Sweet

Ostrzegam przed pokojami na ostatnim piętrze - właśnie tam mieszkałem - jest bardzo gorąco od dachu no i są zacieki wielkie na suficie, bo im chyba kiedyś dach przeciekł, ale hotel polecam, byłem w zeszłe wakacje i bylo suuper;] chciałbym jeszcze raz tam polecieć, ale...$$

Hotelik bardzo przyjemy. Oczywiście żadnych szczególnych luksusów, ale dla ludzi którzy nie mają zamiaru zbyt dużo czasu spędzić w hotelu to polecam. Czyściutko, kilmiatyzacja, obsługa bardzo miła, malutki acz przyjemy basen. I to za stosunkowo bardzo niską cenę.

bardzo przyjazny hotelik, wszedzie blisko, basen fajny, nie duży i mało osób z niego korzystało, wiec często cały basen był dla nas:) jedzenie takie sobie, ale za to jaka miła obsługa..:D polecam wszystkim

Hotel tragedia! Przez 4 dni nie miałem klimatyzacji, bo pani z recepcji udawała, że dzwoni po serwis... Dopiero telefon do rezydenta rozwiązał sprawe (Teraz wiem, że z mahamołami trzeba tak od razu) W krajach "tego typu" jak Turcja hotel 4**** to minimum (przekonałem sie).Teraz jak latam do Egiptu to tylko 5***** Nie polecam hotelu SWEET!

Byłam w lipcu 2005r i muszę przyznać, iż były to jak narazie najpiękniejsze wakacje w moim życiu. Klimat turcji bardzo mi odpowiadał podobnie jak atmosfera w mieście i samym hotelu. Obsługa bardzo sympatyczna i otwarta jak u wszystkich Turków. Na obiadki polecam knajpkę "Casper" -dobre jedzonko i świetni kelnerzy.

Nazwa  Sweet
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

4.9

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
michal

Pobyt - Kwiecień 2005

Fajna obsługa

beti36

Pobyt - Kwiecień 2005

Mnie się Hotel podobał i z pewnością będę tam wracać.

skatia25

Pobyt - Czerwiec 2004

Okolica super, wszędzie bliziutko. Jeżeli chodzi o hotel to troche bylam zawiedziona. Jak zwykle w biurach podróży i w katalogach jest wszystko na 5+. Z czym sie nie zgodzę. Najważniejsze,ze jest blisko plaży i fajnych knajpek.

Iwona P.

Pobyt - Czerwiec 2004

Bardzo mały basen, mniejszy być nie mógł, nazywano by go wtedy wanną.