktoś oczekuje rozrywek poza hotelem, to tu tego nie ma, bo hotel na uboczu..
Bardzo dobry hotel za tą cenę, jedzenie przepyszne
Ogromny ogród, barzo dobre jedzenie, aquapark w hotelu obok
Hotel na uboczu
Dobrze zagospodarowany teren hotel. Sporo zieleni. Bardzo ładne, przestronne lobby. Pokoje są ładne i nowocześnie urządzone. Deluxe mają widok na morze a standardowe na piękny ogród. Obok jest Serenity Fun City obecnie zamknięty, ale otwierają tam aquapark i lunapark w określonych godzinach dla gości z Serenity Makadi. Hotel bardziej dla rodzin z dziećmi i osób aktywnych.
podgrzewany basen zimą; centrum nurkowe; bar na plaży; wi-fi bezpłatnie w publicznych miejscach; w pokojach czajnik, kawa i herbata
baseny z morską wodą
Byłam w tym hotelu 3 lata temu. Wróciłam bardzo zadowolona. Wszystko na najwyższym poziomie. Byłam tam 14 dni. Jedzenia mnóstwo, wieczorne animacje i dyskoteki. Wróciłam bym tam jeszcze raz. Pokoje dziennie sprzątane, Ręczniki na plaże bezpłatne, na plaży bar z jedzeniem i z napojami. Rano w basenach aerobik.
DUŻA PRZESTRZEŃ, POKOJE, BASENY, PLAŻA, RAFA KORALOWA
NIE ZNALAZŁAM
Hotel z dala od Hughady i dobrze. Otwarte morze, piękny widok, super rafa i tysiące rybek. Polecam szczegolnie zainteresowanym snurkowaniem czy nurkowaniem ( za 20$ masz zejscie z instruktorem z bazy hotelowej, jak na 5* hotel cena niewielka :) Nie ma potrzeby kupowania wycieczki na rafę- widoki będą gorsze niż tu.Kilka restauracji ,( see food za doplata ale kto lubi warto) dobre jedzonko i b. dobra opcja all in clusive.Nie ma potrzeby kupowanie ultra. Chyba ,że ktoś chce nielimitowane wizyty w restauracji ala karte , nielimitowane shishe, i oczywiście bar z zachodnimi drinkami- bez tego przecież można się obejść :) :).Czysto, miła obsługa. W recepcji mozna zmienic za dodatkowa oplata 3....10 $/dzien/osoba pokoj na jaki sie chce. Udany wypoczynek.
Spokojnie polozony, ladny ogrod, przepiekna rafa!!! szczegolnie polecam ten hotel milosnikom snurkowania/nurkowania, na morzy czasem gorsze widoki niz tu.
duzo \"Chinczykow\", kiepska organizacja stolowki ( czekanie na taleze, czy szukanie wolnego stolika).
NIE POLECAM TEGO HOTELU ,a mam porównanie bo to był już moj 3 raz w Egipcie. Byłam w Titanicu i nie mam żadnych uwag.
Jedyną zaletą bylo to że hotel nowy i nowoczesny.Jedynie w pokojach czysto ,często miałam widelec lub nóż brudny a przy barze na dole brudne kieliszki z pomadki do ust.
Bardzo ale to bardzo nie mila obsługa zaczynając od recepcji panowie udają że nie rozumieja ani słowa po polsku a tak naprawde dużo rozumieją . Na stołówce masakra wiecznie trzeba było prosić o nakrycie stołu już sama sobie nakrywałam .A najgorsze to wydzielanie napoi w barze 2 napoje dadzą ale o 3 to już trzeba zapomnieć łaske robią że naleją jakby oni za to płacili.
Zdecydowanie hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek !!! nie jestem wymagającym ale po prostu nie mile się rozc zaowalem i z pewnością tam nie wrócę Formuła all inclusive mija się z celem gdyż za wszystko trzeba płacić jak restauracje lody przy basenie bilard tenis internet gry na TV jedynie bufet wliczony w cene -na plaży i przy basenach działają tylko 2 z 5 barów -obsługa bardzo niemiła i powolna -po 3 dniach jedzenie po prostu mi zbrzydło -po godzinie 18.00 baseny zamknięte -znajomi przez cały pobyt mieli wysprzątany pokój tylko 2 razy (ja miałem więcej szczęścia) -animacje dla flegmatyków (nudy nudy i jeszcze raz nudy) -muzyka na plaży i przy głównym basenie w kółko ta sama( 10 piosenek) -o miejscu przy basenie można zapomnieć gdyż Ruscy zostawiają na noc ręczniki przychodzą po śniadaniu lub jeszcze później upominając się że przecież tu było zajęte! -przede wszystkim nudy brak zainteresowania turystami -brudne talerze i sztućce (zdarzyło mi się nawet nalać napój do dziurawej od spodu szklanki! ) -alkohol sprzedawany tylko do godziny 23.00 a nie tak jak zapewniają do 2 w nocy ogólnie szkoda czasu a cena wcale nie taka niska jedyny plus to ładna rafa przy plaży oraz duży piękny ogród p.s. sklepy na terenie ośrodka zdzierają z turystów ile się da ! coca-cola w butelce 3.50 dolara a w sklepie w Hurghadzie 1 dolar papierosy 5 dolarów a w normalnym sklepie 1.80 dolara a o pamiątkach już nawet nie mówię np papirusy które na mieście kosztują 3 dolary na terenie ośrodka 20! wszystkie ceny w hotelu nie podlegają negocjacji a co najważniejsze czułem się jak w Rosji a nie Egipcie