Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Liczne atrakcje wodne: duży basen zewnętrzny, basen kryty, 2 brodziki oraz 3 duże zjeżdżalnie wodne.
Prywatna plaża zlokalizowana przy hotelu, do której przynależy molo.
Infrastruktura sprzyjająca dzieciom: 2 brodzki (1 kryty), plac zabaw, miniklub (4-12 lat).
Pamukkale - jeden z najwspanialszych cudów natury - słynne wapienne tarasy kształtowane już od 14000 lat.
Hotel przestronny, bezpośrednio przy piaszczysto ? kamienistej plaży. Niedaleko hotelu znjadują się przystanki autobusowe do centrum. Hotel ma do dyspozycji pokoje typu standard oraz family room (dwópiętrowe łóżka). Dzienne i wieczorne animacje dla dzieci.
Leżaki i parasole bezpłatne na plaży. Udogodnienia dla niepełnosprawnych.
Wi-fi płatne w pokojach. Trzeba wpłacić depozyt na ręczniki ? 10 euro. Daleko do centrum.
Polecam. Hotel rewelacja. Jestesmy bardzo zadowoleni.
przy plazy, super jedzenie, extra animacje
Szczerze to dziwią mnie pozytywne opinie o Stella Beach. Hotel jest głośny i fatalnie położony przy głównej trasie regionu. Obsługa w recepcji miła tylko do momentu jak niczego od nich nie chcesz, jak poszedłem próbować zmienić pokój po zameldowaniu, to gość zaczął mnie obrażać po turecku, a pozostała obsługa stała za nim i się śmiała. Potem nawet zaczął udawać, że nie rozumie angielskiego i komunikował się ze mną tylko przez aplikację tłumaczącą w telefonie. Pokoje śmierdzą starością i gwarantują widok na ścianę sąsiedniego hotelu i hałas wentylatorów. W noc jak przyjechaliśmy to o 2 w nocy przyszedł inny turysta i prosił recepcjonistę, żeby naprawili im klimę w pokoju, bo jego 2-letnia córka dusi się w upale (zgłaszali sprawę od 2 dni). Nie wspomnę o pijanych gościach hotelowych chodzących po korytarzu w majtkach (wcale nie kąpielówkach) po nocy. Na inne tematy się nie wypowiem, bo Orex Travel jest na tyle niekompetentnym biurem, że sprzedało nam wycieczkę, a nie dokonało rezerwacji, więc w nocy o 4 przewieźli nas do innego hotelu położonego o 50 km dalej.
Nie dajcie się nabrać na te 5*! Hotel spełnił warunki 5* na papierze, ale doświadczenie oferuje hostelowe, chociaż tam zazwyczaj obsługa jest przyjaznam, a tutaj bezczelna. *leży dosłownie przy głównej trasie, która biegnie przez całą Riwierę Turecką, więc ruch na drodze jest nieustanny *pokoje standard wyglądają jak z 2-3 gwiazdek i większość jest, na ściany sąsiednich hoteli, więc wychodząc na balkon ma się widok na budynek i 100 hałasujących klimatyzatorów
Już na wstępie okazało się, że nie ma w tym hotelu dla nas miejsca, a pokój zwolni się za 3 dni. ( wakacje wykupione w styczniu) Więc lokowali nas po innych hotelach. Myśleliśmy, że jesteśmy jedyni z takim problemem ale okazało się, iż więcej osób potraktowano w ten sposób. ( jeśli mieli 1 wolny pokój, a przyjechały 2 pary przyjaciół to dawali 1 pokój na 4 osoby na kilka dni aż nie zwolni się jakiś pokój. Jedzenie dramat, strasznie monotonne. Dzień w dzień jedno i to samo na śniadanie obiad czy kolację. W trakcie pobytu można skorzystać z restauracji ala carte po uprzedniej rezerwacji. Niestety podają to samo co na stołówce. Nie ma możliwości wyboru czegokolwiek z karty. Znajomość języka angielskiego w recepcji równa praktycznie 0. Oni w Turcji preferują znajomość tureckiego bądz rosyjskiego. Plaża wąska, mało leżaków, rezerwować trzeba najlepiej już o 7 rano i tak większość do godziny 13 jest w cieniu przez ogromne baldachimy nad nimi. Animatorzy na siłę namawiają gości do zabaw. Nie rozumieją, że można sobie samemu zorganizować czas i nie nudzić się w swoim towarzystwie. Praktycznie co 2 dzień popołudniami animatorzy namawiają gości do kupna losów, a to na bingo, a to na jakąś loterię kusząc nagrodami. Większość z klapkami na oczach kupowała losy po kilka euro ciesząc się, że kupili 10 losów za 30 euro i gratis dostając jeszcze 4. ( szczęśliwi, że zrobili interes życia) Finalnie nic się nie wygrywało bo nie zostały wylosowane wasze liczby jak w totolotku.
Szereg
Szereg
Na plus jedzenie które było naprawdę smaczne i w miarę urozmaicone, pokój ok tylko że dla 3 osób max dostawka dla czwartej osoby totalnie zapełniła pokój. Mając możliwość wyboru (czytaj daj w łapę w recepcji) koniecznie należy wybrać pokój z widokiem na basen w druga stronę jest niestety bardzo ruchliwa droga i to całą noc, okna nie da się otworzyć bo hałas nie da spać a jak ktoś nie lubi szumu klimatyzacji to musi się dusić. Obsługa robiła co mogła by w restauracji było czysto lecz czasami nie nadążali ze sztućcami. Hotel jak większość zlokalizowany z dala od "cywilizacji" ale w pobliżu są bazary i sklepiki więc z zakupami nie było problemów. Teren wokół hotelu to niestety mikroskopijny ogród i malutki trawnik do wykorzystania plus teren "amfiteatru" z barem oraz boisko do siatkówki plażowej, dość duży i czysty basen ze zjeżdżalniami. Plaża kamienista wymagająca obuwia ochronnego, wąska, gwałtownie opadające dno więc dzieci non stop pod kontrolą, morze silnie wzburzone i momentami czuliśmy się jak nad Bałtykiem :P, jesli się wstanie o 7 to bez problemu da się zaklepac leżaki na plaży lub przy basenie ci co lubią pospac będa mieli z tym niewielki kłopot :P. Animatorzy sympatyczni przykładali się do obowiązków, animacje oczywiście po niemiecku i rosyjsku ale to norma w Turcji z animatorami oraz w recepcji dało się porozumieć również po angielsku tak samo w sklepikach hotelowych. Ogólnie hotel zasługuje na max 3,5 gwiazdki a nie 5
Dobre jedzenie, sympatyczna obsługa, relatywnie blisko bazaru i sporego domu handlowego (15 minut spacerkiem)
hotel max 3,5 gwiazdki, malutki ogród kamienista plaża gwałtownie opadające dno i silnie wzburzone morze.
Hotel w starym budownictwie jednakze remontowany wyroznia się przede wszystkim dobrze zagospodarowanym terenem ogrodowo-basenowym (jest zielono, jest przyjemnie, wszystko co trzeba jest na wyciagniecie reki) oraz skromnością ? wszedzie jest relatywnie blisko pod tym względem. Polecam przede wszystkim Klientom nielubiacych dlugich spacerow na terenie hotelowym.
Platne ale tanie wifi ogrod Bezpośrednio przu plazy
Czystość szyb Male pokoje Architektonicznie ?kloc?
Hotel przyjazny rodzinom z dziećmi. Miła obsługa. Fajny basen przy hotelu. Codziennie inne animacje. Pyszne, smaczne, świeże i urozmaicone jedzenie. Zajadaliśmy się również ciastami i tortami-bez żołądkowych rewolucji. Bardzo nam się podobało.
Super hotel. Bardzo miła obsługa. Pyszne jedzenie.
hotel bardzo przyjazny.Nie mozna narzekac na nudę..animatorzy zabawiaja do różnych zabaw
wszystko na plus
Zbyt mała dbałość o porządek, pokój sprzątany co 2 dni. Jedzenie bardzo dobre, animatorzy naprawdę bardzo profesjonalni. Dzięki pobytowi w tym hotelu, przypomniałam sobie lekcje z rosyjskiego.......
Jedzenie.
Imprezowanie Rosjan!
Największe zastrzeżenie mam do czystości zarówno nad basenem , w restauracji jak i innych częściach hotelu. Zdecydowanie nie jest do 5*, nowe, czyste i zadbane jest lobby i recepcja, pozostałe obszary hotelu są stare i zaniedbane. Placu zabaw brak, tzn jest zjeżdżalnia i huśtawka sąsiadująca z koszem na śmieci i jakby wyjściem służbowym pracowników z boku budynku, basen wewnętrzny również pozostawia wiele do życzenia. Animatorzy/animacje głównie po rosyjsku i ciężko jest się porozumieć po angielsku. Jedyny plus to zadaszony brodzik, dzięki czemu dzieci nie przebywają nieustannie w słońcu. NIE POLECAM jeżeli ktoś się nastawia na 5*
Zadaszenie nad brodzikiem dla dzieci
Brudno, brak placu zabaw, obsługa mówi głównie po rosyjsku
Opis dot. pobytu na przełomie lipca i sierpnia 2018. Zdecydowanie nie jest to hotel 5-gwiazkowy, standard wątpliwy, brudno, zarówno części wspólne ( w szczególności toalety przy restauracji głównej) jak i pokoje. Placu zabaw prezentowanego na zdjęciach z oferty nie ma, zamiast niego jedna rozwalająca się ślizgawka i huśtawka w stanie rozkładu, umiejscowione w brudnym zaułku z boku hotelu. Animacje dla dzieci DODATKOWO PŁATNE. Obsługa porozumiewająca się praktycznie jedynie w języku rosyjskim, bezustanne, nachalne nagabywanie i namawianie do skorzystania z usług dodatkowych, takich jak SPA, sesje zdjęciowe. Jeżeli ktoś rozważał wyjazd z dzieckiem, zdecydowanie nie polecam.
Smaczne jedzenie
- plac zabaw w stanie dramatycznym, ten ze zdjęć publikowanych w ofercie nie istnieje - hotel nie należy do najczystszych - niski standard - nie jest to na pewno 5 gwiazdek europejskich - obsługa rozmawia głównie w języku rosyjskim, problem z porozumieniem się z innych językach - ANIMACJE DLA DZIECI SĄ DODATKOWO PŁATNE
Witam, opisuję pobyt w dniach 05.07.2017 05.12.2017r. Hotel opanowany jest przez ROSJAN takiej dziczy nie spotkałem na żadnych wakacjach. Jest to dobre miejsce dla trzeźwiejących alkoholików. Obsługa hotelowa jest tragiczna .Zacznijmy od posiłków wszystko jest tak monotonne i nastawione pod Rosjan że normalny człowiek jak widzi co się dzieje to odechciewa mu się jeść . Ziemniaki i cebula w pięciu postaciach zaczynając o śniadania na kolacji kończąc. Wybór deserów był tak znikomy że atakująca codziennie horda ruska rozdrapywała wszystko w ciągu pięciu minut. Personel wychodził z założenia kto pierwszy ten lepszy. Lody wydzielane jeden raz dziennie jeżeli wystałeś swoje 45 minut przed wydawaniem w kolejce to udało się skosztować niesamowitych lodów Algida ;-). Z owoców był : arbuz, jabłko ,śliwka , czasem brzoskwinia i raz podali melona , co to się działo ;-). Były też plusy jednego dnia było coś ala kebab i to tyle jak na +. Serwowano również surową rybę wyłożona na lodzie , jak ta ruska hołota rzuciła się na to myśląc że gdzieś można ją usmażyć ;-) to było niesamowite. Alkohole podawane w barach to woda zabarwiona czymkolwiek aby imitowało dany alkohol. Jeżeli prosiłeś o jakiegoś drinka to barman brał kubeczek i lał do niego solidną ilość płynu imitującego alkohol tak mniej więcej 3/4 pojemności kubeczka i uzupełniał czym popadło cola , fanta, sprite, lód należało sobie włożyć ze stojącej na barze wielkiej misy. Zapomnijcie o dodatkach typu cytryna limonka czy jakiekolwiek syropy do drinków. Po kilku próbach dałem sobie spokój z tymi wykwintnymi koktajlami. Czas opisać piwo i wino. Jeżeli ktoś myśli że piwo w zupełności mu wystarczy to grubo się myli ponieważ bezalkoholowy polski Lech to kwintesencja smaku i ma jakiś % alkoholu , wino do wyboru czerwone i białe smakiem zbliżone do octu winnego bo chyba tylko tym da się zaprawić wodę aby imitowała wino. Brak jakiejkolwiek możliwości kupienia drinka koktajlu . Jedynie basen był w miarę oraz ogród.
Blisko plaży ładny ogród .
Hotel położony na totalnym odludziu. Plaża kamienie i strome zejście do morza, nie dla dzieci. Obsługa gości przeważnie w języku rosyjskim. Brak zainteresowania gośćmi. Brak animacji. Jedynie teatrzyk dla rosyjskich dzieci.(1 raz w ciągu tygodnia.) W ofercie all inclusive alkohole to zabarwiana barwnikiem woda imitująca whisky , gin również woda zaprawiona aromatem wino i piwo nienadające się do spożycia. Monotonia jedzenia napoje bezalkoholowe tragedia. Nie polecam nikomu tego hotelu . Hotel niby 5 gwiazdek tureckich lecz nadgryziony mocno zębem czasu.
pobyt był ogólnie spoko co mroszke mało lezaków przy basenie ale jak niemcy zaspali t o i mozna sobie dobre miejsce zająć am powiedziec wiecej t
fajny hotel nawet Disco było jedzenie spoko polecam
duszno dwie windy bez klimy jeden basen a plaża same kamienie
Byłam w tym hotelu z mężem w czerwcu 2016 roku. Tak naprawdę kilka dni temu wróciliśmy.Było przepięknie i wspaniale. Mnóstwo urozmaiconego, pachnącego i świeżo przygotowywanego jedzenia.Cały czas tak naprawdę jak ktoś chce jeść to może to robić. Wspaniałe położenie hotelu, przepiękna, zadbana roślinność wokół hotelu. Klimatyzacja w pokojach niezawodnie działa. W lobby hotelowym ,windach- klimatyzacja i dmuchawy włączane były co jakiś czas, ale w czerwcu nie było potrzeby aby działały non stop, ponieważ mury nie są nagrzane i w środku hotelu czuć chłód.Ci, którzy się czepiają czegokolwiek niech sobie wybiorą ofertę za 5000zł to może będą mieć poczucie, że jak zapłacą więcej to będą mieć wszystko perfekcyjne.Poza pobytem w hotelu wykupiliśmy wycieczkę do Izraela i Palestyny i jestem nimi zachwycona. Nigdy będąc w Polsce nie skorzystałabym z takiej okazji ze względu na wysoką sięgającą około 4000zł cenę, a tam jak się przebywa jest już blisko i płaciliśmy po 200 euro od osoby.Cudne, niezapomniane przeżycia-polecam.Chylę również czoła Wezyrowi-doskonała i perfekcyjna wręcz organizacja wszystkiego co daje w cudowne poczucie bezpieczeństwa w każdej sekundzie pobytu.Małgorzta
hotel wspaniały, obsługa przemiła, jedzenie przepyszne, drinki mocne, super wakacje
czystość,miły personel i obsługa, jedzenie przepyszne
nie ma wad
było super,animatorzy fajni, jedyną wadą to ogromna przewaga obleśnych niemców
czystość
małe windy i bez klimy
Polecam wszystkim . Obsługa działa szybka i sprawna . Każda drobna usterka naprawiana w max.10 min. od zgłoszenia . Wi-fi gratis w lobby .Duży basen +3 zjeżdżalnie , Morze trochę kamieniste - lepiej zakupić buty do wody. Animacje wieczorne dla dzieci i dorosłych . Mini Club. Piłka wodna ,dart, siatkówka,piłkarzyki, tenis stołowy . Posiłki dużo i urozmaicone . zawsze wystarcza - nie trzeba wcześnie wstawać i stać w kolejkach. Lody codziennie do woli. Każdy coś sobie znajdzie . Wszędzie blisko na terenie hotelu . Zakupy polecam na bazarze - 2,5 km piechotą lub taxi 5 euro.
Czysty hotel, pokoje , basen i morze , Miła atmosfera, Blisko do basenu , morza ,kuchni .Animacje na wysokim poziomie . Wszytko w cenie - leżaki materace,(ręczniki za kaucją ) 2 KM do Bazaru. 35 do miasta.
2 MAŁE NIEKLIMATYZOWANE WINDY
Bardzo udany pobyt, świetne jedzenie, fajne baseny i zjeżdżalnie, fajne animacje. Dla Taty siatka i water pollo, d laMamy opalanko przy basenie i aqua gym a dla dzieci animacje, codzienne mini disco i prace w klubie. Minus to kiepska, kamienista plaża, na bosaka raczej nie pochodzisz no i położenie - wokół same hotele. Ale na tygodniowy wypoczynek z dziećmi zdecydowanie polecam, zwłaszcza po czerwcowych cenach.
fajne baseny i zjeżdżalnie, bardzo dobre jedzenie, fajne animacje i animatorzy
kiepska plaża, duże kamienie, konieczne buty, dookoła nic nie ma same hotele i bazar z kilkudziesięcioma stoiskami z ciuchami i trochę gastronomii
NIGDY WIĘCEJ WCZASÓW Z WEZYREM!! Hotel nie zasługuje na miano 5* max to 3*. Brak klimatyzacji w lobby, na korytarzach hotelu, w barach i restauracji oraz windzie czyni pobyt bardzo męczącym. Klimatyzatory - DWA - na cały hotel pracowały jedynie w godz. 10:00 - 22:00. A temperatura ponad 30 stopni utrzymywała się przez dłuższy okres :( Obsługa w restauracjach opieszale sprząta po poprzednich jedzących. Nie wymienia po posiłku obrusów tylko miotełkami zmiana resztki jedzenia a ewentualne plamy zasłania stojakiem serwetek. Jedzenie, które spadnie na podłogę zastawia krzesłem i tak leży ok. 30 minut zanim raczy sprzątnąć. Na plaży jest mało leżaków i aby można było plażować się nad morzem należy w godzinach rannych zarezerwować sobie leżak (ok. godz. 7 - 7.30) potem tylko leżaki przy basenie do godz. 9 są jeszcze wolne (czasami). Obsługa na plaży rezerwuje po 2 leżaki i potem za drobnym "napiwkiem" odstępuję je gościom hotelowym. Sprzątaczki owszem sprzątają pokoje codziennie ale mają problem z policzeniem do 4. Zostawiają 2 lub 3 a czasami 4 ręczniki dla rodziny 4-osobowej. Zaścielają łóżka do których jest prosty dostęp. Niestety łóżek piętrowych nie dają rady :(. Jedzenie bardzo monotonne. Na śniadanie codziennie:jajko na miękko lun na twardo, jajko sadzone, jajecznica lub jajecznica na szpinaku. Mleko lub jogurt z płatkami, dżemem lub miodem. Kilka rodzajów serów. Pomidory, ogórki i natka pietruszki. W ciągu 2 tygodni - 3 razy były mini naleśniczki i pocięte paróweczki. Z potraw, które nie cieszyły się popularnością na kolacje robiono zapiekanki - nic się nie marnowało. Gorąco NIE POLECAM. Cena nie adekwatna do jakości świadczonej usługi.
Hotel po remoncie - estetyczny wygląd (na pierwszy rzut oka).
Brak stałej klimatyzacji w barach, restauracji oraz w lobby (tam dwa klimatyzatory stające były wyłączane o godz. 22). Hotel posiada 5 pięter z ponad 40 pokojami (średnio 3-osobowe) i tylko dwie windy mieszczące po 8 osób BEZ KLIMATYZACJI.