Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami
Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami
Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy
Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami
Urlop z Biurem Podróży Marco uważam za jeden z najlepszych w życiu. Pierwsze zaskoczenie właściciel biura Pan Marek, który osobiście żegna wyruszających na wakacje turystów i wita ich po powrocie do kraju. Profesjonalni piloci i kierowcy. Hotel Sunny Day Club – czysty, miła uśmiechnięta obsługa, dobre jedzenie przygotowywane ze świeżych produktów. I na koniec Pani Kasia – rezydent osoba pomocna, uśmiechnięta i życzliwa. Polecam wakacje z Biurem Podróży Marco. Za rok kolejny urlop z Marco – tym razem Grecja lub Czarnogóra.
Śniadanie: jeżeli jesteś bardzo głodny to zjesz, my kupowaliśmy wędliny i ser w pobliskim sklepie. Tego z hotelu nie dało się jeść. Kiełbasy odsmażane z przed kilku dni, jajecznica wiecznie zimna a na dodatek słodka. Wszystkie produkty marki ARO (ketchup, dżem, ser). Warzywa (tylko pomidor i ogórek) oraz owoce (tylko arbuz) podawane z pleśnią! Boczek do jajecznicy raczej gotowany niż smażony. Generalnie tragedia.
Zjeżdżalnie.
Zaniedbane pokoje, wnętrza z lat 90. Firany, zasłony brudne - nie prane chyba ze dwa lata Łazienka - odpowietrzenie kanalizacji w środku pomieszczenia a więc ciągły smród. Zasłona od prysznica nie wymieniana wiele lat - strach dotknąć. Toaleta - bez kentarza
Polecam serdecznie bardzo miłe panie które sprzątają bardzo pomocne barmani i barmanki super bardzo fajny hotel czysty
Pobieranie opłat za szuszarke do wlosow
Pobyt udany. Sam hotel sprzątany codziennie. Wymieniane ręczniki. Przywitała nas piękna pogoda. Więc tylko spaliśmy w hotelu
Smaczne śniadania. Polecam