1907 opinii
Atrakcyjne położenie: ok. 1000 m do centrum, ok. 7 km do rozrywkowego Hersonissos, ok. 20 km do lotniska w Heraklionie.
Tylko 100 m do publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Z myślą o najmłodszych: miniklub, brodzik, plac zabaw, menu oraz krzesełka w restauracji, opiekunka (na życzenie).
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Pobyt w Hotelu był fantastyczny. Obsługa hotelowa bardzo uprzejma, pomocna. Pokoje czyste i zadbane. Blisko do plaży, sklepów. W okolicy Cretaqwarium, możliwość wypożyczenia samochodu. Łatwy i szybki dojazd z/do lotniska. Dobre położenie, można zwiedzić wiele miejsc w niedalekiej odległości.
miła obsługa, położenie, czystość, teren hotelu, wygodne pokoje z łazienkami
Na urlopie byłam w maju z mamą, urlop bardzo udany pod każdym względem.Miejsce godne polecenia i chętnie wybiorę się z mężem do tego hotelu .
Bardzo miła obsługa ,czysto ,blisko morza ,bardzo dobre jedzenie .
Brak darmowego wi-fi .
Hotel OK, zawsze można się do czegoś doczepić no ale pogoda super, coś nowego, miła atmosfera.
Dobre jedzenie, czystość, kameralny charakter.
Mało leżaków, małe baseny, brak dodatkowych atrakcji.
co mnie urzekło ? He he Menadżer hotelu (chyba) starszy pan od rana do późnego wieczora w gajerze :) z notorycznym uśmiechem super obsługa pool-bar przy małym basenie (pozdrowienia dla pani Oli i Benniego) ekipę SPA Ruth,Korina,Eleni i szczególnie Evę , która znęcała się nad moim kręgosłupem,pokoje czyste sprzątane codziennie. Ogólnie całą obsługę która była naprawdę miła i bardzo pomocna. i ten miły gest na koniec buteleczka wina z dedykacją.
Przemiła i pomocna obsługa hotelu , fajni animatorzy, dobre różnorodne jedzenie
leżaki, znaczy ich notoryczny brak kawa w plastikowych kubeczkach, dopiero wieczorem w filiżankach
Pobyt w hotelu bardzo udany. Byliśmy grupą 15-osobowa (dorośli i nastoletnie dzieci). Hotel raczej kameralny, miejscowość również. Bardzo blisko do plaży. Hotel posiada swoje taksówki i za 15 EUR można wybrać się do pobliskiego Hersonissos, gdzie tętni życie. Bardzo miła obsługa - wszyscy uśmiechnięci i uprzejmi. Codzienne animacje przy dużym basenie - niestety nie było szans na wolny leżak. Mimo zakazu leżaki rezerwowane nawet dzień wcześniej. Przy mniejszym basenie zdecydowanie spokojniej, ale również problem z leżakami. Ponad to nieprzyjemny zapach kanalizy w tylnych rzędach leżaków. Snack bar raczej ubogi, ale przy obfitości wszystkich posiłków uznaliśmy to nawet za atut - nie było podjadana. Pokoje codziennie sprzątane - ręczniki wymieniane codziennie. Pokoje rodzinne bardzo fajne. Smaczne i urozmaicone jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie. Raz na pobyt kolacja na dachu hotelu, gdzie serwowane są typowo greckie dania. Codziennie wieczorem animacje przy głównym barze - wieczór grecki, karaoke, mini disco dla dzieci itp. - wszystko w jęz. angielskim. Przy wymeldowaniu miły gest w postaci wina z podziękowaniem. Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne. Niestety powrót do Polski to jakiś koszmar. Lotnisko w Heraklionie nieprzystosowane do obsługi tylu pasażerów.
Czystość, spokój, miła obsługa, bardzo smaczne posiłki.
Zbyt mało leżaków. Brak bezpłatnego internetu w recepcji hotelu. Nieprzyjemny zapach kanalizy w tylnych rzędach leżaków przy mniejszym basenie.
hotel połozony blisko plaży chociaz jest ona wąska to dość urokliwa , pokoje fajne jedynie słaba restauracja jak na tego typu hotel
blisko plazy
Pobyt w tym hotelu bardzo udany, hotel bardzo fajny, pokoje duże i czyste, sprzątane co dziennie .Posiłki bardzo dobre i urozmaicone. Plaża ok 150 m od hotelu, publiczna ,piaszczysta leżaki płatne 6 euro za komplet.
Bardzo czysty, ładne pokoje, dobre jedzenie
Więcej plusów polecam jedzenie znakomite bardzo miła obsługa
Posiłki położenie animatozy
Wieczorami długie kolejki do baru jeden barman
Przystanek autobusowy oddalony od hotelu o 20 min spacerem
- codzienne sprzątanie - ładne i przestronne pokoje rodzinne (uwaga na pokój na dachu, w którym czasami kwaterują gości. Pokój ten ma charakter raczej dla pracowników (standard 2*) niż dla gości. Po interwencji zmienili na normalny, który już był OK. - położenie - zależy co kto lubi. Blisko market, mała piaskowa plaża, kilka knajpek; nie jest to jednak \'imprezownia\' - fajni animatorzy - uprzejma i pomocna obsługa
- monotonne, tłuste jedzenie (brak owoców morza, niedobre soki, które smakują raczej jak nierozcieńczony koncentrat niż jak sok. W hotelu 5* spodziewałam się soku ze świeżo wyciskanych pomarańczy, które przecież w Grecji rosną jak u nas jabłka), frytki na śniadanie!
Bardzo przeciętny hotel 4*, w małej miejscowości w której jest tylko kilka sklepów. Bardzo spokojnie, dobry hotel dla rodzin z dziećmi chociaż maluchy nie mają się gdzie kąpać bo brodzik ma 0,85 m głębokości. Blisko lotniska transfer nie jest męczący. Plaże małe ale z fajnym piaskiem i bezpośrednim dojściem z hotelu. Generalnie polecam ale w cenie do 2800 Pln za osobę , powyżej to już można znaleźć w tej okolicy 5* hotel
- Miła obsługa, starajaca sie pomóc w każdej sytuacja - Ładna urolkiwa plaża w zatoczce - Moze troche daleko do centrum jakieśc 1,5 km ale idzie sie chodnikiem wzdłuż wybrzeza - super na poranne i wieczorne spacery - Polecam warto
- Ciekawa koncepcja połaczenia kilku budynów w jedna wielka przesrzeń - Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie - Fajne animacji zarówno dla dzieci jak i dorosłych
- Brak własnego baru przy plazy - Płatny serwis plazowy
Generalnie bardzo sympatyczny hotel. Pokoje rzeczywiście odnowione, opowiadają zdjęciom umieszczonym na stronie hotelu. Osobna ocena dla obsługi zatrudnionej w tym hotelu w skali od 1-10 dostają 20! Na żadnym z wyjazdów z wielu krajów, które odwiedziłam nie spotkałam tak miłych i pomocnych ludzi. Recepcja oraz obsługa w restauracji, barmani, panie sprzątające - wszyscy bardzo sympatyczni. Szkoda jedynie, że miejscowość w jakiej położony jest nin. hotel jest raczje przeciętna (czyt. nic ciekawego w niej nie ma). Plaże znajdujące się w pobliżu - ok. Baseny w porządku - mogłyby być częściej sprzątane. Natomiast brak zastrzeżeń co do stanu i dostępności leżaków przy basenach.
dobre posiłki, rodzinna atmosfera, bardzo sympatyczna i pomocna obsługa
trochę zbyt głośne wieczorne animacje, raz w nocy przemknął szczur przy basenie
Pobyt w tym hotelu uważam za nieudany.Ogólne wrażenie złe.Na terenie hotelu mało przestrzeni.Wystrój restauracji nie elegancki.
Ładne odnowione budynki.Piękna roślinność.Dobre urozmaicone jedzenie.
Łazienki w pokojach superior koszmarne,fugi zagrzybione,wszech obecny zapach grzyba w pokojach. Meble wyeksplatowane.Baseny niewielkie,zalegający brud na dnie.Alejka prowadząca do pokoju 301 np.z recepcji albo do baru trudna do przejścia.
Ogólne wrażenie bardzo dobre, oprócz braku własnej plaży nie można się do niczego przyczepić. Polecam wszystkim, Hotel naprawdę fajny.
super jedzenie, dobre animacje,czyste pokoje, miła obsługa
brak własnej plaży
Byłam z rodziną w czerwcu 2015 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel na pewno nie ma 5 gwiazdek, ale solidne 4. Rewelacyjna obsługa - uprzejmi, mili, z niczym nie było problemy. Dostaliśmy pokój rodzinny, co oznacza duże 2 pokoje, każdy z łazienką połączone schodami(parter i piętro). Każdy z indywidualną klimatyzacją. Meble w tzw pokoju dziennym dość stare, psują nieco wrażenie. Pokoje sprzątane codzienne, codziennie czyste ręczniki, pościel dość często zmieniana. Dwa baseny - czyste, wystarczająca ilość leżaków. Plaża ( a nawet 2 plaże) blisko - 5 minut pieszo - jedna głęboka, druga z płytką wodą, piaszczysta, idealna dla dzieci. Leżaki i parasole płatne- ok euro. Okresowo nie działało wi-fi lub działało wolno - ale przecież nie przyjeżdża się na wakacje żeby ślęczeć przy komputerze. Jedzenie - bardzo dobre. Śniadania jak to w Grecji dość monotonne, ale zawsze coś ekstra można było znaleźć. Za to lunch i dinner - rewelacyjne - urozmaicone, bardzo smaczne, nigdy niczego nie brakowało, nie było kolejek i tłoku w restauracji. Potrawy podpisane również po polsku. Alkohole wina, lokalne piwo i drinki- naprawdę niezłe. Napoje bezalkoholowe zbyt słodki, ale zawsze można rozcieńczyć. Mało zajęć dla dzieci ok 9-12 lat, mini klub już nie dla nich, innych ofert nie było. Animacje właściwie przez cały dzień - rano gym, aqua gym, po południu zumba i waterpolo. Wieczorne animacje dość słabe, ale goście byli zadowoleni . Byłam z Grecos - rezydentka - chyba najsłabszy element wyjazdu - mało sympatyczna, wyniosła, nie było widać szczególnej chęci pomocy. Na szczęście nie była nam do niczego potrzebna(poza informacją o terminie wylotu). Jeśli chodzi o wycieczki czy wynajem samochodu - w okolicy hotelu jest kilka biur w których można to załatwić, zdecydowanie taniej. Na mieście można kupić wycieczki z polskim przewodnikiem.
Duże, czyste pokoje. Wyśmienite jedzenie. Brak tłoku i kolejek w restauracji. Bardzo uprzejma obsługa, chętnie we wszystkim pomagają. Blisko plaży.
Położenie - miejscowość mała, okolica - mało atrakcyjna. Słabe animacje - dla dzieci w wieku szkolnym praktycznie brak oferty, np piłka wodna tylko dla dorosłych. Wieczorne animacje - też nie najlepsze, ale goście bawili się przednio, więc może się czepiam.
Ogólnie hotel bardzo przyjemny i ładny.Dużo rozrywek ocztwiście dzieki animatorom,którzy umulaja czas od rana do wieczora.Miła obsługa i przyjemna atmosfera.
Ładny hotel i pokoje,cudowne baseny,dobre jedzenie,bardzo miła obsługa,wspaniali animatorzy(Maciek pozdrawiamy Cię)
Nieprzyjemny zapach z łazienki i kiepskie sprzątanie.
Hotel nastawiony wyłącznie na gości z Anglii, Niemiec, Francji - ogólnie zachód Europy. Reszta, czyli Rosjanie, Polacy, Ukraińcy są gośćmi drugiej kategorii i kwaterowani są w pokojach o znacznie niższym standardzie (wystarczyło zerknąć przez otwarte drzwi pokoi przy basenie koło restauracji aby się przekonać). Stan łazienki w pokoju, w którym przyszło nam mieszkać był wręcz fatalny (grzyb na silikonie przy wannie był nieudolnie zamalowany białą olejną farbą!!!). Nad polskim morzem mieszkałem w pokojach o znacznie lepszym standardzie za 40zł/dobę! Animacje w ciągu dnia nad basenem, to jedynie "aqua gym" i nic poza tym. Wieczorne animacje przy barze koło recepcji były także nieciekawe (animatorzy albo po prostu nie mieli większej ochoty na ich prowadzenie albo ich kreatywność była już na wykończeniu - tak czy inaczej nie spisali się wcale!). Barman Benny w barze "Dionysos" sprawiał wrażenie wiecznie obrażonego, drinki robił bez uśmiechu (no chyba że podchodziła jakaś ładna pani), mimo mojego kulturalnego proszenia i dziękowania za nie, ot po prostu taka maszynka do robienia drinków. Jedzenie w restauracji dobre, ale po kilku dniach można się znudzić - dwa tygodnie bym z takim jedzeniem nie wytrzymał. Ogólnie wrażenia z pobytu na Krecie przyzwoite (dzięki wycieczce na Spinalonge i przepięknej pogodzie przez cały tydzień) ale do hotelu St. Constantin już nigdy nie wrócę i jeśli tylko ktoś będzie wspominał o wakacjach na Krecie, to ten hotel będę odradzał!
Czytalem poprzednia opinie i jak to nieraz bywa ciezko sie zgodzic. My dostalismy apartament 2 pokojowy w bardzo zadawalajacym stanie. Jedzenie smaczne i spokojnie mozna wytrzymac z nim 2 tyg.! Wolimy mniejsze hotele i tu bylo kameralnie i bezpiecznie. Animacje zeczywiscie slabe ale pdobno rok wczesniej bylo o niebo lepiej aw przyszlym roku ma byc nowa ekipa wiec ciezko traktowac to jako wiarygodna porade na przyszlosc. Miejscowosc mala raczej wyludniona i chyba bez specjalnych dodatkowych rozrywek. Miejsce zdecydowanie dla rodzin nie osob szukajacych rozrywki czy nocnych wrazen. My spedzilismy super wakacje.
Hotel ma jeden atut - pokoje. Reszta poniżej oczekiwań. Nie wróciłbym tam ponownie. Jeżeli ktoś szuka tylko noclegu, bez animacji i rozrywek hotelowych, nie ma wysokich oczekiwań do wyżywienia - Polecam. W innym razie nie.
dużo pokoje, smaczne jedzenie i rodzinn aatmosfera. raczej spokojnie więc polecam dla rodzinki