Titanic Royal

4.8

Hotel przepiękny,nowy, czysty.Posiada dużo basenów oraz możliwość wykupienia za dodatkową opłatą pokoju z bezpośrednim wejściem do basenu.Teren wokół basenów czysty zadbany, baseny dziennie oczyszczone.Nie ma problemu z dostępnością leżaków,więc nie trzeba ich rezerwować nawet w szczycie sezonu. Ręczniki plażowe codzień wydawane w zamkniętych workach. Plaża przy samym hotelu,również mnóstwo wolnych miejsc, prysznice,bar i restauracja. Dla lubiących snurkowanie niedaleko brzegu mała i niestety już trochę zniszczona rafa koralowa, wystarczy jednak trochę udać się w głąb morza gdzie kończy się płycizna i można zobaczyć dużo większe okazy rafy (nam udało się zobaczyć sporych rozmiarów żółwia).Pokoje czyste codziennie sprzątane,barek uzupełniany woda,colą i spritem. Ręczniki również codziennie pozostawione w zamkniętych workach.Restauracja główna codziennie inna kolacja tematyczna, aczkolwiek zawsze znajdowało się coś uniwersalnego.Z reguły podawano kurczaka, wołowinę,ryby,makarony,dania gotowane na parze,grill bar,osobne menu dla dzieci .Sztućce zawsze zapakowane w foliową torebkę.3 restauracje a la carte. Naczynia na bieżąco odbierane przez obsługę.Bardzo duży wybór ciast.Animacje trwające niemal cały dzień;gimnastyka poranna,aquaaerobic,lotki,joga,siatkówka, piłka wodna,mini disco dla dzieci oraz wieczory tematyczne(raz odbyła się dyskoteka w pianie na besenie)Co do jakości animacji uważam że były naprawdę uczciwe, wiadomo zawsze znajdą się tacy którym będzie a to za mało, a to że nie po polsku, a ja doceniam wysiłek tych młodych ludzi którzy naprawdę się starali cały dzień umilić turystom czas nie będąc przy tym natarczywym.Moja nastoletnia córka była bardzo zadowolona.Niedaleko ok 900 m Cleopatra Bazar a ok.2 km centrum handlowe z Mc i kfc, jednak wszystkie pamiątki i potrzebne rzeczy można kupić w sklepach hotelowych w podobnych cenach.Hotel zrobił na mnie duże wrażenie swoją przestrzennością i brakiem odczuwania natłoku ludzi.

Hotel robi wielkie WOW zwłaszcza po zmroku. Pięknie oświetlony z licznymi alejkami i dużą ilością basenów i atrakcji. Póki co najładniejszy hotel w jakim byłem. Jedzenia bardzo dużo i różnorodne zwłaszcza obiady i kolacje. Jedynie śniadania dość monotonne ale to chyba domena egipskich hoteli. Wybór drinków duży jednak nie są jakieś mega mocne (może to i lepiej bo za szybko by klepały hehe) Co do smrodu to jest odczuwalny ale bez przesady, nie jest aż tak straszny. Ciekawi mnie jak obsługa ma utrzymać piekną zieleń bez nawożenia w takie upały? Co do obsługi to bardzo miła i nie wymuszająca napiwków. Po otrzymaniu kilku $ są Twoimi najlepszymi przyjaciółmi :)Ekipa sprzątająca na medal, pokój codziennie czyszczony i codziennie inna kompozycja z ręczników czekała na nas :) same pokoje przyjemne i przestronne, wykończenie trochę pozostawia do życzenia ale kto siedzi w pokoju na wakacjach? Morze bezpośrednio przy hotelu, czyste i cieplutkie. Niestety przez 6 dni mocno wiało i przebuwanie nad morzem było mało przyjemne ale za to mają fajny aquapark dla dzieci (nawet 2) i plac zabaw. Minusem jest zimna woda w głównych basenach i w basenach dla dzieci (grzanie było włączane kilka minut przed otwarciem i po kilku minutach wyłączane). Blisko hotelu jest bardzo duże oceanarium. do centrum handlowego trzeba podjechać trochę ale sklepy przy hotelu też są (w samym hotelu mini centrum handlowe gdzie można kupić fajne pamiątki w dobrej cenie). Ogólnie bardzo miło wspominam pobyt w tym hotelu i szczerzemogę go polecić. Koniecznie trzeba się zaopatrzeć w jakieś leki bo klątwa faraona grasuje :)

Szczerze polecam hotel. Pobyt udany na maxa. Obsługa bardzo miła, pomocna. Pokój czyściutki, codziennie sprzątany. Baseny z ciepłą wodą. Woda w morzu również cieplutka. Zejście do morza delikatne. Plaża super. Wygląd hotelu również super. Jedzenia dużo i bardzo zróżnicowane. Jedne z najlepszych wakacji w życiu. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Hotel robi wrażenie zwłaszcza po zmroku. Bardzo piękny z dużą ilością basenów. 2 aquaparki dla dzieci i plac zabaw pozwalają zająć czas pociechom :) Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Obsługa przemiła poczynając od recepcji przezbarmanów, kelnerów po ogrodników i sprzątaczki. Kelnerzy za kilka $ napiwku przynosili wszystko na taras do pokoju. Jedynymi minusami z tego co pamiętam była zimna woda w basenie dla dzieci, brak aquaparku dla dorosłych (chociaż my tego nie potrzebowaliśmy). Z rana też był trochę nieprzyjemny zapach z podlewania. Dodatkowo mimo, że hotel leży bardzo blisko lotniska i był pierwszy po drodze to sam transfer trwał długo bo autobus jechał okrężną drogą.

Najlepszy hotel Super miejsce Obsługa dba na wyokim poziomie Aż chce się wracać

Nazwa  Titanic Royal
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi

4.8

Wyświetlono 135 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Patrycja Janas

Pobyt - Lipiec 2021

Zalety

Czystość, bezpieczeństwo, animacje przestrzenność

Łukasz

Zalety

+ wygląd hotelu + jedzenie + obsługa + bliskość morza

Wady

- zimna woda w basenie dla dzieci

Maciej

Zalety

Pokoje, animacje dla dzieci i dorosłych. Wygląd jakość, dużo jedzenia.

Łukasz

Pobyt - Maj 2021

Zalety

- wygląd - jedzenie - obsługa

Wady

- zimna woda w basenie dla dzieci - z rana nieprzyjemny zapach z podlewania trawników (ale coś za coś, bo są piękne, zielone to muszą być zawożone) - długi transfer z lotniska mimo że hotel leży bardzo blisko (ale to już nie wina hotelu a biura podróży)

Patryk

Pobyt - Marzec 2021

Najlepszy hotel Super miejsce Obsługa dba na wyokim poziomie Aż chce się wracać

Zalety

Ogolnie super wszystko

Wady

Brak molo i rafy

Patrcja

Pobyt - Luty 2021

Świetny hotel, idealne miejsce, nówka sztuka :) Z bardzo dobrym wyżywieniem i najlepszą obsługą na świecie!! Polecam każdemu. Super opcja dla par oraz dla rodzin :)

Zalety

położenie wyżywienie obsługa

Milosz

Pobyt - Styczeń 2020

Bardzo na poziomie hotel i obsluga. Jedzenie tez ok

Zalety

Ok

Pobyt - Styczeń 2020

Hotel na wysokim poziomie polecam jedzonko, czystość!!na wysokim poziomie

Zalety

Jedzonko i bardzo miła obsługa

Wady

Nie ma takiej rzeczy

Ania z rodziną ze Szczecina

Pobyt - Luty 2020

Ogólnie super, jedzenie tematyczne, każdego dnia inne. Drinki spoko nawet było czuć alkohol hi hi, reczniki swieze, czyste. Ogólnie bardzo czysto i zadbana zieleń, w hotelu Titanic aqapark zieleń na poziomie strasznym, pod stopami ciągle piasek i drobne śmieci co było niemiłe A zjeżdżalnie w stanie bardzo zniszczonym.

Zalety

Czystość, lobby 24h, duża restauracja + 3 tematyczne, bardzo dużo basenów, 2 dla dzieci z atrakcjami i jeden duży przy barze z podgrzewaną wodą, B.duzo polakow, obsługa częściowo mówiąca po polsku

Wady

Najgorsi byli ludzie którzy wciskali dodatkowe wycieczki, ależ uparci, czasem oszukiwali że będzie polski przewodnik, którego nigdy nie było. Najlepiej odmawiać i kupić u rezydenta, jest może trochę drożej ale jest pewność że będzie polski przewodnik i bezpiecznie. Z biura Coral rezydenci wszyscy mówią po polsku płynnie. Troszkę lipa że pokój oddzielony jest tylko ścianka od łazienki A reszta ok

Pobyt - Styczeń 2020

HOTEL BARDZO FAJNY, CZYŚCIUTKI, ZADBANY.POŁOŻONY BARDZO BLISKO SKLEPÓW, JEŻELI KTOŚ NASTAWIONY NA ZAKUPY POLECAM BLISKO BAZARY KLEOPATRA, CENTRUM HANDLOWE SENZOMALL. SYMPATYCZNA OBSŁUGA, ANIMATORZY OK. DOBRE JEDZONKO, NIESTETY CAŁKOWITY BRAK RAFY!!!!! WIĘC JAK KTOŚ CHCE PODZIWIAĆ RYBKI POLECAM HOTELE W MAKADI BAY.

Wady

BRAK RAFY!!!!

Lilka

Pobyt - Grudzień 2019

Przebywaliśmy w tym hotelu rodzinnie, tygodniowy pobyt, świąteczny w okresie 22-29.12.2019 r. święta przygotowane super, kolacja wigilijna przeszła najśmielsze oczekiwanie, pięknie, smacznie, elegancko........ i jeszcze wiele pozytywnych określeń bym mogła przytoczyć.......bardzo uroczyście. Jedzenie przepyszne, pokoje super...... Hotel godny polecenia ! Dla mnie jedynym mankament był brak rafy przy hotelu :( :( :(

Zalety

Dbałość o szczegóły, zadbany, urokliwy, dobre jedzenie, fajna i miła obsługa

BARBARA

Pobyt - Grudzień 2019

W tym hotelu byłam w listopadzie 2019 , bardzo piękny hotel, czysty, nowy, pyszne jedzenie, miła obsługa, pokoje sprzątane codziennie, wyjazd bardzo fajny. Polecam ludziom szukającym spokoju a także rodzicom z dziećmi , gdyż teren hotelu jest tak przemyślany że nikt nikomu nie przeszkadza. Chcę tylko nadmienić że wszystkie zjeżdżalnie , które widać na zdjęciach są w drugim hotel , który mieści się ok. 1 km. od TITANIC ROYAL w TITANIC RESORT można dojechać busikiem lub pieszo. OGÓLNIE POLECAM BARDZO !!

Zalety

Piękny obiekt, blisko plaży , bardzo dobre jedzenie, czyste pokoje

Artur

Pobyt - Grudzień 2019

Byliśmy w tym hotelu w terminie 01.12 - 09.12 jeśli chodzi o pogodę to bardzo przyjemna od godz 10 do 15 ok 26 `C i lekki wietrzyk a wieczorami już chłodniej wiec kurtka sie przyda :) woda w morzu niestety zimna - jak w bałtyku w szczycie lata więc bez rewelacji. W hotelu podgrzewany główny basen z barem wiec można się pomoczyć plus jacuzi z cieplejszą wodą aczkolwiek nie zachęca do wejscia z racji wielkosci i ilosci olejków do opalania który się unosi na powierzchni. Sam hotel Bardzo ładny lecz nie tak jak piszą w ofercie nowy a ODNOWIONY co można łatwo zauważyć, ale w porówananiu do innnych to nie ma co narzekać :) Pokoje sprzątane codziennie aczkolwiek jest to bardziej poscielenie łóżka i na tym koniec... ale to Egipt... Jedzenie w głównej restauracji w miare dobre lecz monotonne i mały wybór można powiedzieć że co dzien to samo tylko troszkę inaczej podane Zupy bardzo tłuste i niedoprawione. Warto spróbować restauracji A`la carte tam juz każdy znajdzie cos dobrego (wg. nas najgorsza Azjatycka) Napoje i Drinki do przyjęcia aczkolwiek abby poczuć alkohol trzeba poprosic conajmniej podwójną dawkę :) miłym akcentem było przechadzanie się obsługi z mobilnym barem w obrebie basenu wiec nie trzeba bylo ciągle biegać do baru. Jesli chodzi o AQa PArk to jest lecz w kiepskim stanie i z tego co nam powiedzieli od połowy grudnia cały hotel będzie w remoncie i mają wszystko zamknąć wieć warto spyttac przed zakupem. Ogólne wrażenie dobre ale musza jeszcze troche popracować nad wszystkim :)

Zalety

Miła obsługa, wi-fi w całym hotelu, zadbany teren hotelu

Wady

monotonne posiłki

Elwira

Pobyt - Grudzień 2019

Nigdy więcej. Pierwszy raz zostałam okradziona. Wróciłam wieczorem z wycieczki fakultatywnej i odkryłam,że zostałam okradziona przez Pana pokojowego. Na prawdę proszę przemyśleć wybór tego hotelu.

Zalety

Nowy hotel wszystko świeże czyste.

Wady

Nigdy tam więcej nie pojadę. Obsługa sprzątająca pokoje okrada gości!!!!! Jedzenie słabe,mały wybór!!! Ale przede wszystkim kradzieże w pokojach!!!!

Katarzyna Pełka

Pobyt - Listopad 2019

Polecam w 100%.Najlepszy z najlepszych hotel w Hurghadzie.

Zalety

Piękna plaża , ładne , duże pokoje , wszędzie czysto , pyszne jedzenie , wspaniały ciepły basen , fajne animacje , ciekawe baseny dla dzieci , do śniadania soki wyciskane , miła obsługa , fajne animacje .Najlepszy hotel w Hurghadzie.Polecam w 100% ,szczególnie dla rodzin z dziećmi .Na pewno wrócimy????

Wady

Nie ma wad ????

Pobyt - Październik 2019

To mój 7 raz w Egipcie więc mam porównanie. Hotel jest nowy, świetnie rozplanowany, bardzo dużo basenów, ja otrzymałem pokój na parterze z bezpośrednim wyjściem do basenu. Wszedzie dużo wolnych leżaków nie trzeba wcześniej nic zajmować, plaża długa piaszczysta, dno morza również piaszczyste, nie potrzeba butów do morza. Wyznaczone kąpielisko, za bojkami niewielka rafa, martwa ale kolorowe rybki na niej pływają, można z maską posnurkowac. Hotel bardzo czysty, pokoje dobrze sprzątane, obsluga wszędzie miła, nigdzie nikt nie wymusza napiwków ale warto czasem dolara napiwku dać, bardzo się z tego cieszą. Jedzenie przepyszne, urozmaicone, czodziennie inny grill, rewelacyjne desery, 5 restauracji ala carte. NIKT ze znajomych nie miał ŻADNYCH sensacji żołądkowych. Dużo gier i animacji do południa, wieczorami fajne animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych, ogólnie fajna ekipa animatorów ( 8 ) rosjanie i ukraińcy ale przesympatyczni trochę mówią po polsku. Jedyna wada to wieczorami latają muszki i bywają irytujące. Poza tym w hotelu nie doszukałem się wad i naprawdę szczerze mogę ten hotel polecić. Jedne z najlepszych wakacji w Egipcie.

Zalety

Nowy , dobrze zaplanowany hotel. Pyszne jedzenie Sympatyczna obsługa.

Natalia

Pobyt - Październik 2019

Bardzo fajny hotel, wakacje udane!!! Polecamy!!!

Pobyt - Wrzesień 2019

Pobyt w hotelu od 1 do 15 września ,sam hotel około 16km od centrum można podjechac taxi z pod hotelu, jeśli ktos potrzebuje zrobic zakupy w pobliżu znajdują sie sklepy oraz apteka,sam hotel nowy,czysty,jedzenie smaczne nikt z naszej grupy nie chorował,dobre restałracje tematyczne dużo basenów,pokoje przestronne ,niektórym może przeszkadzac dość głośna klimatyzacja, najlepsze pokoje chyba te na parterze ,po wyjsciu jestesmy przy basenie i leżkach (po dwa na pokój).Plaża fajna czysta ciągle sprzątana no a woda jak to w Egipcie ,raz jest raz jej niema ( pływy w cyklu około sześć i pół godziny).Super animacje .Był to nasz już kolejny pobyt w Egipcie i kolejny bardzo udany,tak zdażały sie chwilowe przerwy w dostawie prądu ale to bardziej komiczne niż uciążliwe.Oczywiście były osoby niezadowolone i ciągle zrzędzące dlatego należy pamiętać że Egipt i jaki był koszt wycieczki a potem krytykować.

Zalety

Hotel przy plaży ,duża ilość basenów,czyste i dobrze sprzątane pokoje,smaczne posiłki,

Grażyna

Pobyt - Wrzesień 2019

Właśnie kończę pobyt w tym hotelu.Z czystym sumieniem mogę go polecić.Każdy znajdzie coś dla siebie.Duży wybór jedzenia, czystość w pokojach i na terenie hotelu.Na pewno jeszcze tu wrócę.

Zalety

Pokoje,posiłki,czystość

Aga

Pobyt - Sierpień 2019

Super hotel nam się podobal hotel nowy aqua park dla dzieci.przy morzu czego więcej chciec

Zalety

Super hotel nam się podobal

Wady

Jedyny minus brak polskich animacji dla dzieci

Titanic Royal