Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Przy hotelu piaszczysto-żwirkowa plaża o długości ok. 250 m.
Dla dzieci: brodzik, animacje i zajęcia w mini klubie (dla dzieci w wieku 4-12 lat), plac zabaw.
Przepiękne, zabytkowe Lindos oddalone o ok. 7 km od hotelu.
Położony w spokojnej okolicy, w otoczeniu niesamowitych widoków.
nie dla ludzi którzy lubię nocne życie i głośną muzykę, owszem 2 razy w tyg. odbywają się wieczorki przy muzyce, ale obiekt jest dla osób które chcą wypocząć od zgiełku i hałasu hotel położony idealnie, w malowniczym miejscu pomiędzy górami a morską zatoką, wieczorami przepiękne zachody słońca, urokliwy widok. Teren dosyć rozłożysty, w ładnym zadbanym kwiecistym ogrodzie. Wyżywienie bardzo smaczne + pizza prosto z pieca w ciągu dnia. Pokoje mają różne typy: standardowe, junior sweet, superior, rodzinny superior. Każdy zadbany, czysty. Dla osób ceniących sobie spokój i ciszę.
Piękne położenie, spokój cisza Możliwość uprawiania sportów wodnych: wind i kiteserferów w miejscowości Prasoniss Raz w tygodniu odbywają się wieczorki greckie z regionalnymi tańcami , grillem i muzyka na żywo ? w tym czasie covid-19 nie odbywają się Prywatna plaża, czysta, zadbana Na miejscu wypożyczalnia samochodów i rowerów W tej chwili wyżywienie całą dobę w czasie covid-19
Hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej Beach bar poza all inclusive
Zachowane bezpieczeństwo, czysto, wspaniałe i pomocne p. rezydentka i animatorka. Posiłki smaczne, wydawane przez super obsługę
Wspaniały pokój junior suite z widokiem na morze i baseny.
Byliśmy w tym hotelu po raz drugi co świadczy o tym jak świetnie tam jest. Hotel jest przy samej plaży dzięki czemu widoki z restauracji ,baru przy basenie i pokoi są cudowne. Z jednej strony morze a z drugiej góry. Jedzenie bardzo dobre , a przekąski w formie pizzy wypiekanej w piecu opalanym drewnem niesamowite. W recepcji pani Magda polka zawsze pomocna i miła W 2019 r zostały dodane nowowybudowane pokoje z oddzielnymi 2 basenami. Byliśmy pierwszymi gośćmi . Animacje dla dzieci kapitalne z polskimi animatorkami. Dla dorosłych od rana czekają zajęcia a wieczorem pokazy ognia, koncerty zewnetrzych zespołów, dyskoteki. Raz na pobyt 7 dniowy wieczór grecki z muzyką na żywo i pysznym jedzeniem . W chili publikacji opini szukamy oferty na kolejne wakacje i chętnie wrócilibyśmy tam tylko 3 raz pod rząd byłoby stratą możliwości odkrywania innych zakątków świata, ale jeśli miałbym jechać w jakieś pewne miejsce to hotel Sunrise jest pewniakiem:). Nie zastanawiajcie się jeśli szukacie fajnych wakacji w pięknym miejscu
przy samym morzu świetne animacje obsługa jedzenie
Hotel bardzo ładnie położony przy plaży (z jednej strony zatoczka, z drugiej dzika plaża i zero ludzi). Hotel ma kilka budynków, my dostaliśmy pokoje w nowej części, nieco z boku z widokiem na morze (3 osobowy i 2 os. + dziecko do 2 lat). Wszystko świeże, bardzo ładnie urządzone, choć widać nieco \"fuszerki budowlanej\";-): zepsuta spłuczka w łazience - mimo, że woda się lała, nikt tego nie zgłosił do naprawy, widać plamy z silikonu, jakieś kable. To oczywiście szczegóły - same pokoje naprawdę ładne, a łóżka wielkie i wygodne;-) Zgłosiliśmy prośbę o łóżeczko dziecięce - dostaliśmy je choć bez materaca a z jakimiś pękniętymi deskami - po zgłoszeniu tego do Pani Magdy na recepcji, dostaliśmy od razu duży koc, który posłużył za materac i problem się rozwiązał. Basen główny fajny choć w środku dnia bywało z nim tłoczno. Dobrze że w tym roku oddano 3 nowe baseny (dwa mniejsze i jeden większy). Jest też brodzik dla dzieci. Przy basenach sporo leżaków ale wszystko porezerwowane - mimo zakazu obsługa tego nie egzekwuje, a szkoda. Baseny zamykane o godz. 18 - to zdecydowanie za wcześnie. Leżaki przy plaży płatne - jednak po południu nikt już nie pobiera opłat. Woda w zatoczce niezbyt czysta, ale wystarczy przejść na drugą stronę hotelu i tam jest otwarte morze i czyściutko (dno nieco kamieniste). Jedzenie w hotelu urozmaicone i duży wybór - nam szczególnie smakowały ryby (był m.in. rekin, miecznik, łosoś) oraz mule. Dużo owoców - bardzo smacznych i soczystych. Lody dostępne cały czas dla każdego (te kolorowe trochę chemiczne ale śmietanka i czekolada całkiem smaczna). Duży wybór deserów: baklawy, kruche ciasta - można znaleźć coś dla siebie. Pomiędzy posiłkami przygotowywana pyszna pizza z pieca. W all inclusive dostępne lokalne piwo, wino, ouzo, brandy i rum. Barmani i obsługa restauracji bardzo sympatyczna i pomocna (zagadują po polsku, przynoszą krzesełka dla dzieci). W hotelu były animacje i dla dorosłych (np. zumba w morzu, rzutki) i dla dzieci (np. mini disco). Wieczorem w hotelu sporo się dzieje. Był całkiem fajny wieczór grecki z jedzeniem i tańcami, pokaz tańca z ogniem i fajerwerków, dyskoteka na plaży i koncert na żywo. Ze względu na roczne dziecko nie korzystaliśmy z wycieczek zorganizowanych, tylko samodzielnie zwiedzaliśmy wyspę. W hotelu jest wypożyczalnia samochodów - na stronie brak cennika więc podam przykład: za 7-osobowe auto na dwa dni zapłaciliśmy 160 euro (fotelik dla dziecka free). Hotel leży blisko Lindos, wg mnie to najładniejsze miejsce na wyspie - na pewno warto zwiedzić i Akropol (podejście wcale nie jest męczące, warto iść rano bo potem tłumy i upał) i połazić pięknymi uliczkami. Piękna zatoczka Św. Pawła. Do Rodos autem jechaliśmy ok godziny. Byliśmy też w Zatoce Anthonego Quinna i w Dolinie Motyli, ostatnie wejście jest o 17 - warto pamiętać. Lot trwał 2:45, transfer z lotniska do hotelu 1:10 minut (ktoś wcześniej pisał że ok 2 godz., więc trochę się obwiałam ze względu na synka) - niepotrzebnie bo wszystko bardzo sprawnie poszło. Wykwaterowanie z hotelu jest do godz. 12, natomiast wylot dopiero w nocy o 4.20. Musieliśmy zwolnić pokój ale z wszystkiego można korzystać do końca pobytu. Wyjazd na lotnisko o godz. 1:20. Generalnie z samej oferty i hotelu jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy to miejsce, jednak minusem jest obsługa na infolinii... Przy standardowych sprawach to może i lepiej ale w temacie usług dodatkowych typu ubezpieczenia to jest chaos. Jak ktoś chce skorzystać, to lepiej dobrze przygotować się do rozmowy i pytać o wszystko.
Bliskość plaży, bardzo ładne położenie, nowe pokoje i baseny oddane w tym roku, wypożyczalnia samochodów na miejscu, blisko Lindos, dobre jedzenie - szczególnie ryby, sympatyczna i pomocna obsługa, sporo zieleni
Baseny zamykane o godz. 18 - dla nas zbyt wcześnie, nowe pokoje bardzo ładne i czyste ale widać, że oddawane na szybko, rezerwacja leżaków - mimo zakazu nikt tego nie kontroluje
Świetne położenie hotelu,plaża idealna,animacje fajne,blisko do Lindos i Rodos.Natomiast jedzenie tragiczne.Bardzo trzeba się postarać by z tak dobrych produktów zrobić tak nie smaczne jedzenie.
Świetne położenie,animacje,plaża
Jedzenie
Jakaś tragedia. Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii. Jestem zażenowany poziomem, za 2400 od osoby i 4 gwiazdek spodziewalem się czegoś lepszego. Jedzenie niesmaczne, ciągle to samo. Woda jakiś dramat, chyba bezpośrednio z toalej ją spuszczali. Brakowało ciepłej wody!! Pokoje brudne, nawet nie zamietli... Oczywiście mydła, szamponu brak. Jak się chce więcej niż mały listek dawany na początek trzeba zaplacić. Był wieczór z \\\"owocami morza\\\", ale chyba nawet obok owoców morza nie stały... Jedyne co tam miało wspólnego cokolwiek z morzem to śledź.... Był darmowy masaż - 15 min, ale już po 10 jakiś ukrainiec skończył, chwilę pomasował ręce, trochę plecy i tyle. Cena za wiecej tego \\\"masażu\\\" 30 min - 75 euro. Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii. Chyba są po prostu kupione. Ostatni raz jade z tego biura podróży. Tragedia. Daję 2/10 bo chociaż miła obsługa jest i niezła lokalizacja. Ale sam w sobie hotel dno.
Dla osób, które chca tylko leżeć na plaży to ujdzie.
Niedobre jedzenie, codziennie było to samo. Ohydna woda. Nie dało się pić kawy, ani herbaty. Brudne pokoje, brak ciepłej wody. Niektóre bary płatne w opcji all-inclusive... Ukrainiec robiący masaże ciągle pijany.
Ogólnie jesteśmy zadowoleni,choć poranne rezerwowanie leżaków można by ominąć, zwiększają ich ilość.
Miła obsługa,recepcjonistka mówiąca po polsku,pani Magda,zmiana pokoju na inny bez problemu,gdy okazało się,że ten,który nam przydzielono jest za blisko basenu i baru i jest za głośno,podobało mi się,że ręczniki wymieniano codziennie,pościel co drugi dzień,oczywiście pokoje sprzątane codziennie.Zauważyłam,że płytki wokół basenu były nie tylko zamiatane codziennie ale też myte ze šrodkiem dezynfekcyjnym.Ogólni jesteśmy zadowoleni.
Dla nas nie było
Na początku przywitała nas Polka na recepcji, w pokoju czekał mały poczęstunek. Pobyt oceniam jako bardzo udany, blisko do plaży, piękne widoki. Hotel w większości po remoncie. Nowoczesny basen przy nowej części kompleksu. Jedzenie bardzo dobre, po dłuższym czasie może być monotonne, codziennie było jedno nowe danie.
Piękne widoki Blisko plaży Dwa duże baseny Fajne animacje Wieczór tematyczny Pokoje ok, sprzątane codzienne
Hotel dla osób szukających spokojnego wypoczynku, nastawionych na zwiedzanie - dobry punkt wypadowy umożliwiający stosunkowo szybki dojazd w najciekawsze miejsca na wyspie. W hotelu dość nudno - wieczorne animacje słabe, w ciągu dnia także czas nie jest dobrze zagospodarowany. Gośćmi są w większości pary, głównie dojrzałe. Restauracja położona z widokiem na morze, jedzenie dobre, różnorodne (jednak menu tygodniowe, po 7 dniach powtarzają się te same dania). Oprócz 3 posiłków w restauracji, dwa razy dziennie pieczona pizza (na prawdę smaczna), cały dzień dostępne lody. All inclusive dostępne wyłącznie w barze przy basenie. Pokoje dość zaniedbane, brzydko urządzone. Łazienka tak ciasna, ze nie można wyjść spod prysznica przy uchylonych drzwiach. Sprzątanie codziennie, ale niedokładnie, ręczniki rzadko wymieniane (brudne składane i odkładane jako czyste), podobnie pościel (niby wymienione poszewki, ale brudne). Internet łapał sygnał na basenie i w pokojach. Mozliwosc wypożyczenia samochodu (jednak się nie opłaca, taniej wynająć na mieście - Pefkos). Obsługa hotelu bardzo uprzejma i pomocna. Podobnie pracownicy biura podróży.
do dyspozycji dwa baseny, bezpośredni dostęp do morza, stosunkowo smaczne i różnorodne jedzenie, hotel położony w środkowej części wyspy co stanowi dobry punkt wypadowy do zwiedzania, blisko do pobliskiej miejscowości Pefkos (20 minut pieszo)
w większości nieodnowiony, brzydkie pokoje, niedokładne sprzątanie pokoi, słabe animacje, napoje w all inclusive wyłącznie z dystrybutora, niesmaczne desery
Jako para w wieku 20 lat polecamy ten hotel jest gdzie spędzić czas wieczorem do najbliższego miasta jest dużo busów i tanie bilety a czas jazdy to ok 5 min Ładne widoki i plaża praktycznie na wyłączność gości hotelu.
Cisza i spokój, poza sezonem dużo miejsca na basenie i na płazy obsługa miła i pomocna
Drobne wady w pokojach typu brak półeczki pod prysznicem i nie poprawnie zamontowana półka w szafie ( pokoje superior na rok 2019)
Blisko morza; warto jechać z małymi dziećmi. Polecamy!
Blisko morza
Mała łazienka; brakowało ciepłej wody wieczorem.
Fajny hotel, wady wymieniłem, zalet zdecydowanie więcej. Dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, ciekawe animacje co 2 dni - wieczór grecki pokaz ognia, muzyka na żywo. Przyjemnie.
Dużo basenów Pyszna pizza i w ogóle jedzenie
Ohydna woda, przesłodzone ohydne napoje w opcji all inclusive, dało się pić tylko wino, piwo i kawę, ludzie do restauracji przynosili kupione napoje butelkowe
Zacznę od dobrych spraw, hotel znajduje się w spokojnym miejscu, w maju było jeszcze mało turystów, ładny widok z tarasu z posiłkami, jedzonko dobre. Piękna wyspa, wynajelismy auto na 3 dni, więc sporo zwiedziliśmy. A teraz minusy, pokój dostaliśmy z grzybem na łóżkach gdzie mamy zajęcia, widać świeżo czyszczone ściany chemią, gdzie smierdzialo wszystkim, głównie pokój dzieci był w takim stanie. Po tym kiedy stwierdziłam, że spać tam nie będziemy tylko w recepcji to zmieniono nam pokój, na pokój obok, przynajmniej bez grzyba, z widokiem na krzaki, ale to już szczegół. Z tego co ustaliliśmy pokoje polacy dostaja w zależności od biura podróży, teraz przynajmniej wiem z jakim biurem już nie polecę. Ogólnie, spokojnie można w to miejsce jechać, ale jednak czysty pokój to podstawa, mało tego nikt do dziś nie przeprosił nas za to wydarzyło się, a wszystko było zgłoszone dawno temu, na piśmie ze zdjęciami. Przykro.
Blisko plaży
Słabe pokoje
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu Sunrise. Posiłki smaczne, ale najlepsza była pizza z pieca. Położenie hotelu bardzo dobre , daje duże poczucie bezpieczeństwa, kameralnie. Plaża nieduża ale wystarczająca, woda czysta i cieplutka jedyny mankament to skały w morzu zbyt blisko brzegu. Plaża tylko dla gości hotelowych. Wspaniałe wakacje polecam.
zaciszne miejsce, blisko do plaży
\"słodka\" woda, czyli słona
Hotel leży tuż przy morzu, a jednocześnie przy pięknych greckich skałach. Widoki wspaniałe. Codzienne atrakcje i animacje dla dorosłych i dla dzieci. Bardzo urozmaicone jedzenie, każdego dnia co innego z rożnych kuchni świata. Natomiast napoje... no cóż.. dobrze, że był przyhotelowy minimarket ;) Ogólnie bardzo nam się podobało. Wspaniałe miejsce do spokojnego wypoczynku.
1. Blisko plaży 2. Basen przy basenie 3. Pracownicy hotelu bardzo mili 4. Pracownicy mówią w wielu językach 5. Codziennie sprzątane pokoje
1. Pokoje niezmodernizowane 2. Trochę małe 3. Lekki dyskomfort, gdy dostaliśmy jeden pokój dla nas i naszego dziecka= mało prywatności
Dobre położenie blisko do pobliskich miejscowości polecam
Blisko do morza ,dobrze zagospodarowana przestrzeń ,przepyszna pizza z pieca ,piękna widoki a szczególnie z góry za hotelem blisko do pięknego Lindos i pobliskich miejscowości z licznymi restauracjami i barami.
Płatne leżaki przy hotelowej plaży.
Witam byliśmy z dziećmi 4l i 11l. Wszystko było super w hotelu prócz oczywiście samego pokoju gdyż w Polsce to spokojnie 2 gwiazdki bym mu dał. Niby miał być nowy odremontowany w sumie może i był tylko po remoncie nikt nie posprzątał łazienki i pokoju. Prosilismy w recepcji ale się nie udało bo ten brud był już zaschniety. Tak że przyzwyczaiłem się i jakoś to było. Po za tym nic więcej. Bardzo fajny hotel.
Wszystko fajnie dużo atrakcji dla dzieci, non stop pyszne jedzenie , no i oczywiście pizza przepyszna.
Ja nie znalazłem, aż tak się nie czepiam . Dla mnie wszystko wporządku.
Poza leżakami przy basenie, ok. Polecam wszystkim....................................................................................................
Wiele zalet - świetne położenie, miła obsługa, czysto, dużo się dzieje, zróżnicowane posiłki, wypożyczalnia aut na miejscu.
Leżaki przy basenie niestety przez 24 h / dobę zarezerwowane przez te same buraczane osoby. Obsługa nic z tym nie robi.
Cały urlop oceniam super ! Mimo, że znalazło się pare wad ale przy zaletach ich nie dostrzegałam . Bardzo mi się podobało , że mają własną plaże . Leżaki na plaży płatne . Hotel położony jest między dwoma miejscowościami . Jak wychodziliśmy z hotelu to na lewo była bardzo mała wioska ale sklepiki były , auta / quady / skutery do wypożyczenie. Tam też na plaży bardzo fajny punkt z atrakcjami wodnymi - polecamy jak ktoś lubi pogłupkować :) Na prawo od hotelu Lindos, podobno u rezydentki była wycieczka do wykupienia (ceny nie pamietam ) . Wycieczka rano w pełnym słońcu, od koleżanek słyszeliśmy że nie warto. My pojechaliśmy autobusem (przystanek pod hotelem) bilet kupiliśmy u kierowcy za śmieszne pieniądze. Pojechaliśmy wieczorem gdy już było chłodniej i wtedy przyjemnie sie chodziło między urokliwymi uliczkami . Mnóstwo sklepów pamiątkowych i knajpek. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu !
Położenie- prywatna plaża, cisza i spokój . Bardzo miła obsługa , bezinteresownie miła . Smaczna kuchnia , po 3 dniu robi się monotonna ale było smaczne jedzenie. Tematyczne wieczorki, co drugi wieczór jakaś atrakcja bardzo na plus. Sprawna klimatyzacja. Darmowy masaż dla każdego z gości.
Alkohol słabej jakości ale dla chcącego nic trudnego zaspokoić pragnienie . Pokoje schludne , ale na 4* nie zasługują . Mrówki w pokoju . Zimna woda w basenie, ale w morzu cieplutka. Słaby internet, ale to urlop więc nie przeszkadzało mi to.