Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel polecam w 100 %. Przepyszna kuchnia, każdy znajdzie coś dla siebie do jedzenia. Obsługa jakiej nie widziałem w innych hotelach. Opinie o brudnych pokojach czy niemiłych zapachach można włożyć między bajki. Nad wszystkimi gośćmi czówa Pani Paulina, której zaangażowanie by wszyscy klijenci hotelu byli zadowoleni wykraczało po za wszelkie standarty.
lodówka w pokoju zamknięta na klucz /tylko dla \"mini bar\"/i nie chłodzi,brak jakichkolwiek animacji,hotel bez opasek, każde zamówienie potwierdzane na bloczku i paragonie -co stwarza totalne zamieszanie,widziałam szczura na plaży,podobno są karaluchy w pokojach,obsługa nadskakuje gościom tylko w czasie kontroli, drinki bez %, walka o leżaki n i e p o l e c a m !!!!
hotel położony tuż przy plaży,niestety małej i brudnej której mam wrazenie nikt nie sprząta.Sama okolica mało ciekawa. Obsługa tragiczna na twarzach rysuję się zmęczenie albo obojętność.Hotel niby odnowiony ale nie wiem gdzie, wszędobylski smród na korytarzach. Pokoję w miarę ok ale łazienka to tragedia. Godne polecenia sa posiłki urozmaicone i wyszukane. zero animacji. Dzieci zdecydowanie będą sie nudzić zero atrakcji.
Ogólne wrażenie- pozytywne. Główny atut hotelu to wspaniała kuchnia.Obsługa pomocna i usmiechnięta.Hotel budowany dawno więc architektura fantazją nie grzeszy.Pokój i jego wyposażenie może nie najnowsze ale wszystko co trzeba jest.Czysto,żadnych robali czy smrodu o których sie naczytałam w opiniach.Ja czułam wszędzie zapach swieżości i cudownej kuchni.Plaża niestety mała i wąska z szarym piaskiem.Basen kryty i otwarty,mogłyby być troszke większe ale ogólnie ok. CDN
CD. Dla aktywnych silownia,aerobik,sauna.Brak animacji,wieczorne rozrywki to cypryjski wieczorek 1x w tygodniu i co drugi dzień starsza pani przerobiona na nastolatke smęcąca różne przeboje.Naszczęscie w okolicy hotelu są knajpy,dyskoteki,sklepy.W hotelu większość Polaków i Anglików.Jeśli jesteś nastawiony tylko na siedzenie w hotelu lub pobyt z dzieckiem nie jedź-możesz umrzec z nudów. Polecam raczej lubiącym sport i zwiedzanie.
Gwiazdek 5 to napewno nie ma , ale dobre 4 to już tak. Świetne miejsce na wypady po okolicy (przystanek obok hotelu).Wspaniałe jedzenie i dobry bufet to największe atuty Apolloni.
Moja opinia może być subiektywna gdyż wypoczywałem koniec marca - początek kwietnia i hotel z pewnością nie działa na 100 %
Super jedzenie,obsługa,blisko plaża z darmowymi leżakami i materacami,drinki z kart najlepszych hoteli np.MARGARITA,SEX ON THE BITCH,tylko brak animacji przez caly dzien,wieczorami nic sie nie dzieje,spokój.Hotel nie najnowszy zasluguje na max.4 gwaiazdki.Plaża mala,ale wystarczajaca.Najwiekszy mankament to wykwaterowanie o godz. 12 i 11 godzin na walizkach do 23.30 bez all. nie dziala potem dla klijentow .Jest to moim zdaniem nieuczciwe.
Zero atrakcji i rozrywki.Raczej dla osób starszych.Bardzo długie oczekiwanie na obsługę .NIE DLA DZIECI.Zamiast 5 gwiazdek adekwatnie 3 .
Jesli ktoś się nastawia na 5* (a ma prawo wg katalogu), to niestety, ale sie rozczaruje. Maks.3 do 4*.Hotel stary, brudny, zarówno na zewnątrz jak i w pokoju. Łazienka dramatyczna, WC stare i brudne.Korytarze \"pachnące\" stechlizną.Plaża to jest pas o szerkosci kilku metrów, gdzie piasek jest pełen śmieci. Samo morze ok, ciepłe (czerwiec). ZERO ANIMACJI!!Obsługa jest totalną pomyłką!! Wiekszość, to starsi ludzie, którzy raczej sie nie spieszą z niczym. Dość aroganccy i opryskliwi.Pozytywy to:jedzenie oraz dobre All Inc., oraz mozliwość pogrania w tenisa (2 korty).Hotel przy ruchliwej ulicy, gdzie jest pełno knajp,klubów.Dobry dojazd do innych miast.Sama wyspa/miasto, to brud, dużu hałas.
Hotel duży, ale nie zasługuje na tyle gwiazdek. Stoi między mocno ruchliwą dwupasmową ulicą,a plażą. Plaża bardzo wąska z brzydkim szaro cementowym piaskiem, ot taki jest. To nie brud tylko taki rodzaj. Niestety goście palą na plaży i plaża usiana petami.Dla mnie jedyny naprawdę duży plus tego hotelu to jedzenie i obsługa. Jedzenie bardzo urozmaicone - w ramach all inklusiv-. Wiele dań. Raz bufet, raz z karty. Podawane szybko, sprawnie i z miłym fachowym zaangarzowaniem.Bardzo się starają trzymać poziom, ale hotel jako taki nie zasługuje na tyle gwiazdek.
Hotel jest stosunkowo stary. Smakuje się jednak i odkrywa po kolei jego dyskretną elegancję. My zajmowaliśmy suitę, więc nasz apartament był wyjątkowo gustowny i wygodny, z fantastycznym widokiem na morze. Plaża nie budzi zachwytu: bardzo wąska, pozbawiona żółtego piasku. Kuchnia wyrafinowana, co drugi dzień kolacja a'la karte. Nie ma hałaśliwych animacji, jednak wieczorem mozna skorzystać z atrakcji: wieczór cypryjski, koncerty itd . A potem czekoladka na dobranoc, spojrzenie na ksieżyc przeglądający się w morzu i słodki sen, gdyż dookoła cicho i spokojnie, choc nieopodal nigdy nie zaasypiające Limassol- kafejki, tawerny, restauracje, fast foody, lodowisko sklepy futrzarskie. Komunikacja tylko w języku obcym, szeroko stosowany język rosyjski. W czasie naszego pobytu nie było turystów z Polski, ale nie czuliśmy się samotni, ponieważ serdeczną opika otoczył nas pan Tomasz. Dbali też o nas pracujący w hotelu Polacy- 4 młodych. Jakość usług w hotelu, piękna wyspa, cudna pogoda i ciepłe morze sprawiły, ze mieliśmy piekne wakacje dzięki Wakacjom- oferta zaproponowana przez Portal. Dziękujemy.
Proszę nie dziwić się ilości ocen bdb - naprawdę pobyt w tym hotelu wspominam z ogromną przyjemnością, a jego usługi świadczone są na bardzo wysokim poziomie. Cudowne, przestronne lobby urządzone w stylu angielskiego salonu; eleganckie party, na którym zapoznano ze sobą hotelowych gości; czekoladki , co wieczór układane na poduszce; przepyszne przeobfite śniadania, przy których można było poczytać międzynarodową prasę albo porozmawiać o... pogodzie z przemiłymi sąsiadami; wieczór alzacki, na który przybyły znakomitości z całego Cypru; kosz owoców na powitanie; to tylko niektóre z niezapomnianych wrażeń. A przecież na te zasłużone pięć gwiazdek składają się na pewno także: duże baseny, jeden na zewnątrz, a drugi kryty i podgrzewany, boisko do squasha, świetnie wyposażona siłownia, serwis ręczników kąpielowych, własna plaża hotelowa z bezpłatnymi leżakami i parasolami "zintegrowana" z terenem wokół basenu, wygodne leżaki z grubymi materacami, własne molo spacerowe, dobrze urządzone, wygodne i przestronne pokoje, świetna kuchnia serwująca urozmaicone potrawy na bardzo wysokim poziomie...
A tam gdzie dałam niższe oceny: atrakcje w okolicy - ocena obniżona z powodu pewnego oddalenia tych atrakcji od hotelu, aczkolwiek wystarczyło wyjść przed hotel by zlapać autobus lub taksówkę, jeśli nie chciało się maszerować na piechotę; oraz sport - tu ocena niższa z powodu ograniczenia dostępu do siłowni dla mojej córki, która wówczas nie miała jeszcze 16-tu lat - ale może ten kategoryczny zakaz wstępu miał jakiś związek z krajem pochodzenia instruktorki fitness, skądinąd przemiłej Rosjanki, która nie chciała zrozumieć, że dziecko może sobie poćwiczyć na macie pod okiem własnej matki, bez szkody dla zdrowia; z tego też powodu nisko oceniłam udogodnienia dla dzieci.
Zawarty w ofercie opis hotelu jest w przeważającej większości zgodny z rzeczywistością, moje wątpliowści budzi jedynie określenie położenia hotelu jako "w sercu Limassol". Hotel znajduje się w dzielnicy turystycznej, mniej więcej pośrodku drogi pomiędzy rzeczywistym centrum miasta Limassol (ze średniowiecznym zamkiem, eleganckimi sklepami, portem) a dzielnicą Amathus (gdzie znajdują się ruiny z czasów starożytnych), przy czym odległość od centrum wynosi mniej więcej 6-7 km. Natomiast rzeczywiście w pobliżu hotelu można znaleźć liczne tawernym restauracje, dyskoteki i sklepy. Nie mogę też potwierdzić czy pochwalić takich działań jak animacje czy mni klubu dla dzieci, jako że w czasie ferii zimowych nic takiego nie działało.
Polecam serdecznie ten hotel tym wszystkim, którzy chcieliby oderwać się od szarej codzienności i choć przez chwilę pożyć sobie w atmosferze eleganckiego luksusu.