Położony w malowniczym ogrodzie w rejonie Makadi Bay, około 30 km od lotniska w Hurghadzie.
Hotel leży w pierwszej linii brzegowej, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży z rafą koralową.
Pobyt w hotelu urozmaicają dzienne i wieczorne animacje oraz liczne atrakcje.
Dla dzieci: mini club, plac zabaw, zjeżdżalnie w hotelu Stella Makadi Garden, menu i krzesełka w restauracji.
Hotel ładnie położony, przy czystej plaży. Sam obiekt duży, z kilkoma basenami. Jedzenie dość urozmaicone. Natomiast forma all inclusive masakra. Drinki płatne, kawa mrożona płatna, soki płatne. Obsługa tez fatalna. Zarowno na recepcji jak i w restauracjach. Nie mieliśmy cieplej wody i ciśnienia w kranach. Kilka razy interweniowaliśmy, przyszli z łaski, teoche poprawili, ale dalej problem był. Ogólnie hotel ładny, ale nie polecam. Już w kwietniu brakowało leżaków, duża cześć popsuta, nie ma kto naprawić. No jak to w Egipcie
Położony przy plaży, czystej, duża ilość basenów, jedzenie dość urozmaicone
Obsługa, brak reakcji na zgłoszenia, brak gorącej wody, brak ciśnienia w kranach, płatne drinki, kawa mrożona w formule all inclusive.
Wszystko super,pyszne jedzenie,blisko plaża ,molo Czysto,pokój sprzątany codziennie ,fajne animacje,ogromny obszar kilka basenów każdy znajdzie miejsce dla siebie ,dużo leżaków ba plaży i przy basenach
Dużo zieleni ,jedzenie pyszne
Bez wad
Hotel uroczy i pięknie położony, spełnił oczekiwania. Obsługa na poziomie, czystość ok, jedzenie dobre. Z atrakcji hotelowych nie miałam okazji korzystać
Lokalizacja, niska zabudowa, plaża, obsługa, czystość.
Hotel jest na 4 do 6 ) wszystko było dobrze , animacja cały dzień. Jedzenie w miarę , głodny nie będziesz . Personal super… tylko jak dostaną dollar $$$będą na rękach cię nosić . W cale bardzo dobry odpoczynek… kiedy w Polsce zimno , a tu słoneczko
Bardzo udany pobyt, rewelacyjna obsługa, pyszne jedzenie, czysto, pięknie, nienachalne propozycje rożnych atrakcji, fantastyczne masaże w SPA, najlepsze z naszych kilku pobytów w Egipcie. Z całego serca polecam biuro anex, nie znałam przed wyjazdem, ale. organizacja, troska o turystę na najwyższym poziomie. Z pewnością skorzystam i z całego serca polecam.
Duży, przepiękna zieleń utrzymana w rewelacyjnym stanie, wiele basenów, wielka plaża, leżaki do wyboru, fantastyczna obsługa wszędzie, w pokojach, w jadalni, na plaży, rewelacja! Stały nadzór menadżerski, troska o turystę na najwyższym poziomie .To był nasz najlepszy pobyt z kilku w Egipcie
Nic:)Jedynie, jeśli ktoś oczekuje rafy, to po innych miejscach, Hurgada nie ma rafy. Jednak to charakter miejsca, nie wada hotelu.
Jak wszyscy wiedzą gwiazdki Egipskie znacznie różnią się od tych Europejskich :) Jednak jak na tamtejsze standardy hotel całkiem przyjemny, obsługa miła, sprzątanie pokoju codziennie i ładnie. Należy jednak zwrócić uwagę na pokoje, gdyż część od recepcji jest stara i zaniedbana, natomiast część przy basenach i morzu odnowiona.
Bardzo miły czas w hotelu Stella. Duże, wygodne pokoje, życzliwy i pomocny personel.
Zalety: różnorodne wyżywienie, smaczne, blisko plaży dużo zieleni sklepy na terenie kompleksu animacje wieczorne
Wady zbyt mało miejsca na tarasie Brak miejsca do tańca brakowało leżaków przy basenie
Hotel zlokalizowany blisko lotniska (30 minut drogi). Dobrze usytuowany, ładna i zadbana plaża, woda piękna. Obsługa cudowna, dbają o komfort gości, pokoje sprzątane codziennie, czysto, smacznie i przyjemnie. Wszystkie posiłki świeże, smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie przez szeroki wybór dań. Świetne animacje, w pokojach dużo prywatności. Napewno tam wrócimy, najlepsze wakacje na jakich byliśmy. Biuro Anex bardzo dobrze zorganizowane, wszystko w jak najlepszym porządku.
Szeroko wybór dań. Smaczne i świeże posiłki. Ciekawe animacje. Piękna lokalizacja hotelu, czysta i zadbana plaża. Piękna rafa koralowa. Bardzo dobra obsługa hotelu.
Brak wad.
Pokój nie najnowszy nadaje się juz do remontu ale nie najgorzej wszystko działało. Piękna zieleń wszędzie
Dużo roślin przepiękna rafa przemiła obsługa dobre drinki
trochę stare pokoje
Hotel niezły ale wiele pokoi czeka na remont,te z nr od 8...nie polecam,plaża fajna,baseny też ale miejsca tam nie znajdziecie ,chyba że o 6h😁,żarcie ok,obsługa też,rafa na końcu molo mała ,trochę kolorowych rybek,wieczorne show takie sobie,choć to rzecz gustu,obsługa w recepcji dramat,natomiast Marina super osoba,jak coś załatwiać to tylko z nią,ogólnie nieźle ale już nie wroce
Hotel bardzo dobry, jedzenie bardzo smaczne, jest zarówno aqua park jak i cudowna rafa tuż przy hotelu. Dużo basenów, drineczki przy basenie. Duży obiekt, każdy znajdzie coś dla siebie.
Położenie, pokoje, jedzenie, rafa, baseny.
Ogólnie jest ok. jedzenie nie powala, ale jest zjadliwe, bar w dobrej kondycji, plaża, leżaki super, morze ekstra, powinni faktycznie trochę podgonić z remontem pokojów, ale tragedii nie ma. obsługa w porządku, ilość zieleni - wow!!
morze super kompleks basenowy ok plaża ok jedzenie ok
pokoje na 4 gwiazdki w lipcu jest ciepło :)))
Polecam hotel, czysto,miła atmosfera,jedzonko smaczne,blisko plaża.
Atmosfera domowa, personel zawsze uśmiechnięty służył radą. Czuć ciepło domowe.
Ogólna ocena hotelu dobra za wyjątkiem łazienek, które na pewno nie kwalifikują się do obowiązujacych standardów w 5 gwiazdkowych hotelach. Informacje na stronie internetowej o warunkach jakie panują w hotelu są zafałszowane.
Miła obsługa
pokoje wraz z łazienkami wymagają generalnego remontu
Hotel raczej 3*. Starają się sprzątać. Opryski przeciw komara wieczorami. Jedzenie ok. Kolacja tematyczna. Restauracja Ala kartę chińska super ( w hotelu obok) włoska słaba. Małe obłożenie, brak problemu z leżakami przy basenie. Przy morzu bardzo mało ludzi więc ogromną ilość leżaków. Może z powodu dużych odpływów. Obsługa pracuje wolno ale są.
Ma plaże. 2 strefy basenowe ( głośna i bez dzieci). Jedzenie całkiem.
Obecny standard to egipskie 3*. Wykupiony internet na terenie hotelu bardzo słaby. Jeśli chodzi o dzieci to prócz wieczornego mini disco wszystko jest w opłakanym stanie. Trampolina zerwana. Kids club w stanie jak po huraganie. Pani animator.
Hotel bardzo fajny, pokoje klimatyzowane sprzątane co dziennie, toalety czyste. Ręczniki wymieniane na życzenie. Bardzo miła obsługa, duży wybór jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie (ryby, kurczak, wołowina, owoce morza) pyszne desery. Do plaży kawałek, co 10 minut kursuje bus (za darmo) animacje dla dzieci i dorosłych. Gorąco polecam!!
Miła obsługa.
Jedzenie jest bardzo słabej jakości, dania gorące są zimne, a potrawy nie dokończone. Uwaga! Remont obiektu w ok 1/3 wielkości hotelu, a to oznacza hałasy, kurz, pył lecący do basenu i na osoby na lezakach. Nie odpoczniesz nawet w nocy, bo panowie montują rusztowania i tną kafle. Jedynie personel jest przyjazny i życzliwy. Byliśmy w tym hotelu po raz 4 i było słabiutko.
Dostępność do morza i świetnego pomostu.
Remont w szczycie sezonu. Bardzo słabe jedzenie, zimne a powinny być ciepłe, monotonne.
Jesteśmy obecnie w tym hotelu i stanowczo odradzamy przyjazd tutaj na wakacyjny wypoczynek. Pokoje które dostaliśmy stare i brudne. Do tego wszędzie remont- organizator nie wspominal o takiej sytuacji. Jeżeli macie ochotę mieć fajny urlop nie w tym hotelu.
W Tym Ośrodku byłam już dwa razy , raz w zeszłym roku w czerwcu i w tym w maju. Hotel wygodny, pokoje sprzątane regularnie, wyposażenie w standardzie. Wspaniałe i urozmaicone wyżywienie , szczególnie dania kuchni egipskiej, Posiłków więcej niż można zjeść, codziennie sezonowe świeże owoce, oraz bardzo duży wybór ciast. Plaża piaszczysta i cudowne morze. Personel bardzo uprzejmy/ Zamierzam w tym roku jeszcze raz pojechać do Stella di Mare Beach, może ud a się już koniec września. Iwona (...)
Hotel naprawde dobrze zorganizowany. Ma już swoje lata ale przechodzi odnowienie. Jedzenie to samo przez cały tydzień ale duży wybór.
Blisko morza piękna rafa bez tłoku bez stresu miła obsługa bezpieczeństwo
Toalety, ciśnienie wody w prysznicu,