Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby
Plaża bezpośrednio przy hotelu, publiczna, wąska, piaszczysta z pojedynczymi skałkami, łagodne zejście do morza
Obfite posiłki kuchni bułgarskiej i międzynarodowej
Polecam,udane wakacje z rodziną.W hotelu czysto,pokój sprzątany codziennie,zawsze dostawaliśmy 1,5l wody do pokoju.Wyżywienie-super,ale najlepszy był wieczór bułgarski.Aquapark,baseny ,plaża, kluby dla dzieci,brodziki ,nikt się nie nudził.No i bary na każdym kroku serwujące pyszne drinki.
Obsługa,wyżywienie,atrakcje,czystość w hotelu,animacje
Polecam miejsca dla rodzin z dziećmi. W tygodniu dla maluchów jest 14 różnych atrakcji/animacji dodatkowo organizowanych przez hotel. Dla dorosłych też mnóstwo zajęć poza plażingiem i siedzeniem w basenach.. Ja basenach luźno włącznie z krytym. Można popływać bez problemu. Część atrakcji (automaty do gier, tatuaże, samochody elektryczne, łabędzie wodne itp) za dodatkową opłatą. Cena adekwatna do jakości i usługi. Mnogość posiłków i główne dania rzadko się powtarzają. Działająca klimatyzacja!!!
Ekstremalnie blisko morza. To jest kompleks 3 hoteli połączonych i dzięki temu można korzystać z atrakcji 3 hoteli. Aquapark bajka. Do morza trzeba zejść 40 schodów i już plaża. Chyba bliżej. Się nie da.
Wady.... Trudno znaleźć. Może łazienka trochę taka jakby widać że ma swoje lata ale wszystko jest i działa..
Polecam każdemu, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Miło czysto smacznie. Atrakcji nie brakuje. Obiekt robi wrażenie. Byliśmy w połowie września pogoda dopisała ok 28 stopni i słońce. Udane wakacje w Sol Nessebar Mare!
Czyste ładne pokoje, miła i życzliwa obsługa, mnóstwo atrakcji dla dzieci jak i dorisłych, smaczne jedzenie, piękny obiekt
Nie ma do czego się przyczepić, o drobnostkach nie ma sensu wspominać.
Spędzilismy tydzien wakacji z 2,5 letnim dzieckiem w polowie wrzesnia. Ogolne wrazenie bardzo pozytywne, dla rodzin z dzieckiem idealny kompleks hotelowy, duzo bezpiecznych placow zabaw, miejsc do spacerowania, itd spora sala zabaw z animatorkami, wszelkie automaty do gry np.mini kregle, takze w niepogode jest co robic jak u nas bylo. Strefa basenowa bardzo rozbudowana, dla maluszkow tym bardziej, jedyny minus, ze woda nie jest podgrzewana. Posilki bardzo zroznicowane i ogromny wybor jednak zbyt monotonne. Pokoje spore, bardzo czyste, codziennie sprzatane, wymieniane reczniki, z balkonem i stoliczkiem oraz suszarka na ubrania. W kompleksie na dole sklepiki, pokoje gier. Z checia bysmy wrocili do tego hotelu, bo jest co robic i gdzie:) Plusem jest dogodne bardzo zejscie na plaze z lezakami, barami itd :) do starego miasta 30 min spacerkiem, ale pod samym hotelem jest autobus.w okolicy przy hotelu apteki, markety itd. Polecamy!
ponizej
monotonne posilki , zimna woda w basenach
Hotel ładny choć nie najnowszy. Jedzenie bardzo dobre,niektórzy mówią monotonne ale dla nas było dużo i dobrze. Polecamy rodzinom z dziećmi. Wadą było zachowanie Germanów i Rusów.
Czysty
Dużo ludzi
Pobyt udany,pokoje super(czyste,zadbane i przestronne).Ogólnie wszystko dobrze tylko plaża trochę rozczarowała.W zasadzie jej nie ma,gdyż jej szerokość to ok 10m.Na terenie resortu wiele atrakcji(baseny,aqua park itd.).Daleko od jakiegokolwiek centrum handlowego(ok 1 godziny na nogach ale możliwość wzięcia taksówki hotelowej za 15LV to dobra opcja).
czystość,atrakcje na terenie resortu,dobre choć trochę monotonne jedzenie.
Daleko od jakiegokolwiek centrum handlowego.W zasadzie pustkowie na około hotelu.Kiepska plaża(w zasadzie jej brak) chociaż położona ok.50m od hotelu.
Bardzo fajny hotel super dla rodzin z dziećmi. Super wypoczynek. Bardzo duzo atrakcji nie mozna sie nudzić w tym hotelu super animatorzy
Monotonne jedzenie
Ogólnie świetny hotel i super wypoczynek z małym minusem tylko,oczywiście do zmiany na lepsze mam nadzieję.
Hotel położony w fajnej okolicy,właściwie to kompleks trzech hoteli,duża ilość basenów i brodzików dla dzieci,zjeżdżalnie,wszystko super.Jedzenie bardzo dobre,bardzo zróżnicowane,dodatkowo między głównymi posiłkami sporo przekąsek a właściwie pełnych posilkow typu hamburger,pieczone kiełbaski z ziemniakami czy paella.Z opinii znajomych mnogość i zróżnicowanie posiłków nie była nigdzie tak dostępna jak tu.Ogolnie super,jednak jest też minus,ale o tym niżej.
Tu troszkę się rozpisze.Mianowicie,dostawali dla dzieci,czyli fotele rozkladane-okropne,niewygodne na tyle,że nie mogły dzieci spać.Cos strasznego,z racji upału kładliśmy kołdry złożone na każdy z tych foteli jako "materac"aby poprawić jakość,jednak nie spełniało to za dobrze funkcji gdyż grzało dodatkowo od spodu.Tu właściciel powinien zmienić na jednoosobowe łóżko,w pokoju właściwie się śpi tylko więc fotele nie były potrzebne wcale.Jesli ktoś zapłaci że spora zniżka to może ok jednak dla kogoś kto za 4 osobowa rodzinę zapłaci 12 tys to już nie ok.
wspaniały hotel dla rodzin z dziećmi, wiele atrakcji tj aquapark, czy mini kluby ( na terenie aż 4 mini kluby) nasze dzieci chodziły do MINI CLUBU TUI, (mimo ze Tui nie był naszym touroperatorem ) PATRYCJA I NATALIA, cudowne dziewczyny zapewniały super zabawe dzieciakom, bardzo kreatywne i odpowiedzialne , uczyniły nasz wyjazd udanym :) mogliśmy poleżeć więcej na leżaku . Hotel duży czysty, basen czysty, troche za mało leżaków . W restauracji bez kolejek , zawsze był wolny stolik. jedzenie wyśmienite , na terenie hotelu wiele barów serwujących przekąski , nie można było chodzić głodnym. Plaża ma charakter zatoczkowy, leżaki i parasole na tzw tarasie . woda w morzu cieplutka , cudowny piasek . ZDECYDOWANIE POLECAM , HOTEL WART SWOJEJ CENY
DUŻY TEREN, WIELE ANIMACJI
PLAŻA ZATOCZKOWA
polecamy w 100% pobyt w hotelu. Wspaniały kompleks trzech hoteli. My gościliśmy w części Bay ale każdy z budynków ma coś innego do zaoferowania a goście mogą korzystać z całego obiektu. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci. Pyszne jedzenie. Wszystko na co mielibyście ochotę znajdzie się w menu które serwują w hotelu i barach przy basenach. Były hamburgery, hot-dogi, paella z kurczakiem i owocami morza, ciepłe pączki angielskie prosto z pieca precle prosto z pieca, lody na gałki , lody w kubeczkach, drinki, napoje,piwo, wino..... wszystko :) gorąco polecamy. Serdeczne podziękowania dla całego zespołu animatorów.
animacje i animatorzy!!!! Profesjonalny zespół wspaniałych ludzi którzy bardzo się starają aby zapewnić udany pobyt gościom! dorosłym i młodszym! jedzenie, obsługa!
plaża ale było to w opisie hotelu więc nie mamy uwag!
Pozytywnie, szczególnie dla rodzin z dziećmi :) spory resort, zadbany. Sporo atrakcji dla dzieci :) Jedzenie smaczne.
Długo by się rozpisywać, ogólnie na wysokim poziomie :)
za mało wind, częste oczekiwanie na przyjazd
Ogólnie wrażenie dobre, hotel czysty zadbany, wokół hotelu na terenie ośrodka dużo atrakcji szczególnie dla dzieci, jedzenie monotonne i nie zawsze smaczne
Czystość, położenie
Posiłki niesmaczne, monotonne
Ogólnie polecam hotel, szczególnie dla rodzin z dziećmi, ale tylko przy basenie. Plaża przy hotelu nie ciekawa, mała, nie zadbana.
Dużo atrakcji dla dzieci czystość-codziennie zmieniane ręczniki, sprzątany pokój miła obsługa przy barach
posiłki ciekawe na pierwsze 3 dni później robi się monotonie
Polecam rodzinom z dziećmi, niezapomniane wakacje! Dziękujemy !
Aquapark, jedzenie, blisko morza, dużo atrakcji dla dzieci, świetne animacje, codzienne sprzątanie hotelu, miła i zawsze pomocna obsługa, pyszne drinki :)
Mrówki w pokoju
ogólnie pobyt bardzo udany, wyśmienite i obfite jedzenie choć powtarzało się dość często, wspaniały aquapark - raj dla dzieci i nie tylko, w pokojach sprawna klimatyzacja, bardzo blisko zejście do morza, mnóstwo animacji dla dzieci w ciągu dnia a wieczorem występy dla dorosłych, pyszna włoska restauracja do której bez problemu można się zapisać. Bardzo polecam rodziną z dziećmi
super lokalizacja, aquapark, zejście schodami nad morze, wspaniałe posiłki serwowane w restauracji, czyste pokoje sprzątane codziennie, klimatyzacja, bardzo miła obsługa
Polecam hotel, zwłaszcza rodzinom z dziećmi, nie można się nudzić :)
położenie, baseny i zjeżdżalnie
mało urozmaicone jedzenie
wakacje rodzinne i bardzo udane ,polecam .polecam wrazenia z pobytu bardzo fajne i niezapomniane
posciel wymieniana codziennie .mila obsługa ,czystosc i dbalosc o klienta
nic co byłoby nie do przyjęcia
Hotel bardzo fajny z super widokiem na morze i baseny, woda w basenach ciepła. Animatorzy zaangażowani w wypełnieniu wolnego czasu. Bardzo duży wybór dań na obiad i kolację.
B. dobre jedzenie, Wi-Fi w hotelu i na basenach. Aquapark, miła obsługa.
Brak zakazu palenia papierosów przy basenach, restauracji zewnętrznej i przy scenie na której organizowane były występy i dyskoteki dla dzieci.
Byłam z dziećmi 8 i 7 lat - zabawy było co nie miara - zjeżdżalnie duża i małe, basen, morze cała rodzina zadowolona z wakacji. Obsługa na 5+ Jedzenie też na 5+ Wszyscy uśmiechnięci wrócili z udanych wakacji.
Polecam hotel - było super
Wąskie plaże, a ta przypisana do hotelu bardzo słaba: leżaki wśród drzew (!). Animatorzy rewelacja ale raczej dla starszych dzieci, z małymi nie za bardzo jest co zrobić, klub maluszka obskórny, zabawki połamane, słabizna. Fajne baseny, opcja all całkiem niezła, przy hotelu plac zabaw nieco zaniedbany, poza tym umiejscowiony na trawie, która po lekkim deszczu zamienia się w lepkie błoto, ludzie i obsługa naprawdę mili. Hotel i miasto raczej dla osób nie szukających rozrywek lecz ciszy i spokoju. Nie polecam jednak osobom z małymi dziećmi, dla nich za mało atrakcji. Byłem, zobaczyłem, ale do Nessebaru jak i do Bułgarii już nie wrócę, do np. Chorwacji to nie ma co nawet porównywać,
Super wygląd z zewnątrz, w środku nieco gorzej ale ogólnie na plus. Niesamowite jedzenie, naprawdę na 5 z plusem, dużo i smacznie.
Położenie przy starej, ponurej jednostce wojskowej, wokół place budowy, nieciekawa okolica.