St. Constantin

4.1

Ogólnie hotel ok ładny zamawiając wycieczkę pokój z prywatnym basenem mieliśmy duże oczekiwania aż tu nagle wielkie rozczarowanie w starej stronie hotelu pokuj śmierdział basen nie wiele większy od wanny po rozmowie z recepcją kazali przyjść na 2 dzień to dostaniemy w nowym budynku również z basenem jak na zdjęciach reklamowych ,udałem się na drugi dzień pokuj był ale za dopłatą 600 euro za 6 nocy masakra jakaś jednak cuz zrobić nie mogłem pozwolić na to a by urlop się nie udał wiedź dopłaciłem. Pokuj nowy rewelacja duży z wejściem do basenu. Jedzenie w hotelu katastrofa co dziennie to samo aż do zbrzydniecia drinki do 22 za darmo potem płatne sejf płatny wi fi płatne ogólnie zależy kto czego szuka ale rada nie w starej części katastrofa kupujcie superior w nowej to będziecie zadowoleni

Bardzo fajny hotel dużo basenów blisko morze fajne snimacje

Super pobyt. Miła obsługa, smaczne choć trochę monotonne jedzenie. Blisko uliczki ze sklepikami, tawernami itp.

Czysto, pysznie, przemiła obsługa. Jeden z lepszych hoteli.

Hotel jest ładny, zadbany, jedzenie jest smaczne, ale nie wrócilibyśmy tam ze względu na hałas od przelatujących samolotów. W okolicy pełno barów i gastronomii oraz ładna plaża.

Nazwa  St. Constantin
Miejsce  Grecja / Kreta / Kato Gouves
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, parking

Atrakcyjne położenie: ok. 1000 m do centrum, ok. 7 km do rozrywkowego Hersonissos, ok. 20 km do lotniska w Heraklionie.

Tylko 100 m do publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza.

Z myślą o najmłodszych: miniklub, brodzik, plac zabaw, menu oraz krzesełka w restauracji, opiekunka (na życzenie).

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

4.1

Wyświetlono 201 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.3
Arek

Andrzej

Bardzo fajny hotel dużo basenów blisko morze fajne snimacje

Zalety

Bliskość morza fajne baseny

Gosia

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Czyste, przestronne pokoje. Codziennie sprzątane. Blisko do morza.

Pobyt - Sierpień 2022

Czysto, pysznie, przemiła obsługa. Jeden z lepszych hoteli.

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Codzienne animacje, odległość do plaży, miejsce do spacerowania, dobre jedzenie choć zbyt mało warzyw, ładne pokoje w nowej części, działająca cicha klimatyzacja

Wady

Zbyt mało warzyw do posiłków, HOTEL POŁOŻONY CENTRALNIE NA TRASIE LĄDOWANIA SAMOLOTÓW - CO SKUTKOWAŁO NIESUTANNYMI PRZELOTAMI CO 15MIN (W NOCY RÓWNIEŻ) - duży hałas, największy basem był płytki, raczej dla dzieci, w pokojach słychać sąsiadów a drzwi były z dykty ze szparą na 3cm :) Wszystko było słychać kiedy ktoś przechodził

2.1
Anita

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel zasługuje na 2 gwiazdki, nuda w hotelu, animacje prawie żadne, okropne jedzenie

Zalety

Oprócz pokoi nic więcej

Wady

Nuda jeszcze raz nuda, okropne jedzenie

Dorota

Pobyt - Sierpień 2022

Bardzo fajny rodzinny hotel. Mila obsługa.Bardzo ciekawe animacje. szczególnie dla dzieci. Polecam

Zalety

lokalizacja, jedzenie atmosfera

Wady

słabe rozwodnione drinki.

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt ok, ale po opiniach na 8.5 spodziewałam się czegoś więcej. Ładny czysty pokój w nowej części (nasze szczęście bo nie każdy pokój w tej części dostał), przy basenie ale niestety bez muzyki. Leżaków za mało przez co były pozajmowane całe dnie ręcznikami. Blisko ładnej piaszczystej plaży, tam już leżaki płatne o ile w ogóle jakis wolny leżak się znajdzie. Największy minus to bardzo słabe i bardzo słodkie drinki, których niestety nie chciało się pić. Ludzi było widać że swoim alkoholem czy piwem ze sklepu więc to o czymś świadczy. Jakby nie było w opcji all inclusive też się za to płaci (i tez wiem że są słabsze niż zazwyczaj). Śniadanie cały tydzień takie same, smaczne. Obiady i kolacje to loteria, były i dobre, były też takie gdzie nie było czego wybrać, bo mięso to były raczej same kości. Obsługa w hotelu miła. Animator grecosa na miejscu. Rezydenci Grecosa również mili i pomocni.

Zalety

Pokój w nowej części Piaszczysta plaża niedaleko hotelu Blisko lotniska

Wady

Drinki w których ciężko wyczuc alkohol, wszystkie smakuja praktycznie tak samo do tego bardzo słodkie., Jedzenie pół na pół, były dobre obiady i kolacje, były też takie gdzie ciężko było o kawałek mięsa (raczej same kości gdzie mięsa trzeba szukać) Brak muzyki przy basenie

Emilia

Pobyt - Lipiec 2022

Bardzo fajny hotel, jak na greckie standardy to myślę, że bardzo pozytywnie. Ma trzy części, wszystkie trzy mają trochę inny klimat. My byliśmy w tej najnowszej. O leżaki oczywiście trzeba walczyć od 7:30 rano z Januszami, którzy zostawiają ręczniki na cały dzień, no ale to nie jest wina hotelu. My używaliśmy leżaki tylko przez czas bycia na basenie, no ale niestety reszta tak nie uważa - myśli, że to ich prywatne leżaki i sobie mogą mieć tam swoje rzeczy cały dzień :D Sama miejscowość paskudna, ale na szczęście wypożyczyliśmy samochód i pojechaliśmy jednego dnia na Spinalongę i do Agios Nikolaos, a drugiego na południe Krety do Myrtos i w górskie wioski. Te wycieczki wspominam najlepiej z całego pobytu. Korzystaliśmy z wypożyczalni na głównym deptaku niedaleko apteki i mogę z całego serca polecić.

Zalety

- bliskość plaży - duży wybór jedzenia - ładny pokój - czysto - dużo basenów - animacje dla dzieci w ciągu dnia i mini disco wieczorem

Wady

- zjeżdżalnie działały tylko ostatniego dnia przez 1,5h - płatny Internet i nie działa świetnie, nawet w lobby nie ma za darmo - okropnie brzydka miejscowość - w restauracji a la carte niespecjalnie dobre jedzenie, a jeszcze trzeba płacić za napoje

Barbara

Pobyt - Lipiec 2022

Bardzo polecamy, pyszne jedzenie, super obsługa. Fantastyczny pobyt .

Ewelina

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt w tym hotelu uważam za udany, ale bez fajerwerków. Ładne pokoje w nowej części(mieliśmy pokój na piętrze), dużo leżaków jednak były blokowane przez "buraczanych" gości hotelowych, obsługa usuwała wieczorem pozostawione ręczniki ale te szybko wracały. Bardzo miły personel, świetne położenie z widokiem na morze, dużo tawern i knajpek w pobliżu, jest gdzie pospacerować, cisza i spokój na basenach. Tyle pozytywów, wady hotelu to: kartę do pokoju otrzymuje się dopiero ok 14.00, my byliśmy w hotelu od 7.30 rano, po nocnym locie oczekiwanie na pokój na leżakach było męczące(od przyjazdu można korzystać z opcji all inclusive), bar wydawał bardzo słabej jakości drinki do godz. 22:00, po tym czasie te okropnie słodkie i słabiutkie drinki były po 5 euro. Jeden bar z alkoholami na cały hotel. Smaczne ale monotonne śniadania, codziennie to samo. Obiady i kolacje już lepsze, codziennie inne, smaczne potrawy ale bardzo podobne do siebie(dużo świeżych warzyw i owoców). W czasie posiłków ciągłe braki szklanek, filiżanek lub talerzy, jak upolowałam szklaneczkę lub kieliszek to czekałam na talerz i tak codziennie. Od 10.00 był czynny bar z przekąskami(frytki, sałatka grecka, tzatziki, chleb tostowy, dystrybutor z napojami(słodkie okropnie), piwem i ekspres do kawy. Po południu ciasta)teoretycznie czynny do 18.00 ale czasami zamykał się już ok 17.30. Hotel polecam, ale proszę nie nastawiać się na jakieś wow!

Paulina

Pobyt - Czerwiec 2022

Pobyt udany. Hotel ładny, pokoje czyste, różne baseny do wyboru, duży wybór drinków, miła obsługa, jedzenie dobre i różnorodne (nie wszystko nam smakowało, ale zawsze znalezliśmy coś dla siebie), blisko do plaży, w pobliżu przystanek z którego można wybrać się np. do Heraklionu.

Zalety

Pokoje klimatyzowane, sprzątane codziennie. Leżaki i stolik na prywatnym tarasie. Brak tłoku na basenach, można naprawdę się zrelaksować. Bardzo miła obsługa, szczególnie dobrze wspominamy zawsze uśmiechnięty personel w restauracji.

Wady

Długo czekaliśmy na pokój po przylocie, co było dość męczące - dla nas duży minus. Odwołano nam również kolację w restauracji a la carte praktycznie w ostatniej chwili. Wyjeżdzalismy rano kolejnego dnia, więc nie było szans na zmianę terminu. Żadnej formy rekompensaty nie zaproponowano.

Ola

Pobyt - Czerwiec 2022

Lokalizacja hotelu na duży plus z powodu bliskiej odległości od lotniska i morza. Plaża nniewielka, z grubszym piaskiem. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, dużo lokalnych potraw, jedynie śniadania trochę monotonne. Pokoje w nowej częci kompleksu bardzo fajne, z bezpośrednim wejściem z tarasu do basenu. Wielkim minusem hotelu jest personel, który pracuje "z łaską" i na pewno nie jest serdeczny i uśmiechnięty jak to się często zdarza w krajach południowych. Zero pomocnych ludzi. Mąż zostawił buty w przebierali w budynku głównym i nikt nie wykazał najmniejszej chęci aby ich poszukać, sprawdzić monitoring czy też zapytać innych pracowników. Buty się nie znalazły. All in exclusive jest tylko do godziny 22:00 co dla mnie jest niedorzeczne. Poprosiłam o kiliszek wina o 22:03 i zostałam odesłana z kwitkiem. Brakuje miejsc z wodą butelkowaną, brak uzupełniania wody w lodówkach pokojowych. Zawsze logowanie do pokojów jest dopiero o 15:00 więc proszę to rozwarzyć w przypadku przyjazdu z dziećmi w godzinach porannych. Po nocnym locie to dla mnie był problem nie mówiąc o dzieciach. Alkohol, piwo i wino to porażka, nie mówiąc już o coca-coli - rozwodnione, bez smaku. wielkim minusem dla mnie jest brak bezpłatnego WI-FI, płatne leżaki nad morzem oraz bary czynne do 22:00 a nie jak w ofercie do 22:30. W snack barze przy basenie czynnym od 10:30 do 18:00 Pani obsługujaca go wychodziła i przychodziła kiedy chciała. Bywało, że zamykała prze 17:00

Zalety

jedzenie biskość morza pokój

Wady

brak WI-FI Obsługa - niepomocna 1 bar na cały ośrodek z akoholem częsty brak talerzy, kubków na stołówce brak herbaty przy kolacji czy obiedzie

Beata

Pobyt - Czerwiec 2022

Rewelacyjny pobyt. Bardzo czysto, sprzątane codziennie, pięknie ułożone ręczniki, panie sprzątające wkładają w to wiele wysiłku. Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie, dużo owoców i warzyw. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa, kelnerzy, barmani mili i kompetentni. Drinki i napoje można było zamawiać w szklaneczkach, nie było obowiązku plastikowych kubeczków.

Zalety

Podejście personelu do gości wzorowe. Nikt się nie narzucał, bardzo miło. Piękne dziewczyny :) pozdrawiamy Spirydulę i Teresę

Wady

Jedyną wadą jest zameldowanie do pokoi po godzinie 14:00. Było to uciążliwe, bo do hotelu dotarliśmy o 9:00

Bartek

Pobyt - Czerwiec 2022

Przyzwoity standard zróżnicowane menu sympatyczni kreatywni animatorzy

Sylwia

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel bardzo fajny. Jedzenie pyszne. Dla mnie bardzo duży wybór. Między posiłkami głównymi przekąski. Duży wybór drinków kolorowych. Blisko do morza. Jedna plaża kamienista i druga z piaskiem. Naprawdę nie mam się do czego doczepić 😊 Dostaliśmy pokój w nowej części więc był bardzo piękny i duży. Codziennie animacje. Personel mega miły. Zawsze pomogą.

Zalety

Jedzenie Bliskość do morza Czystość w pokojach.

Lidia

Pobyt - Czerwiec 2022

Otrzymałam pokój na poziomie suteryny, na zmianę pokoju czekałam dwa dni, jak na pobyt 6 dnioey to trochę długi vzas oczekiwania.

Zalety

Starajacy sie personel.

Wady

Sniadania , przez cały czas pobytu tskie same.

2.3
Eweloma

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel zasługuje na max 2 gwiazdki w skali europejskiej. Na wszystkich folderach pokazywana jest jedynie nowa część a ja miałam wątpliwą przyjemność zakwaterowania w starej. Woda do pokojów nie jest donoszona więc zakupy wody w sklepie (słabe). Jakość samego pokoju prl, sprzątanie zadne, zapach dramatyczny (spleśniały i kwaśny). Z jedzenia da się coś wybrać ale wszystko zimne i dużo niejadalnych potraw (np lasagne ze szpinakiem które smakowało jak coś z nadzieniem z zasmażki na zimno)

Zalety

Nic nie wyróżnia hotelu, za tą cenę można spędzić w duzo lepszych warunkach

Wady

Brak wody w pokoju Serwis Zapach zgnilizny Słabe jedzenie Czesto brak leżaków Woda lejąca sie na ulice przy kranie do opłakiwania nóg- prawie zęby straciłam przy poślizgu

Renata

Pobyt - Maj 2022

Byliśmy w St. Constantin na przełomie maja i czerwca. Hotel bardzo przyjemny i kameralny, nie jest to kilkupiętrowy moloch, a kompleks budynków, porozrzucanych po całym terenie. Obsługa bardzo miła, kelnerzy i personel porządkowy dyskretny i profesjonalny. Posiłki różnorodne i urozmaicone. Codziennie można zjeść coś innego, potrawy na gorąco, sałatki, potrawy z grilla, warzywa, owoce, desery, lody. Najmniej może urozmaicone były śniadania, ale nie ma takiej możliwości, żeby wyjść głodnym. Potrawy były uzupełniane na bieżąco, zdążyło się nam przyjść na pół godziny przed zamknięciem i wszystkie potrawy były dostępne. W pokojach czysto, sprzątane codziennie. Na całym obiekcie jest bardzo czysto, pomimo tego, że większość płynów podawana jest w kubkach plastikowych. Przy basenach dostępne są leżaki w dużej ilości, nie brakowało ich, woda w basenach czysta i ciepła. Codziennie wieczorami baseny czyszczone mechanicznie. Do morza bardzo blisko, wystarczy przejść na drugą stronę ulicy. Dostępne dwie plaże, jedna z kamienista, druga z piaseczkiem. Leżaki i parasole na plaży płatne, komplet 2 leżaki i parasol 9 euro. Polecam to miejsce, było super. 😁

Zalety

Kameralnie, czysto, bardzo dobre posiłki, 4 baseny, dostępność leżaków, miła obsługa.

Wady

Brak😁

Dawid

Pobyt - Maj 2022

Jak dla nas bardzo fajne miejsce dla rodzin z dziećmi. Mieliśmy pokój (Superior) w nowej części przy basenie dla dzieci więc nie można było lepiej trafić (kawałek trawnika plus leżaki należące do pokoju) 💪. Śniadania standardowe w formie bufetu, na obiad i kolację w każdy dzień było coś zmienione plus na zewnętrznej kuchni kucharz robił cos nowego. Więc można było zawsze zjeść coś innego (były też owoce morza). Co dziennie animacje dla dzieci oraz wieczorki tematyczne prowadzone przez animatorów (naprawdę super zabawa). Obsługa zawsze chętna do pomocy w każdej sprawie!!! Z czystym sumieniem możemy polecić to miejsce!!!

Zalety

- Przy plaży - animacje dla dzieci i wieczorki tematyczne - cała obsługa miła i pomocna - co dziennie sprzątane pokoje

Wady

Jak by ktoś szukał to w każdym hotelu coś znajdzie lecz nam się podobało więc brak wad które by nam przeszkadzały

St. Constantin