Atrakcyjne położenie: w spokojnej dzielnicy, w miejscowości Ulcinj, do centrum i Starego Miasta można dojechać taksówką.
Szeroka i piaszczysta plaża ok. 800 m od hotelu (na plażę dowozi bus hotelowy).
W całym obiekcie bezpłatne Wi-Fi.
Plaża Wielka Plaża o długości 13 kilometrów
To były wspaniałe wakacje :) Polecam każdemu kto wybierze sie do Primafila zeby wypozyczyl auto-Szef hotelu pomoze. Mimo pewnych minusow bylo tak cudownie,ze z pewnoscia wroce do Czarnogory. Polecam Ulcinj dla osob ,ktore nastawiaja sie na zwiedzanie autem inaczej mozna sie zanudzic, jednak jest to fajne-tanie miejsce noclegowe,wypadowe. No i Ci kelnerzy ! Bomba ! super :)
Przemiła obsługa , fajne zabawy , super ludzie i atmosfera !
Pokoje do remontu, obiady słabej jakości, daleko od centrum
Atmosfera w hotelu bardzo miła, sprzyjająca odpoczynkowi.Właściciel mówi po polsku, bardzo miły i pomocny. Obsługa hotelowa wspaniała, nie ma sobie równych.
Miły właściciel, wspaniała i bardzo pomocna obsługa
Uwaga!!! Nie jest to cała Villa Primafilla. Obok (na zdjęciu tego nie widać) jest mała, niepozorna parterowa budka. Jak się okazało na miejscu to jest miejsce dla tych którzy naiwnie uwierzyli że jak zapłacą ok. 1500 zł to będą wypoczywać w pokazanej na zdjęciach Villi. Wczasy takie kupicie w Rego Bis z Katowic- szczerze odradzam. Co do Villi Primafila, jedzenie było smaczne i co ważne tamtejsza kuchnia, zadbany nieduży basen. Posiłki można było spożywać na zewnątrz. Daleko do plaży i Starego Miasta. WiFi dla tych z budki tylko w okolicach basenu!
kuchnia
mała budka
Miejsce fajne dla ludzi lubiących spokój i ciszę. Do plaży niedaleko (nawet na piechotę) do mista trochę dalej ale właściciel zapewnia dojazd. Basen czynny całą dobę! Dużym plusem jest obsługa - panowie rewelacyjni. Właściciel mówi po polsku i jest dobrze nastawiony do turystów. Bardzo uczynny i miły. Polecam rakiję od niego - w smaku rewelka a cena przystępna. Minusem są zniszczone, uszkodzone, nie działające sprzęty (leżaki, krzesełka itp.) - nikt o to nie dba, ale da się przeżyć. Podsumowując - osoba właściciela i obsługa rekompensuje ewentualne niedogodności, Zresztą o wszystko prosić i pytać a życzenia zostają spełnione. Sama Czarnogóra piękna - polecam, ale w oczy razi wszechobecny brud (śmieci w przestrzeni wspólnej wszędzie). Jak wszędzie turysta jest łupiony ale ceny jeszcze atrakcyjne. Wrażenie ogólne - pozytywnie, polecam. Warto poszukać małych plaż umiejscowionych w lesie (jest ich w okolicy 2 czy 3) - tam jest czysto, głęboka woda mozna snurkować.
Ciche i ustronne miejsce. Pokoje bardzo przyzwoite (za wyjątkiem pokoi zlokalizowanych w budynku naprzeciw budynku głównego) Pokoje sprzątane codziennie. Obsługa miła - kelnerzy bardzo pomocni, mili, uczynni praktycznie na zawołanie gości. Dojazd do plaży i do miasta zapewnia właściciel.
Pokoje w budynku naprzeciwko jadalni o niskim standarcie, niestarannie lub wcale nie sprzatane. Dla osób oczekujących rozrywek - daleko do centrum. Uszkodzone sprzęty o które nikt nie dba.