Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Czas spędzony w hotelu oceniamy bardzo dobrze. Mieliśmy pokój ekonomiczny, który był ładny i przestronny, więc myślę, że nie ma potrzeby brać droższej wersji. Położony w świetnej lokalizacji, dookoła było dużo sklepów i punktów gastronomicznych, a do starego miasta czy na promenadę można było dojść spokojnym spacerkiem w 15 minut. Na publicznej plaży nie byliśmy, bo na prywatną codziennie jeździł hotelowy busik (podróż około 5 minut), który w razie za dużej ilości osób robił drugi kurs. Na plaży był bar z dostępnymi w cenie napojami bezalkoholowymi. W hotelowych barach do wyboru było kilka smacznych drinków, ewentualnie można było poprosić barmana o coś od siebie :) Jedzenie bardzo smaczne, ale po paru dniach już monotonne. Wybór dań głównych nie był zbyt duży, za to warzyw, owoców i różnych dodatków było sporo, więc myślę że mimo wszystko każdy coś dla siebie znajdzie (my głodni nie chodziliśmy, a oboje z chłopakiem jesteśmy dość wybredni). Bardzo dobre desery. Dużym plusem była ciagle dostępna woda butelkowana (która była również codziennie donoszona do lodówki w pokoju podczas sprzątania) oraz popołudniowe przekąski (burgery i spaghetti), które w razie przedłużenia plażowania na spokojnie mogły zastąpić obiad. Kilka razy do kolacji był również robiony na miejscu kebab czy grill. Jednego wieczoru była muzyka na żywo. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna, czuliśmy się odpowiednio zaopiekowani. Dostępne odpłatnie było tam spa, pierwszego dnia dostaliśmy voucher na 10 minut masażu dla jednej osoby. Ogólnie hotel był ładny i przyjemny, ale dałabym minusik za czystość w pokojach, bo po zakwaterowaniu nie wydawał się posprzątany dokładnie. Do pokoju na parterze dostaliśmy też w gratisie kilka kotków na balkonie :D
Lokalizacja, obsługa, przyjemne pokoje