Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel wspaniały.Czyste pokoje Codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki Obsługa grzeczna miła Posiłki dobre Napoje i drinki super Codziennie organizowane różne atrakcje dla gości bardzo fajne i na wysokim poziomie Kelnerzy niesamowici biegają jak mróweczki Wielki szacun dla wszystkich a w szczególności dla Yasin Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu Grazyna z mężem
Czystość Położenie hotelu Obsługa
Jedyna wada dla mnie to ręczniki czyste ale wogole nie pachnące płynem
Hotel zasługuje na 5* dbanie o czystość pani sprzątająca bardzo miła i dokładną spełnia wszystkie życzenia z uśmiechem na twarzy wspaniale gala hotelu przyjęcie przy basenie!! Plaża szeroka a aplikacja to strzał w dziesiątkę
Hotel godny polecenia szczególnie dla osób ceniących sobie spokój wspaniała profesjonalna obsługa
Dla mnie nie ma
Bardzo ładne i czyste pokoje. Super obsługa, pyszne jedzenie zamawiane telefonem. Na plaży kody QR do składania zamówień. Bardzo polecam! :)
- obsługa - jedzenie - pokoje
- nie ma
Przede wszystkim elegancja, styl, nowoczesność i czystość hotelu. Naprawdę można poczuć się jak w hotelu 5-gwiazdkowym i to nie tureckim pięciogwiazdkowym. Dla młodych fajna aplikacja do barów i restauracji, szybka obsługa, drinki można zamawiać do samego morza, gdzie nigdzie indziej takiej opcji nie widziałem. Wszyscy życzliwi, uśmiechnięci i pomocni. Położenie bardzo dobre, z głównego budynku do ładnej plaży jakieś 100m, przy plaży drugi budynek z basenem i barem - duży plus za to, oraz jakieś 25 minut spacerkiem promenadą do antycznego miasta i portu w Side.
- mnogość obsługi hotelowej - jakość, czystość, styl i elegancja - zawsze miejsce na basenie czy nad morzem - szybkość realizacji zamówień jedzenia w aplikacji - położenie
Możliwe problemy z ogarnianiem aplikacji dla osób dorosłych, basen mógłby być czynny troszkę dłużej niż do 18
Wspaniały hotel, przepyszne jedzenie i kolorowe drinki , oraz naprawdę świetna obsługa . Bardzo polecam.
Hotel cudowny, przede wszystkim brak obecności dzieci sprawia, że wypoczynek dorosłych jest prawdziwym wypoczynkiem dorosłych - brak placów zabaw i animacji dziecięcych. Jedzenie bardzo dobre, drinki smaczne, obsługa bardzo miła, stają na rzęsach, żeby zadowolić gości. Hotel ogólnie bardzo czysty, doskonałe dojście do morza z leżakami i parasolami (drinki można zamawiać bezpośrednio na plażę dzięki aplikacji). Ogólnie nowoczesność i styl, jeśli komuś zależy na typowo dorosłej rozrywce - polecam ????
Czas oczekiwania na posiłki dzięki aplikacji jest bardzo krótki
Obsługa mówi bardzo słabo po angielsku