Titanic Deluxe Lara (ex. Titanic Beach Lara)

Niestety jedynym minusem - cena. Porownywalismy ceny z innymi \"wczasowiczami\" i okazalo sie, ze zaplacilismy duzo wiecej niz Anglicy, Niemcy czy nawet Slowency. Pomimo ceny bardzo polecam ten hotel, szczegolnie dla rodzin z dziecmi. My jestesmy bardzo zadowoleni.

Najlepszy! hotel w jakim byłem! Rozrywka: basen, tennis,siatkówka, piłka nożna, molo. Raj dla mojego 11-letniego syna i dla 7-letniej córki.
polecam, polecam, polecam!

Rewelacyjny hotel. Podróżję dużo i to do tej pory był najlepszy hotel w jakim byłem. Jśli wybierzesz to miejsce to poczujesz się jak król.

Dla dziecka ten hotel to bajka,moj 3,5 letni syn byl zachwycony,my oczywiscie tez;).Animacje na celujacy,non stop cos sie dzialo.W hotelu kino co dla mlodego bylo wielka atrakcja.Jak na mojej rodziny hotel wypas.

Hotel w kształcie TITANICA robi wrażenie. Ładny elegancki z dużym imponującym ogrodem i fajnymi basenami. Oferta AI godna polecenia bo wokół żadnego życia czy barów. Do miasta 15km.
Niestety jak to w ofercie AI jedzenie niewyszukane i raczej monotonne za to głodnym raczej na TITANICU sie nie chodzi.
Obsługa kiepska ale to chyba problem kulturowy. Jeżeli chodzi o język to wystarczy rosyjski - 80% gości hotelu to Rosjanie!
Polecam dla osób które nie lubią wychodzić hotelu. W tydzień na pewno sie nie znudzi!

Nazwa  Titanic Deluxe Lara (ex. Titanic Beach Lara)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Antalya
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, tenis, rozrywka i życie nocne

Plaża piaszczysta bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki, parasole i materace; bar na plaży objęty ofertą ultra all inclusiv

3 baseny z miniaquaparkiem

Dużo udogodnień dla dzieci m.in. plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), specjalne menu, krzesełka w restauracji

Dużo możliwości uprawiania sportu: 4 korty do tenisa ziemnego (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy, koszyk

Wyświetlono 46 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2008

Tomek

Pobyt - Kwiecień 2006

Sigma31

Pobyt - Maj 2005

hotel super, cudowny czas, rewelacja dla rodzin z dziecmi. Faktem jest, ze polozony na uboczu

Titanic Deluxe Lara (ex. Titanic Beach Lara)