Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Gorąco polecam. Właśnie wróciliśmy z bajecznych wakacji. Bardzo dziękujemy za pomoc w wyborze, dobre rady i wspaniałą organizacje.
Otoczenie hotelu, sporo zieleni i kwiatów. Nie jest to jeden wielki moloch tylko kilka mniejszych budynków otoczonych zielenią a pomiędzy nimi kilka basenów oraz dostęp do plaży
Ogromna ilość Rosjan, przez co obsługa każdą rozmowę zaczyna po rosyjsku bo myśli że jesteś jednym z nich.
To prawda jak w poniższych komentarzach Hotel piękny. Obsługa super. Nie ma się do czego przyczepić. Niestety wadą hotelu jest smród!! z łazienki. Bardzo nieprzyjemny zapach z kanalizacji roznosił się po całym pokoju i był intensywny. Po zgłoszeniu sprawy w recepcji otrzymaliśmy informację, że dodaliśmy pokój z widokiem na morze za który trzeba normalnie dopłacić, więc nie mamy co narzekać. Odpuściliśmy temat po rozmowie z innymi osobami w hotelu, którzy mieli ten sam problem i narzekali na smród w łazience i pokoju. Interweniowali u managera hotelu i pani sprzątająca codziennie rano wlewała do odpływów w toalecie detergenty, które pomagały na 3 godziny. Potem smród od początku. Odnośnie rezerwacji leżaków rano to nie tylko Polacy, a głównie Rosjanie, których jest tam 70% gości hotelowych.
Pięknie położony hotel, Super obsługa,
Smród w łazience i pokoju z kanalizacji nie do wytrzymania!!!
Pobyt ogólnie zaliczam do udanych ale jest wiele braków, pokoje bardzo ubogie, tj. g zawinięte w ładny papierek :) wszystko wymaga już remontu, wymiana sprzętu, sprzątają po łebkach, przez tydzień nie wymieniona pościel. Toalety ogólnodostępne bardzo słabo sprzątane, najgorsza przy restauracji. Nie zabierają np. pustych szklanek z pokoi czy nie opróżniają popielniczek. Strefa basenowa bardzo ok, sprzątają na bieżąco, nie mam zastrzeżeń. Animatorzy tak jakby ich nie było. Pseudo mini disco dla dzieci bardzo późno, a polega tylko na włączeniu świateł i muzyki na scenie. Duży wybór jedzenia i napojów -bardzo smaczne. SPA to dramat, nie dajcie się nabrać na hammam który odbywa się w łaźni dostępnej dla każdego (uwaga dla Pań, zabiegi wykonują mężczyźni). Obsługa miła, mówią trochę po polsku, trochę po angielsku - z prostymi sprawami się dogadasz, z innymi słabo. Obsługa housekeeping w ogóle nie mówi po angielsku.
Bardzo dobra i sprawna obsługa. Ładny teren. Troszkę mała plaża ale jakoś dało się przezyć. Za całośc taka mocna 4. Troszeczkę przy mało leżaków i trzeba było "toczyć" wlaki z rezerwacjami ale jak ktoś rano wstaje to nie ma z tym większego problemu. Obok hotelu w promieniu 1 km sporo sklepów i bazarków.
Bardzo dobry internet, Czysto, ładny teren ośrodka, dobra obsługa. Sporo basenów, artakcji. Kilka knajpek w tym Burgerownia gdzie głównie dzieci się żywiły. Jezedznie na poziome 4. Duża różnorodnośc jedzenia i picia. Plaża czysta, ciągle chodzą kelnerzy i sprzatają naczynia. blisko do baru z plaży. Wody niegazowanej do picia pod dostatkiem. Nie drogie sklepiki na terenie hotelu.
Blosko drogi szybkiego ruchu ale nie przeszkadza w niczym. Widać że przydało by się odświeżenie pokoi ale mimo to są czyste. Jedzenie czasem było zimne mimo podgrzewania. Troszkę mała restauracja bo w "godzinach" szczytu jedzenia ciężko było znaleść miejsce. Brak gazowanej wody do picia w lodówkach ogólnodostępnych.
Hotel niestety pozostawia wiele do życzenia pod względem czystości – widać, że mają poważny problem z utrzymaniem porządku. Wszędzie brudno: zarówno w pokojach, jak i w częściach wspólnych. Jeśli chodzi o jedzenie, to choć wybór jest spory, dania są monotonne i szybko się nudzą. Te same drinki w każdym z barów smakują inaczej i są inaczej podane ,sposób podawania wszystkich napojów I drinków niechlujny ,brudne naczynia na stołówce bo nie można tego nazwać restauracja .Jedyny plus to dużo zieleni na terenie hotelu.Ogolnie nie polecam.
Dużo zieleni, basen dla dzieci, restauracja z burgerami.
Wszechobecny brud to największe wada tego hotelu.
Super warunki super jedzonko super ludzie...przesympatyczna obsługa. Raj na ziemi.
Czystość i miła obsluga
Nie ma
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Hotel czysty, zadbany, sprzątany na bieżąco. Duża ilość basenów, hotel położony na sporym terenie, duża ilość zieleni. Jedzenie na odpowiednim poziomie. Woda w basenach ciepła ( termin pobytu druga połowa maja).
Hotel położony na dużym obszarze z dużą ilością zieleni.
Jeśli ktoś zostanie zakwaterowany w budynku przy głównej drodze może być słyszalny spory hałas przejeżdżających samochodów
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Obsługa w restauracji w hotelu w barach i na basenach profesjonalna, liczna oraz miła.
Hotel(e) ładne, usytuowane wśród zieleni, pokoje przytulne i dobrze wyposażone.
Hotel raczej na 4 gwiazdki. Pierwsze wrażenie nie za bardzo - w pokoju brak ciepłej wody, klimatyzacja nie działała, TV także. Po zgłoszeniu w recepcji przyszło 2 typkow i zaczęli coś grzebać przy wodzie - co prawda naprawili ale nie do końca - trzeba było spuszczac długo wodę aby leciała lekko ciepła, później się to poprawiło. Jedzenie monotonne - mięso dobrej jakości rzadko spotykane. Naganiacze chodzili codziennie co dla niektórych jest wkurzające - wręczanie ulotek, pytanie o jakieś wycieczki, tatuaże - mimo tego że już wcześniej się z nimi gadało to i tak próbowali każdego dnia. Panie sprzątające spoko, pokój był ogarnięty codziennie. Średnio polecam ale od biedy można skorzystać z tego hotelu
Duży wybór słodkości Dobre drinki
Pokój trochę źle wykończony Problemy na początku pobytu Jedzenie monotonne
Pokój czysty, codziennie sprzątany wszytko było w porządku
Wszytko na plus
Hotel fantastyczny, dużo zieleni, blisko plaża, jedzenie bardzo dobre ogromny wybór każdego dnia. Codziennie imprezy, coś dla każdego i dla dzieci i dla dorosłych :) polecam serdecznie! ❤️
Czysto, miła i pomocna obsługa, dobre alkohole. Dbałość o turystów.
Fajny hotel położony na bardzo rozległym terenie dużo zieleni przy pełnym obłożeniu nie jest odczuwalny w żaden sposób tłok dużo barów 2 snack bary. Pokoje przestronne i duże balkony w zależności od miejsca zakwaterowania.
Duża powierzchnia i bardzo dużo zieleni
Plaża jest zbyt mała i wąska to moim zdaniem największy minus tego hotelu druga wada przy kolacji czy obiedzie w restauracji głównej obsługa nie podaje napoji do stolika.
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi, fajne animacje, pokój zabaw dla dzieci. Przede wszystkim hotel bardzo czysty i bardzo smaczne jedzenie w restauracji głównej jak i tych dodatkowych.
Czystość, bardzo smaczne i rozmaite jedzenie, praktycznie całodobowa oferta restauracyjna. Fajna cukiernia z ciastami owocami i lodami czynna do 21.
Bardzo przyjemnie spędzony pobyt w hotelu, pokój elegancki, czysty, wyposażony w pomocnicze akcesoria od kosmetyków po napoje, kawa, herbata. Obiekt jest bardzo rozległy ale przemieszczanie się z na poszczególne obiekty jest urozmaicone ciekawą aranżacją chodników i ścieżek ozdobionych pięknymi krzewami kwiatowymi, drzewkami owocowymi, palmami.
Przemiła obsługa, bardzo elegancko i smacznie wszystko podane, ale najbardziej ujął mnie inspirujący zapach w hotelu bardzo pasujący do tego miejsca.
Jedynym małym minusem były kolejki przy oczekiwaniu na stolik aby zjeść posiłek
Ogólnie bardzo bardzo dobry hotel a naście hoteli w Turcji zaliczonych momentami widać klasę jedynie plaża zasługuje na 3 minusy plaża i pomosty które raczej należy zburzyć i wybudować o nowa.
Zdecydowana większość ważnych aspektów jest na duży plus
Plaża i te dwa pomosty masakra, porażka, choć samo zejście do wody na duży plus, łagodne i większości z piaskiem.
Pobyt w hotelu bardzo udany, hotel piękny zadbany, bardzo dużo przestrzeni, plaża blisko hotelu. Do wyboru kilka basenów, restauracji serwujących różne dania. Kazdy znajdzie w hotelu miejsce dla siebie.
Rstauracja przy plaży serwująca dobre dania smaczne doprawione. Restauracja z burgerami bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, pokoje sprzątane codziennie. Czysto w pokojach, plaża przy samym hotelu 2 pomosty, kilka basenów na terenie hotelu, miejsce dla wypoczynku tylko dla dorosłych.
Nie które pomieszczenia wymagają remontu ale przy tym przemiale gości to nic dziwnego. Zimna woda w basenach, w restauracji głównej jedzenia dużo ale nie koniecznie wszystko smaczne.kwestia gustu oczywiście.
Bardzo udany pobyt, myślę że cena adekwatna co do tego co hotel oferuje, bardzo ładne otoczenie, dużo zieleni, hotel dobrze rozplanowany logistycznie, dzieci mają swoją osobna część hotelu, dlatego każdy coś znajdzie dla siebie - rodziny z dziećmi mają „miejsce dla siebie” a osoby chcące odpocząć od hałasu również.Plaza mała, ale bardzo ładna i zadbana, leżaki znajdują się głównie na pomoście ale jak dla mnie bardzo fajne rozwiązanie, wygodne wejście do morza, każdy znajdzie coś dla siebie - można zarówno posiedzieć w płytkiej wodzie jak i popływać nieco głębiej. Jedzenie bardzo dobre, choć mogłoby bardziej różnorodne.Bardzo smaczne drinki. Przez cały dzień jest możliwość zjedzenia czegoś dobrego, są również posiłki tematyczne, my trafiliśmy na tureckie tradycyjne jedzenie oraz oktober fest (alternatywnie do kolacji klimatycznie zorganizowany wieczór) wieczorami muzyka na żywo.Pokoje bardzo ładne, nowoczesne.Lokalizacja świetna - blisko bazarów oraz przystanku autobusowego.
Otoczenie, plaża,lokalizacja,jedzenie
Barek był tylko raz uzupełniany podczas naszego pobytu,
Hotel bardzo dobrze usytuowany w samym sercu pięknego ogrodu wśród licznych palm przy samej plaży. Kilka basenów z aquaparkiem. Budynek główny gdzie znajduje się lobby, główna restauracja, kawiarnie oraz sklepiki i bar główny. Bardzo dobre jedzenie wraz z barami z przekąskami. Alkohole importowane wódka, whiskey, gin, aperol, proseco oraz piwo. Mini club dla dzieci. Pyszne różnorodne jedzenie. Lody gałkowe oraz na patyku. Dodatkowo trafiliśmy na imprezę w ogrodzie October Fest, która jest organizowana tylko jeden raz w roku - PETARDA.
bliskość plaży różnorodne jedzenie mini club dla dzieci
Hotel pięknie położony Mnóstwo zieleni kilka basenów do dyspozycji bardzo dobre i urozmaicone jedzenie
Piekne ogrody dobre jedzenie miła obsługa
Wybór na 5+,hotel godny polecenia, piękny z dobrym jedzeniem i napojami różnego rodzaju. Odzielna strefa dla dzieci więc można wypoczywać nad basenem gdy przyjedzie się bez nich.
Blisko morza, miła obsługa, jedzenie, czysto
Brak wad