Turunc

4.1

2007 opinii

nie

SREDNIO JEDNYM SŁOWEM JAK ZA TAKIE DUZE PIENIĄDZE TO BEZ ATRAKCJI -NAJGORSZE TO MONOTONNE JEDZENIE

standart słaby w naszej ocenie 3 dobre *-budzi wielki zachwyt widok hotelu i tylko to

Byle jakie jedzenie pełno much robactwa nachalna i niemiła obsługa rezydenci itaki dno .okolica cicha tylko dla staruszków niema gdzie wyjśc plaz zasmiecona .oradzam

Ci, którzy piszą o rozwodnionych napojach najwyraźniej nie widzieli hotelu i baru na oczy, gdyż inaczej dostrzegliby, że te \"rozwodnione\" napoje były nalewane prostu z butelek (np. Cocoa Cola), co dotyczy także alkoholi. Kolejki do jedzenia się zdarzały- do potraw przygotowywanych na bieżąco, na miejscu i na oczach turystów. Za mało leżaków? Cóż, osobiście widziałem, jak z samego rana nasi zaradni rodacy zajmowali ręcznikami po dwa komplety leżaków: jeden w cieniu, drugi na słońcu. W efekcie niemal połowa leżaków służyła do suszenia ręczników. Bardzo solidny hotel. Plusy: aquapark, baseny, animacje dla dzieci, położenie, całodobowe All Inclusive, jedzenie, Minusy: to raczej 4, a nie 5 gwiazdek, uciążliwy dojazd, za drogi pokój duplex

Nazwa  Turunc
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Turunc
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, darmowe wifi, sporty wodne, nurkowanie

Prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża z łagodnym zejściem do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.

Dla dzieci: aquapark z 7 zjeżdżalniami, brodzik, plac zabaw, miniklub, maksiklub.

Hotel położony wśród zielonych wzgórz, przy własnej zatoce, w jednym z najbardziej urokliwych miejsc w okolicach Marmaris.

Animacje dla dorosłych: zawody, skecze, pokazy taneczne, wieczorny show.

4.1

Wyświetlono 327 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
GISIA

karol

szok jakie 5* odradzam

2.8
Jolanta

Mocno przereklamowany!!! Bardzo bardzo nie polecam togo hotelu!!wyżywienie klapa totalna !!po kilku minutach wydawania posiłków już wszystkiego brakuje!!plaża pomyłka zupełna !! kamieniste zejście do wody!!praktycznie jego brak !! nie polecam nikomu a zwłaszcza z dziećmi!! zanudzicie się

ogioldzik

Hotel godny polecenia. Bardzo miła i kulturalna obsługa. Dużo atrakcji. Nie wierzcie tym co piszą, że droga dojazdowa to koszmar bo u nas w Polsce w drodze na Salmopol koło Wisły są dużo gorsze serpentyny i dużo gorsze drogi(takie opinie piszą chyba mocherowe berety;-)

ŁUCJA

HOTEL Z KARALUCHAMI

anna.n

Bardzo fajny hotel. Obsługa bardzo miła, a z uwagi na dużą liczbę Polaków, znają wiele słów polskich (w barze). Miejsce piękne, spokojne, idealne dla rodzin z dziećmi, i nie tylko. Minusem jest dojazd do hotelu - z lotniska z przesiadką na busiki do 3 godz., co daje się we znaki szczególnie w upale. Rezydenci trochę się nie mogą odnaleść w takiej liczbie osób, i tak przyznawanie pokoji, trwa nawet ponad 2 godz! Na szczęście rekompensują to atrakcje hotelu, m.in. park wodny, również dla dorosłych.

2.6
WOJCIECH

OKROPNE MIEJSCE NA WYPOCZYNEK JENEN WIELKI BAJZER

moniq

trochę dziwią mnie ostatnie złe opinie, wygladają jak \\\"od konkurencji\\\", byłam w hotelu w czerwcu 2010 roku, czystość terenu i pokoi ok, jedzenie rewelacja, obsługa w porządku, może 5* to trochę na wyrost ale ogólne wrażenie bez zarzutu

2.2
majeczka

Hotelik mały kameralny ,all inclusive masakra Polacy traktowani jak szarańcza właściciele tłumaczą się że mają taki kontrakt z itaką śniadania monotonne .Barman wyszczekany bar podły w ofercie miały być zimne przekąski i lody dla dzieci a był tylko lód w kostkach .telewizji praktycznie brak 2 kanały za śniegiem .Inni goście hotelu traktowani są jak należy ,ale nie z itaki .Nie polecam !!!!!!!

2.2
kamilka

Brak dobrego jedzenia -. Animacje na poziomie zerowym (dwójka niewyszkolonych animatorów),pokoje małe (nasz rodzinny wyglądał jak normalny), czytość również średnia - ogólne wrażenie - bardzo średnie. Nie polecam rodzinom z dziećmy, ponieważ najnormalniej w Świecie nie ma tam, co robić

2.4
zygmunt

Przed chwilą napisałem swoją opinie o hotelu, nie czytając innych. Starałem się opisać w sposób wyważony bez emocji. Teraz po przeczytaniu wszystkich Waszych opinii śmiało mogę dopisać: WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE SA NIESTETY PRAWDZIWE!!! FAKT, ZE NAPISANE CZASEM Z WIELKIMI EMOCJAMI, ALE TE EMOCJI TOWARZYSZYLY I MNIE. POZYTYWY SA ELEMENTEM KTORYCH POWINIENEM OCZEKIWAC I ZA KTORE ZAPLACILEM BEZ WZGLEDU NA CENE!!! Do biur podróży - przeczytajcie te opinie i wyciągnijcie wnioski. Będę żądał odszkodowania za łóżko, obsługę i wyżywienie

Położenie hotelu jest świetne -na samym końcu zatoki, 5 minut spacerem od centrum Turunc, wśród zielenie i gór. Plaża jest typowo turecka - wąska, bez złotego piasku, po wejściu do wody od razu robi się głęboko. Można zanurkować parę metrów od brzegu lub nałożyć maskę i podziwiać życie podwodne. Po przejściu przez jaskinię można pływać przy skałkach na otwartym morzu i zakolegować się ze stadem egzotycznych rybek. Leżaków na plaży jest wystarczająco dużo, nie trzeba zrywać się skoro świt i ich zajmować.

Mariola

Polecam ten hotel wielbłądom..... bo żeby się czegoś napić trzeba stać pół godziny w kolejce do baru (taka taktyka hotelu- mniej pójdzie alkoholu jak postawią jednego leniwego barmana na cały hotel) Polecam ten hotel brudasom..... bo nie zauważą tego syfu w hotelu Gratuluję Itace bo sprzedaje to jako 5* a zasługuje na 2*( bez klimy 4*- to jakiś żart) Nie polecam ludziom którzy chcą wypocząć i nie tracić urlopu

gosia

hotel bardzo brudny -odradzam wyjazd