Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Położony w malowniczym ogrodzie w rejonie Makadi Bay, około 30 km od lotniska w Hurghadzie.
Hotel leży w pierwszej linii brzegowej, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży z rafą koralową.
Pobyt w hotelu urozmaicają dzienne i wieczorne animacje oraz liczne atrakcje.
Dla dzieci: mini club, plac zabaw, zjeżdżalnie w hotelu Stella Makadi Garden, menu i krzesełka w restauracji.
Był to mój trzeci pobyt w Egipcie....jestem bardzo zadowolona z położenia hotelu ...czystości wspaniałego jedzenia oraz doskonałej obsługi. Na pewno tam wrócę...Jedyną wada były uszkodzone kontakty.....natomiast wszystko inne super. Wspaniali animatorzy dzięki którym nie można się nudzić... Hotel polecam w 100 procentach....
Położenie oraz czystość i obsługa hotelowa
żadnych
Przebywałem tam w marcu 18 r. Hotel ogólnie dobry , obsługa starająca się dbać o czystość , ale kompleks wymaga remontu -w pokój w którym mieszkałem unosił się zapach stęchlizny -grzyb na zewnątrz z wilgoci kruszył się tynk. Jedzenie uważam ,że było bardzo dobre i urozmaicone , posiadają dobrych kucharzy i cukiernika i codziennie były 3 różne torty, a słodyczy do wyboru. Rezydent i obsługa w j.polskim poprawna . Organizator wycieczki całodniowej ( grobowce faraonów) nie zapewnia właściwego prowiantu i wyżywienia. Należy być przygotowanym na wyjazd o godz.5 a powrót o 22 -(suchy prowiant to 1 butelka wody i 2 bułeczki wielkości piłki tenisowej , oraz owoc 1- pomarańcze).Pilot wycieczki zapewniał że na wszystkich czeka kolacja - należy o tym zapomnieć. Wylot miałem z Wrocławia i teoretycznie 2 dni w plecy. Na tym zarabiają biura , gdyż warszawa odlot miała tak dostosowany, że przebywali 8 dni . Ale ogólnie było dobrze i na pewno jeszcze raz pojadę , ale nie przez to biuro ..........
blisko morza,dla osób starszych ok.Miła obsługa w całym hotelu
stara armatura w łazience i pokoju ciągle nieodbierający wodę prysznic i zepsute oświetlenie pokoju. bardzo głośna klimatyzacja.
Był to mój 7 pobyt w tym właśnie hotelu i dodam ze już zarezerwowałem pobyt na maj br. Wcześnie pisałem bardziej szczegółowe opinie a tym razem dodam tylko : sugeruję pobyt 11 dni i więcej . To co mówią rezydenci ( podczas transferu do hotelu ) o zakupach wycieczek TYLKO w BP Polskich bo w egipskich lub innych to nas oszukają , otrują a w ogóle to posiekają i pożrą to taka sama prawda jaką sączy nam reżimowa obecna TVP. Te wycieczki są DWA razy droższe ! Polecam przed wyjazdem zapoznać się z opiniami w internecie i tam znaleźć BP z wycieczkami po Egipcie! Oraz - wkurza mnie to że , ( to już 5 -ty raz ) w drodze powrotnej na lotnisko - jesteśmy ciągani ( niby to w naszym interesie - tak twierdzą prowadzący transfer z np.Wezyra) do podobno największego sklepu ze słodyczami w Hurgadzie i że tam właśnie doznamy krainy szczęśliwości przy zakupie najtańszych słodyczy Egiptu. Bzdura na resorach! ani nie najtańsze , ani nie najwększy sklep a efekt to ...
same zalety
trochszkę słabowate wi fi - te bezpłatne
Spędziłam z mężem 10 cudownych dni w tym hotelu. W Egipcie był to nasz 11 pobyt, więc mam porównanie z innymi hotelami. Położenie hotelu w pięknej zatoce Makadi. Rafa dostępna z pomostu, byłam mile zaskoczona, że naprawdę jest na co popatrzeć, może nie aż taka jak Marsa Alam, ale rybek dużo i jeszcze sporo kolorowej rafy. Pokój może nie powala, ale niczego mi nie brakowało, codziennie czysta pościel, mięciutkie białe ręczniki, balkon z widokiem na morze. Kilka basenów, dwa podgrzewane z barami. jeden z nich dla tych co szukają spokoju, przy drugim muzyka i animacje. Teren rozległy, dużo zieleni i oświetlonych wieczorem alejek, jest gdzie pospacerować. Posiłki chyba najlepsze ze wszystkich hoteli w jakich byliśmy. Wybór dań niesamowity, obsługa w restauracjach na najwyższym poziomie. W opcji all dostępne są raz na pobyt restauracje libańska, włoska, indyjska. Byliśmy w libańskiej, cudowna atmosfera i przepyszne jedzenie. Wisienką na torcie tego hotelu jest zespół animatorów. Coś niesamowitego, wspaniali, profesjonalni młodzi ludzie. Bardzo zaangażowani, każdego potrafią rozbawić. Cały dzień wiele zajęć: joga, aerobik, siatkówka, piłka nożna, aqua aerobik, nauka tańca brzucha, salsa, zumba. Wieczorem animacje dla dzieci, a później dla dorosłych. Bawią się wszyscy młodzi i starsi. Wielkie podziękowania dla animatorów, tak trzymać ! Jedyną wadą hotelu jest jakość alkoholu w opcji all. Wiem, nie można się spodziewać, że będą one takie jak u nas, ale mam porównanie do innych hoteli w Egipcie. Generalnie hotel polecam wszystkim młodym i starszym REWELACJA !
Piękna zatoka z dostępną rafą, posiłki, zespół animatorów, rozległy, pięknie utrzymany teren
Jedyna rzecz, do której można się przyczepić to alkohole w opcji all.
Bylismy w tym hotelu w lutym. Najwiekszym rozczarowaniem byl pokoj i lazienka - moze i czysta, ale w slabym stanie, zaniedbana, odpadajace kafelki, brak estetyki - w Polsce standard 2-gwiazdkowy. Pokoj w lepszym stanie ale do wygladu ze zdjec mu daleko - idzie się przyzwyczaic w koncu nie spedza sie tam wyjazdu. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, bardzo mila obsluga. Hotel zdecydowanie dla starszych, wrecz sanatorium - sami starsi Niemcy, dla nas akurat to zaleta, ze nie bylo biegajacych bachorow. Piekna rafa koralowa, polozona tuz przy hotelu. Sam teren hotelu wypielegnowany i przyjemny. Generalnie hotel bardziej 4* niz 5*, ale wrocilismy zadowoleni.
-cisza,spokoj -blisko morza i rafy -malo polakow -dobre jedzenie -mila obsluga -zadbany i wypielegnowany teren hotelu -podgrzewany basen - fajne sklepy i mili sprzedawcy
- w pokoju nie dzialaly kontakty a w lazience nie bylo ich w ogole - zaniedbana lazienka i pokoj - brak wifi , bezplatne wifi dziala tak jakby nie dzialalo - marne animacje - nagabywacze na wycieczki etc, dzien w dzien
Spędziłem piękne 7 dni z małżonką na snurkowaniu i podglądaniu morskiego zycia zwiedzaniu i zabawie podczas wycieczek .Polecam wycieczkę do Kairu oraz "Saharę" podczas której w programie jest wjazd na pustynie ,zobaczenie Fatamorgany, zwiedzenie wioski beduińskiej a następnie prze. jazd po pustyni quadami o buggi ( super zabawa) .Wieczorem kolacja i pokazy tańca .
Położony bezpośrednio przy plaży . Piękna rafa.
To mój 6 raz w Egipcie. Warunki w hotelu były zgodne z ofertą. Restauracje na bardzo dobrym poziomie. Wyżywienie urozmaicone i smaczne. Pokoje i łazienki przyzwoite ,, jak to w Egipcie" ale czyste i w porządku. Baseny i wodne bary super i wystarczające jak na moje potrzeby, bez zjeżdżalni w basenach. Baseny podzielone na strefy relaksu i zabawy z muzyką to dobre rozwiązanie. Stella Garden jest nieczynnym hotelem ale zjeżdżalnie są do dyspozycji gości Stella Resort (nie wiem na jakim są poziomie). Największą zaletą jest położenie hotelu tuż przy plaży z rafą. Dla mnie to najważniejszy motyw wyboru obiektu w Egipcie. Rafa nie jest oszałamiająca jak w Marsa Alam ale piękne rafy można też zobaczyć w Makadi Bay po drugiej stronie tej samej zatoki gdzie swobodnie też można było spacerować nadmorską promenadą usłaną palmami i roślinnością łączącą hotele dla mnie była to zaleta. Z tego powodu następnym razem wybiorę hotel po drugiej stronie zatoki a byłam tam już 2 razy. Podobnie rafa trochę mnie rozczarowała trzeba bardzo daleko odpłynąć od pomostu aby zobaczyć coś ciekawego (przy pomoście rafa jest skromna). Ja pływałam bez problemu daleko ale nie jest to bezpieczne ze względu na prądy w morzu oraz pływające statki. Pomost ułatwiający snorkeling jest długi i wygodny. Plaża jest piaszczysta, ładna ale odpływy są znaczne, dno skaliste. Obsługa w hotelu jest bardzo sympatyczna,zapracowana i kontrolowana przez managerów co sprawia, że mamy do czynienia z profesjonalnym zespołem. Ogólnie hotel polecam parom na spokojny romantyczny pobyt, seniorom, rodzinom z małymi dziećmi. Animatorzy są bardzo zaangażowani w dostarczanie rozrywki gościom. Szczerze podziwiałam ich pracę. Wieczorem zawsze była muzyka,tańce, występy regionalne, animacje dla dzieci i dorosłych. W dzień gry, zabawy i uśmiech. Pracownicy hotelu bardzo się starali aby wszystko było na najwyższym poziomie i myślę, że Goście nie mieli powodów do narzekania. Hotel też jest bardzo czysty. Nieustannie sprzątają teren, ogrodnicy pielęgnują ogród itd. Mój pobyt był bardzo udany.
położenie w zatoce Makadi Bay, plaża z rafą przy samym hotelu, bardzo dobre wyżywienie, kameralność, fajne baseny, sympatyczna obsługa, zadbany, ładny ogród, czysto, aktywni animatorzy, wieczorne atrakcje
brak wad, wszystko zgodnie z ofertą, znaczne odpływy mogą trochę rozczarować, do pięknej rafy trzeba dość sporo odpłynąć od pomostu
W hotelu przebywałem we wrześniu 2017r, Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel, Jedna wada, to pokoje, troszkę zaniedbane, chociaż codziennie sprzątane i codziennie wymieniana czysta pościel i ręczniki. Bardzo dużo fajnych basenów, bardzo zadbana zieleń wokół trawników, Molo, przy którym można snurkować i oglądać rafę. Jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane, myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dużo zajęć sportowych w ciągu dnia do wyboru. Mili animatorzy.
Dobre jedzenie, bardzo ładne, duże baseny, ładna zadbana zieleń, dostęp do rafy, Animacje
pokoje
Jeśli mogę to polecam każdemu naprawdę pierwsza liga i hotel , posiłki ale także wieczorne animacje. Drinki normalne nie rozcieńczane
Hotel naprawde pierwsza klasa, super położenie, posiłki jednym słowem bajka,wracam tam na 100%
to mój piąty pobyt i ... wracam tam w listopadzie .Tyle i tylko tyle
same zalety
juz wiele razy pisałem i ............nic się nie zmieniło OK!!!!!!!!!!!
Duży , czysty , wiele basenów , świetna rafa koralowa, jedzenie ,super atmosfera
Był to mój 4 pobyt w Egipcie i mam ogromną nadzieję, że nie ostatni. Od samego początku do końca REWELACJA !!! Zostaliśmy powitani kolorowymi drinkami (bezalkoholowymi, tak więc dzieciaki też się załapały). Poproszono nas o zostawienie bagażu i udanie się do restauracji na obiad. Jedzenie po prostu przepyszne, urozmaicane na milion sposobów każdego dnia. Potem Pan z obsługi pokazał nam gdzie co jest na terenie resortu a następnie zaprowadził do pokoju. Od razu w drzwiach zapytał czy pokój nam się podoba (chcieliśmy koniecznie pokoje obok siebie, połączone drzwiami), czy chcemy może wymienić na inny itp. Pokoje duże, czyste, z przepięknym widokiem z balkonu. Pomost wręcz cudowny. Istna bajka. Grupa animacyjna "do tańca i do różańca". Obsługa nienachalna. W dzień odlotu dostaliśmy prowiant na drogę (w ilości takiej, że pewnie z tydzień byśmy przeżyli) :) Także pobyt wręcz bajkowy. Gorąco Polecam :)
Hotel z ładną rafą. Komfortowy jak na Egipt. Lot Air Cairo z ciepłym obiadem w obie strony-brawo. Pobyt udany.
Kuchnia b.dobra ,rafa, animacje, widoki, czystość
Niby cola ,fanta.Komary
Opinię o tym hotelu wyraziłem wcześniej i .. w całej rozciągłości podtrzymuję .Fakt że, byłem tam czwarty raz z rzędu i jadę w maju 2018 ponownie - mówią ( tak sądzę ) same za siebie . Dodam że, liczyłem się z pewnym spadkiem poziomu usług z uwagi na 30 % obłożenie -pomyliłem sie POZYTYWNIE , Było ok tyle i tylko tyle.
Same zalety a zwłaszcza docenienie tzw. klienta stałego ( byłem tam 4 raz) poprzez status VIP ( mini bar , WiFI i 2 h spa za darmo + narzucająca się obsługa , oczekujący stolik itp.) POLECAM
Hotel czasy świetności ma raczej za sobą. Jechaliśmy bardzo pozytywnie nastawieni, jednak wiele rzeczy nie sprostało naszym oczekiwaniom. Jedzenie w porządku, jednak czegoś tam brakowało... Przykre było skandaliczne zachowanie egipskich nacji, na co obsługa w ogóle nie zwracała uwagi (mimo naszych próśb). Duża część obsługi zachowywała się, jakby pracowała tam za karę. Było to przykre. Plusem to, że pokoje sprzątane codziennie, są duże i przestronne. Świetny jest też pomost, z którego można oglądać snurkując wspaniałą rafę. Podsumowując: hotel na średnim poziomie, na pewno nie jest to hotel 5* nawet w standardzie arabskim. Lata świetności ma za sobą i wymaga odświeżenia. Obsługa naprawdę powinna być bardziej uśmiechnięta i otwarta - tego szczególnie tam brakuje. Dobrze, że Sayed (barman w barze, w basenie) nadrobił za innych. Za to mu dziękujemy. Nie jest to miejsce, do którego chcemy wrócić. A szkoda... Spędziliśmy w tym obiekcie dwa tygodnie, więc naprawdę mieliśmy czas na poznanie i zobaczenie wszystkiego, więc opinia jest jak najbardziej szczera i prawdziwa. A i jeszcze jedna, ważna sprawa - na 10 Polaków przebywających w tym czasie w hotelu, 8 osób miało różne problemy gastryczne (biegunka, bóle brzucha, bóle żołądka) i to nieraz. Więc to też daje do myślenia. Pierwszy raz nas spotkało, że takie problemy mieliśmy po kilka razy podczas pobytu. Nie było to miłe. Wystawiając ocenę końcówą 4.0- / 6.0 - średnio.
blisko plaży, dość duże pokoje, bezpłatny sejf, pomost wychodzący w morze, rafa przy pomoście
niemiła obsługa w większości miejsc, płatne WiFi, hotel w wielu miejscach wymaga odświeżenia
Nigdy więcej z Wezyrem . Obsługa recepcji nie uprzejma .Pokoje inne niż zamówione
Posiłki
Obsługa w recepcji oraz pokoje
Hotel w egipskim stylu. Duży, zielony teren. Pokoje czyste i przestronne. Stylowe meble w pokojach. Na plaży raz w tygodniu kolacja z show. Polskie animacje. Beduiński namiot na plaży, gdzie są wypiekane placki/chlebek. Plaża piaszczysto-żwirkowa z rafą koralową i łagodnym zejściem do morza. Molo do rafy. Szkoła nurkowania. Zaraz obok jest hotel Stella Makadi Garden, ale zamknięty. Udogodnienia dla stałych klientów ( minibar w cenie, wi-fi w cenie, późniejsze wykwaterowanie itd. ). Polecam dla rodzin z dziećmi i osób aktywnych.
Wyremontowana restauracja; kącik dla dzieci ze specjalnym menu; specjalne diety; duży basen podgrzewany zimą; bezpłatny sejf; kapcie w pokoju
wi-fi wszędzie płatne
Byliśmy na początku lipca w hotelu Stella,było średnio( poprzednio Albatros Palace-super),w pokojach było czysto,jedzenie czasem smaczne,a czasem śmierdzące ryby,talerze niedomyte,mało owoców(albo niektórzy za dużo ich marnowali),kelnerzy miotali się między stolikami,kawa tylko z automatu(często lała się tylko woda),wieczorem oprócz animacji nic się nie dzieje,parę sklepików z pamiątkami,coś do jedzenia,odzież,jak ktoś nie umie pływać ma problem z dostępem do morza,trzeba było iść daleko ,żeby zanurzyć się w brudnej wodzie,rano(ok 7)spacerowaliśmy po pomoście-można było zobaczyć płaszczki,kolorowe rybki,po odpływie lepiej widoczna rafa z koralowcami,miejsca przy basenie trzeba było wcześnie zajmować,barmani udawali,że cię nie widzą,gdy ramadan się skończył jedzenie było smaczniejsze(imprezowali 3 dni całymi rodzinami,przy basenie zostawiając po sobie śmietnik),restauracja ala karte (byliśmy we włoskiej-to porażka ),w trakcie wyszliśmy ,żeby coś zjeść w restauracji ogólnej,bo bylibyśmy głodni(żeby się zapisać trzeba stać po śniadaniu w kolejce ok.godziny),wieczorem nie było miejsc,żeby usiąść z drinkiem,czy piwem,dyskoteka na plaży w pianie za opłatą,do wynajęcia kłady,konie oraz wielbłądy,byliśmy na wycieczce w Luxorze(bardzo męczące chodzenie w taki upał) oraz w hotelu Garden,gdzie moim zdaniem warunki były jeszcze gorsze(fajny basen z falą),ogólnie można przeżyć(znajomi się pochorowali),ale nie wrócę,chociaż nie jestem bardzo wymagająca
Hotel położony blisko plaży,baseny ,pomost z częściową rafą
W sezonie nie nadążali z obsługą w restauracji,talerze i szklanki były brudne,automaty do kawy ciągle się psuły,wieczorem po kolacji odbywały się animacje,ale nie było miejsca ,żeby usiąść,kolejki po napoje,w barze przy basenie barmani byli nieuprzejmi,na plaży brakowało kubków do piwa,a jedzenie było niesmaczne ,w lipcu morze odpływa do połowy pomostu i wraca po południu
Słaba jakość obsługi .bardzo leniwy barman Hady który słabo obsługiwał ludzi wiecznie nic mu się nie chciało. Proponuje omijać bar gdzies pracuje Hady
Ładna rafa . Czysty .
Słaba jakość obsługi
Hotel zadbany Baseny ok . Bardzo slaba obsluga szczególnie barman H... ktory bardzo nieladnie odnosil sie do klientow i namawial na kupno alkoholu ktory proponowal po10 $ .
Zadbany Czysty obiekt
Obsluga na bardzo niskim poziomie