Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Przy hotelu piaszczysto-żwirkowa plaża o długości ok. 250 m.
Dla dzieci: brodzik, animacje i zajęcia w mini klubie (dla dzieci w wieku 4-12 lat), plac zabaw.
Przepiękne, zabytkowe Lindos oddalone o ok. 7 km od hotelu.
Położony w spokojnej okolicy, w otoczeniu niesamowitych widoków.
Bardzo wysoko oceniam hotel oraz cały pobyt. Spełniał w 100% moje oczekiwania. Często wracam do wspomnień , oraz polecam w całą pewnością znajomym Hotel Sunrise.
lokalizacja, wielkość hotelu, odległość od morza , obsługa
Swój pobyt oceniam w samym hotelu dobrze, pokoje czyste przestronne. Lecz przestrzegam przed oferta alla carte. Nie warto korzystać z tej opcji. Dostajemy do jedzenia w sumie to co w głównej restauracji hotelowej. Zamówiłem dodatkowo dwa dania płatne aby spróbować innej kuchni. Dania były niesmaczne, polędwica sucha, dretwa, twarda i słona. Krewetki daleko od ideału, a powiedziałbym że poniżej standardu restauracyjnego. Dodatkowo gość all-inclusive jest obciążany nawet kosztem butelki wody 2 euro. Więc odradzam wszystkim korzystania z tego, to jest ewidentne naciąganie turystów chcących spróbować czegoś nowego. Lepiej te pieniądze wydać w tawernie w miasteczkach które zaoferują o wiele lepsze jedzenie i wyższy standard.
Lokalizacja, świetne połączenia z Rodos, Lindos itp.
Chec naciągnięcia turystow i gości all inclusive na dodatkowe koszty. Przykład restauracja alla carte(fatalne jedzenie za które się dodatkowo płaci), bar przy plaży oraz płatne leżaki nad morzem.
Hotel przyjemny, pokoje sprzątane na życzenie gościa. W prysznicu problem z odpływem.
Hotel położony w pięknym miejscu z dała od ludzi. Cisza i spokój. Dla ludzi którzy lubią wyjść wieczorem to niestety do najbliższego miasta trzeba pojechać autobusem .
Brak leżaków za które trzeba było na dodatek płacić. Przy hotelu darmowe , ale rano pobudka żeby je zająć.
Hotel bardzo przyjemny, fantastycznie położony. Co wieczór jakieś atrakcje były np. muzyka na żywo, wieczór grecki. Jedzenie przepyszne. Między posiłkami była serwowana min. pizza, była to najlepsza pizza jaką do tej pory jadłam . Obsługa bardzo miła i pomocna.
Położenie, jedzenie i ogólnie fantastyczne miejsce.
Wg. mnie brak.
Bardzo pozytywnie. Mieliśmy pokój tuż przy plaży. Polecam!
Infrastruktura, plaża przy hotelu, baseny.
Mało się działo wieczorami. Brak .
Położenie bardzo dobre w zatoczce hotelowej przy małej plaży piaszczystej (niestety pełnej petów porozrzucanych przez palaczy!)z leżakami i parasolami (nie zdażyło się nam, aby po śniadaniu nie było nic wolnego ).Leżaki niestety brudne (bez ręcznika raczej nie do położenia)wieczorem tylko ustawiane ,ale nigdy nie wytrzepane ani zamiecione.Za pożyczenie parasola i dwóch leżaków płatność 10 euro(przy paragonie "bon" na 1 drinka z karty do wykorzystania w tym samym dniu).Bar przy plaży płatny: drinki w miarę OK,w barze bezpłatnym al inclusive bardzo słabe.Pokoje w budynku z recepcją o bardzo niskim standardzie (wręcz straszą!),łazienka koszmarna(armatura w opłakanym stanie,sanitariaty stare i zużyte,ściany w ubytkami,sufit- rodzaj sidingu, lodówka stara, zardzewiała i cieknąca.Sprzątanie pokoju zostawia wiele do życzenia (nie codzienne w naszym pokoju,oberwane zasłony od początku pobytu.Jedzenie bez zastrzeżeń.Animatorki z Polski bardzo sympatyczne . Odnośnie atrakcji poza hotelem...miasteczko Pefkos (pomarańczowy autobus zatrzymuje się na przystanku przed hotelem)lub można sobie zrobić krótki spacer jak jest chłodniej,jednak droga to czasem chodnik ,pobocze lub nawet jego brak.Warto pojechać do Lindos (też autobus )zobaczyć wzgórze zamkowe Akropol lub pochodzić w labiryncie wąskich uliczek ze sklepikami i tawernami.
Położenie hotelu
Pokoje i łazienki w bardzo złym stanie.
Wspaniałe miejsce do wypoczynku. Pyszne jedzenie, wspaniała , miła Grecka obsługa hotelowej restauracji oraz barach rozlokowana na ternie hotelu Sunrise. Na uwagę zasługują przemiłe Panie animatorki ( Polki) roztaczające swym urokiem osobistym dzieci oraz dorosłą cześć wypoczywających w hotelu obdarzające swym uroczym uśmiechem gości niezależnie od wieku. Opieka oraz zabawy jakie proponują pozwalają rodzicom wypoczywającym ze swoimi pociechami na oderwanie się od obowiązków rodzicielskich. Kreatywność Pań jest nieograniczona, organizacja relaksacyjnych oraz wodnych zabaw ruchowych dla dorosłych to jedna z wielu cech aktywności przemiłych Pań.
Urokliwa lokalizacja, wspaniała plaża, baza basenów z częścią wyłącznie dla dorosłych. Bogata różnorodna gama dań polecanych przez restaurację hotelowa uzupełniona wspaniałą obsługą.
Brak .
Ten Hotel to mój ideał :) w 100% spełnił moje oczekiwania. Jedzenie pyszne, dogodne położenie, miła obsługa. Polecam .
lokalizacja
Super hotel polecam każdemu odwiedzić to miejsce malownicze krajobrazy i ludzie spoko pomoc zawsze na miejscu
Super obsługa super miejsca
Brak wad
Pokoje i wyżywienie OK. Skandalemjest pobieranie opłaty za korzystanie z lezaków i parasola na plazy hotelowej, a także na dodatkowej, rzekomo niehotelowej plazy (zły stan lezaków i parasoli tamze).Niewielki basen z małą liczba lezaków, ciagle głosna muzyka. program rozrykowy wieczorem OK.
zatokazpiaszczystym dnem
mały basen, ciągle głośna muzyka
nie polecam hotel brudny i nie tego oczekiwałam bar przy basenie ubogi owoce tylko w godzinach otwarcia restauracji kawa bardzo słaba tylko można pochwalić picera który był zawsze punktualny ale nic poza tym
słonce bliskość plaży
hotel zaniedbany ,pokoje do remontu nie przyjemne zapachy ,restauracja brudna fotele w restauracji tak brudne że nawet siadać się nie chciało jeżeli nie mają na wypranie tapicerki to niech schowają w dobie pandemi to nie do przyjęcia .
Dobry hotel. Czysto, miła atmosfera, dobra obsługa, smaczne jedzenie, udogodnienia dla dzieci. Jedynym drobnym mankamentem były odgłosy z pobliskiej drogi, po zmianie pokoju- było bez zarzutu. Polecam!!!
Hotel zrobił na Mnie ogromne wrażenie . Poleciłabym każdemu bez względu na wiek. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić . Jedyny minusik to spory kawałek do miasteczka Pefkos ok. 25 min pieszo drogą niezbyt bezpieczną.
Jedzenie przepyszne, obsługa w hotelu przemiła, hotel czyściutki , piękna zieleń w ogrodzie hotelowym , bar przy basenie czynny do późnych godzin nocnych, basen fajny chodź nie za duży , osobny brodzik dla dzieci
plaża czyściutka i przede wszystkim piękny widok
nasz rezydent z kolei Michał P. z biura grecos holiday był pierwsza klasa, każdemu bym takiego rezydenta życzyła
Hotel mogę polecić, to więcej niż 3,5 gwiazdki /zwłaszcza w Grecji/. Bardzo sympatyczna i uczynna rezydentka.
Jedyne co mi przeszkadzało, to głośno chodząca klimatyzacja/centralna/ i za głośna muzyka dochodząca z baru do póżnych godzin nocnych /na szczęście nie codziennie/.
Hotel mogę polecić, to więcej niż 3,5 gwiazdki /zwłaszcza w Grecji/. Bardzo sympatyczna i uczynna rezydentka p.Dominika
Nie polecam osobom w średnim wieku. Bardzo hałaśliwe miejsce z powodu dużej ilości malutkich dzieci.Za małe miejsce na taką ilość gości-jeden mały basen i plaża z płatnymi leżakami.Wszystko począwszy od jedzenia rozrywki zrobione pod Francuzów / Niemców.Brak programów w TV w języku polskim lub angielskim.
Poprzednie opinie mocno przesadzone.Nie polecam dla osób w średnim wieku szukających cisdzy i spokoju-dużo małych dzieci można to porównać do hałaśliwego przedszkola.Animacje, posiłki dobierane do gustów Francuzów których jest naprawdę sporo.Według certyfikatu który można znaleźć w hotelu ma on trzy gwiazdki i faktycznie tak to wygląda, a nie cztery jak zapewnia organizator.Mało miejsca wokół basenu dla takiej ilości gości.Klimatyzacja centralna w staraszej części budynku mało wydajna. Uważajcie na pokoje na parterze,beznadziejne. okolica i plaża ładna, ale...
Średni hotel 3*, nie poraża standardem, faworyzujacy Francuzów. Polacy są odczuwalnie traktowani jako goście gorszej kategorii - to \\\\\\\\\\\\\\\"zasługa\\\\\\\\\\\\\\\" Grecos, którego obsługa była najgorszym elementem imprezy. Brak rezydenta podczas transferu to zjawisko niedopuszczalne. Polacy zwykle kwaterowani w gorszej cześci hotelu (gastronomia, stołówka, hałas, ...). Pokoiki średniej klasy ale czyste. Jedzenie monotonne ale smaczne, podawane w kiepskiej stołówce. Snaki przez cały dzień przy basenie. Basen mały, animatorzy ok; brak rozrywek dla młodych i dzieci. Codzienna walka o leżaki. Hotel nie dla rodzin z dziecmi (poza fotelikami na stołówce i brodzikiem przy alkoholowym barze nie ma nic). Świetna baza wypadowa do Lindos.
optymalny hotel dla osób nie przepadających za tłokiem i gwarem popularnych miejscowości na wyspie Rodos (szczególnie Rodos i Faliraki)
Od wejścia do recepcji na plus. Sprawnie i szybko obsłużeni, otrzymaliśmy pokój, który spełniał nasze oczekiwania. Wróciliśmy bardzo zadowoleni.
Piękna plaża, krystaliczna woda, przepiękne kolory.Skromna, ale zadbana zieleń. Bardzo miła i grzeczna obsługa. Pokój przestronny, ale to w wersji junior suite. Polka w recepcji, Pani Magda, pozdrawiamy. Smaczna pizza prosto z pieca. Pyszne lody i dobre piwo i ouzu. Bardzo sprawnie radzą sobie z ograniczeniami w związku z pandemią. Blisko atrakcyjnego Lindos.
Słaba herbata i kawa, ale to z powodu odsalanej wody i to jedyna wada w tym hotelu