Vincci Dar Midoun (ex Magic Djerba Mare)

Pobyt 7-14. 03 Hotel ogólnie przyjazny dla rodzin z dziećmi ale obsługa nastawiona bardziej na francuskich turystów.

Polecam. Stosunek jakości do ceny rewelacyjny. Dużo przyjemności za małe pieniądze. A tak ogólnie to czysto, animacje , blisko morza, duży basen. Jesteśmy zadowoleni.

hotel którego nie polecam ,przecięty niska cena zacheca nastawiny na Francuzów

Witam wypoczynek bardzo udany w Vincci .Obsługa bardzo Miła, pomocna, jedzenie Ok każdy cosik znajdzie, przepyszne lody piwko z kegi do obiadu i kolacji , wina i inne napoje, słodkości również Ok, dużo owoców.

Hotel spełnił moje oczekiwania, sprawna i przemiła obsługa, spokojne otoczenie, pokoje czyste , fajny widok z okna, balkon obudowany chronił przed wiatrem

Nazwa  Vincci Dar Midoun (ex Magic Djerba Mare)
Miejsce  Tunezja / Djerba
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne

Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami

Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw

Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze

Ciepła, słoneczna pogoda o każdej porze roku

Wyświetlono 91 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Fajne położenie, bardzo czysty, zadbany hotel - wszędzie biały marmur. Bardzo blisko morza, przyjazny zwierzętom (koty biegały nawet po głównym holu :) Dobre jedzenie. Super słodycze - naprawdę warto spróbować oraz bar i przesympatyczny barman. Wszędzie tam, gdzie schody są podjazdy dla wózków dziecięcych, inwalidzkich itp. Pokoje sprzątane codziennie i bardzo dokładnie - pościel, ręczniki zmieniane codziennie :) Obsługa w recepcji mówiąca po angielsku.

Wady

Nie można spożywać wody z kranu, co przy małym dziecku jest problematyczne szczególnie podczas kąpieli w wannie. Muzyka zarówno tzw. hotelowa (lecąca przez cały dzień w tle) jak i ta podczas animacji tylko orientalna i bardzo monotonna. Zero europejskiej, nowoczesnej nuty. Może komuś się to podoba, ale po paru dniach naprawdę ma się dość. Panie sprzątające mówiące tylko po francusku :( Bardzo niskie ciśnienie wody w kranie w łazience i czasami letnia woda :(

Rafał

2.7
DANUTA

Pobyt - Marzec 2024

hotel którego nie polecam ,przecięty niska cena zacheca nastawiny na Francuzów

Zalety

położenie nad morzem

Wady

czystość w pokojach ,jedzenie porażka

Gizmo

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Hotel przy samej plaży , ładna plaża, czysta woda, dużo zadbanej zieleni, porządek, pieski na plaży mają wode w misce i sucha karmę, kilka kotków na obiekcie też ma co jeść ,lubią wędlinkę. Bar w hotelu bardzo fajny , barmani uśmiechnięci, drinki Ok w szkle oczywiście. Basen kryty woda 30-33 stopnie. Basen odkryty żeźki nie zapominajmy ze to marzec. Temperatura okolo 23-24 pełne slonce . 2 dni było 30 stopni,kompać można się nawet w morzu.

Wady

Troszkę pasowało by odnowić pokoje wymienić wykładziny, ale i tak jest w miarę za tą cenę, przerobiłem już 6 hoteli na Djerbie lepszy jest tylko Radisson , ale i dwa razy droższy więc wybór należy do Państwa. Wyspa piekna w porze letniej jak i zimowej fajnie wieje jest gdzie chodzić, zwiedzać, nie ma tłoku problemów żołądkowych. Super TaXi prawie za darmo. Bezpiecznie . Ceny w sklepach jak w Polsce lub taniej .

Emilia

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Spokojne otoczenie, czysty hotel, czyste pokoje

Mariola

Pobyt - Luty 2024

Hotel zaskoczył nas bardzo pozytywnie. Wygodne i bardzo dobrze wyposażone pokoje. Czysto i urzekająco miła obsługa. Posiłki bardzo urozmaicone i jedzenie pyszne. Nie było problemu z wodą, napojami, drinkami. Hotel pięknie położony i super wyposażany. Chętnie powrócimy tam jeszcze.

Zalety

Bardzo ładne położenie, czysta plaża, dostępność leżaków, jedzenie bardzo dobre, bardzo miła obsługa, codzienne animacje i różnorodność zajęć mimo braku sezonu.

Pobyt - Styczeń 2024

Pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany.Personel starał się aby wszyscy goście dobrze się tu czuli.Animatorzy codziennie przygotowywali nowy program. W restauracji różnorodne,smaczne jedzenie.Kelnerzy dbali o nasze stoliki ,aby zawsze były czyste.Szczególnie Kelner Kaimir ,zawsze uśmiechnięty,pomocny,na zakończenie przygotował nam pięknie ustrojony stolik.Dziekujemy,na pewno wrócimy w to miejsce

Zalety

Hotel nad samym morzem,czysty, przyjazny personel.

Anita

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel oceniam pozytywnie , czysto , piękne widoki , bardzo mila i przyjazna obsługa . Widoki z okna cudowne , na plaży ochrona pilnuje porządku.

Zalety

Blisko hotelu plaża , naprzeciw wejścia sklepiki miejscowe gdzie można kupić pamiątki w bardzo niskich cenach (w porównaniu do miejsca gdzie zabrała nas rezydentka było 4 razy drożej)

Wady

weekendy , jest dużo Libańczyków

Marek

Pobyt - Styczeń 2024

No, hotel ma najlepsze lata już za sobą. Ale jeszcze pewnie długo posłuży. Ladnie położony, w miarę kameralny, z fajną, sprawną obsługą. Żenujące animacje na dodatek po francusku... Ale pobyt udany i jestem zadowolony, a animacje na szczęście nie są obowiązkowe Marek

Zalety

położenie, obsługa, czystość, uprzejmość..

Wady

nieszczelne drzwi, brak polskich programów w tv

Elwira

Pobyt - Styczeń 2024

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania i nie było niczego co by nam się nie podobało.Duże , wygodne pokoje, pyszne jedzenie i świetne drinki. Przemiły barman Mounir spełniał wszystkie nasze pragnienia. Spędziliśmy cudowne chwile w tym hotelu i szkoda było wyjeżdżać .

4.7
Paweł

Pobyt - Grudzień 2023

Hotel ok i położenie fajne blisko plaża ale najgorszy problem z jedzeniem jedno i to samo brak wędlin na śniadania non stip tylko jakąś mortadela jajka i żółty ser i sałatki bez smaku brak gorącej wody żeby zrobić sobie choćby herbatę brak gorących napoi do obiadu i kolacji w pokoju brak czainika na obiad jak zdarzysz to zjesz jakieś mięsa a tak to jakieś resztki dają nie polecam tego hotelu jedyny plus to położenie

Zalety

Położenie przy plaży

Wady

Jedzenie jedzenje i jeszcze raz jedzenie

Maria

Pobyt - Grudzień 2023

Jak dla mnie hotel spełniał oczekiwania. Niewątpliwą zaletą jest bezpośredni dostęp do plaży i morza. Bardzo dobre i różnorodne jedzenie, pomocna obsługa. Duża ilość atrakcji w zakresie kompleksu hotelowego.

Zalety

Dostęp do morza.

Wady

Basen hotelowy / wewnętrzny czynny tylko do godz. 17:00

Patryk

Pobyt - Grudzień 2023

Od samych drzwi wejściowych bije blask polerowanego codziennie marmuru. Obsługa mówiąca w zdecydowanej większości po francusku aczkolwiek język angielski w komunikacji też nie był problemem. Czystość zasługuje na 5tke, jedzenie również.

Zalety

Dostęp do plaży z basenu zewnetrznego. Najbardziej zadbana plaża i jej okolica w promieniu kilku kilometrów. Przechodząc się wzdłuż linii brzegowej nie znajdziecie lepiej usytuowanego hotelu. Piękny widok na morze z pokoju hotelowego!

Wady

Brak klimatyzacji poza sezonem. Od morza w tym okresie potrafi nieźle wiać.

Roman

Pobyt - Listopad 2023

Hotel spoko jedzenie Ok obsługa też polecam wszystkim

Zalety

Plaża blisko

Wady

Łazienka do odnowy

Grzegorz

Pobyt - Listopad 2023

Wchodząc do hotelu, przekraczasz bramy innej rzeczywistości. Ogromna przestrzeń i w oddali, patrząc przez hol w stronę morza - palmy, błękit wody, słońce i wakacyjny VIBE :) W recepcji uśmiechnięci ludzie, którzy nic nie każą wypełniać, po otrzymaniu dokumentów od razu zakładają Ci pasek All In, a Ty możesz już czuć się jak gość. Nawet, jeśli samo zameldowanie trwa chwilę dłużej, nic nie stoi na przeszkodzie by ruszyć już w stronę drzwi prowadzących wprost do krainy urlopowych atrakcji, smaków i rozkoszy. Człowiek od walizek gotowy na pomoc, wcale nie nastawiony na bakszysz, dalej nienachalni animatorzy i przemiła obsługa w barach, restauracjach i innych częściach hotelu. Przestronność wnętrz, bliskość piaszczystej plaży, widok z balkonu i otoczenie zadbanej roślinności sprawia, ze Twój pobyt staje się podróżą w najlepsze zakątki Twoich marzeń o wypoczynku.

Zalety

Położenie przy samej, czystej, piaszczystej plaży, gdzie możesz oddać się błogim rytuałom relaksacyjnym. Nic nie zaburzy Twoich wakacji, gdyż niezmiennie czuwa ochrona na plaży, a leżakami zarządza niezwykle sprawny personel, zatem i inni urlopowicze nie zarezerwują sobie miejsca "na później". Przestronne restauracje i bary to klucz to braku kolejek, a jakość serwowanych dań jest sposobem na zdobycie Twojego serca! Przez żołądek rzecz jasna.

Wady

Wadą hotelu jest jego wysoka jakość - nie chcesz wyjeżdżać, a jak już wyjedziesz... Twoje tęskniące myśli wracają tam, jak bumerang ;)

Magdalena

Pobyt - Listopad 2023

Hotel ma wspaniałe położenie, czysto, zadbana roślinność, mnóstwo osób z obsługi stara się umilić pobyt turystom. Jedzenie urozmaicone podczas lunchu i kolacji, śniadania bardziej monotonne ale do przeżycia :) Jak na afrykańskie 4* oceniam bardzo przyzwoicie.

Zalety

Lokalizacja, jedzenie, czystość, miła obsługa.

Wady

Koty w restauracja i bezdomne psy na plaży.

Natalia

Pobyt - Październik 2023

Hotel świetny godny polecenia codziennie animacje. Jedzenie każdy coś dla siebie znajdzie. Przepyszna pizza. Duży basen. Hotel przy plaży. Plaża czysta codziennie sprzątana. Polecam

Zalety

Duże, czyste pokoje, świetna obsługa, fajni animatorzy

Bogdan

Pobyt - Październik 2023

Hotel trzyma poziom -sieć Vincci ,all inclusive jak wszędzie trochę dziadowskie

Zalety

Hotel sieci Vincci **** stary hotel ale wszystko OK

Wady

Animatorzy -nędza przypadkowi chłopcy i panienki z poziomem tylko dla dzieci

5.2
Dorota

Holel raczej stary,sprzątanie pozostawia wiele do życzenia ,zapach z WC tragiczny,jedzenie również nie zachwyca.Mimo zapewnień ,że posiłki są wydawane wcześniej jeżeli jest potrzeba(wycieczki),był problem.Niestety ,nie polecam.

Zalety

Bliskość plaży i basen.

Wady

bród i zapach z kanalizacji

Bogdan

Hotel bardzo ładny czysty i przytulny - wszędzie jasny marmur, blisko plaży z bezpłatnymi leżakami obsługa zawsze życzliwa i zainteresowana potrzebami klienta. Bary i bufety super obsługa. Polecam

Zalety

Bliskość plaży z leżakami super woda, basen kryształ woda zadbany. Przy posiłkach spokojna relaksacyjna muzyka. Kuchnia nie do opisania tego trzeba spróbować wszystkie napoje dpstępne

Wady

Jedyną wadą były twarde materace które są problemem dla osób ze schorzeniem kręgosłupa

Vincci Dar Midoun (ex Magic Djerba Mare)