Atrakcyjne położenie: ok. 1000 m do centrum, ok. 7 km do rozrywkowego Hersonissos, ok. 20 km do lotniska w Heraklionie.
Tylko 100 m do publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Z myślą o najmłodszych: miniklub, brodzik, plac zabaw, menu oraz krzesełka w restauracji, opiekunka (na życzenie).
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Pobyt w tym hotelu spełnił moje oczekiwania. Pokój w bardzo dobrej lokalizacji, obok animacji. Pokój był sprzątany codziennie. Wieczorki tematyczne super.
Wszystko mi się podobało. Bardzo dobra lokalizacja.
Według nas nie było wad.
Pobyt w tym hotelu oceniam bardzo wysoko, jedne z naszych lepszych wakacji. Piękne otoczenie hotelu, dużo roślin, czysto, blisko morza, bardzo przyjazna atmosfera, Grecy to bardzo gościnny naród. Jedzenie bardzo dobre, z all jesteśmy zadowoleni, codziennie animacje, nie można się tam nudzić. Obsługa bardzo dobra, polecam wynajęcie auta za pośrednictwem rezydenta,parking darmowy przy hotelu i kilka metrów dalej kolejny. Wyspa przepiękna i warta odwiedzenia, pogoda wymarzona. Pokój z dostępem do basenu rewelacyjny. Woda pitna dostępna całą dobę. Dostęp do posiłków i piwa też praktycznie nieograniczony. Po wymeldowaniu nadal mogliśmy ze wszystkiego korzystać. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, szlafroki, lodówka, czajnik, klimatyzacja bardzo sprawna. Jeżeli będę na Krecie po raz kolejny to tylko ten hotel.
Piękny hotel, czyste ładne pokoje, blisko morza, bezpośrednie zejście do basenu w naszym pokoju uczyniło pobyt wyjątkowo udanym. Bardzo dobre jedzenie, dobre all, bardzo miły personel, spokojna okolica.
Płatne wifi, płatny sejf, pobyt w restauracji a La carte oceniam słabo.
Hotel bardzo ładny ,jest starsza i nowsza część.Czesc pokoi z basenami .My nocowaliśmy w tej starszej .Pokoje duże ,sprzątane codziennie,ręczniki też wymieniane co 2 dni.Na terenie czysto ,personel w większości miły.
Blisko na plażę.Hotel czysty,3 baseny.Jedzenie ok,każdy mógł wybrać coś dla siebie,dobre deserki.Drinki kiepskie niestety.bar all inclusive tylko do 22.Animacje prowadzone były w języku francuskim,od połowy czerwca była 2 animatorów z Grecosa więc szkoda że nie umieli w trakcie animacji ,gier czy różnych zabaw przetłumaczyć coś dla rodaków , niestety nie każdy zna francuski a nawet i angielski.Mialam wrażenie że goście z Francji byli bardziej faworyzowani.
Animacje w j.francuskim i Pani która rejestrowała wszystkich wpuszczając na obiad i kolację ,niby miła ale .... męcząca.Widziałam jak potraktowała panią z Polski za podobno nieodpowiednią sukienkę ( to była zwyczajna kolorowa sukienka do kolan) a goście z Francji siedzieli ubrani wg mnie mniej stosowanie ) Rozmawiając z gośćmi hotelu wieku miało niepochlebne opinie odnośnie Pani zapuisujacej wchodzących na posiłki.
Bardzo fajny hotel. Małe budynki co tworzy taki przyjemny klimat.
Fajne animacje,smaczne jedzenie,cudowna restauracja z widokiem na morze. Kolacja a La Carte godna polecenia
Dla mnie jedyna wada to brak owoców morza w codziennym menu
Hotel super. Nowoczesny,niedawno oddany do użytku. Mieliśmy piękne balkony z widokiem na basen,a nawet morze
Jest to kompleks hotelowy i od naszego budynku było najbliżej do morza,może 100m.Czysciutki,prysznic oddzielony od pokoju szybą jak akwarium. Codziennie sprzątany,zmieniane były ręczniki i pościel. Wspaniałe jedzenie. Bardzo smaczne i różnorodne.Nigdy niczego nie zabrakło.
Muszą uporządkować plac,na którym są składowane rowery,Stare krzesła,ogólny nieład. W chodniku była dziura,na której postawili kostkę chodnikową.Nasz kolega w nocy nie zauważył wystającego kamienia i niestety przewrócił się. Na szczęście zakończyło się tylko obdartym kolanem i siniakami. Mieliśmy również incydent na stołówce,kiedy p.menadżer nie pozwoliła wejść na stołówkę naszej koleżance,twierdząc,że prześwitują jej majtki. Nie było to zgodne z prawdą,ponieważ sukienka była kwiecistą w ciemnyc
Bardzo przyjemny hotel, pokój superior w nowej części hotelu , codziennie sprzątany, klimatyzacja działała bez zarzutu. Trafiły nam się bardzo ciepłe noce i chętnie z niej korzystaliśmy. Bardzo dobre jedzenie. Przepyszne desery. Przyzwoite drinki. Można by narzekać na przesłodzone napoje, ale z doświadczenia wiem, że w każdym hotelu na świecie jest tak samo. Zawsze można napić się wody lub rozcieńczyć napój.
Z dala od wielkich i głośnych rozrywkowych hoteli, miła obsługa.
Animacje pod francuskiego turystę .Okropnie krzykliwy animator. Ale wieczór grecki bardzo udany. Hotel nie posiada własnej plaży, za 2 leżaki i parasole trzeba zapłacić 15 € dziennie. Rozwiązaniem jest własny ręcznik, który można rozłożyć na piasku.
polecam serdecznie hotel, jedzenie bardzo smaczne, animacja przy basenie , codziennie czyste ręczniki , miła obsługa, jak dla mnie wszystko na plus !
położenie , nowa część hotelu posiada pokoje z dostępem do basenu, miła obsługa , woda w lodówce, jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne
polecam serdecznie hotel , miejsce bardzo urokliwe i blisko morza , w nowej części hotelu pokoje na parterze z dostępem do basenu, bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie , miła obsługa, ręczniki codziennie czyste , animacje przy basenie dla dzieci dla mnie super
czystość, jedzenie , położenie , miła obsługa
St. Constantin- jeśli chodzi o pierwszy dzień, pod hotelem byliśmy o godzinie koło 4 rano, niestety w recepcji poinformowali nas, ze pokój dostaniemy o godzinie 14, wiec jeśli ktoś ma lot w godzinach nocnych, można się nastawić ze na pokój trzeba będzie czekać. *Pokój- my dostaliśmy pokój w nowej części hotelu, wiec dla nas super, basen od razu jak się wyjdzie z pokoju, nie było problemu z leżakami(spotkałam się już sytuacjami, ze trzeba było wstawać o 7 rano żeby zajac sobie leżak przy basenie…) , do płazy 50m, pokój ładny, czysty, codziennie sprzątany, nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie wiem jak z pokojami w starej części, ale osoby z tamtej części mieli troszkę dalej do plazy, ale nie znacząco dalej *Plaża- my chodziliśmy na 1 z 2 najbliższych przy hotelu, normalna plaża, za 2 leżaki i parasol-15e *Obsługa- przemili ludzie, starali się pomoc jeśli trzeba było, super barmisci, szukali jakiegoś kontaktu żeby coś „zagadać” również osoby sprzątające po posiłkach-super *Jedzenie- uważam ze jestem trochę „wybredna” osoba ale z reka na sercu obiady i kolacje przepyszne, dużo opcji do wyboru, śniadania średnie , codziennie to samo, ale to nie duży problem *Na jeden pobyt 1 rezerwacja z restauracji przy morzu „a la carte” - jedzenie dobre, za picie trzeba było zapłacić *Bar przy basenie w nowej części- snack bar, piwo , napoje , ogólnie było chyba 4 baseny na całym terenie hotelu I jak dla mnie co najbardziej nam nie podeszło to niestety Animatorzy, 4 osoby z Francji, ogólnie widać było ze hotel głównie oblegany przez francuzow, wracając do animatorów , pomijając fakt ze jeden z nich „glowny” jak gadał do mikrofonu to darł się i nie dało się tam siedzieć , to jeszcze gadał najpierw po francusku, a później po angielsku, ale rzadko dało się go zrozumieć bo tak krzyczał i mówił nie wyraźnie, codziennie tance dla dzieci , okej zrozumiałe ale szkoda ze ząb w ząb te same piosenki, nawet kolejności nie zmienili, znam teksty ma pamięć😅 nawet jak puszczali piosenki z laptopa to również cały czas te same My zazwyczaj przychodziliśmy około godziny 20/21 No i skłamałabym jakbym napisała ze siedzieliśmy tam z przyjemności, a chcieliśmy po prostu usiąść i napić się drinka, także No PRZYNAJMNIEJ NAM totalnie nie przypadli do gustu, pomijając ognisty pokaz i występ ABBY- to było fajne. Okolica bardzo spokojna
Jedzenie Obsługa Blisko plaża Baseny
Animatorzy
Cudowny pobyt, pokoje z dostępem do wspólnego basenu rewelacyjne, basen duży i czysty, można popływać. Pokoje codziennie sprzątane, przyjemnie urządzone. Bardzo dobre jedzenie, ponad przeciętną hotelową. Za to woda niesmaczna. Na szczęście w sklepie hotelowym dostępne zgrzewki 6x1,5 litra po 2,5 euro. W pobliżu hotelu kilka sklepów, niewielkich plaży i restauracji. Na Krecie warto wypożyczyć auto i zrobić wycieczki przez góry. Przy hotelu kilka wypożyczalni z autami różnych klas w różnych cenach, ubezpieczenie w cenie.
Baseny, jedzenie, pokoje, czystość
Woda
Hotel na naprawdę dobrym poziomie z bardzo miłą obsługą . Pokoje czyste. Jedzenie smaczne. Niedaleko plaża.
Ładny hotel, bardzo przyjemna i pomocna obsługa . Jedzenie smaczne . Blisko lotnisko (ok 30min)
Hotel posiada nowsze i starsze pokoje, te starsze należałoby odświeżyć
Super dużo przestrzeni zieleń blisko morza jedzenie baseny pokoje super
Położenie pomocna obsługa
DUŻY ZADBANY KOMPLEKS Z PIĘCIOMA CZYNNYMI BASENAMI.DOBRE JEDZENIE .BARDZO MIŁA OBSŁUGA.CODZIENNIE SPRZĄTANY POKÓJ.
ŁADNE POKOJE Z BEZPOŚREDNIM WEJŚCIEM DO BASENU.BLISKO DO PLAŻY,Z POKOJU SŁYCHAĆ BYŁO SZUM FAL.
SŁABA JAKOŚĆ ALKOHOLI ORAZ SOKÓW DO DRINKÓW .
Bardzo udany pobyt. Hotel bardzo ładny . Sprzątany regularnie.
Miła obsługa. Pokój z basenem.
Płatne WiFi.
Ogólnie spoko ale bar all inclusive zamyka się o 22 potem trzeba płacić. Obsługa miła ale na suficie w pokoju rośnie grzyb.
Mili kelnerzy i dużo kota
Grzyb
Wszystko bardzo dobrze. Obsługa przemiła, dobre jedzenie. Polecamy!
miła obsluga, super jedzenie, czysty pokój hotelowy i część wspólna, zadbane baseny, na duży plus animacje, które mają miejsce nawet w październiku!
pokoje niestety dotknięte znakiem czasu. niezamykające się drzwi od łazienki
Polecamy! Byliśmy na wakacjach all inclusive z niemowlakiem. Pokoje są bardzo czyste, personel niezwykle uprzejmy i pomocny. Pyszne jedzenie, wszystkiego pod dostatkiem, hotel bez zarzutu. Wejście do basenu z tarasu to świetna opcja. Blisko morza, więc lokalizacja też na plus. Świetne miejsce na odpoczynek ! :)
Hotel bardzo czysty, świeże ręczniki i pachnąca pościel. Optymalne godziny posiłków, różnorodne posiłki. Personel bardzo pomocny. Lokalizacja idealna na wypoczynek :)
Super położony hotel. Blisko morza . Czysto. Świetna, przyjazna obsługa. Dobre jedzenie. Po sezonie … bardzo spokojnie. Polecam właśnie w październiku jeśli totalny reset
Bardzo dobry hotel. Pokój sprzątany codziennie, bardzo dobre wyżywienie, blisko nieduża piaszczysta plaża. W pażdzierniku dość spokojnie.
Hotel posiada kilka budynków i kilka basenów.
Hotel położony jest na trasie przelotów do lotniska w Heraklionie i często słychać i widać przelatujące samoloty.
Pokój bardzo ładny, codzienna zmiana pościeli, czysto
baseny
za mało regionalnej kuchni