Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Super hotel, polecamy wszystkim, wspaniale wakacje z Rego-bis! Polecamy wszystkim!
Doskonałe położenie Bardzo dobre jedzenie Fajna okolica
Wszystko było super - przemiły personel, nowocześnie urządzone pokoje, pyszne jedzenie. Hotel znajduje się zaraz przy plaży, mieliśmy super widok na morze. Polecam wszystkim, którzy chcą odpocząć - hotel ma również strefę SPA.
- blisko plaży -hotel posiada basen - pyszne jedzenie
Do hotelu VM trafiliśmy przez przypadek, ponieważ mieliśmy wykupione wczasy w Henry RESORT & SPA. Po przejezdzie na miejsce okazało się , że ten nie jest jeszcze gotowy i zaproponowano nam VM. I chyba dobrze się stało, ponieważ VM jes w pierwszej lini przy plaży, położony w kameralnej okolicy przy piniowym lasku z dala od zgiełku i brudu albańskich ulic. Plaża czysta, 30 metrów od hotelu z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Nie był to nasz pierwszy pobyt w Albanii-więc naprawdę na tamtejsze warunki za cenę ok. 2000 pln. za all inclusive, to jedna z lepszych opcji w GOLEM/DURRES.
położony w pierwszej linii przy plaży, nieduży-trzypiętrowy obiekt, pokoje dość przestronne z dobrze działającą klimatyzacją-codziennie sprzątane, jedzenie dość dobre, miła i pomocna obsługa hotelowa,
dość monotonne śniadania, brak soków owocowych, paskudna kawa w opcji all inclusive