Przy hotelu piaszczysto-żwirkowa plaża o długości ok. 250 m.
Dla dzieci: brodzik, animacje i zajęcia w mini klubie (dla dzieci w wieku 4-12 lat), plac zabaw.
Przepiękne, zabytkowe Lindos oddalone o ok. 7 km od hotelu.
Położony w spokojnej okolicy, w otoczeniu niesamowitych widoków.
Poza leżakami przy basenie, ok. Polecam wszystkim....................................................................................................
Wiele zalet - świetne położenie, miła obsługa, czysto, dużo się dzieje, zróżnicowane posiłki, wypożyczalnia aut na miejscu.
Leżaki przy basenie niestety przez 24 h / dobę zarezerwowane przez te same buraczane osoby. Obsługa nic z tym nie robi.
Cały urlop oceniam super ! Mimo, że znalazło się pare wad ale przy zaletach ich nie dostrzegałam . Bardzo mi się podobało , że mają własną plaże . Leżaki na plaży płatne . Hotel położony jest między dwoma miejscowościami . Jak wychodziliśmy z hotelu to na lewo była bardzo mała wioska ale sklepiki były , auta / quady / skutery do wypożyczenie. Tam też na plaży bardzo fajny punkt z atrakcjami wodnymi - polecamy jak ktoś lubi pogłupkować :) Na prawo od hotelu Lindos, podobno u rezydentki była wycieczka do wykupienia (ceny nie pamietam ) . Wycieczka rano w pełnym słońcu, od koleżanek słyszeliśmy że nie warto. My pojechaliśmy autobusem (przystanek pod hotelem) bilet kupiliśmy u kierowcy za śmieszne pieniądze. Pojechaliśmy wieczorem gdy już było chłodniej i wtedy przyjemnie sie chodziło między urokliwymi uliczkami . Mnóstwo sklepów pamiątkowych i knajpek. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu !
Położenie- prywatna plaża, cisza i spokój . Bardzo miła obsługa , bezinteresownie miła . Smaczna kuchnia , po 3 dniu robi się monotonna ale było smaczne jedzenie. Tematyczne wieczorki, co drugi wieczór jakaś atrakcja bardzo na plus. Sprawna klimatyzacja. Darmowy masaż dla każdego z gości.
Alkohol słabej jakości ale dla chcącego nic trudnego zaspokoić pragnienie . Pokoje schludne , ale na 4* nie zasługują . Mrówki w pokoju . Zimna woda w basenie, ale w morzu cieplutka. Słaby internet, ale to urlop więc nie przeszkadzało mi to.
Hotel położony przy samej plaży, baseny do dyspozycji gości, wszystko w lekkim oddaleniu od miasteczek (do najbliższego trzeba dojść jakieś 2,5 km, ale jest to tylko zaleta tego miejsca). W hotelu sporo ludzi, ale tłum jest zupełnie nie wyczuwalny ze względu na ilość miejsca na plażach. Miejsce dla singli, par oraz rodzin z dziećmi. Wszystko na miejscu czego trzeba, łatwy dojazd do miasteczek lub 20 minut spacerkiem. Gorąco polecam to miejsce.
Cisza, spokój, fenomenalna obsługa (zarówno w restauracji, jak i w recepcji - głównie p. Magda), pyszne i urozmaicone jedzenie.
Nie ma się do czego przyczepić...
Ogólne wrażenia bardzo dobre wróciliśmy do domu zadowoleni i wypoczęci wypoczywalismy na przełomie maja i czerwcu także przed sezonem mimo to było kilka atrakcji grecki wieczór, koncert na plaży a tak na marginesie super wokal artysty, również disco na plaży obsługa bardzo miła jedzenie smaczne czysto polecam wycieczkę po rodos oranizawane przez rezydenta pilot wycieczki pieknie opowiada o wyspie jest co zobaczyć widok z Auropolu na zatokę św Pawła zatyka decz w piersiach i wiele wiele innych uroczych miejsc gorąco polecam
Hotel usytuowany blisko u podnóża skalnej góry tuż obok plaży Cichy kameralny ogólne wrażenia pozytywne
Obok budowa kolejnego budynku
Bardzo polecam ten hotel. Położony blisko miasteczka Lindos. W hotelu wypożyczalnia samochodów, co bardzo się przydało na wyjedzie. Ogólnie super!
Hotel czysty, położony blisko plaży, plaża z łagodnym wejściem do wody. Na terenie hotelu mini market. W hotelu bardzo dużo Polaków. Przesympatyczna Pani w recepcji którą jest Polką . Nowo otwarte w tym sezonie kompleksy basenowe.
Niestety w okresie wakacyjnym zjechało bardzo dużo rodzin z dziećmi więc było tłoczno w basenie jak i na kolacji. Przed okresem wakacyjnym takiego problemu nie było.
wakacje udane w 100 % wszystko blisko, jedzenie super,atmosfera jak w domu wszyscy się uśmiechają są grzeczni uprzejmi .Pani Magda w recepcji Polka pomaga wszystkim jak może . animatorka z Grecosa Gosia super dziewczyna zajmowała się dziećmi z Polski i nie tylko .Kristow super Facet.naprawdę wakacje godne polecenia. tylko złą stroną to to że 7 dni to za krótko
słodkie napoje
Wakacje bardzo udane. Hotel położony w fajnej okolicy. Trochę daleko od lotniska. W pobliżu piękne Lindos które trzeba zobaczyć. Byliśmy na początku czerwca i animacji było bardzo mało. Bardzo fajny wieczór grecki. Pokoje sprzatane codziennie. Klimatyzacja w każdym pokoju. Bezpłatne Wi-Fi działa również przy basenie ?. Polecam ten hotel.
Położenie,czyste pokoje,jedzenie
Za mało wieczornych animacji.
super lokalizacja, niezle posilki, mila obsluga, piekne widoki, czyste pokoje
Byliśmy całą rodziną (2+2). Mieszkaliśmy w pokoju typu superior. Pokoje OK. Obsługa hotelu miła. Hotel bez bajerów ale całkiem przyzwoity. Hotel na uboczu, do najbliższej większej osady 15 minut drogi. Tam można połazić po paru sklepach z ciuchami i innymi gadżetami. Żonie się tam podobało :-). Odległość od lotniska trochę doskwiera. Trzeba liczyć ze 2 godziny drogi autokarem. Dla mnie plusem było położenie góry która leży tuż za hotelem. Jak by się uparł to i można tam wejść. Ogólnie hotel i cały pobyt wspominam bardzo dobrze. POLECAM!
Bliskość plaży Pracująca w recepcji polskojęzyczna pani Magda Miła obsługa Dobre jedzenie
Kącik z grami trochę za niedbany Odległość od lotniska
Wakacje uważam za udane. Mogę polecić hotel rodzinom z dziećmi, lub osobą starszym. Codziennie wieczorem animacje dla dzieci, w dzień WaterPolo i Zumba w wodzie. Hotel położony w cichej okolicy, wokół cisza i spokój, idealny do odpoczynku. Mały basen dla dzieci, duży dla dorosłych, brakuje tylko zjeżdżalni. Sporo leżaków przy basenie, chodź jak wszędzie zajmowane są przed śniadaniem. Bardzo szybkie zejście na plaże do morza, chodź polecam zabranie ze sobą butów do wody, bo plaża i zejście do morza mocno kamieniste. Leżaki na plaży płatne. Posiłki są smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie, chodź po kilku dniach zaczynają być monotonne. Napoje bardzo słodkie, a woda zwykła odsalana i herbata wychodzi słona :) Pokoje odnowione, klimatyzacja w środku, czystko i codziennie sprzątają. Polska recepcja, więc można wszystko na spokojnie ustalić.
Blisko plaży, dwa baseny, czyste pokoje, pomoc rezydentki, polska recepcjonistka
bardzo słodkie napoje, słona herbata,
Opinia pozytywna . wyspa piękna.cudne widoki było warto
Blisko plaży
Kamienista plaża
Wymarzone greckie wakacje, z chęcią przedłużyłabym je o kolejny tydzień. Wyspa przepiękna, nieduża, idealna do zwiedzania zarówno autem, jak również komunikacją autobusową. Lokalizacja blisko plaży. Piękna zatoka oraz widok na góry. Bardzo miła obsługa hotelowa. Polecam wszystkim
Przestronny pokój; kameralny taras porośnięty pięknie pachnącymi kwiatami; pokój sprzątany codziennie; przepyszne urozmaicone jedzenie; miła obsługa; animacje dla dzieci i dorosłych (już w maju); atrakcje dla dorosłych: wieczór grecki, pokaz tańca z ogniem.
Duża wilgotność w pokoju przy wyłączonej klimatyzacji; Brak żelazka w pokoju
Bardzo ładny, mały, kameralny hotel z dość dużym basenem, Pyszna pizza z pieca w barze obok, Blisko do piaszczystej plaży
Piaszczysta plaża Pizza z pieca przy basenie Kameralny hotel Dość duży basen
Daleko od lotniska Do najbliższego miasta 2 kilometry
Nasz pobyt uważamy za udany. Hotel położony jest w pięknej okolicy i bliskości morza( kilka schodków w dół i jesteśmy na plaży). Wieczór grecki jest świetny. Animacje prowadzone są przez polskich animatorów. Polecamy wycieczki na własną rękę autobusem którego przystanek jest pod hotelem do pobliskiego Lindos oraz miasta Rodos. Barmani i kelnerzy są wyjątkowo mili i kontaktowi. Polecamy
przepiękne widoki , bliskość morza, świetna obsługa, pyszna pizza pieczona codziennie w formie przekąsek,
Na plus: - Położenie - z dala od zgiełku i tłumu, przy własnej plaży i zatoczce. Na minus: - Absolutnie obrzydliwe jedzenie. - Słabe pokoje, na zdjęciach wyglądają DUŻO lepiej niż w rzeczywistości.
Położenie - z dala od zgiełku i tłumu, przy własnej plaży i zatoczce.
Absolutnie obrzydliwe jedzenie. Średnie pokoje - na zdjęciach wyglądają DUŻO lepiej niż w rzeczywistości.
Wspaniałe miejsce, cisza i spokój dużo atrakcji wieczór grecki z jedzeniem i tańcami Greckimi, dyskoteka na plaży, pokazy sztucznych ogni. Warto wypożyczyć auto i zwiedzić atrakcje Rodos w hotelu wypożyczalnia Fiat Panda 30 EUR za dobę. Na terenie hotelu sklep. Polecam
Położenie, miła obsługa na recepcji pani Magda chętnie we wszystkim pomoże
Słabe sprzątanie
POLECAM. Fajny hotel, dużo wieczornych atrakcji ( wieczór grecki jedzenie tańce, pokazy sztucznych ogni, dyskoteka na plaży, dla dzieci codziennie mini disco,) w recepcji pani Magda bardzo fajna osoba na pewno we wszystkim pomoże. Dookoła cisza spokój , nie polecam dla osób szukających nocnych wrażeń najbliższe miasto ponad 30km RODOS. Dosyć tanio, miałem wrażenie że więcej bym wydał w Międzyzdrojach. W hotelu sklep, przed hotelem przystanek autobusowy można objechać całą wyspę ale polecam wypożyczenie auta koszt na dzień od 30 do 70 euro w zależności od klasy i wielkości auta. POLECAM
Dobre położenie, polka w recepcji, dobre posiłki, dużo atrakcji
słabe sprzątanie, problemy z ciepłą wodą
Byliśmy tam w czerwcu 2018 r. pobyt wspominam miło bo naprawdę można tam odpocząć i naładować baterie nawet z maluchami (1 i 4). Jedzenie smaczne choć ciut monotonne. Bardzo dużo seniorów z Niemiec, choć nie powinno to przeszkadzać, ja osobiście czułam się jak w sanatorium. Starałam się nie zwracać na to uwagi i być może właśnie dlatego można tam tak odpocząć :). Była z nami młodzież w wieku 18-20 lat i dla nich za mało się działo, ale można było dokupić sobie wycieczki objazdowe albo wypożyczyć samochód i to rekompensowało. Ogólnie pobyt udany. I polecam wszystkim którzy chcą spokoju.
blisko plaży, czystość w pokojach, ogólny spokój, wypożyczalnia samochodów obok hotelu, smaczne jedzenie, zdecydowanie dla rodzin z dziećmi
no cóż była z nami młodzież (18-20) i oni się nudzili, atmosfera sanatorium
Pokój miał jedna wadę. Przedzielony był z jednej strony (z drugiej nie) z sąsiednim ścianką z regipsu i niestety drzwiami, które nic nie wyciszały drzwiami. Akustyka więc fatalna. Natomiast z racji lokalizacji na wyspie Rodos, duża satysfakcja dla miłośników historii. Zwiedzanie niekonieczne z wycieczkami organizowanymi. Komunikacja miejscowa niedroga i sprawna. Mozliwość wypożyczenia samochodu i zwiedzania wielu miejsc, do których organizowane wycieczki nie docierają.
Kameralny. Własna plaża we własnej zatoce
Urozmaicenie programów telewizyjnych fatalne. Na 16 programów - aż 8 niemieckie, tylko 1 polski
Bardzo polecam hotel osobom, które chcą naprawdę wypocząć i naładować baterie. Bliskość plaży, spokój i cisza to największy atut hotelu. Oprócz tego zadbany basen i teren wokół, miła obsługa, organizowane atrakcje - wszystko to złożyło się na bardzo fajne wakacje.
- bliskość plaży - położenie - widoki z pokoju - spokój - animacje - organizacja czasu - obsługa - czystość - jakość jedzenia