Piękna piaszczysta plaża oddalona ok. 250 m od hotelu.
Rewelacyjne położenie: Słoneczny Brzeg z wachlarzem możliwości ok. 1 km od hotelu.
Bardzo dobre możliwości komunikacyjne: do przystanku autobusowego ok. 50 m.
Hotel nowy, obsługa...hmm słaba sprzątaczki budza o 9 rano wchodząc do pokoju lub waląc w drzwi jak im sie powie , żeby przyszły za kilka minut to znaczy , że przyjda nastepnego dnia...Ogolnie pomimo słabego widoku polecam pokoje z widokiem na pole :-)) gdzie w odleglosci kilkuset metrow buduja sie male hotele...polecam bo jest slone po poludniu i mozna sobie posiedziec na tarasie no i jest cicho Ci co sa od strony basenu narzekali na halas.
Pokoje ladne jest klima dzialajaca bez zarzutu. Z pewnoscią trzeba sie przygotować na to, że o wszystko trzeba sie prosić ...zmiana poscieli naprawa prysznica - trwala ze 3 dni :-)) no i to jedzenie monotonne i niestety jak chce sie zjesc czasem cos co rzucą innego to trzeba albo wczesnie wstawac albo chodzic zaraz na poczatek kolacji...ale na szczeście w pobliżu jest wiele knajp w tym CONDOR i DJANNY gdzie można zjeśc naprawdę dobrze i super tanio Ogolnie polecam
Hotel robi bardzo dobre wrażenie. Widok z pokoju od strony "pola"co prawda nie najciekawszy ponieważ na barak pozostały po budowie, ale przynajmniej cicho. Okna bardzo szczelne i ciche.Sprzątanie ogranicza się najczęściej do opróżnienia kosza na śmieci ale nam to nie przeszkadzało. Polecamy bajecznie kolorowe drinki w hotelowym barze - bardzo miła obsługa. Ah i jeszcze jedno- nasz pokój był na parterze a przed balkonem coś w rodzaju tarasu na którym nie było zbyt czysto ale po zwróceniu uwagi pani z recepcji następnego dnia było posprzątane.Plaża w Słonecznym Brzegu to po prostu dzikie tłumy. Byliśmy tam pierwszy i ostatni raz w dniu przyjazdu. Z plaży korzystaliśmy w przepięknym Nesebarze. Plaża trochę kamienista ale mało osób i do nurkowania z "ABC" warunki idealne. Restauracje od strony morza oferują całe bogactwo ryb i innych owoców morza. Polecam mule jeśli ktoś lubi. Komunikacja autobusowa po prostu super. Generalnie Bułgaria jest bardzo brudna, ale w Słonecznym Brzegu jest przyzwoicie w Nesebarze też ok. Pochwała dla Rezydenta. Bardzo miły i chętny do pomocy młody człowiek Pan Jarek.