Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Atrakcje i udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, miniklub, opiekunka (płatna), plac zabaw.
Ok. 500 m do prywatnej, piaszczystej plaży z platformą (ok. 320 m długości).
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna: siłownia, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, 3 korty tenisowe, aerobik, minigolf
Hurghada - niekwestionowana stolica Riwiery Egipskiej z doskonałymi warunkami do uprawiania windsurfingu i kitesurfingu.
+ zespół animacyjny (rosjanie i jedna polka) przesympatyczny i oferujący wiele zajęć (siatkówka, killerdast, gimnastyka na plazy, wodny areobik, waterpolo) oraz o 22 showtime + pokój czysty, zadbany (miałem w głownym budynku) ale ze zdziwieniem dostrzeglem miniaturowa, pomaranczowo-brazowa jaszczurke na scianie!!! + arabowie sa sympatyczni, a jeszcze bardziej jak dostana pare dolcow + przepiekna rafa przy plaży (polecam odpłynac od glownego pomostu o kilkadziesiat metrow w lewo badz prawo, tam rafa jest znacznie mniej zniszczona + smaczne jedzenie w restauracjach +- jedzenie, to zalezy od gustu ale mi nie smakowalo i bylo malo roznorodne ( bardzo dobre slodycze) +- 35 km od hurghady, mi to pasowalo bo byl swiety spokoj - leżaki pozajmowane wczesnie rano - brudne szklanki byłem z itaką, hotel ogolnie sprawia dobre wrazenie, ale zasluguje na 4*
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Hotel ładnie położony, rozległy teren trochę pod górkę. Pokoje super - czysto, duże, szerokie łóżka, ale bez rewelacji. Trafiłam akurat na wysoką falę w morzu = czerwona flaga i właściwie brak możliwości pływania w morzu, bo zejście z pomostu wprost na rafę, a koło rafy 20m głęboko, no i walka z falami. Fakt, nie ma ostrzeżeń, że próba wejścia do morza z brzegu może skończyć niezłą zdrapką. Jedzenie jak to w Egipcie, choć byłam już w hotelu 3,5 gwiazdki i był tam większy wybór potraw. Stołówka główna to koszmar tego hotelu. Kelnerzy wycierają stoły dłonią, obrusy są pogniecione i z plamami, jak już przyniosą sztućce, to kładą je bezpośrenio na wytarym dlonią stoliku, bo serwetki też nie zawsze bywają. Ze sprzątaniem stołów się nie spieszą, bo po co? Goście hotelowi mogą postać. Sklepiki w hotelu mają ceny 4x wyższe niż w Hurgadzie, ale to pewnie z powodu czynszu w hotelu. Przed hotelem jedynie bank i pustynia. To był mój 3-ci pobyt w Egipie. Oceniam ten hotel na 3 gwiazdki. Nie polecam.
kompleks hotelowy to luksusowe więzienie, do miasta 36 km, wokół roztacza się pustynia nie ma możliwości wyjścia poza hotel.Dla nieumiejących pływać nie ma możliwości kąpieli w morzu, woda jest po kostki a po 40 m zaczyna się głębia z rafą koralową, pozostaje tylko woda w basenie,być w Egipcie i nie wykąpać się w morzu to chyba za mało.Pokoje są ładne,duże,czyste.Jedzenia bardzo dużo, śniadania - co dzień to samo,wypieki wyśmienite, obsługa miła. Ogólnie hotel bardzo ładny,ale na drugi raz wybrałabym jednak inny.
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Hotel jak na 4 lata to bardzo znisczony.Jedzenie dosc dobre mozna cos wybrac ,pokoje małe nei tak jak napisane ze 47-57 m.Baseny porazka kafle zniszczone lezaki trzeba zajmowac o 7 rano .
Makabra, mega chamstwo, brud, pokoje z zepsutą klimą, jedzenia praktycznie nie ma, do picia TYLKO WODA, i rozcieńczane egipskie syfne soki, turyści traktowani jak INTRUZI, obsługa hiper chamska, łazienka z ruszającą sie podłogą, obrusy z plamami, baseny z glonem, i wiele innych niespodzianek - NIGDY SERENITY, NIGDY OASIS !
Nie polecam zarówno hotelu SERENITY, Egiptu, Oasisa. MEGA, mega dramat. Nie wiem jak można być zadowolonym z tego hotelu, NIKOMU NIE POLECAM SPRAWDZAĆ - jeżeli zastanawiacie się nad wakacjami to NIGDY OASIS, NIGDY EGIPT i NIGDY SERENITY !! to mieszanka wybuchowa i macie gwarancję eksplozji... pokoje z robakami w łazience, baseny z glonem, brak jedzenia jakiegokolwiek, nie działa klima w pokojach, wyłączają prąd między 2:00 a 9:00 (w pokoju robi się około 40st) uszkodzone lodówki, obsługa hiper chamska, brak napojów zimnych, tylko wstrętne CIEPŁE SOKI rozcieńczane egipską wodą, po której rozrywa tyłek przez cały pobyt.
zero sportów wodnych,dookoła sam piach miejsce do spacerów mówi samo za siebie.brak tablic ostrzegawczych o niebezpieczeństwie skaleczeń koralem przy takiej liczbie osób pokiereszowanych ktore mialam okazje w czasie tygodniowego pobytu spotkac.teraz rozumiem dlaczego w osrodku znajduje sie apteka.
Hotel duży z bardzo ładną zielenią pokoje duże dobrze wyposażone czyste (jak na Egipskie warunki)Jedzenie smaczne dość urozmaicone jedyny minus to obsługa (brak talerzy w restauracji i brudne szklanki) nie jestem wymagający ale w 5 * myślałem , że sie z tym nie spotkam byłem w Egipcje w 4 * i obsługa czystość była na bardzo wysokim poziomie , ale ogólnie polecam hotel za cene (2749 za 2 tyg) można wybaczyć :-)
Jestem prze szczęśliwa,że mogłam spędzić w tym hotelu tegoroczne wakacje. ;) Nic dodać,nic ująć ;)
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Ogólnie było fajnie, ale jak na tak duży hotel zbyt mała restauracja, obsługa działa opieszale i nie nadąża z myciem sztućców, talerzy i szklanek (o wszystko się trzeba prosić), jak jakieś danie w garze się skończy to nikt z kuchni tego nie zauważa przez długi czas. Jedzenie przy basenach wydzielane i z łaską podawane, także drinki i napoje podają w żółwim tempie. Ładne pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie pod warunkiem że nie dacie sprzątaczowi na początku 1$. Baseny ładne ale leżaki rezerwujcie sobie o 7 rano.Nasze leki na biegunkę nie działają trzeba kupić tamtejsze, my zapłaciliśmy 20$.Polecamy Oasis Tours!
Wielkością robi wrażenie,ale aż za duży.Blisko do plaży,ale ciężko znaleźć wolne leżaki-byliśmy na początku sezonu.Restauracje przepełnione,kelnerzy nie nadążają sprzątać i jak nie dostaną $,to mają stosunek obojętny.Jedzenia bardzo dużo,ale powtarza się,więc szybko się nudzi.Arbuz krojony nożem,którym wcześniej krojono cebulę-i to jest 5* hotel:).Baseny brudne,zniszczone posadzki i leżaki,w barach przy basenach z łaską podają napoje.Daleko do Hurghady,na wszystkie wycieczki trzeba dopłacać za transfer.Określenie"więzienie"jest bardzo trafne.Nie ma mowy żeby wybrać się na wieczorny spacer poza hotelem.Warto więc wykupić wycieczki,żeby nie zwariować.Wolę hotel europejski z4*.Animacje beznadzieja!
Obsługa generalnie niegrzeczna,sprzątanie pod warunkiem uregulowania łapowki,Polacy pomimo ogromnej ilości traktowani niedobrze,z otwartych kotłów dla turystów żywi się ptactwo,woda w basenach zimna i brudna,przeważnie mocno wieje od morza,lokalizacja w środku pustyni-jak w więzieniu,w kilku sklepikach hotelowych ceny paskarskie.
Gorąco polecam. Co do pokoi... perfekcja duże, świetnie wyposażone, codziennie dokładnie sprzątane. Jedzenie ... mnóstwo i smacznie, można codziennie kosztować czegoś innego. Plaże... super rafa, koniecznie trzeba wziąć sprzęt do snurkowania, mnóstwo leżaków. Ogólnie polecam.
Ogolnie polecam choc zarcie mogło byc troszke lepsze,ładna rafa przy hotelu,upał nie meczący- wieje od morza.
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Fajny hotel ale w pełnym sezonie bym sie zastanowił ogólnie wrazenie super rafa przy hotelu,baseny 0k czystosc ok. Zarło troche twarde ale da sie wytrzymac .Pozdrowionka dla polandi Kasia, Paweł, Aga, Mariusz ,i KUBA z Agą odezwijcie sie brak kontaktu.
Hotel duży, bardzo ładny, pokoje wyposażone bardzo dobrze, czasami jakiś pająk się pokazał, no ale dało się przeżyć :) Jedyny problem to sprzątający pokój, jak nie zostawiłeś dolara to czekał do końca dnia i na koniec i tak nie posprzątał. Mini club dla dzieci rewelacja, dzieci bardzo zadowolone. Co do jedzenia to zawsze się coś zjadło, nie narzekaliśmy zbytnio. Zmorą były brudne niedomyte lepiące się szklanki, opukiwali je tylko bez użycia płynu i ściereczki...radzę używać plastikowych kubeczków. Jak dla mnie to najważniejsze, że było ciepło, było gdzie spać i było co zjeść i nikt nie zachorował na zemstę. Wczasy zaliczam do udanych :))