Nie polecam hotelu. Zła lokalizacja, bardzo zimna woda w basenach i nie zbyt czysto.
Hotel duży ale nie ma tłoku. Plaża piękna, czysta, nie ma parawanów ;-)) ale na basenach Janusze rano rzucają ręczniki dla rezerwacji leżaków. Bardzo dużo Polaków. Ceny pamiątek tańsze niż u nas. Jedzenie urozmaicone dużo grillowanych potraw. My byliśmy z dwulatką, której podobał się najbardziej plac zabaw i figlo klub. Większe dzieci mają więcej atrakcji. Jedyny minus to nie mogliśmy doprosić się o łazienkę z wanną ze względu na małe dziecko ale panie w recepcji uparcie twierdziły że wszystkie pokoje są z prysznicami (a nie są wiemy to od innych Polaków). W końcu kupiliśmy mały basenik w sklepiku hotelowym i daliśmy sobie spokój.
Dużo atrakcji dla dzieci, Urozmaicone jedzenie
Zawsze można na coś ponarzekać ale po co;-)
Hotel ok, jedzenie bardzo dobre codziennie praktycznie co innego inna tematyka dań napewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Posiada własną plażę z leżakami i barem dla wczasowiczów hotelu.
Bardzo dużo rodzin z malutkimi dziećmi co dla osób ze starszymi może być męczące jeśli ktoś chce odpocząć a tu ciągle płacz i wrzask
Hotel przede wszystkim dla rodzin z dziećmi. Położony na uboczu ale kursuje bus hotelowy za ok. 2zł do pobliskiej małej miejscowości Obzor.
- smaczne i zróżnicowane posiłki - duże, komfortowe pokoje (był nawet piekarnik i pralka) - 5 minut do plaży - kilka basenów
- niepodgrzewane baseny - animacje tylko do końca sierpnia
Pokoje duże, czyste, jedzenie super pyszne, obsługa miła, animacje trochę słabe ale polska animatorka Ida super dziewczyna, baseny czyste, biuro Rainbow bez zarzutów w sumie nic dodać nic ująć :))) Polecam 100% pomimo tego w Bułgarii byliśmy pierwszy raz
brak barku na plaży
Apartament z dwoma pokojami i dwiema łazienkami - miłe zaskoczenie. Fajny klimat hotelu, pięknie urządzony. Obsługa sprawiała wrażenie jakby bała się gości. W restauracji często zabierają talerz zanim zdążysz zjeść. Zestaw kosmetyków (szampon, odżywka, żel pod prysznic) dostaje się raz na cały pobyt. Animacje i animatorzy najbardziej zawiedli. Aqua aerobik w wykonaniu animatorki ograniczał się do delikatnych ruchów ramion, zumba też kiepska. Na tle innych hoteli wypadają najgorzej. Bardzo dużo dzieci, parom raczej proponuję wybrać coś innego. Ogólnie polecam, poza animacjami można na prawdę miło spędzić czas :)
Piękne apartamenty.
Animacje i animatorzy - nie potrafili zachęcić gości do wspólnej zabawy, brak energii. Na stołach w restauracji było dość brudno.