Stella Beach Resort & Spa (ex Stella Di Mare Beach)

4.3

Właśnie wróciliśmy z mężem z tego hotelu. To nasz 5 pobyt w Egipcie i mimo tego,że bywaliśmy w lepszych hotelach, ten pozostawił po sobie bardzo dobre wrażenie. Mąż ma nie co inne wymagania, ja jestem oczarowana,pewnie tam wrócę. Spokojne, położenie hotelu gwarantuje cudowny wypoczynek. Baseny naprawdę czyste i rozległe. Bar przy plaży sympatyczny z widokiem na molo. Zatoka Makadi urzekająca i możliwość spacerowania jej brzegiem to duży plus dla hotelu. Pierwszy raz lecieliśmy z Wezyrem i myślę ,że nie ostatni;-)

Pobyt w marcu 2011, polecam, bardzo mało polaków, głównie anglicy, niemcy i czesi. Ponieważ obłożenie w hotelach jest bardzo niskie nie ma sensu dopłacać do pokoju, i tak dostanie się fajny. Spokój i kultura, polecam też dla singielek, którym chodzi i spokój i wypoczynek bez zaczepiania :)

To naprawdę przyzwoity hotel bez \"polaczków\" i to jest wielki plus. Minusem jest biuro które organizuje wycieczki( niestety jedynie wezyr ma ten hotel). Zostalismy oszukani - opózniono nam praktycznie o dobe wylot z polski a potem na miejscu przyśpieszono wylot o 23 godziny. W sumie z siedmiu pełnych dni które figurowały w ofercie zostało 5 a nawet odliczając podróż to 4 pełne dni pobytu. Mysle ze to jest zwykła praktyka Wezyra- w ofercie jest inna długosc pobytu ( by ludzie kupowali) a potem ja maksymalnie skracaja i pewnie płaca hotelowi odpowiednio mniej.

Bardzo przyzwoity hotel,przestronny i rozległy ,dużo zieleni i kwiatów, z jednej storony błękitna zatoka , a dookoła piach i pustynia,czysciutki,kilka basenów z ciepłą i zimną wodą,plaża hotelowa codziennie sprzątana , bez problemu z leżakami, parasolami{free},ręczniki plażowe przy basenach i na plaży, bary OK!!! , Polecam amatorom nurkowania klub \"PIANO\"- wiarygodny i dobra cena ,w hotelu bardzo mało polaków i dlatego brak problemów , dominują skandynawowie, anglicy,rosjanie i włosi. Garkuchnia urozmaicona, posiłki nawet dla wybrednych.Na tygodniowy pobyt super miejsce.

bylismy w tym hotelu od 27czerwac na tydzien czasu.jestem nim zaczarowana i napewno tam wroce.pokoje czyste,lazienki tez.w tv polska viva,sejf,woda w lodowce,minibar platny, ale malo.obluga super.nie ma natretow,wszyscy sa grzeczni,nie znaczy nie.malo polakow,duzo francuzow,pelna kulturka.ogolnie hotel spokojny nie na mlodziencze \'włajaże\' ale godny polecenia,mimo ze mamy po 23lata.z mila checia odpowiem na wszelkie pytania.

Kod hotelu HOT19096
Nazwa  Stella Beach Resort & Spa (ex Stella Di Mare Beach)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Makadi Bay
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, tenis

Położony w malowniczym ogrodzie w rejonie Makadi Bay, około 30 km od lotniska w Hurghadzie.

Hotel leży w pierwszej linii brzegowej, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży z rafą koralową.

Pobyt w hotelu urozmaicają dzienne i wieczorne animacje oraz liczne atrakcje.

Dla dzieci: mini club, plac zabaw, zjeżdżalnie w hotelu Stella Makadi Garden, menu i krzesełka w restauracji.

4.3

Wyświetlono 167 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Agata i Darek

patka

Pobyt - Maj 2010

olaola

Pobyt - Maj 2010

Hotel ładny,rozległy,pokoje ok ale łazienki beznadziejne,na pewno nie na pięć gwiazdek.Jedzenie dobre ale wydzielane,nawet za makaronem trzeba stać,ale codziennie coś innego,ciasta słabe,a te co bardzo dobre nie pojawiały się po raz drugi.Moim zdaniem bardzo szysto.Talerze,stoliki sztućce,bez zarzutu.Przy basenie dość miły bar,tak samo przy plaży.Plaża super, choć odpływa;)Rafa doskonała,wielka jak na przyhotelową.Nie brak leżaków, parasoli.Wiatr od morza łagodzi temperaturę.Animacje zabawne, ale bardzo wulgarne,temat przewodni to wódka,przemoc domowa,seks i zdrady.Raczej nie dla dzieci.Najlepiej wspominam Taniec Derwiszów, rewelacja, szkoda że tylko raz.Obsługa miła.Generalnie Polecam

Greg

Pobyt - Kwiecień 2010

Stella Makadi jest przyzwoitym hotelem. Pokoje są atrakcyjne, choć mało przestronne - zwłaszcza gdy dojdzie dostawka.. Jakość sprzątania średnia. Plaża jest czysta i bardzo obszerna. Rafa powyżej średniej, ale widziałem już lepsze na snorkelling. Aby cos zobaczyć z końca pomostu należy płynąć 200 m w prawo wzdłuż krawędzi płycizny. Jedzonko - bardzo średnio – kucharze dalecy od prób dogodzenia gościom - raczej powierzono im misje nakarmienia ich. Potrawy bardzo niewyszukane, dluga kolejka po pizze. Desery - bardzo słabe. Wiekszość przypominała ciasta, które nigdy nie schodzą na weselu. Baseny są ok, ale pod koniec pobytu zrobiło się brudnawo. Obsługa jak wszędzie i sympatyczni i gburowaci. Łasi i niewrażliwi na napiwki.

Stella Beach Resort & Spa (ex Stella Di Mare Beach)