Hotel położony jest niedaleko centrum jednego z najpopularniejszych kurortów na wyspie - Laganas.
Tylko 300 m do szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Krótki transfer z lotniska (ok. 30 minut).
Sport i wypoczynek: 2 baseny zewnętrzne, siłownia, sauna, SPA.
Bardzo polecam. Zakwaterowany byłem w 3 osobowym pokoju na parterze. Wszystkie pokoje zwrócone są w stronę basenów i ładnego estetycznego dziedzińca. zakaz korzystania z basenów od godz 19, dzięki czemu obsługa hotelowa nie ma problemu z zagwarantowaniem ciszy nocnej. Dwa baseny + mały basenik będący siedziskiem użytkowników baru :) Jedzenie 1 klasa, każdego dnia zmieniają w większości serwowane dania, warzywa i owocowe baardzo świeże, tak że przez pierwsze dni głównie zachwycałem się smakiem zwykłych produktów. Goście hotelu Elite mają dostęp do funkcjonalności hotelu White Olive, w tym między innymi do kompleksu sportowego. Od hotelu blisko do morza i do imprezowego serca Laganas (odległość ok 7 minut pieszo). Hotel zarówno dla tych co przyjechali się pobawić, wypocząć, ale obserwując i inny gości z dziećmi, tamci również dobrze się bawili. Na koniec pochwale standard utrzymania czystości. TOP. To był mój pierwszy zorganizowany wyjazd i zdecydowanie nie zawiódł :)
Standard, czystość, pyszne jedzenie, estetyczny design hotelu
Hotel nowoczesny, obsługa hotelu bardzo miła. Niestety to tyle plusów. Nie można było posiedzieć na balkonie, bo strasznie zawiewało od szamba( pokój od strony ulicy). Jedzenie a raczej catering bardzo słaby, posiłki często były zimne. Bardzo mało owoców morza. Jedzenie monotonne.
miła obsługa
nieszczelne drzwi od pokoju, śmierdzące szambo, monotonne i zimne posiłki
Jesteśmy po tygodniowym pobycie w tym hotelu, 12-19 września 2021. Szczerze mówiąc można z niego nie wychodzić (mieliśmy pobyt all inclusive)ale jedynie po to, żeby coś więcej zobaczyć. Zarówno obsługa jak i wyposażenie na najwyższym poziomie. Posiłki urozmaicone, poza stałymi pozycjami zawsze dodane coś nowego, bardzo zróżnicowane na pewno każdy coś dla siebie znajdzie. Obsługa w barze przesympatyczna, nie pozwoli aby samemu donosić do leżaka tacę z napojami. Do dyspozycji dwa baseny oddzielone barem właśnie, większy z wydzielonym brodzikiem, przeznaczony tez do różnego rodzaju animacji wodnych (aquarobik np), mniejszy w tzw. strefie spokoju. Z racji pandemii nie ma w pokojach czajników, ale można pobrać z recepcji.
przemiła obsługa zarówno w barze na stołówce ale też pozostała, czysto sprzątane na bieżąco, można zastać w recepcji osobę mówiącą po polsku,
Zbyt mała siłownia, zapisy dzień wcześniej, niby otwarta a korzystać można w wyznaczonych godzinach,
Byliśmy w hotelu na przełomie czerwca i lipca 2021. Jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel naprawdę czyściutki, wygodne łózka, pokój sprzątany codziennie. Wszystko działało bez najmniejszych problemów. Podobnie rzecz wyglądała z basenami oraz restauracją. Personel bardzo miły, nie rzucający się w oczy. W wysokim reżimie sanitarnym hotel sprawdził się medal. No i oczywiście na koniec nie można nie wspomnieć o cudownych miejscach, które trzeba zwiedzić będąc na tej wyspie. Widoki i wspomnienia niezapomniane:)
Atmosfera, porządek, obsługa
Jedyną wadą przynajmniej dla nas był brak
Hotel czysty, nowy i zadbany. Byliśmy bardzo zadowoleni z obsługi - jeżeli ktoś liczy na zabawnych, krzyczących i czekających na napiwki barmanów to nie będzie zadowolony, nam osobiście to bardzo odpowiadało. W hotelu nie można było dawać napiwków. Jedzenie smaczne, choć w pewnym momencie monotonne - nie było tu efektu wow, ale nie można narzekać. Drinki przepyszne. Pokoje sprzątane codziennie. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek, ale greckich. Od polskich 5 gwiazdek odstaje, ale kto zna standardy greckich hoteli, ten z pewnością ten hotel doceni. W tej cenie byliśmy bardzo zadowoleni. Bardzo blisko do nagradzanej plaży (ok. 3-5 minut spacerkiem) - plaża piękna, piaszczysta, szeroka i z bardzo łagodnym zejściem do morza. Leżaki hotelowe w ograniczonej ilości. Blisko do "imprezowej" części miejscowości, można iść miastem lub wzdłuż plaży. Do samego centrum docieraliśmy w ok. 10-15 minut. Nie słychać w pokojach imprezowni, więc można spokojnie spać w nocy.
Świetny hotel godny polecenia ,miła obsługa,czysto ,niedaleko do centrum
Cisza,wysoki standart pokoi, czysto,smaczne jedzenie
Droga nad morze o nie najwyższeym standardzie
W hotelu spędziliśmy 6 dni na przełomie września i października 2019. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel jest czyściutki, pokoje są bardzo nowoczesne i codziennie dokładnie sprzątane. Bardzo dobrze działa klimatyzacja która sama wyłącza się podczas otwierania tarasu i i włącza się przy jego zamknięciu. Wifi działa bez problemu. W pokoju czekały na nas wszystkie rzeczy o których potrzebie nawet byśmy nie pomyśleli (pomijając podstawowe kosmetyki i przybory kosmetyczne, czekały na nas grzebienie, łyżka do butów i inne pomocne drobiazgi).. Ten nowy obiekt jest flagowym hotelem Rainbow i większość gości to Polacy. Z uwagi na to powiązanie można poczuć zaangażowanie rezydentów. Mieliśmy pokój z widokiem na baseny. Bardzo dobre drinki i dużo alkoholi do wyboru. Niedaleko rozrywkowej części Laganas. Ogromnym minusem jest 50 leżaków na plaży, które mają służyć dla gości z dwóch hoteli. (Polacy, wasza apaszka nie ma prawa leżeć na nich przez 3 godziny bardziej niż hotelowy gość, bo przed śniadaniem przyszliście zaklepać sobie leżak- błagam NIE RÓBCIE TEGO bo ręce opadają). Reszta leżaków nie należy do hotelu i jest płatne 7 euro. Do plaży jest około 300 metrów i nie ma przy niej baru ale to do zniesienia, Podsumowując jesteśmy bardzo zadowoleni :) polecamy serdecznie !
-bardzo czysto -duże i bardzo nowoczesne pokoje (sprawna klima, wifi) -dobra lokalizacja (blisko rozrywkowej części ale bez hałasu) -bardzo dobre jedzenie -dobre drinki -dużo leżaków przy basenach -widok ze stołówki na otaczające góry -blisko od lotniska -możliwość wielu wycieczek fakultatywnych w okolicy
- bardzo mało leżaków na plaży (dokładnie 50 leżaków na dwa hotele) -odległość do plaży około 300 m -brak baru przy plaży (i tylko jeden w hotelu)
Szczerze polecam ten hotel wszystkim osobom, które chcą zrelaksować się bez dzieci w hotelu z fajnym standardem. Wspaniała, pomocna i zawsze uśmiechnięta obsługa. Hotel oddalony 5 minut spacerkiem zarówno od plaży jak i od centrum Laganas.
+ nowy, czysty hotel + super personel zarówno kelnerzy, barmani jak i recepcja oraz osoby sprzątające + duży czysty basen z dużą ilością leżaków, bez problemu każdy znajdował dla siebie miejsce + brak animacji, spokojna muzyka na terenie basenu, każdy był w stanie się zrelaksować na basenie + hotel usytuowany na poboczu, jednocześnie blisko do atrakcji na mieście
- basen czynny tylko do godziny 19.00 - poza pokojami tylko jedna łazienka dostępna na terenie hotelu,
Hotel nowy, bardzo czysty, ze sprawna obsługa, położony blisko rozrywkowej części Laganas ale na tyle na uboczu, że zgiełk nie przeszkadza. Smaczne urozmaicone posilki.Bez nachalnych animacji głośnej muzyki( chociaż przydałby się jakiś wieczór grecki) Pokoje dosyć małe, ale dobrze wyposażone Ogólnie godny polecenia chociaż standard raczej na cztery gwiazdki niż pięć
Sprawna,czysta klimatyzacja, codziennie dokładnie sprzatane pokoje, dwa baseny, miła i pomocna obsługa, ogólnie hotel wyjątkowo czysty jak na greckie standardy
Brak oferowanego Spa
Hotel jest położony około 200 - 300 metrów od plaży jednak klienci nie mogą liczyć na piękny widok ze swoich okien. Jest do wyboru wewnętrzny dziedziniec lub ściany pobliskich budynków, główna droga lub drzewa :) Dodatkowo hotel nie posiada udostępnionego SPA, natomiast siłownia to pomieszczenie, w którym stoi jedynie: atlas, ławeczka, rowerek i bieżnia :) Toalety publiczne są dosyć daleko od basenu czy restauracji i znajdują się w piwnicy. Śniadania są dobre, jednak lunch oraz kolacja były mało zróżnicowane ... Jeżeli gość hotelu zdecyduje się na CAŁODNIOWĄ wycieczkę, to może otrzymać od hotelu tzw. lunch box czyli papierową torebkę z wodą, bananem i jedną kanapką :) W hotelu jest dostępne ogólne wi-fi oraz indywidualne na pokój. To drugie jest dodatkowo płatne (kilka euro) :) Warto również podkreślić brak animacji w hotelu oraz muzyki na głównym basenie (jest cisza). Hotel nie powinien być sprzedawany - oferowany jako 5 gwiazdkowy, bo trzeba w nim jeszcze sporo kwestii poprawić. Jedynie co podwyższa jego ocenę to naprawdę miła, życzliwa i pomocna obsługa :) Dodatkowo jeżeli liczysz na spokojny urlop w hotelu bez dzieci to nie polecam tego hotelu, bo są w nim praktycznie same rodziny z \"bombelkami\" :D
Hotel Nowy ... choć to może również stanowić wadę
Brak siłowni, mało zróżnicowane posiłki, brak animacji itd.
Hotel nie oferuje tego co Państwo jako wakacje. pl. gwarantujecie w opisie hotelu oraz umowie: - hotel nie ma przyznanych żadnych gwiazdek i nie spełnia takowego 5 gwiazdkowego standardu, - brak sauny i spa hotelowego, - posiłki chłodnie i mało zróżnicowane, - napoje , woda w pokojach nie jest uzupełniana, ( 1 butelka litrowa wody na cały pobyt), - pokoje brudne, sprzątane codzienne ale bardzo niechlujne ( pod łóżkami 2 cm warstwa kurzu), - brak szlafroków w pokojach, - darmowy internet , sieć wi-fi działa darmowo tylko przez 10 min po każdorazowym logowaniu się , po tym czasie się rozłącza i żąda wykupienie płatnej usługi. - brak wolnych, bezpłatnych leżaków przy basenie dla gości którzy nie zrobią rezerwacji ręcznikami do godz. 10.00. - brak zorganizowanych zajęć sportowych na obiekcie oraz jakiejkolwiek animacji. - toalety ogólno dostępne są umieszczone w podziemnych kondygnacjach obiektu w znacznej odległości od restauracji oraz basenów.
Nowy
Super hotel, super atmosfera. Udane wakacje z dziećmi.